BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop APRILIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste Relațiile Balanțelor sunt foarte importante în aprilie 2018, când Soarele traversează casa cuplului Balanței, unde deja de niște ani se află Uranus, și unde Mercur își execută ciclul retrogradării. Dragostea, căsnicia și viața domestică îți polarizează atenția și îți mobilizează aproape toate resurse. Mai ales că Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, se află în casa căminului, a proprietăților și a familiei. Se poate ca eforturile comune să fie îndreptate către rezolvarea unor probleme legate de locuință, ca relația să fie influențată de părinți, să se brodeze pe tema posesiunilor imobiliare etc. Oricât de puternic ar fi impulsul romantic, cumva realitățile vieții te aduc cu picioarele pe pământ. Comunicarea este esențială. Lucrurile devin mai clare în a doua parte a lunii.

Muncă și bani: Colaborări, bani și proprietăți. Cam așa ar suna în rezumat preocupările Balanțelor în zona profesional-financiară în luna aprilie 2018. Bătăi de cap și eforturi mari legate de imobile, terenuri sau sedii. La fel, legat de activitățile agricole sau de exploatare a resurselor naturale. Parteneriate și alianțe care trec printr-o perioada marcată de reașezări și reevaluări. Contracte care trebuie rediscutate. Reluarea unor proiecte de echipă mai vechi. Pe de-o parte, cheltuieli mărite, plăți întârziate și posibila blocare sau suspendare a unor venituri. Pe de altă parte, șansă materială, cadouri, apariția unor resurse suplimentare și posibilitatea de a face unele achiziții avantajoase.

Formă fizică: Aprilie 2018 pune multă presiune pe Balanțe. Zodia Balanței este bombardată de opoziții și cuadraturi, aspecte planetare provocatoare, care te obligă să reacționezi, să te mobilizezi și să lupți, și care te consumă. Poate că uneori îți și faci mai multe griji decât este necesar. Din fericire, stăpânul casei sănătății Balanței este ferit de influențe negative, iar Venus, stăpâna Balanței, se ține tare pe poziții, chiar dacă nu e în toane prea bune. Cel mai important este să te relaxezi, să iei lucrurile mai lejer, să încerci să fii mai zen.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop APRILIE 2018 FECIOARĂ

DragosteIntre Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, și Neptun, planeta care se află în casa cuplului, există o relație armonioasă, care îți insuflă un soi de euforie romantică până în noiembrie 2018. Dacă există afinități intelectuale și o bună comunicare (Jupiter se află în casa a treia a Fecioarei), atunci lucrurile sunt ca și rezolvate. În aprilie 2018, Venus, planeta dragostei, se plasează și ea pe axa cunoașterii Fecioarei, dar în casa a noua, în opoziție cu Jupiter. Acum este vorba despre scări de valori, nevoi culturale sau căutări spirituale comune. Iubirea înflorește descoperind împreună cu omul drag noi orizonturi, prin cunoaștere sau prin călătorii. Sexualitatea este încordată, are nevoie de esențe, trăiri intense și absolute. Dacă nu este dublată de comuniune mentală, poate deveni o sursă de stres, frustrări și necazuri.

Muncă și bani: În aprilie 2018, Mercur, stăpânul Fecioarei – și, concomitent, stăpânul casei carierei Fecioarei –, se află într-o casă financiară. Iar în primele două decade este însoțit și de Soare. Prin urmare, în aprilie se plasează în prim-plan banii, afacerile, investițiile, relațiile cu băncile, cu fiscul ș.a., accesarea de fonduri sau recuperarea unor bunuri. Venus, stăpâna celeilalte case financiare a Fecioarei, se află în domiciliu, puternică și stabilă, și încearcă să fructifice studiile, relațiile cu mediile culturale, științifice sau universitare, munca la distanță sau pe net, colaborările cu străinii, călătoriile de afaceri, activitățile de import-export. Stăpânul casei muncii Fecioarei este bine plasat, dar este cam presat de Marte, așa că probabil că încărcarea va fi destul de mare.

