BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop SEPTEMBRIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste Infidelitatea ar putea fi pentru Balanțe una dintre temele lunii septembrie 2018. Marte, planeta care guvernează parteneriatele Balanţelor, revine la 11 septembrie în casa iubirii Balanţei şi incită la aventură, flirt, seducţie şi jocuri amoroase. Acestea pot avea loc şi în cadrul cuplurilor solide care profită de energia astrelor pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Dar unele Balanţe ar putea să întâlnească o veche iubire sau să cadă în mrejele unei pasiuni care le-a mai creat probleme şi în trecut. Marte se găseşte în preajma Nodului Sud, iar acest fapt se poate dovedi problematic pentru viața sentimentală a Balanțelor, mai ales în cazul celor care aleg să se întoarcă la vechi obiceiuri proaste, înşelând încrederea perechii lor şi încălcându-şi angajamentele luate. Venus, stăpâna Balanței şi a casei sexualităţii Balanţei, intră la 9 septembrie în Scorpion şi formează un careu cu Marte şi o opoziţie la Uranus, stârnind pasiuni bruşte și nevoia de a-ţi exersa într-un mod agresiv forţa de seducţie, de a-ţi consolida încrederea în tine prin cuceriri în serie. Această perioadă ar putea fi folosită constructiv pentru a te gândi la trecut, la erorile comise, la anumite tipare afective, la anumite dorinţe care te îndeamnă către alegeri mai puţin fericite, către suprastimulare amoroasă și către experimente erotice adesea periculoase.Dorinţa de aventură te-ar putea duce în situaţia de a nu mai estima corect consecinţele faptelor tale. Ceea ce tu consideri a fi o distracţie de moment, se poate complica şi te poate costa şi emoţional şi financiar.

Muncă și bani: Venus, guvernatoarea Balanței, intră la 9 septembrie 2018 în casa banilor munciți, alăturându-se lui Jupiter. Acest lucru indică multă încredere în valoarea personală, dar și o identificare cu valorile materiale. Prin urmare, ai tendința să exagerezi cu cheltuielile, să consideri că totul ți-e permis și că îți permiți orice, oricât de scump. După euforia primelor zile de cumpărături și înnoiri, se resimte însă gustul amar al portofelului gol și al datoriilor acumulate. Cel mai probabil, apar cheltuieli urgente pentru casă sau pentru venirea pe lume a unui copil, dar este indicat să acționezi cu prudență, să îți stabilești un buget, să cauți ofertele cele mai bune, astfel încât să nu te îndatorezi peste măsură. Te poți bucura de sprijinul familiei sau de beneficii de pe urma unui bun imobiliar. Tot familia te poate ajuta să te reechilibrezi dacă te decizi să faci un gest înțelept și să achiți un credit sau măcar o parte importantă din el. Unele Balanțe riscă să se trezească în conflict cu banca sau forțate de executori să achite restanțe ori anumite taxe datorate statului. Există, însă, și Balanțe care reușesc să-și răsfețe familia, să ofere celor dragi cadouri sau să își achite datoriile față de părinți. În ceea ce privește locul de muncă, în septembrie 2018 ai putea cere o mărire de salariu sau ai putea aspira la un post mai bine plătit în cadrul firmei pentru care lucrezi.

Formă fizică: Prezența Soarelui, alături de Mercur, în casa bolilor cronice și a vindecării ar putea însemna pentru unele Balanțe o perioadă bună de recuperare după o suferință sau după o boală, ori după o traumă fizică sau emoțională. Pe la mijlocul lunii, ești predispus spre ipohondrie și îngrijorare nefondată în legătură cu starea de sănătate. Sistemul imunitar poate fi mai slab în ultima săptămână din septembrie, dar te alegi cel mult cu o răceală.

Sfatul pentru Balanță în septembrie 2018: Evită pe cât poți excesele de orice fel: fie cheltuieli prea mari, fie o viață sexuală scăpată de sub control, fie abuzuri alimentare. Caută echilibrul în sânul familiei!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop SEPTEMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste Mercur, guvernatorul Fecioarei, se găsește chiar în Fecioară între 6 și 22 septembrie 2018, iar Soarele îți luminează zodia până la 23 septembrie. Prin urmare, îți este mult mai ușor să ieși din conul de umbră, să îți învingi reținerile sau timiditatea și să te bucuri de o viață amoroasă mai activă, mai antrenantă. Te exprimi mai ușor și îți faci cunoscute sentimentele și dorințele cu mult mai multă ușurință decât de obicei. Saturn, planeta care guvernează viața amoroasă a Fecioarelor, revine în mers direct la 6 septembrie 2018, chiar în casa iubirii Fecioarei. Piramida în semne de Pământ pe care Saturn o formează cu Uranus, Soarele și Mercur, conferă mai multă stabilitate afectivă Fecioarelor, dar și dorința de a se manifesta, de a-și demonstra practic afecțiunea față de persoana iubită. Dacă ești celibatar, ar putea fi momentul potrivit să faci primul pas, să inițiezi o conversație cu persoana care îți place sau să îți mărturisești sentimentele față de persoana cu care te întâlnești deja de ceva vreme. Piramida în semne de Pământ favorizează și clarificarea unor situații amoroase care sunt încâlcite încă din luna martie, sau clarificarea propriilor sentimente față de anumite persoane. În septembrie 2018, viața de cuplu a Fecioarelor se bucură de o foarte bună comunicare, astfel încât se pot lămuri subiecte mai dificile ce țin de aspirațiile comune. De asemenea, ai putea planifica o călătorie pe meleaguri îndepărtate împreună cu soțul/soția.

