BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop septembrie 2017 BALANŢĂ

Dragoste
Septembrie 2017 este pentru viața sentimentală a Balanțelor o lună cu bune și rele.Cele bune sunt legate de prezența lui Venus, planeta iubirii, într-o casă norocoasă în primele două decade ale lunii, casă din care face aspecte prietenoase cu Marele Benefic, Jupiter, și cu Saturn, stăpânul casei pasiunii și a erotismului Balanței.
Configurația avantajează mai ales Balanțele aflate în căutare de distracții și plăceri, care ar putea avea ocazia să se implice în flirturi sau aventuri galante. Este bună, în general, pentru amoruri care nu presupun un contract social sau o responsabilitate. În ceea ce privește relațiile serioase, amplasarea lui Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în casa a douăsprezecea solară, spune că e rost de însingurare, dezamăgire, blocaj sau alte neplăceri.

Muncă și bani
Primele două decade din septembrie 2017 sunt foarte favorabile activităților colective, acțiunilor legate de diverse grupuri sau organizații, participării la simpozioane sau la alte evenimente care adună multă lume etc. Venus, stăpâna Balanței, se află în casa a unsprezecea solară, o casă norocoasă, care aduce oportunități, popularitate, sprijin din partea suporterilor și a protectorilor și, adesea, împlinirea unor speranțe. Realizările profesionale ale Balanțelor vin mai mult prin șansă, farmec și diplomație, fiindcă Soarele, Marte și Mercur sunt plasați în zona obscură a casei a douăsprezecea, așa că inițiativa și spiritul competitiv sunt diminuate. Soarele ajunge însă în Balanță pe 22 septembrie, favorizând ambiția și succesul. În plan financiar, se recomandă cumpătare și prudență.

Formă fizică
În aparență, starea generală de sănătate a Balanțelor ar fi bună în septembrie 2017, sau cel puțin așa ar reieși din buna poziționare a lui Venus, stăpâna Balanței. Totuși, nu dispui de prea multă energie, așa că trebuie să-ți gestionezi foarte judicios resursele și mai trebuie să te ferești de pericolele ascunse, cum ar fi cele care conduc la accidentări sau la reactivarea unor suferințe mai vechi.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop septembrie 2017 FECIOARĂ

Dragoste
Aflat în zodia Fecioarei până la 22 septembrie 2017, radiantul Soare îți conferă strălucire, vitalitate și o vizibilitate sporită. Te scoate în evidență, te prezintă într-o lumină mai bună. Marte, care intră în Fecioară pe 5 septembrie, este cunoscut pentru pasiunea și dorințele lui arzătoare. Cu alte cuvinte, nimic nu-ți poate sta în cale dacă vrei să cucerești, iar energia pe care o răspândești te face să pari foarte sexy. Ai mult mai multă îndrăzneală și dezinvoltură decât de obicei, deci poți să faci mult mai ușor primul pas sau… să lansezi un atac prin surprindere! Atenție, însă, la alegerile pe care le faci în septembrie 2017: nu îl idealiza pe celălalt! Adevăratele satisfacții vin în ultima decadă: pe 20 septembrie intră în Fecioară Venus, planeta iubirii și a senzualității.

Muncă și bani
Mercur, stăpânul Fecioarei și al casei carierei Fecioarei, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017, iar pe 8 septembrie intră în Fecioară. Prin urmare, te concentrezi serios asupra a ceea ce ai de făcut. În ultimele săptămâni ți-ai analizat situația și ai tras unele concluzii, iar acum ești gata pentru acțiuni importante. Marte, care intră în Fecioară pe 5 septembrie, îți ascute spiritul de inițiativă, curajul și combativitatea, ajutându-te să răzbești prin toate pentru a ajunge acolo unde vrei. Soarele, aflat și el în Fecioară până pe 20 septembrie (este aglomerație mare în zodia Fecioarei luna asta!), îți dă mai multă autoritate și aspirații mai înalte. Sub aceste influențe astrale, faci pași mari înainte.

Formă fizică
Chiar dacă s-ar putea să fie mai capricios în primele zile din septembrie 2017, tonusul fizic se îmbunătățește vizibil ulterior. Ajungi ca până la urmă să dai pe-afară de energie și vigoare. Uneori, însă, ce e prea mult strică, așa că trebuie să faci musai ceva cu surplusul energetic. Altminteri, există riscul să o ia razna și să genereze altercații, accidentări sau boli acute.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop septembrie 2017 LEU

Dragoste
În primele două decade o ai de partea ta pe Venus, planeta armoniei și a iubirii, care se află în Leu până la 20 septembrie 2017. Această amplasare a lui Venus este de bun augur, fiindcă îți sporește farmecul și puterea de seducție, te învăluie într-o aură de senzualitate și îți scoate în cale ocazii propice dragostei. Mai mult decât atât, Venus, trecând prin zodia Leului, formează două aspecte favorabile: un trigon cu Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, și un sextil cu Jupiter, stăpânul casei amorului și a erotismului. Este o combinație rară și plină de frumoase posibilități, aducătoare de împliniri și fericire. Pe de altă parte, între 5 și 22 septembrie 2017 Soarele, stăpânul Leului, este împreună cu arzătorul și pasionalul Marte.

