BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop NOIEMBRIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste La 6 noiembrie 2018 Uranus retrograd se întoarce în casa parteneriatelor Balanței și formează o opoziție cu Venus, guvernatoarea Balanței. Având în vedere că Venus este și ea retrogradă până la 16 noiembrie, se recomanda evitarea deciziilor finale și a schimbărilor radicale sub impulsul momentului. În schimb, se creează condiții pentru împăcări și pentru reluarea unor subiecte sensibile, dar ar fi foarte bine să îți revizuiești atitudinea. În unele cupluri, banii comuni se pot număra printre subiectele sensibile dar, la fel de bine, pot să intre în discuție vechi imprudențe amoroase ale unuia dintre parteneri. Pe de altă parte, multe Balanțe știu cum să își ajusteze comportamentul astfel încât să reînvie interesul perechii de viață sau, dacă sunt celibatare, să atragă pe cineva în viața lor. După 16 noiembrie, când Venus își reia mersul direct, Balanțele se bucură de mai multă putere de seducție sau doresc să își confirme că pot fi irezistibile atunci când vor. La 16 noiembrie 2018 Marte, guvernatorul parteneriatelor Balanței, intră în casa VI (munca, responsabilitățile mărunte, organizarea vieții de zi cu zi). Prin urmare, este posibil ca perechea ta să devină preocupată de stabilirea responsabilităților și de revizuirea regulilor de funcționare a parteneriatului. Acest subiect riscă să genereze dispute, dar s-ar putea să nu-ți fie ușor să îți comunici clar dorințele, din cauză că Mercur începe să retrogradeze la 17 noiembrie chiar în casa III a Balanței (comunicarea și învățarea). Când comunicarea în cuplu nu funcționează foarte bine, este indicat să dai dovadă de răbdare și tact.

Muncă și bani: Momentul de Lună Nouă are loc la 7 noiembrie 2018 chiar în casa banilor munciți, ceea ce anunță o perioadă bună pentru a identifica noi surse de venit sau pentru a aborda într-o manieră nouă gestionarea resurselor de care dispui. Este momentul să îți stabilești un buget clar și să decizi care sunt cheltuielile prioritare. În caz contrar, riști să dai banii pe nimicuri sau să cheltui prea mult pentru imaginea personală, mai ales până la 16 noiembrie. În schimb, ai posibilitatea să investești în cariera profesională. În plan profesional, în prima jumătate a lunii ai mai multe șanse să-ți duci planurile și proiectele la bun sfârșit, dar îți recomand să fii atent la tendința de a comunica imprecis, fiindcă riști să îi induci în eroare pe cei din jur. În a doua jumătate a lunii se pot isca certuri la locul de muncă, probabil din cauza unor documente lipsă ori greșit întocmite, sau din cauză că îți susții punctul de vedere cu încăpățânare.

Formă fizică: COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop NOIEMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în casa IV a Fecioarei (familia, căminul, fundațiile emoționale), ceea ce înseamnă că atmosfera din familie se destinde și reușești, alături de perechea de viață și de cei dragi, să îți îmbunătățești condițiile de trai și să găsești soluții pentru a achiziționa sau repara o locuință. A doua jumătate a lunii poate fi presărată cu confuzii, conflicte și neînțelegeri cu perechea de viață, din cauză că Mercur, guvernatorul Fecioarei, formează în perioada 13-20 noiembrie 2018 un careu cu Neptun, situat în casa parteneriatelor. În plus, la 17 noiembrie Mercur începe să retrogradeze. Fecioarele celibatare au mari șanse să rămână așa, din cauză că tind să fie foarte rezervate și suspicioase față de intențiile persoanelor care le fac curte. De multe ori, suspiciunile lor sunt îndreptățite, dar uneori sunt doar ecourile unor experiențe nefaste din trecut, care riscă să le umbrească viitorul sentimental.Începând din 16 noiembrie 2018 Marte activează casa relațiilor Fecioarei, astfel că jocurile seducției se intensifică. Având în vedere că Marte este implicat în câteva aspecte tensionate, nu este exclus să ai parte de gelozie, posesivitate sau dispute legate de întemeierea unei familii ori de spațiul locativ.Ultimele zile din noiembrie promit întâlniri stimulante și atracții bruște, chiar și în cazul celor mai conservatoare și mai exigente Fecioare.

