lån på dagen | forbrukslån liste | forbrukslån

BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop APRILIE 2019 BALANŢĂ

Dragoste: Luna Nouă din 5 aprilie 2019 îți activează casa VII (parteneriate, căsătorie) invitându-te la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Ați putea intra împreună într-o nouă etapă a vieții în doi sau ai putea încerca să evaluezi dacă modul în care funcționează căsnicia te împiedică sau nu să crești, să evoluezi.  Ideal ar fi să vă sprijiniți reciproc atât în ceea ce v-ați propus împreună, cât și la nivel individual. Sunt și Balanțe care în aprilie 2019 se decid să se căsătorească sau să își asume mai multe responsabilități în cuplu.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie 2019, în casa VII mai vin Mercur (la 17 aprilie) și Venus – guvernatoarea Balanței – (la 20 aprilie). Balanțele nu au nicio problemă în a cuceri, în a seduce, în a atrage atenția potențialilor parteneri sau în a recuceri persoana iubită. La 17 aprilie 2019 Mercur intră în recepție mutuală cu Marte (planeta care guvernează parteneriatele Balanțelor și care se află în casa IX). Astfel, Balanțele singure și-ar putea găsi perechea în altă țară, în mediul academic sau poate în timpul unei călătorii în străinătate.

La 20 aprilie 2019 Soarele își începe tranzitul prin casa intimității Balanței, astfel încât atmosfera erotică se înviorează brusc, devenind stimulantă și pentru tine și pentru partener/parteneră.

Muncă și bani: Casa muncii Balanței rămâne bine activată de Mercur (până la 17 aprilie 2019), de Venus (până la 20 aprilie) și de Neptun. Dacă te interesează un loc de muncă în străinătate, ai putea găsi ceva interesant sau ai putea să îți reiei studiile pentru a-ți spori șansele de a obține un post mai bine plătit.  Dacă ai afaceri pe cont propriu, Luna Nouă din 5 aprilie 2019 îți deschide posibilitatea de a te asocia. Pe lista de favoriți ar putea fi un prieten sau un grup de prieteni. Sunt mai avantajate Balanțele care doresc să înceapă activități care presupun consiliere sau relații cu publicul.

Tranzitele din prima jumătate a lui aprilie 2019 sugerează că ai putea găsi parteneri străini sau că ai putea să dezvolți proiecte de succes pe termen lung în străinătate.  Financiar nu stai rău; atragi cu ușurință sprijinul partenerului de viață, al familiei sau poate o finanțare, dacă e vorba despre dezvoltarea afacerii proprii. Ar fi bine însă să încerci să eviți dependențele financiare, să încerci să te desprinzi de casa părintească (dacă mai stai cu părinții) și să îți găsești drumul în viață și independența financiară. Nu de alta, dar după 24 aprilie 2019 e posibil să ți se comunice că se reduc banii…de buzunar.

Balanțele care au casa în lucru sau care au de făcut reparații sau renovări pot intra într-o perioadă mai dificilă tot după 24 aprilie 2019, când Saturn și Pluton intră în mers aparent retrograd.

Formă fizică și moral: Dacă luna trecută problemele de sănătate păreau încâlcite sau de netrecut, acum lucrurile sunt mai limpezi iar tu mai liniștit că nu ai probleme grave.  E posibil să nimerești la un specialist mai bun care va dezlega misterele simptomelor tale sau ale analizelor care au ridicat semne de întrebare.

Cu toate acestea, nu se recomandă să te culci pe-o ureche și să cazi în cealaltă extremă: să iei lucrurile prea ușor. Ascultă de sfatul specialistului, urmează tratamentul fără vociferări!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop APRILIE 2019 FECIOARĂ

Dragoste: Mercur, guvernatorul Fecioarei, tranzitează până la 17 aprilie 2019 casa relațiilor și a căsniciei Fecioarei, însoțit de Venus (până la 20 aprilie) și de Neptun. Relațiile cu ceilalți te învață multe lucruri și ai putea să îți găsești echilibrul și liniștea alături de partenerul de viață.  Dificultățile de comunicare de luna trecută se destramă, lăsând loc dialogului constructiv, bunei înțelegeri și făuririi unor planuri de viitor. Fecioarele care sunt implicate în relații la distanță se simt mai aproape de partener/ă sau găsesc soluții pentru a reduce acea distanță.

Se recomandă totuși prudență și atenție în privința predispoziției de a te lăsa purtat de iluzii, sau a predispoziției de a-ți idealiza partenerul/partenera.

