BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop aprilie 2017 BALANŢĂ

Dragoste
Aprilie 2017 nu debutează sub cele mai favorabile auspicii. Există un interes expres al Balanțelor pentru viața relațională, fiindcă Soarele se află în casa cuplului Balanței, dar Marte, stăpânul acestei case, este într-o poziție de slăbiciune, iar Venus, planeta dragostei, este retrogradă într-o casă care vorbește despre obligații, muncă sau boală. O posibilă interpretare ar fi o situație de criză în viața de cuplu a Balanțelor. Alta ar fi o încercare prin care trece partenerul/partenera. În fine, o a treia interpretare posibilă ar indica preocupări financiare și responsabilități comune.Lucrurile iau însă o întorsătură pozitivă în ultima decadă din aprilie 2017, când Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, ajunge într-o poziție avantajoasă.Situația este mult mai bună spre finele lunii, când Venus intră în casa cuplului Balanței, de data asta în mers direct.

Muncă și bani

Cu stăpâna Balanței, Venus, situată în casa muncii Balanței, în aprilie 2017 muncești intens. Ai multe responsabilități și mai ai și câte ceva de recuperat din urmă.Randamentul ar putea să lase de dorit în prima parte a lunii, când Venus este retrogradă. Dar o scoți la capăt cu bine, fiindcă Venus este sprijinită de Marele Benefic, Jupiter, aflat chiar în Balanță, printr-o relație specială (recepție mutuală).Banii sunt o mare provocare a perioadei. Marte, stăpânul casei banilor Balanței, se află într-o altă casă financiară, care patronează afacerile, investițiile, moștenirile, accesarea de fonduri, recuperările ș.a., dar acolo se află și Mercur, în plină retrogradare.Potențial există, dar riscul de eroare sau de pagubă este prezent.

Formă fizică

În aprilie 2017 trebuie acorzi o atenție mărită sănătății. Cel puțin, așa cere amplasarea lui Venus, stăpâna Balanței, într-o casă care are legătură cu bolile.Ar putea fi vorba, însă, și despre un interes sporit pentru formă, igienă de viață, diete sau diverse terapii. Oricum, este de dorit să manifești prudență și să tratezi cu seriozitate orice problemă de sănătate, oricât de neînsemnată ar părea.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop aprilie 2017 FECIOARĂ

Dragoste
Cu Venus retrogradă în casa relațiilor Fecioarei, primele două săptămâni din aprilie 2017 pot fi intense, dar complicate. Efectele retrogradării lui Venus pot include blocaje, întârzieri sau răscolirea unor probleme mai vechi, dar pot aduce deopotrivă reluarea unor legături, împăcări, o intensificare a vieții sentimentale sau alte evenimente relevante pentru viața de cuplu a Fecioarelor. Venus revine în mers direct pe 15 aprilie. Decada a doua din aprilie 2017 este cumva între două ape și poate genera cele mai neașteptate situații. Pe aproape tot parcursul lunii aprilie, Fecioarele sunt supuse unor teste, din cauza careului pe care-l face Venus cu Saturn, iar unele dintre aceste teste pot avea ca subiect locuința, familia sau proprietățile. Banii și afacerile sunt, de asemeni, pe rol.

Muncă și bani

Interesul Fecioarelor pentru bani, business, investiții, bănci, fonduri nerambursabile etc. este potențat în aprilie 2017 de faptul că prin casa aferentă trec Soarele (în primele două decade) și Mercur, stăpânul Fecioarei (în ultima decadă).Poziționarea lui Venus, stăpâna casei banilor Fecioarei, într-o zonă influentă, confirmă mobilizarea pecuniară a Fecioarelor, dar o leagă în mod clar de parteneriate sau de munca de echipă. Pe de altă parte, Mercur și Venus se află în retrogradare, așa că treaba nu e deloc simplă: toți pașii trebuie măsurați cu grijă, toate documentele trebuie tratate cu maximă atenție, iar socotelile trebuie verificate și răsverificate. În afară de bani, mai există o puternică orientare către studii, cercetare, muncă de concepție, cultură și călătorii.

Formă fizică

În aprilie 2017 nu dispui de un capital energetic prea mare, deci este de dorit să-ți dozezi forțele cât mai judicios, să îți planifici bine activitățile și să nu te încarci prea tare.Moralul nu este nici el foarte sus, iar puterea de concentrare ar putea fi fluctuantă.Poate că ți-ar prinde bine niște exerciții de relaxare mentală și niște suplimente cu magneziu.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop aprilie 2017 LEU

Dragoste

Pe termen mediu (câteva luni), chiar dacă lucrurile o mai iau razna, relațiile sunt stabile și, până la urmă, sub control. Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, se află într-un sector avantajos și este bine ancorat de Jupiter, Marele Benefic. Totuși, luna aprilie 2017 e cam cu dus și întors. Venus, planeta iubirii, nu se află într-o postură fericită și, în plus, formează un aspect tensionat cu Saturn, stăpânul casei relațiilor Leului, pe aproape tot parcursul lunii aprilie. Ceva nu este pe placul tău, nu decurge cum vrei, te îngrijorează sau te frustrează. Concomitent, Soarele, stăpânul Leului, formează un aspect armonios cu Saturn în primele două decade din aprilie 2017, deci n-ar trebui să-ți faci prea multe griji.