Muncă și bani
Cu Venus, stăpâna casei carierei Leului, aflată chiar în Leu și bine aspectată, primele două decade din septembrie 2017 anunță succes, prestigiu și un bun control asupra vieții profesionale. Un val de energie se revarsă asupra casei banilor Leului, care beneficiază de forța și strălucirea Soarelui (care patronează Leul), de vigoarea, curajul și spiritul întreprinzător al lui Marte și de iscusința lui Mercur, cel priceput la socoteli și negocieri. Iar în ultima decadă din septembrie 2017, casa banilor beneficiază și de participarea lui Venus.Prin urmare, ai satisfacții în carieră, dar te focalizezi mai ales pe afaceri, pe căutarea unor noi metode de a-ți spori veniturile sau ai imboldul de a te implica în diverse demersuri financiare.

Formă fizică și moral
Starea de spirit a Leilor este excelentă în primele două decade din septembrie 2017, cât timp vesela și optimista Venus se află chiar în zodia Leului. Pe de altă parte, vecinătatea Soarelui, stăpânul zodiei tale, cu impulsivul Marte (în perioada 5-22 septembrie) poate să aducă o tendință către risc sau excese și să te expună pericolului de a te accidenta sau de a contracta o maladie infecțioasă ori acută.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop septembrie 2017 RAC

Dragoste
Trigonul pe care-l face Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, cu Venus, planeta dragostei, a șansei și a armoniei, își întinde influența binefăcătoare asupra primelor două decade din septembrie 2017, fiind mai activ în săptămâna a doua și semnalând o realizare relațională legată de bani și/sau de îndeplinirea cu brio a unei sarcini sau responsabilități. Marte, stăpânul casei dragostei și a sexualității Racului, se află într-o configurație care spune că iubirea are de-a face mult cu comunicarea (față în față sau la telefon ori prin mesaje etc.), cu drumurile sau cu vreo preocupare intelectuală. Toți aceștia sunt factori definitorii pentru perioada în cauză.Se mai poate ca sentimentele să fie fluctuante, ba chiar să manifești un interes pentru două persoane simultan.

Muncă și bani
Inteligența, aptitudinile pentru calcul și abilitatea de a asimila, sorta, prelucra sau transmite informația sunt principalele atribute ale Racilor în septembrie 2017, după cum spune amplasarea lui Marte, stăpânul casei carierei Racului.Comunicarea este la mare preț, indiferent că se manifestă în formă scrisă sau orală (expuneri, discursuri, sesiuni de negocieri ș.a.). Obligațiile de muncă ar putea presupune o serie de întâlniri sau deplasări. Unii Raci își pot fructifica magistral mobilitatea sau îndemânarea. Banii nu sunt o problemă pentru Raci în primele două decade din septembrie 2017, fiindcă Venus se află în casa banilor Racului. Ba chiar ar putea apărea un mic surplus, un cadou sau un avantaj.

Formă fizică
Stresul Racilor este mare pe tot parcursul lunii septembrie 2017 și există o febrilitate care se poate traduce prin nervozitate, dificultăți de concentrare, grabă sau predispoziție către suprasolicitare.Este recomandat să faci scurte pauze de relaxare mentală și să nu te ocupi de mai multe lucruri în același timp. Atenție în deplasări și în mânuirea obiectelor periculoase, fiindcă există un risc de accidentare!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop septembrie 2017 GEMENI

Dragoste
Jupiter te sprijină și în septembrie 2017 în dragoste și relații, dar, lucrând în strânsă cooperare cu Saturn, încurajează mai mult legăturile stabile decât flirtul lipsit de griji. Împărtășind responsabilitățile, tu și perechea puteți accede la realizări comune solide, pe termen lung. În septembrie 2017 se pare că sunt de actualitate preocupările legate de cămin și proprietăți, pe care le dinamizează Soarele și Marte și în care începe să se implice la un moment dat și Venus, planeta cuplului Gemenilor. Pentru cei singuri sau aflați în căutarea unor aventuri facile, este de reținut că iubirile care nu sunt dublate de intenții serioase nu aduc prea mari satisfacții, ba, mai mult, pot crea complicații, îndeosebi în partea a doua a lunii.

Muncă și bani
Soarele, Marte (stăpânul casei muncii Gemenilor), Mercur și Venus traversează în septembrie 2017 casa responsabilă cu imobilele, terenurile, locuințele, sediile, curțile etc., așa că e timpul să construiești, să amenajezi, să redecorezi, să faci o curățenie generală sau poate chiar să investești. Unii Gemeni ar putea fi interesați de agricultură, horticultură, viticultură sau resurse naturale, alții de istorie, arheologie sau alte ramuri legate de trecut.Munca decurge într-un ritm alert, dar departe de luminile rampei. Vizibilitatea și șansele de succes cresc în ultima decadă din septembrie 2017. Reluarea mersului direct al lui Mercur produce o deblocare sau o înviorare a activității.

Formă fizică
Pe 5 septembrie 2017 Mercur, stăpânul Gemenilor, își reia mersul direct, cu un efect bun asupra tonusului.Problema este că Mercur este conjunct cu Marte pe tot parcursul lunii. Conjuncția aduce energie, viteză de reacție și eficiență, dar predispune la nervozitate, nerăbdare, conflicte și, din punct de vedere medical, la afecțiuni acute, tăieturi, arsuri, infecții, răniri și accidentări. În plus, Marte este stăpânul casei bolilor Gemenilor. Cel mai bine ar fi să-i folosești energia pentru a-ți rezolva eventualele probleme medicale.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913