Muncă și bani: Venus retrogradează în casa banilor munciți până la 16 noiembrie 2018, astfel că, în ciuda eforturilor și a muncii susținute, anumite drepturi bănești ar putea întârzia. Pe de altă parte, însă, ai ocazia să renegociezi salariul ori contractele de colaborare, sau să cauți să recuperezi datoriile mai vechi pe care le au alții la tine. Opoziția Venus–Uranus, care are loc pe axa caselor financiare ale Fecioarei, poate prevesti fluctuații financiare, cheltuieli neprevăzute sau mai mari decât credeai, oscilații ale dobânzilor etc. Este nevoie de o gestionare echilibrată a veniturilor și a eventualelor datorii, a taxelor și impozitelor datorate etc. Ar fi indicat să-ți refaci calculele și prognozele în ceea ce privește câștigurile și să eviți investițiile majore și traiul pe credit. În plan profesional, situația ar putea deveni ușor neclară începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie. Ai tendința să îți faci iluzii în legătură cu anumite asocieri sau colaborări, ori să te lași purtat cu vorba. La 16 noiembrie 2018 Mercur, planeta care îți guvernează casa carierei și a statutului socio-profesional, începe să retrogradeze, ceea ce înseamnă că este momentul să revizuiești bazele pe care ți-ai construit cariera până acum sau pe care dorești să o dezvolți în continuare. Dacă activezi în domeniul imobiliar, ar fi bine ca în a doua jumătate a lunii să fii foarte prudent în ceea ce privește tranzacțiile, clienții și documentele pe care le semnezi, fiindcă ai putea avea parte de câțiva clienți puși pe ceartă.

Formă fizică:Stai mult mai bine cu moralul și tinzi să vezi lucrurile într-o lumină mai optimistă. Acest lucru te ajută să treci mai ușor peste supărări pasagere legate de strâmtorările financiare care nu-ți permit să îți împlinești chiar toate dorințele. Dar nimeni nu e mai bun decât o Fecioară când vine vorba despre organizare și stabilirea priorităților. Prin urmare, este cazul să decizi ce este cu adevărat necesar și prioritar și apoi să stabilești care sunt etapele de urmat. În rest, este indicat să eviți mâncărurile care îți pot crește aciditatea gastrică și să nu neglijezi odihna și orele de somn.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop NOIEMBRIE 2018 LEU

Dragoste Prezența lui Jupiter în casa V (iubirea, flirturile și aventurile amoroase) îți dinamizează viața sentimentală. Strălucești, faci impresie bună și atragi atenția sexului opus fără dificultate. Entuziasmul și farmecul îți sunt irezistibile dar, după o vreme, poți să devii agasant din cauză că ai tendința să vorbești prea mult despre tine, despre talentele și realizările tale etc. Unii Lei ar putea fi tentați să transforme seducția într-un joc, într-un fel de amuzament,recomand evitarea acestui tip de “distracție”, fiindcă se poate ajunge la încurcături și complicații extrem de neplăcute. Partea bună a tranzitului lui Jupiter în casa V este că favorizează întemeierea unor noi relații amoroase sau regăsirea pasiunii în cuplurile mai vechi și îi ajută pe Lei să creeze o atmosferă mai relaxată în căsnicie. Tot în casa V a Leului se găsește și Mercur, care începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018. Prin urmare, este posibil ca în viața Leilor să apară o persoană din trecut, de care au fost atrași sau cu care au avut o relație amoroasă. Prezența Soarelui în aceeași casă V, începând cu 22 noiembrie, ar putea conduce la mai mult egocentrism și la o predispoziție de a-ți impune punctul de vedere în viața de cuplu, cu riscul de a provoca discuții aprinse și chiar certuri.