Muncă și bani: Mercur, planeta care guvernează Fecioara și cariera Fecioarelor, se află chiar în Fecioară până la 22 septembrie. Prin urmare, este clar că profesia, evoluția carierei sau alegerea unei direcții profesionale sunt teme cu care te identifici puternic în această perioadă. Te pricepi parcă mai bine ca niciodată la negocieri și la rezolvarea unor chestiuni financiare presante. Venus, planeta care guvernează banii Fecioarelor, intră la 9 septembrie în casa comunicării, a învățării și a schimburilor de orice fel. Prin urmare, ai putea încerca să negociezi o refinanțare sau o reeșalonare de plată și ai șanse să întorci în favoarea ta anumite discuții ori proiecte profesionale. Marte – planeta care îți guvernează resursele comune, beneficiile, împrumuturile, taxele, impozitele, finanțările și moștenirile – intră la 11 septembrie în casa muncii. Marte formează, însă, careuri cu Venus și cu Uranus, ceea ce ar putea indica o gestionare defectuoasă a veniturilor sau apariția unor cheltuieli suplimentare care îți dau bugetul peste cap. Prin muncă asiduă, îți poți achita anumite datorii sau o mare parte dintr-un credit important. În septembrie 2018, unele Fecioare pot avea impresia că muncesc doar pentru a-și plăti datoriile, dar și acest lucru poate aduce, în final, satisfacție și liniște sufletească. Situația financiară se poate îmbunătăți semnificativ în ultima decadă din septembrie 2018, dar tot în această perioadă ai putea fi mai tentat de cheltuieli inutile. Este de preferat să te concentrezi pe afirmarea profesională, pentru că ultimele zile ale lunii septembrie îți pot aduce satisfacții nesperate.

Formă fizică: Astrele îți insuflă mai multă încredere în forțele proprii și ar fi bine să mergi înainte cu această încredere, în loc să te îndoiești de tine la fiecare pas. Beneficiezi de sprijinul lui Marte și al Soarelui, ambii situați chiar în Fecioară până la 22, respectiv 23 septembrie, ceea ce înseamnă că ai suficientă energie fizică și mentală pentru a rezolva tot ce ți-ai propus.

Sfatul pentru Fecioară în septembrie 2018: Fii atent cum îți organizezi prioritățile, ca să nu ajungi să cheltui bani pe mărunțișuri și ca să nu irosești timp prețios! Atenție, de asemenea, în a doua jumătate a lunii, când ești mai predispus la accidentări la locul de muncă sau în călătorii.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop SEPTEMBRIE 2018 LEU

Dragoste Apar oportunități de a rezolva dispute care au început în luna iunie, dar acestea nu se încheie cu ușurință, dacă ținem cont că Marte, situat în preajma Nodului Sud, formează careuri cu Venus și cu Uranus. Prin urmare, s-ar putea să ai parte de confruntări și să nu te mai poți eschiva de la luarea unor decizii. Nu este exclus să se reaprindă o dispută legată de faptul că îți petreci prea mult timp cu proiecte profesionale și acorzi prea puțin timp perechii de viață. Unii Lei pot constata că viața profesională prea aglomerată, atât a lor, cât și a perechii de viață, a generat o anumită înstrăinare, care nu poate fi depășită decât de cei care se iubesc cu adevărat. Leii celibatari nu prea sunt favorizați în septembrie 2018 și nici nu prea au chef de agitație. Cei mai mulți preferă tihna alături de părinți sau, pur și simplu, au nevoie de mai multă libertate de mișcare și evită demersurile romantice de orice fel.