Muncă și bani

Aprilie 2017 este o lună cam enervantă pentru Lei, obișnuiți să dirijeze lucrurile după bunul plac. Marte se află în casa carierei Leului până pe 20 aprilie 2017, pompând energie, ambiție, competitivitate și inițiativă cât cuprinde, dar putând aprinde lesne scânteia conflictului. Probleme și mai mari pot pune însă cele două planete retrograde cu impact profesional: Venus, stăpâna casei carierei Leului, și Mercur, aflat chiar în casa carierei. Mai ales în primele două decade din aprilie 2017, este rost de tatonări, întârzieri, neînțelegeri, erori sau răzgândiri.Este clar că se impune o analiză serioasă a scopurilor și a strategiilor și că trebuie schimbat ceva. Deciziile optime apar însă după 20 aprilie.În plan financiar este nevoie de multă precauție și cumpătare.

Formă fizică

În aprilie 2017 ai energie multă, nu te supără ceva în mod vizibil la nivel fizic, dar din punct de vedere psihic nu te afli în cea mai confortabilă perioadă.Mintea ta tinde să fabrice tot felul de scenarii, de griji și de frământări, cel mai probabil generate de teama că nu te afli la înălțimea cerințelor sau că ai putea pierde controlul asupra carierei sau poziției.Destinde-te! Lucrurile se vor regla în câteva săptămâni.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop aprilie 2017 RAC

Dragoste și viața în doi
În general, în 2017 apreciezi în mod deosebit stabilitatea și responsabilitatea în relații. Contează foarte mult pentru tine ca omul drag să fie serios și muncitor, să te ajute în treburile curente și să pună umărul la clădirea unui cămin sigur și confortabil. Acestea sunt etaloanele la care te raportezi, în funcție de ele îți măsori fericirea. În aprilie 2017, în plus, pentru Raci mai contează mult și comuniunea mentală, dorința de a avea aceleași preocupări culturale sau spirituale, de a împărtăși nu doar îndatoririle, ci și nevoia de lărgire a orizontului. Privind configurațiile astrale ale lunii aprilie dintr-o altă perspectivă, se poate să te preocupe o relație la distanță sau să faci o călătorie romantică.

Muncă si bani

Cu Soarele în casa carierei Racului, aprilie 2017 este o lună favorabilă avansării și afirmării. Cu atât mai mult cu cât Soarele are puterea de a declanșa sau de a accelera materializarea unei relansări, a unei reinventări sau a unei schimbări, care constituie laitmotivul acestui an. Realizările lunii aprilie 2017 îți aduc atât recunoaștere, cât și bani.Studiile, conexiunile cu lumea științifică sau culturală, cursurile de înaltă specializare sau eventualele călătorii ar putea descrie alte sfere de interes ale Racilor în luna aprilie, mai ales dacă sunt întreprinse cu plăcere sau din pasiune.

Formă fizică

Racii sunt într-o formă destul de bună în aprilie 2017, dar trebuie să facă față unor solicitări fizice și psihice destul de mari. Luna aprilie îți poate aduce realizări frumoase, dar te pune serios la treabă și are un însemnat potențial de stres. De fapt, managementul stresului este primul lucru de care ar trebui să te ocupi. Încearcă să te concentrezi pe priorități și nu te supraaglomera!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop aprilie 2017 GEMENI

Dragoste
Chiar dacă stăpânul casei cuplului Gemenilor trebuie să facă față atacurilor câtorva planete, este tare pe poziții și în aprilie 2017. Aspectul bun pe care Jupiter îl formează cu Saturn, aflat el însuși în casa cuplului Gemenilor, dă trăinicie relațiilor și nu le lasă să se destabilizeze. Sau, cel puțin, nu prea tare… Totuși, unele mici frecușuri ar mai putea să apară în viața sentimentală a Gemenilor, având în vedere că tranzitul Soarelui reactualizează opoziția Jupiter-Uranus și careul Jupiter-Pluto. Mai o revoltă ici, mai o frustrare colo, dar lucrurile se aranjează în final. Venus, planeta dragostei, are și ea capriciile ei și insistă să facă o legătură între viața sentimentală a Gemenilor și carieră, poziție, statut sau, poate, reputație.

Muncă și bani

În mod clar, în aprilie 2017 există o legătură între cariera și relațiile Gemenilor. Poate fi vorba despre relațiile de colaborare, de relațiile amoroase sau de relații în general. Ca să reușești, trebuie să te aliezi, să muncești în echipă, să ții cont de nevoile clienților, să-ți folosești toate conexiunile de care dispui. Se poate inclusiv ca viața sentimentală să te determine să faci anumite alegeri profesionale, sau să beneficiezi de susținerea cuiva care te iubește. Promovarea poate fi foarte eficientă în aprilie 2017, mai ales dacă ai de promovat un talent special sau ceva ce faci din pasiune. Aprilie 2017 este o lună specială pentru etalarea creativității Gemenilor. Totuși, lucrurile nu merg mereu șnur, așa că ia-o calm și pe-ndelete!

Formă fizică

Cu Marte situat în casa a XII-a în primele două decade și cu Mercur, stăpânul Gemenilor, situat tot acolo și, în plus, retrograd începând din data de 10, în aprilie 2017 nu stai deloc pe roze. Starea de spirit este confuză sau pesimistă, iar trupul este slăbit și mult mai expus îmbolnăvirii decât de obicei.Se mai poate să te simți ca și când ai avea o povară grea de dus sau de parcă nu ai avea destulă libertate de mișcare sau de decizie. Ai grijă!

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913