Formă fizică: Nu ești într-o formă prea grozavă în luna aprilie 2018, chiar dacă uneori ai această impresie. Se poate să ai perioade de optimism urmate de stări de neliniște sau de pesimism, să crezi că te bucuri de o bună rezistență fizică, dar de fapt să nu te prea țină bateriile. Practicarea sporturilor dure sau riscante este contraindicată acum, însă se recomandă o formă moderată, dar susținută, de mișcare sau antrenament. Distracțiile zbuciumate și sexul de dragul sexului se pot lăsa cu neplăceri. Lectura, plimbările și conversațiile au efect relaxant.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop APRILIE 2018 LEU

Dragoste Cu Venus situată la zenit, în aprilie 2018 relațiile Leului sunt sub reflector.Există o interdependență între relații și carieră sau poziția socială, ori e posibil să ai o atracție pentru cineva de rang înalt sau care se bucură de o anume celebritate. La fel de bine, se poate ca poveștile tale sentimentale să aibă o mai mare vizibilitate, să se afle în atenția publică. Amplasarea stăpânului casei cuplului Leului indică și un alt gen de interdependență: între legătura de cuplu, pe de-o parte, și obligații, responsabilități sau trudă, pe de alta. Este ca și când nu ai avea prea multă libertate de mișcare sau de decizie, ca și când ai ridica ștacheta prea sus sau ar trebui să respecți niște reguli sau convenții impuse.

Muncă și bani: Aprilie 2018 este pentru Lei o lună de muncă grea, multă și migăloasă, cu perioade aglomerate sau chiar critice, care impun luarea unor măsuri ferme. Succesul depinde foarte mult de răbdare, organizare și planificare. Dacă vrei să delegi o parte din responsabilități, este important să alegi cu grijă persoana care te va ajuta și să te asiguri că este înstare să facă ceea ce îi ceri. Pe tot parcursul lunii aprilie 2018, relațiile îți pot influența viața profesională. Ai succes în activitățile creative. Călătoriile, lucrul la distanță, studiile și cultura sunt domenii în care poți avea rezultate excelente, mai ales dacă nu este vorba despre o inițiativă complet nouă.

Formă fizică: În aprilie 2018, chiar dacă nu îți place, este preferabil să trudești cât mai mult, pentru a ține ocupate planetele din casa muncii – care este, totodată, și casa sănătății. Dacă nu le dai de lucru, Marte, Jupiter și Saturn pot deveni periculoși din punct de vedere fizic. Se recomandă, însă, să ai grijă să nu te epuizezi, să supraveghezi buna funcționare a organismului, iar dacă ceva nu merge cum trebuie, să-ți faci musai timp să te vadă un medic.Încă ceva: este indicat să folosești echipamente de protecție și să te ferești de accidentări, inclusiv la muncă.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop APRILIE 2018 RAC

DragosteÎn plan afectiv, aprilie 2018 nu este o lună comodă pentru Raci.Marte, Saturn și Pluto se găsesc, toți trei, în casa relațiilor Racului. Sunt planete dure, cu care nu este de glumit. Prin urmare, este posibil să treci printr-o încercare sentimentală, sau cuplul ar putea să întâmpine momente dificile cauzate de factori externi, sau perechea ta să ajungă într-un impas (profesional, de sănătate etc.) care să te afecteze indirect. Strategia optimă pentru astfel de configurații astrale este să le folosești energiile, ca să nu le lași să te afecteze. Prin urmare, cel mai bine ar fi să te implici, împreună cu partenerul/partenera, într-un proiect dificil, în care să vă puneți la bătaie toată forța, tenacitatea și ambiția. Vestea bună este că, indiferent cu ce complicații te confrunți, există sprijin sau soluții, fiindcă Venus și Jupiter aspectează pozitiv casa relațiilor Racului.

