BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop august 2017 BALANŢĂ

Dragoste
Luna august 2017 îl găsește pe Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în Leu, în bune relații cu multe alte planete și într-o casă norocoasă. Această configurație vorbește despre speranțe și proiecte de viitor în viața de cuplu, despre circumstanțe favorabile, distracție și ieșiri în doi în societate.Pentru Balanțele singure, participarea la evenimente colective poate fi de bun augur pentru întâlnirea unei potențiale perechi. Medierea sau intervenția unui prieten ori protector pot avea același efect.Faptul că Marte este conjunct cu Soarele și că Venus, planeta iubirii, se află la zenitul horoscopului Balanței, sugerează că ai așteptări destul de mari de la partener/parteneră în privința succesului și a realizărilor și că te atrag persoanele bine situate ierarhic sau social.

Muncă și bani

În sfârșit, august 2017 este o lună în care lucrurile par să se lege, să curgă de la sine, fără prea mari eforturi din partea ta.Venus se află în casa carierei Balanței, netezindu-ți drumul, asigurându-ți bunăvoința șefilor sau a autorităților și favorizând realizările care vin prin relații, diplomație, farmec personal sau talente creativ-artistice și prin… șansă.Despre o oarecare șansă – sau, mai bine zis, despre apariția unor oportunități – vorbește și buna plasare a celor doi ași ai inițiativei și ambiției: Soarele și Marte.Succesul profesional al Balanțelor poate fi legat și de participarea la proiecte de echipă, la activități cu public sau la acțiunile unor organizații. Banii nu constituie o problemă: vin destui cât să-ți acopere toate nevoile, poate și ceva în plus.

Formă fizică
În august 2017 Mercur retrogradează în una dintre casele medicale ale Balanței, iar acest lucru ar trebui să pună pe lista de atenționare sistemul nervos, aparatul respirator, membrele, capacitatea de mișcare/flexibilitate a corpului, coordonarea gesturilor, îndemânarea.Pot apărea probleme de memorie sau de concentrare.Este posibil ca deplasările să implice anumite riscuri.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop august 2017 FECIOARĂ

Dragoste
Semnificatorii relaționali – stăpânul casei cuplului Fecioarei și Venus, planeta iubirii – sunt destul de bine poziționați în august 2017. Sunt un pic tensionați, dar au forță și libertate de mișcare.Toate se fac și se desfac la nivel mental, iar aici avem o problemă. Mintea ta analitică și rațională acordă atenție detaliilor, inventariind toate micile fisuri sau inadvertențe, iar asta omoară adesea romantismul. În ultimii ani, Neptun, aflat în casa cuplului Fecioarei, a încercat să te mai farmece, să te mai aburească, să facă lucrurile mai atractive. Dar ce te faci, că în august 2017 Mercur retrogradează în Fecioară și începe iar să despice firul în patru?

Muncă și bani

Cariera Fecioarelor este un subiect aflat în dezbatere în luna august 2017.Mercur, care este nu doar stăpânul zodiei tale, dar și stăpânul casei carierei Fecioarei, retrogradează în Fecioară. Este vremea analizelor, a examinării la microscop a tuturor factorilor implicați în atingerea obiectivelor. Și poate chiar a examinării obiectivelor în sine.O parte dintre lucruri trebuie regândite, reordonate. Este o perioadă de gestație, care poate pregăti terenul pentru o revenire în trombă sau pentru un nou început.Unele semne de redresare încep să se vadă după 23 august 2017, când Soarele intră în Fecioară. Adevărata acțiune începe însă în septembrie. În plan financiar, dacă nu te avânți prea tare la cheltuieli, nu sunt probleme.

Formă fizică și moral

Cu axa nodurilor lunare suprapusă peste axa caselor medicale, sănătatea Fecioarelor ar cam trebui să fie în atenție. Iar în august 2017, cu atât mai mult cu cât Soarele și Marte se află într-una dintre aceste case. Rezistența fizică a Fecioarelor nu este grozavă în această perioadă. În plus, crește expunerea la afecțiuni care apar pe findalul imunității slăbite și există un risc de contaminare sau de accidentare.Este indicat să duci o viață cât mai echilibrată, să te odihnești suficient și să eviți abuzurile.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop august 2017 LEU

Dragoste
Cu Marte și Soarele situați chiar în Leu, în august 2017 dispui de o cantitate considerabilă de energie, care se manifestă, evident, și printr-o debordantă vigoare sexuală. Configurația aduce multă îndrăzneală și un sentiment al urgenței de a cuceri, de a atinge cât mai repede obiectul dorinței. Acum e momentul când faci primul pas, acum e momentul când poți face și cele mai mari nebunii. Instinctul și pasiunea te domină.e de altă parte, oricât de multă inițiativă ai avea și oricât de departe te-ai aventura din motive amoroase, nu este cert că atingi împlinirea sufletească. Asta, fiindcă Venus, planeta iubirii, se află în casa a douăsprezecea a Leului, o casă a sentimentului de abandon, deziluzie sau însingurare. Dar și a iubirilor secrete…

Muncă și bani

În august 2017 ai foarte mult spirit întreprinzător.Marte și Soarele, ambii aflați în zodia Leului, sunt puși pe acțiune. Sunt dornici să demonstreze de ce sunt capabili, să se impună, să comande. Îți conferă o atitudine de super-lider și o încredere care te face să te simți înstare să răstorni munții.Fixează-ți obiectivele, fă-ți planul de bătaie și apoi treci la treabă! Planifică-ți neapărat acțiunile, fiindcă energia Soare-Marte este nărăvașă și-ți poate scăpa lesne de sub control! Iar dacă se întâmplă asta, în loc să te conducă la succes, te poate împinge la acte nesăbuite, la riscuri, conflicte și alte încurcături.În plan financiar, în august 2017 este nevoie de spirit analitic, cumpătare și prudență, fiindcă Mercur retrogradează în casa banilor Leului.

