får jeg forbrukslån | forbrukslån | lån på dagen

BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop DECEMBRIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste Viața sentimentală a Balanţelor e presărată cu surprize de tot felul în decembrie 2018. La începutul lunii partenerul de viață are toane și face schimbări care te iau prin surprindere în mod neplăcut. În a doua jumătate a lunii primeşti sprijin din partea familiei și regăseşti echilibrul emoţional de care ai nevoie. În felul acesta poți vedea mai clar și jongleriile partenerului de viață, pentru a încerca să găsești o abordare constructivă a situației. Poate că te-ai lăsat dominat şi ai preluat prea multe responsabilități ce ar trebui să fie comune, consumându-ți astfel și ultimul dram de energie. Dacă în familia voastră au apărut recent copii, este momentul ca tu şi jumătatea ta să vă re-evaluaţi priorităţile.În această perioadă, Balanțele singure ezită să răspundă avansurilor. Nu prea și-ar sacrifica libertatea și preferă relațiile amicale celor pasionale. Poate fi însă vorba și despre nevoia de a revoluționa ceva în plan amoros; de nevoia de a relaționa altfel decât până acum. S-ar putea să întâlneşti o persoană complet ieșită din tipare, în sânul familiei, în toiul pregătirilor pentru Crăciun.

Muncă și bani: În plan profesional, în decembrie 2018 ești prea idealist și dezorganizat. În acelaşi timp, dai prea multă importanţă unor minciuni spuse de un coleg sau de un asociat. Adesea e util să îți lași imaginația să zboare sau să visezi cu ochii deschiși la zile de glorie și de realizare profesională. Din aceste procese misterioase se pot naște idei mărețe. Pentru a le pune însă în practică ai nevoie de mijloace materiale, iar aici pot să apară diverse probleme. Încearcă să identifici de ce sume ai nevoie și să te bazezi pe ce fonduri ai deja, pe veniturile stabile. În decembrie 2018 Venus, planeta care guvernează Balanța, se găsește în casa banilor munciți. Dar Venus guvernează și casa VIII a Balanței (banii partenerului de viață, bugete și bunuri comune, taxe, impozite, credite, venituri pasive). Ar fi bine să consideri prioritară achitarea unor datorii către bănci, taxe și impozite cu care ai rămas restant etc. Evită cheltuielile extravagante de sărbători, ținutele luxoase și cadourile scumpe.

Formă fizică: În decembrie 2018 eşti cu gândul la sărbători, petreceri și voie bună. Tinzi să te simți plictisit și apăsat de responsabilitățile de la locul de muncă sau din viața de zi cu zi.Recomand să eviţi o viață socială prea activă sau solicitantă; caută mai degrabă un grup cu care să împărtășești un hobby. Îți poți regăsi astfel echilibrul interior și îți poți bucura sufletul în loc să devii extenuat de petreceri și nopți nedormite.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop DECEMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste Seriozitatea și nevoia de a găsi oameni responsabili şi maturi restrâng mult viața sentimentală a Fecioarelor sigure.Cu toate acestea, undeva spre a doua jumătate a lunii decembrie 2018 pasiunea îți va da târcoale fără drept de apel; riști să pici în extrema cealaltă: a idealizărilor și a iubirii oarbe. Poţi să te trezeşti în compania unor persoane îndoielnice. Chiar și Fecioarele căsătorite sau care sunt deja implicate în relații amoroase mai vechi ar trebui să fie atente la perechea lor. Se remarcă o tendință dinspre aceasta de a te duce cu zăhărelul, de a-ți specula o serie de neliniști – în special financiare – ori de a te induce în eroare, într-o formă sau alta, în privinţa banilor comuni. Sunt însă Fecioare care după 13 decembrie 2018 reușesc să rezolve unele probleme de familie, sau să înţeleagă brusc care sunt intențiile partenerului de viaţă vizavi de un bun comun. Perioada 20-22 decembrie este favorabilă discuțiilor cu final pozitiv. Reușești să pui prolema constructiv și să înţelegi lucruri, pentru a decide apoi dacă vei mai putea avea încredere în vorbele jumătăţii.

Muncă și bani: În decembrie 2018 lucrurile se mişcă mai încet în plan profesional și vei putea petrece mai mult timp acasă, cu familia. Poţi progresa datorită investițiilor în diverse specializări, dar nu făcute haotic, ci stabilindu-ți o țintă profesională de atins. După 6 decembrie 2018, când Mercur – planeta care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Fecioarelor – revine la mersul direct, ți-ai putea clarifica o serie de aspecte legate de colaborări pe termen lung, de direcția în care dorești să mergi în viitor. Multe Fecioare pot constata că o serie de parteneriate și colaborări sunt înșelătoare, poate chiar păguboase, şi că le consumă mult prea mult timp. Vor avea de luat decizii mai dificile în această privinţă. Tot răul spre bine însă! Intri în noul an cu mintea clară și perspective minunate pe termen lung.Din punct de vedere financiar, primele zile ale lui decembrie 2018 sunt mai zbuciumate. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, fie legate de planul profesional, fie de starea de sănătate.