Muncă și bani: Saturn, stăpânul casei muncii Leului, prezent chiar în casa muncii, își reia mersul direct la 6 septembrie și formează o Piramidă în semne de Pământ împreună cu Uranus, Soarele și Mercur. Această configurație astrală îți susține triada caselor material-profesionale, deschizând excelente perspective profesionale și financiare. Marte, guvernatorul casei carierei Leului, este și el în mers direct, ceea ce înseamnă că reușești să progresezi din punct de vedere profesional și se poate debloca un post pe care îl dorești sau o situație la locul de muncă ori în relația cu șefii. Te faci remarcat cu ușurință, dar nu lipsesc conflictele, mai ales în a doua jumătate a lunii. Ai tendința să contești orice fel de autoritate, iar acest lucru nu îți aduce avantaje. Din punct de vedere financiar, ești avantajat de tranzitul Soarelui în casa veniturilor și a resurselor personale până la 23 septembrie, secondat de Mercur până la 22 septembrie. Veniturile pot crește, dar se întrevăd cheltuieli cu amenajarea spațiului de locuit. De această dată, poți gestiona situația cu mai mult realism, deși rămâi foarte atras de obiectele de lux.

Formă fizică: În septembrie 2018, Saturn, planeta care guvernează casa sănătății Leului, revine în mers direct și este, în general, armonios aspectată. Prin urmare, din punct de vedere fizic nu sunt motive de îngrijorare. Leii care suferă de afecțiuni mai vechi, pot avea parte de ameliorări ale stării de sănătate. Ceea ce poate să îți dăuneze ori să te dezechilibreze este o predispoziție spre agresivitate și hiperactivitate. Surplusul de energie trebuie consumat într-un mod constructiv și lipsit de riscuri, de exemplu prin sport.

Sfatul pentru Leu în septembrie 2018: Atenție la predispoziția de a crea tensiuni pe oriunde ai merge sau de a iniția schimbări de dragul schimbării! Dacă reușești să îți controlezi surescitarea, poți avea parte de câștiguri însemnate pe toate planurile.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop SEPTEMBRIE 2018 RAC

DragosteViața sentimentală a Racilor este marcată de intensitate și pasiune. Puterea de seducție este crescută, mai ales după 9 septembrie 2018, când Venus i se alătură lui Jupiter în casa iubirii Racului. Se poate să ai parte de sentimente extreme, de atracții și jocuri ale seducției, de gelozie și nopți nedormite.Nu este exclus să se nască o pasiune subită între tine și o persoană din anturaj, o persoană cunoscută dar pe care până acum o considerai doar prieten/prietenă sau simplă cunoștință. La 11 septembrie 2018 Marte revine în casa intimității emoționale și sexuale a Racului, accentuând dorințele erotice sau nevoia de a crea un spațiu intim alături de persoana iubită, dacă relația este la început. Racii celibatari pot avea șanse să-și găsească pereche inclusiv online, pe site-uri de socializare sau matrimoniale. O perioadă mai dificilă ar putea fi intervalul 15-22 septembrie 2018, când ești predispus să-ți asumi riscuri prea mari sau să intri în contact cu persoane dubioase.O situație conflictuală în plan sentimental, care s-a tot amplificat din luna mai, poate avea parte de un deznodământ brusc, care te obligă să faci anumite schimbări pe care le-ai evitat până acum. Chiar și în cuplurile solide pot apărea discuții tensionate în a doua jumătate a lunii septembrie.

Muncă și bani: Marte, planeta care guvernează cariera Racilor, revine la 11 septembrie 2018 în casa VIII a Racului, o casă cu puternice conotații financiare (finanțări, beneficii, credite, taxe și impozite). Pot fi avantajați în această perioadă Racii care lucreză în domeniul financiar-bancar, dar și cei care sunt deciși să facă ordine în ceea ce privește obiceiurile financiare, datoriile etc. În septembrie 2018 ai posibilitatea să lămurești situații care îți dau dureri de cap încă din luna mai. Banii și beneficiile pe care le obții prin intermediul carierei ori datorită reputației socio-profesionale pot reprezenta prilej de gâlceavă, mai ales în ultimele două decade din septembrie. Trebuie să ținem cont și de faptul că Marte se găsește în preajma Nodului Sud, ceea ce ar putea indica predipoziția de a repeta o gravă eroare financiară.Fii foarte atent la tot ceea ce înseamnă tranzacții online, bani virtuali, speculații. Promovarea la locul de muncă se poate dovedi problematică și se pot petrece răsturnări de situație. De exemplu, este posibil să survină schimbări în conducerea firmei la care lucrezi și să constați că nu mai “ești în cărți” pentru avansare. Este indicat să te ferești de intrigi și de tentația banului câștigat rapid și la limita legii.Având în vedere că Jupiter, stăpânul casei muncii Racului, este situat în casa creativității și a distracțiilor, nu este exclus ca oriunde te-ai duce în vacanță să cari și munca după tine. Unii Raci ar putea să îmbine utilul cu plăcutul, de exemplu participând la un program de consolidare a unității echipei (team building).

Formă fizică: În septembrie 2018 beneficiezi de multă energie. Influența astrală este stimulatoare și devine important să-ți canalizezi energia spre activități constructive, pentru a diminua stresul și riscul de accidente. Este recomandabil să eviți mâncărurile și băuturile iritante, acidulate sau energizante și să mergi pe o dietă ușoară.