Muncă și bani:Casa carierei Racului este foarte activă în luna aprilie 2018: acolo își află câmpul de acțiune Uranus, Soarele și Mercur. Această combinație duce la ideea de succes obținut prin înnoire, ingeniozitate, reinventare. Mercur își reia mersul direct la mijlocul lunii aprilie, fapt ce poate fi resimțit de Raci ca o schimbare pozitivă de macaz. Aflată în casa a unsprezecea a Racului, Venus îți asigură o imagine bună și excelente contacte cu publicul, comunitatea, grupul. Totuși, colaborările nu sunt punctul tău forte acum, iar Marte, Saturn și Pluto, situați în casa relațiilor Racului, ar putea vorbi despre concurență, rivalitate, disensiuni, confruntări, atacuri, litigii sau procese.

Formă fizică Aprilie 2018 este o lună care te scoate mult din zona de confort. În plus, tensiunea care planează asupra relațiilor te poate afecta atât de mult în plan emoțional, încât să-ți prejudicieze sănătatea.
Este recomandat să te odihnești, să te relaxezi. Și, nu în ultimul rând, să te ferești de orice situație cu potențial conflictual sau violent, de accidentări și agresiuni.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop APRILIE 2018 GEMENI

Dragoste Pe scara valorică a împlinirii sentimentale, luna aprilie 2018 nu prea are cum să atingă scorul maxim. Ar fi bine dacă s-ar situa măcar pe la mijloc.Venus, planeta iubirii și stăpâna casei amorului Gemenilor, se află într-o poziție care o lipsește de liber arbitru. Adică nu are control asupra situației, ci mai degrabă înghite ceea ce i se servește. Marte, stăpânul casei relațiilor Gemenilor, se află și el într-o poziție dificilă și, în plus, într-o companie tensionată și obstructivă (Saturn și Pluto). Partea plină a paharului zice, însă, că Venus și Marte vor rezista vicisitudinilor, iar daunele vor fi minore sau trecătoare. În plus, perspectiva lunii următoare este încântătoare, așa că ai face bine să te înarmezi cu răbdare și umor, până când îți va veni apa la moară.

Muncă și bani: Chiar dacă ai de trecut unele hopuri în prima jumătate a lunii, per ansamblu viața profesională decurge bine în aprilie 2018. Soarele și Mercur se află într-o casă norocoasă, care promite Gemenilor sprijin din partea oamenilor cu poziție înaltă (șefi, autorități), dar și din partea oamenilor de rând, cum ar fi prieteni, discipoli, auditoriu, fani. Te bucuri de popularitate pe tot parcursul lunii aprilie, dar în special în săptămâna a treia. Jupiter, stăpânul casei carierei Gemenilor, nu este deranjat de nimeni și îți aduce spor și entuziasm în muncă, așa că până aici toate bune. Cu banii nu se știe cum va fi, fiindcă Marte, Saturn și Pluto se află într-una dintre casele financiare ale Gemenilor, ceea ce înseamnă că riscurile de pagubă sunt cam mari.Este recomandat să ai grijă mai ales în relațiile cu mediile financiare (bănci, fisc, asigurări etc.) dar și în ceea ce privește bunurile comune sau veniturile realizate în parteneriat.

Formă fizică: Să sperăm că în luna aprilie 2018 nu vei avea sâcâieli legate de sănătate. Soarele, dătătorul de viață, și Mercur, stăpânul Gemenilor, se află într-o casă benefică, iar casa sănătății se bucură de prezența protectoare a lui Jupiter. Pe de altă parte, însă, stăpânul casei sănătății Gemenilor, Marte, nu este prea bine poziționat, ceea ce ar putea ridica unele probleme mai ales în prima jumătate a lunii.În consecință, este recomandat să faci în așa fel încât să preîntâmpini problemele, iar dacă apar, să le rezolvi rapid.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913