Formă fizică: În decembrie 2018 eşti stresat din cauza instabilităţii financiare. Poate e momentul să îţi reorganizezi viaţa. Încearcă să privești totul constructiv, altfel riști să ai neplăceri digestive, arsuri stomacale și insomnii. Prietenii și familia sunt alături de tine, chiar dacă nu îți spun mereu ceea ce vrei să auzi. O opinie obiectivă a unei persoane dezinteresate te poate ajuta.Pentru a scăpa de agitația fizică și mentală, pentru a-ți schimba ritmul și mediul, ar fi indicat să încerci câteva ședințe de fitness, la sală, printre oameni noi.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop DECEMBRIE 2018 LEU

Dragoste Te bucuri și în decembrie 2018 de multe planete în casa iubirii – în frunte cu Jupiter, care va ocroti această casă timp de aproximativ un an. Jupiter este acompaniat de Soare (până la 22 decembrie) şi de Mercur (de la 13 decembrie). Se creează astfel premisele pentru flirt, voie bună, pasiune, visare, romantism; pentru o viață socială activă și posibilități de a cunoaște persoane noi şi seducătoare – uneori, chiar prea seducătoare. În prima şi în ultima săptămână a lui decembrie 2018 ești mai predispus la a deveni victima unor seducători/seducătoare de profesie. De asemenea, pari mai predispus la visat beneficii financiare obţinute de pe urma unor relații amoroase. Te avertizez că este mai probabil ca situația să fie exact pe dos. În altă ordine de idei, luna decembrie 2018 este favorabilă iubirii pentru Leii care își caută pereche și pentru cei care doresc să alunge plictiseala din căsnicie. O călătorie alături de partenerul de viaţă ar putea fi de foarte bun augur după 19 decembrie 2018. Astfel aţi putea lăsa în urmă rutina și obligațiile şi să vă regăsiţi într-un mediu care să vă inspire optimism, bucurie și dorința unui nou început. Dacă ești singur, un sejur peste hotare poate duce la o întâlnire romantică absolut surprinzătoare. Leii care nu au în plan plecări pe alte meleaguri pot întâlni o persoană străină sau dintr-un mediu foarte diferit, chiar în mediul în care muncesc și/sau trăiesc.

Muncă și bani: Din punct de vedere profesional, în decembrie 2018 sunt avantajați Leii care desfășoară activități legate de pământ sau imobiliare; dar și cei care doresc să pună bazele unor afaceri proprii, pe termen lung. Astrele îți oferă energia necesară pentru a demara proiecte profesionale ce implică efort, perseverență, mult timp și răbdare. Este unul dintre cele mai bune momente ale anului pentru a decide pe care proiecte profesionale le continui şi pe care le închizi – sau dacă e cazul să optezi pentru alt loc de muncă.La 22 decembrie 2018, Soarele – guvernatorul Leului – intră în casa VI (muncă și sănătate). Ai tot timpul să te gândești cum să îți reorganizezi programul şi să schimbi ritmul de muncă. Din punct de vedere financiar, tinzi să fii cam prea zburdalnic și să cheltuiești peste măsură. Ba mai mult, te-ar putea tenta scheme piramidale sau alt tip de câștiguri rapide. Evită speculațiile financiare și bazează-te pe ce ai. Încearcă să-ți gestionezi cu prudență resursele, pentru că banii vin. Spre finele lunii însă, Leii care au diverse datorii – către stat, bănci, rude ori cunoscuți – ar putea să primească somații să plătească. Dacă nu te-ai gândit la un fond de rezervă până acum, aceste experiențe te vor motiva să deschizi un cont de economii și să înveți să pui punct cheltuielilor excesive.

Formă fizică : Nici în decembrie 2018 nu stai rău cu starea fizică și psihică, deși s-ar putea să resimți mai mult eforturile depuse în ultima vreme. Acordă-ți timp și pentru visare, pentru activități de hobby, dar evită terapia prin cumpărături, pentru că vei sfârși deprimat când primești extrasul de cont. Mulți Lei sunt îngrijoraţi de kilogramele în plus, sau resimt lipsa de mișcare.Te sfătuiesc să faci mişcare în aer liber, să mergi la schi, la săniuș sau la o banală bulgăreală. Leii care au probleme mai vechi de sănătate ar putea primi rezultatele unor analize care sunt greşite, sau apar discuții despre care este diagnosticul „real”.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop DECEMBRIE 2018 RAC

Dragoste Racii se bucură de armonie sentimentală, în special în a doua jumătate a lunii decembrie 2018. Astrele predispun la dialog și pot trezi dorința de consolidare a relațiilor matrimoniale.După 6 decembrie – când Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor sentimentale a Racului – pot ieși la lumină o serie de secrete sau de adevăruri neplăcute legate de viața amoroasă. Pe de altă parte, se creează oportunități favorabile să laşi în urmă trecutul și experiențele sentimentale dureroase. Mulți Raci ar putea visa în această perioadă la o căsătorie, deși nu s-au întâlnit decât virtual cu „marea iubire”. A doua jumătate a lunii decembrie 2018 aduce mai mult realism afectiv, atât pentru Racii căsătoriţi, cât și pentru cei care caută aventura romantică ori abia au descoperit-o. Racii căsătoriți fac pași importanți înspre consolidarea relației și își pot recuceri perechea cu gesturi romantice, dar și cu o viață socială mai activă. Dacă tot vin sărbătorile de iarnă, nu te grăbi să organizezi petreceri la tine acasă. Socializaţi mai mult, scoate-ți jumătatea în oraş, plecați într-un sejur etc.Racii singuri se bucură de jocurile seducției, de cuceriri şi pasiune, dar cu mai multă maturitate decât de obicei. Poate chiar și cu o doză însemnată de pragmatism, ceea ce îi împiedică să intre în săptămâna oarbă, cum se spune în popor.