Sfatul pentru Rac în septembrie 2018: Fii foarte atent cu banii, fiindcă poți ajunge în situații extrem de neplăcute, cu implicații juridice! Eventualele litigii trebuie abordate cu prudență și atenție la detalii. Nu uita de tact și de răbdare!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop SEPTEMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste Marte se găsește în casa intimității emoționale și sexuale a Gemenilor până la 11 septembrie 2018, iar Venus, guvernatoarea iubirii Gemenilor, se află chiar în casa iubirii până la 9 septembrie. Această configurație anunță o perioadă de intense elanuri sexuale, marcată de atracții irezistibile și pasiune. Marile iubiri se pot lesne transforma în dușmănii sau pot conduce spre situații încărcate de resentimente.După 9 septembrie, odată cu intrarea lui Venus în casa muncii și a sănătății Gemenilor, este posibil ca viața amoroasă să se învârtă mai mult în jurul ideii de obligație față de celălalt, sau să ai parte de o idilă la locul de muncă.A doua decadă a lunii este presărată de controverse, aventuri sau ezitări în plan amoros. Simți nevoia să te eliberezi de obligații și de reguli, să încerci o nouă perspectivă. Pentru Gemenii celibatari nu putem exclude posibilitatea unei iubiri la prima vedere, poate chiar în mediul în care lucrează. Destul de repede, însă, devine evident că nu este vorba doar despre o aventură menită să ardă rapid, ci despre o relație care se poate dezvolta și poate dura în timp.Prin urmare, nu este exclus să constați că, întâmplător, te întâlnești mereu cu aceeași persoană, la aceași oră sau în același loc, în drumurile tale obișnuite. Un schimb de priviri, un zâmbet sau o atingere întâmplătoare pot conduce spre o apropiere nesperată. La 22 septembrie 2018 Mercur, guvernatorul Gemenilor, intră în casa iubirii, a copiilor, a flirturilor, a distracției și a creativității, urmat de Soare la 23 septembrie. Dialogul devine mai spumos și mai deschis, dar s-ar putea constata și o predispoziție spre egocentrism.

Muncă și bani:Luna septembrie 2018 este favorabilă demersurilor profesionale și câștigurilor financiare. S-ar putea, chiar, să îți permiți să cumperi ceva ce îți doreai de multă vreme. Piramida alcătuită din Uranus, Saturn, Soare și Mercur (toate situate în semne de Pământ) implică una dintre casele financiare ale Gemenilor, dar și pe însuși guvernatorul zodiei. În plus, Jupiter, situat în casa muncii Gemenilor, se găsește în aspecte armonioase cu Pluton, situat în casa resurselor comune, a taxelor și impozitelor, dar și a beneficiilor și a moștenirilor. Pluton guvernează casa muncii Gemenilor, iar prin aspectul său cu Jupiter indică activități care îți pot aduce profit personal, venituri mai mari ale perechii de viață sau câștiguri deosebite prin intermediul asocierilor (fiindcă Jupiter guvernează casa parteneriatelor Gemenilor). Dacă lucrezi ca angajat, te-ai putea aștepta la un bonus pentru eforturile depuse sau ai putea să-ți negociezi beneficii suplimentare. Dacă nu ești mulțumit de actualul loc de muncă, ai putea găsi alternative. Dacă nu ai loc de muncă, în septembrie 2018 sunt șanse mai mari să găsești ceva convenabil. Recomandarea este să cauți, să fii activ, să îți dai interesul. Semnele de Pământ ajută la stabilizare și stabilitate, iar acest lucru înseamnă că în septembrie 2018 poți ajunge la o situație financiară mai bună, chiar dacă mai ai restanțe de plată ori datorii neachitate, sau dacă apar cheltuiei neprevăzute. De asemenea, eventualele litigii financiare ori legate de bunuri comune au șanse mai mari de rezolvare.

Formă fizică: Piramida în semne de Pământ îți activează casele psihice, care au legătură cu fundațiile emoționale, inconștientul și subconștientul. Prin urmare, în septembrie 2018 se poate spune că dispui de tăria interioară și echilibrul de care ai nevoie pentru a te descurca în orice situație socio-profesională și financiară. Și energia fizică este bună. În ultima decadă a lunii, n-ar strica să faci mai mult sport sau mai multă mișcare, pentru că te ajută să îți limpezești mintea.

Sfatul pentru Gemeni în septembrie 2018: Fii răbdător și diplomat – cu calm rezolvi mai multe. Folosește oportunitățile lunii septembrie pentru a-ți crește nivelul de trai, nu pentru cheltuieli extravagante!

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

billige forbrukslån på dagen | lån på dagen lav rente | forbrukslån medsøker