Muncă și bani:La începutul lunii noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea casei X a Leului, este retrogradă în casa comunicării și a învățării, iar la sfârșitul lunii este retrograd Mercur, guvernatorul banilor munciți ai Leilor. La 16 noiembrie 2018 Venus își reia mersul direct, ceea ce îți ușurează comunicarea, negocierile și elaborarea planurilor de viitor. Prin urmare, valorifici mai ușor datele, informațiile și documentele de care dispui și ai ocazia să faci un curs de (re)calificare sau de perfecționare, care să te ajute să progresezi în carieră. În noiembrie 2018 este foarte important să îți pui mintea la contribuție pentru a face față concurenței și destabilizărilor pe care le pot provoca unele colaborări cu parteneri străini sau cu companii de peste hotare. Deplasările în interes de afaceri îți pot rezerva surprize, iar unele promisiuni care ți se fac în prima jumătate a lui noiembrie ar putea să nu mai fie valabile spre sfârșitul lunii. Ai face bine să fii atent și precaut în ceea ce privește semnarea unor documente și chiar înțelegerile verbale. Există riscul să apară neînțelegeri cauzate de probleme de comunicare sau chiar de traducere (în cazul în cazul unor colaborări sau parteneriate cu străinătatea).
Din punct de vedere financiar, ar fi bine să nu te aștepți la profituri uriașe sau la sprijin din partea altora. În a doua decadă a lunii s-ar putea să constați că nu te poți baza pe o finanțare pe care contai și că trebuie să te limitezi la ceea ce ai. Nu este exclus ca o persoană cu care ai avut o relație amoroasă în trecut să îți reproșeze că i-ai rămas dator din punct de vedere financiar. De asemenea, ai face bine să fii foarte atent dacă ai pe mână banii altora sau ai firmei pentru care lucrezi, pentru că va trebui să dai socoteală și vei fi tras la răspundere dacă nu poți justifica toate cheltuielile, până la ultimul bănuț.

Formă fizică și moral: În luna noiembrie ești într-o formă de invidiat și debordezi de voie bună, optimism și creativitate. Ai, însă, tendința de a deveni egoist, cu riscul să tensionezi relațiile cu ceilalți.Este indicat să îți gestionezi cu mult discernământ timpul și să îți acorzi și perioade de odihnă. În caz contrar, distracțiile prelungite, nopțile nedormite sau excesele alimentare ori bahice pot avea un cuvânt greu de spus în randamentul tău general.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop NOIEMBRIE 2018 RAC

DragosteÎncepi luna noiembrie 2018 într-o notă romantică, idealistă. Până la 22 noiembrie, Soarele îți tranzitează casa V (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale) și se găsește în aspect armonios cu Neptun. Prin urmare, ești mai predispus la vise romantice intense, demne de un scenariu siropos de Hollywood, iar capacitatea de seducție este mai mare decât de obicei. Știi cum să te pui în valoare în fața celor care te atrag și cum să cucerești din două vorbe cu subînțeles. Atenție, totuși, să nu promiți Luna de pe cer! În cuplurile cu vechime, lucrurile pot intra pe un făgaș mai liniștit. Dacă ultima perioadă a fost mai agitată și presărată cu neînțelegeri, acum începi să te bucuri de sprijin din partea astrelor, pentru clarificări și împăcări. Recomandarea este să dai dovadă de seriozitate și să acorzi suficient timp problemelor de cuplu.Dacă te numeri printre cei care visează să oficializeze o relație amoroasă mai veche, ultimele zile ale lunii noiembrie 2018 sunt favorabile unei discuții serioase pe această temă sau chiar unei cereri în căsătorie.

Muncă și bani: Uranus se întoarce pentru câteva luni în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Racului, încurajându-te să faci schimbări importante de direcție în carieră și să cauți modalități noi, originale, de afirmare pe scena publică. Jupiter pune și el umărul la propășirea ta profesională. La 8 noiembrie 2018 intră în casa muncii și a sănătății Racului, îndemnând la dezvoltarea profesională și la perfecționarea și îmbogățirea competențelor. Timp de aproximativ un an, Jupiter te sprijină să preiei inițiativa și să acționezi concret pentru a găsi un loc de muncă sau pentru a-l schimba pe cel actual cu unul mai bun. Alături de Jupiter, în casa muncii Racului se află Mercur, care începe să retrogradeze la 17 noiembrie, iar în perioada 13-20 noiembrie formează un aspect tensionat cu Neptun. Mercur retrograd formează un careu cu Marte în perioada 25-26 noiembrie 2018, care prevestește conflicte cu superiorii, probabl din cauză că ai tedința să fii încăpățânat și să nu accepți ideile altora. Prin urmare, riști să îți compromiți poziția în firma pentru care lucrezi sau șansele de a fi angajat. La 22 noiembrie 2018 Soarele intră în casa VI a Racului. Ținând cont de faptul că Soarele îți guvernează casa II (banii obținuți prin muncă), nu este greu de concluzionat că urmează o perioadă în care eforturile depuse îți sunt răsplătite. Din punct de vedere financiar, prima parte a lunii noiembrie îți este mai favorabilă. Pe lângă câștigurile pe care le obții prin muncă, ai șanse mari să primești sprijin din partea altora sau să accesezi un credit.În a doua jumătate a lunii sunt de evitat cheltuielile excesive.