Formă fizică

Cu Soarele și Marte în Leu, în luna august vitalitatea Leilor este la apogeu. Ai nevoie să-ți consumi energia și este bine să o consumi în activități fizice viguroase, dar care nu te expun pericolelor. Adrenalina te poate împinge către senzațiile tari ale acțiunilor riscante, dar dacă te lași condus(ă) de ea poți ajunge în situații critice, te poți expune la răniri și accidentări.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop august 2017 RAC

Dragoste și viața în doi
În luna august 2017 Venus, planeta iubirii și a senzualității, se află chiar în Rac. Este cea mai grozavă garanție de succes în dragoste!Venus îți conferă eleganță, grație, sex-appeal și acel ceva care te face irezistibil(ă) sau iubibil(ă), giugiulibil(ă), adorabil(ă), vorba cântecului!Venus asigură armonia și veselia în cuplu și tot ea le poate aduce ocazii amoroase Racilor singuri, care doresc să-și afle jumătatea.Jupiter, Marele Benefic, se află în casa a patra a Racului, prezidând asupra înfloririi căminului și a sporirii confortului familial. Există, bineînțeles, și mici probleme, cum ar fi unele responsabilități incomode sau anumite griji financiare dar, dacă este unit, cuplul trece peste ele mult mai ușor.

Muncă și bani
August 2017 aduce cu sine o intensificare a dinamicii financiare. În casa banilor Racului se află Soarele și Marte, care dezvoltă o cantitate foarte mare de energie, și tot acolo se petrece și o eclipsă de Soare, care poate aduce evenimente neașteptate.Evoluțiile provocate de eclipsă par a avea conotații mai degrabă pozitive și leagă câștigurile Racilor de relații sau de colaborări, de idei, informație, drumuri sau comunicare.Există și riscuri, dar ele pot fi evitate dacă nu te pripești în decizii și dacă îți faci strategii financiare solide.Activitatea profesională este motivată de profit, iar nevoia de a-ți rentabiliza munca ar putea să conducă la unele schimbări sau înnoiri la care, cel mai probabil, te gândeai oricum de ceva vreme.

Formă fizică

Cu Venus în Rac, starea de spirit este senină și încrezătoare și nu ratezi niciun prilej de a te distra, a râde sau a gusta o glumă bună. Savurezi, de fapt, plăcerile vieții sub toate aspectele.Totuși, Saturn se află în casa bolilor Racului, așa că sănătatea nu trebuie neglijată niciun moment. Și mai ales în prima parte a lui august 2017, când eclipsa de Lună ți-ar putea produce unele neplăceri.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop august 2017 GEMENI

Dragoste
Luna august 2017 nu aduce Gemenilor prea multe noutăți în materie de dragoste sau căsnicie. Dacă ai deja o relație, ea merge spre consolidare, spre o întărire a legăturilor, chiar dacă traversează uneori momente mai încordate. Dincolo de argumentele sentimentale, prevalează interesele comune, fie că este vorba de cele sociale sau cele financiare. Acestea din urmă sunt subliniate inclusiv de prezența lui Venus, planeta iubirii și a cuplului, în casa banilor Gemenilor.Retrogradarea lui Mercur (stăpânul zodiei tale) în casa a patra solară arată o preocupare mărită pentru chestiunile de natură familială și domestică.

Muncă și bani

Creativitatea rămâne punctul forte și în august 2017, iar promovarea propriilor talente, produse sau servicii se află încă sub oblăduirea Marelui Benefic, Jupiter. Cu Neptun în casa carierei Gemenilor, nu este prea ușor să-ți atingi obiectivele când și cum vrei, dar buna poziționare a stăpânului acestei case aduce mereu soluții salvatoare, chiar dacă uneori abia în ultimul moment.Marte, stăpânul casei muncii și a îndatoririlor Gemenilor, se află în casa a treia solară, vorbind despre drumuri și întrevederi, negocieri, comunicare, preocupări intelectuale, dar și despre activități legate de dexteritate sau mobilitate corporală.Nu duci lipsă de bani, ba uneori ai chiar șansă.

Formă fizică

Cu Marte și cu o eclipsă de Soare în casa drumurilor Gemenilor, este posibil să te confrunți cu tot felul de mici dificultăți legate de mijloacele de transport, dar există și un risc de accidentare în deplasare (chiar și pe jos!) sau prin mânuirea imprudentă ori neatentă a unor obiecte sau substanțe periculoase.Există și un risc de nervozitate, nerăbdare, iritabilitate.Pentru că Mercur, stăpânul Gemenilor, este retrograd, organismul este mai sensibil, așa că este de dorit să te menajezi.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913