Muncă și bani: Munca te solicită, dar pentru că ești într-o etapă de dezvoltare, nici nu simți oboseala. Faci lucrurile cu plăcere și poți uita adesea că mai ai și alte obligații, mai ales față de cei dragi. Recomand să încerci să îți reorganizezi timpul în așa fel încât să creezi un echilibru între carieră și viața personală. Cei mai mulți Raci vor să intre în noul an cu proiecte noi la activ. Nu îi interesează bilanțuri și retrospective. Racii aflați în căutarea unui (nou) loc de muncă sau în căutare de clienți ar putea avea noroc, mai ales în ultima decadă a lui decembrie 2018. Dacă îți dorești mai multă libertate de mișcare în plan profesional, ar fi bine să acționezi în acest sens în a doua jumătate a lunii. Ai putea câștiga mai mulți bani dacă te decizi să părăsești căile bătătorite de alții și să îți asumi riscuri, să încerci metode de lucru noi etc.

Formă fizică: După 13 decembrie 2018, se pot clarifica anumite aspecte legate de starea ta de sănătate. Primești vești bune de la medic sau o serie de analize alungă orice fel de suspiciuni care te măcinau încă de luna trecută. Evită tratamentele după ureche și prezintă-te la medic dacă ai simptome neașteptate chiar înainte de Anul Nou! În rest, încearcă să eviți excesele alimentare de sărbători, mai ales dacă ești proaspăt ieșit de la dietă.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop DECEMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste În decembrie 2018, pentru Gemeni nimic nu pare imposibil în plan amoros. Poate planifici chiar şi o cerere în căsătorie. Atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă pare să fie propice pentru a-ţi asuma astfel de responsabilităţi. După 6 decembrie, se creează premisele pentru a clarifica lucrurile în viața de cuplu. Cu Mercur revenit la mers direct, vezi totul mult mai limpede. Poate partenerul de viață nu dorește să vadă lucrurile aşa cum doreşti tu și tinde să îți respingă „adevărurile” dacă nu vrei să comunici şi încerci să îţi impui punctul de vedere. Dar lucrurile nu rămân tensionate; în ultima decadă a lui decembrie 2018, ideile şi dorinţele voastre se armonizează și te vei bucura de sărbători fericite alături de jumătatea ta. Gemenii singuri ar putea avea parte de întâlniri neașteptate în cele mai banale situații ale vieţii de zi cu zi sau la locul de muncă. Cumpărăturile sau curățenia pentru sărbătorile de iarnă te pot aduce în preajma unor persoane atrăgătoare, declanșând în sufletul tău pasiuni de care poate nu te mai credeai capabil. În cadrul unei petreceri de Crăciun cu colegii de muncă se pot crea cele mai bune premise pentru a-ți arăta interesul față de vreun coleg/vreo colegă.

Muncă și bani:În plan profesional, ești motivat de idealuri înalte – poate chiar de o predispoziție de a privi prea mult spre viitor, și prea puțin spre prezent. Pe de altă parte, se pot crea cele mai bune condiţii pentru a te afirma, pentru a prezenta șefului un proiect de grup sau pentru a avansa pe scara ierarhică.Unii Gemeni vor primi multe promisiuni și mai puține gesturi concrete, dar acesta ar putea fi rezultatul inconsecvenței de care au dat dovadă în ultima vreme. Diplomația te-ar putea ajuta foarte mult la locul de muncă – la fel și discreția.Cele mai mari erori le poți comite dacă refuzi să îi asculți și pe ceilalți, convins fiind că deții adevărul absolut. Acest lucru te poate costa atât din punct de vedere financiar, cât și din cel al reputației socio-profesionale.În plan financiar, sărbătorile vin cu tentații mari. Îţi poţi avaria bugetul cu ușurință dacă îţi risipeşti resursele pe nimicuri. Nu e prea înțelept să te bazezi pe ajutorul altora sau pe împrumuturi. Luna aceasta pot apărea probleme legate de independența ta financiară sau de predispoziția de a utiliza fonduri comune după bunul plac.

Formă fizică și moral: Stresul ar putea fi o problemă în decembrie 2018, dacă te lași copleşit de gânduri obsesive legate de cum să dobândești mai multă putere și influență. Dacă ajungi în punctul în care agitația interioară îți tulbură somnul sau îți afectează alimentația, ar fi bine să te adresezi unui medic specialist. Nu neglija starea de sănătate, mai ales dacă ai boli cronice.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913