Formă fizică: Stai bine și cu moralul și cu energia fizică, astfel încât poți realiza multe, mai cu seamă în prima jumătate a lunii noiembrie 2018 îți recomand, totuși, să nu te implici în prea multe activități in același timp, chiar dacă ești plin de entuziasm. Ar fi bine să încerci să rezolvi cât mai multe înainte de 17 noiembrie, când Mercur, guvernatorul casei XII a Racului, începe să retrogradeze. După această dată, este posibil să se reactiveze afecțiuni mai vechi sau să apară motive (reale sau imaginare) de îngrijorare, care te obligă să te prezinți la medic, fie și numai pentru a-ți regăsi liniștea sufletească.Pe de altă parte, Jupiter veghează asupra casei sănătății Racului și, dacă apar probleme reale, ai toate șansele ca însănătoșirea să fie grabnică.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop NOIEMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste Luna noiembrie 2018 marchează intrarea într-o perioadă fastă din punct de vedere relațional, chiar dacă la un moment dat lucrurile par complicate sau apar certuri. Se creează oportunități pentru împăcări și pentru a reaprinde pasiunea în cuplu sau, dacă ești singur(ă), pentru a stârni interesul unei persoane care te atrage. La 8 noiembrie 2018 Jupiter își începe tranzitul prin casa parteneriatelor Gemenilor, casă pe care o și guvernează. Prin urmare, poți avea parte de întâlniri benefice neașteptate cu persoane aparținând altor culturi sau care pot să îți deschidă mintea, să îți lărgească orizonturile cunoașterii și să îți trezească interesul pentru domenii noi. Gemenii care sunt deja parte a unui cuplu solid, au șansa să îl consolideze și să iasă dintr-o eventuală amorțeală sau plictiseală. Dialogul în cuplu este favorizat în prima jumătate a lunii, deși s-ar zice că uneori tinzi să-ți furi singur căciula și să auzi doar ce-ți convine. La 16 noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea iubirii Gemenilor, iese din retrogradare chiar în casa iubirii, a aventurilor sentimentale și a flirturilor. Până atunci, unii Gemeni pot avea dubii în ceea ce privește o relație pe care nu știu dacă să o considere de prietenie sau de iubire. După această dată, Gemenii care sunt în căutare de distracție și de amor au șanse mai mari să găsească un partener potrivit. La 17 noiembrie Mercur, guvernatorul Gemenilor, începe să retrogradeze în casa relațiilor și a căsătoriei, astfel că îți este mai dificil să te faci înțeles și se pot naște dispute. La 22 noiembrie Soarele intră în casa VII a Gemenilor, alături de Jupiter și Mercur, ceea ce înseamnă că toată atenția ta se îndreaptă spre viața de cuplu, spre organizarea unei nunți ori a unui divorț, după caz. În relațiile care nu mai merg de multă vreme, configurația astrală a acestei perioade favorizează despărțirile.

Muncă și bani: Prezența lui Jupiter în casa parteneriatelor Gemenilor începând cu 8 noiembrie 2018 este de foarte bun augur pentru negocieri, pentru semnarea unor contracte, pentru asocieri și pentru activitățile de consultanță. Din punct de vedere profesional, situația se dinamizează începând cu 16 noiembrie 2018, când Marte intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Gemenilor. Aspectele tensionate formate de Marte cu Mercur (care este retrograd din 17 noiembrie), cu Jupiter și cu Soarele, indică certuri, neînțelegeri, contestarea unor drepuri sau a unor acte semnate, poate chiar un conflict ce poate ajunge în instanță. Eastrolog.ro îți recomandă să apelezi la mediere și să asculți cu atenție ceea ce ți se spune. În plan financiar îți pot fi sancționate derapajele și eventualele învârteli, mai ales dacă implică și banii altora. Se recomanda prudență în ceea ce privește cheltuielile pe credit și ai face bine să economisești, să îți plătești datoriile și nu să faci altele noi. Sunt de evitat speculațiile financiare, tranzacțiile imobiliare, procesele pentru partaj, ieșirile din indiviziune etc.

Formă fizică : Nervozitatea crescută poate să te obosească și să te pună în situații conflictuale care ajung să te preocupe și să te macine. Ai face bine să îți rezervi timp pentru relaxare și să nu exagerezi cu petrecerile care se prelungesc în noapte. Ai nevoie de mai mult echilibru mental și fizic, ca să poți lua cele mai bune decizii pentru tine.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913