În același timp, tranzitele lunii aprilie susțin iertarea și reconcilierile acolo unde viața de cuplu a fost frământată de conflicte și certuri. Fecioarele singure au șanse mai mari de a întâni pe cineva interesant în prima jumătate a lunii aprilie 2019. La finele lunii, însă, Pluton și Saturn, aflați în casa iubirii Fecioarei, intră în mers aparent retrograd. Lucrurile se leagă mai greu sau deloc – mai ales pentru că persoanele din jur te percep ca fiind prea strict, prea rece, prea închis. Relațiile neoficializate ar putea intra într-o perioadă îndelungată de revizuiri; se pot relua discuții neplăcute, dar care ar putea avea un rol transformator asupra ta și asupra persoanei iubite.

Muncă și baniCariera, ambițiile și dorința de a realiza ceva în viață sunt susținute de prezența lui Marte în casa X; dar ai de depus efort pentru a-ți împlini visele, nimic nu vine de-a gata. Ești însă mai pregătit să îți aperi interesele, cauza, să te faci auzit; ești mai combativ și mai convingător, te impui mai ușor ca lider. Ai grijă, totuși, că atitudinea ta ar putea fi percepută drept agresivă de către cei din jur! Alege-ți cu grijă cuvintele și ai grijă să nu porți vorba, să nu dezvălui în spațiul public prea multe despre viața ta sau a altora.

Din punct de vedere financiar, în a doua jumătate a lunii aprilie 2019 ai putea beneficia de ajutor din partea perechii tale și ai putea scăpa de o datorie care te stresează. Ai putea beneficia și de oportunități pentru a te asocia sau pentru a face o investiție împreună cu cineva. Dar ai putea să ai parte și de un control de la fisc. Luna Plină din 19 aprilie 2019 îți activează casele financiare și poate marca momentul în care termini de plătit ceva sau o predispoziție de a cheltui prea mult.După 20 aprilie 2019 ai putea atrage mult mai ușor resursele necesare dezvoltării carierei.

Formă fizică Până la 20 aprilie 2019 tinzi să fii mai secretos și mai interiorizat sau treci printr-o perioadă de transformări interioare care ar putea fi dificil de suportat. Acestea ar putea genera o predispoziție spre iritare și agitație. Autocontrolul este necesar pentru că, vrei, nu vrei, ajungi în situații în care te simți expus.

După 20 aprilie 2019 te-ar putea ajuta la detensionare și echilibrare călătoriile, lecturile, studiul și/sau reconectarea cu dimensiunea ta spirituală.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop APRILIE 2019 LEU

Dragoste: Luna aprilie 2019 începe într-o notă romantică și pasională; viața erotică este mai intensă pentru majoritatea Leilor. Cei mai mulți dintre Lei simt nevoia să acorde mai multă atenție intimității și comunicării mai profunde, de la suflet la suflet, cu persoana iubită. Sunt mai avantajați Leii căsătoriți sau care sunt implicați în relații mai vechi, mai stabile. În ultima decadă a lunii aprilie 2019, Leii care fac parte din cupluri cu vechime se simt foarte apropiați de perechea lor și pun la cale împreună planuri noi, pe termen lung.

Dacă ești la început de relație, poți fi ușor indus în eroare de farmecele unei persoane abile în plan erotic, care ar putea lua și cămașa de pe tine dacă nu ești atent. Cu Marte în tranzit prin casa XI, viața ta socială este foarte activă și ai putea avea șansa să te împrietenești cu cineva de peste hotare.

Jupiter, aflat în propriul domiciliu în casa V a Leului (iubire, flirturi, aventuri sentimentale) începe să retrogradeze la 10 aprilie 2019. Până în luna august 2019, ar fi bine ca Leii să-și revizuiască modul în care își exprimă afecțiunea, modul în care oferă, modul în care înțeleg să construiască o relație amoroasă. Dacă în ultima vreme ai vrut prea mult sau prea repede, e momentul potrivit să iei lucrurile mai încet, să faci un bilanț a ceea ce ai trăit în plan sentimental începând cu luna noiembrie a anului trecut. Gândul te-ar putea purta spre iubiri mai vechi, transformate cu timpul în prietenii.

Muncă și bani: Situația se mai înseninează în plan financiar, acum că Mercur este în mers direct. Ai putea descoperi metode ingenioase de a plăti o serie de datorii, dar se pot debloca și o serie de fonduri ori o finanțare pentru dezvoltarea afacerii tale. Ai grijă să nu te lași atras în jocuri financiare periculoase, mai ales în prima jumătate a lunii aprilie 2019.

Din punct de vedere profesional, intri într-o perioadă fastă începând cu 20 aprilie 2019, când Soarele (guvernatorul Leului) intră în casa X (carieră, succes, reputație socio-profesională). Devii foarte vizibil și poți beneficia de o promovare, de recunoașterea meritelor și – de ce nu? – poate și de celebritate. Acest lucru se va reflecta cu siguanță și în plan financiar.

La finele lunii aprilie 2019 Pluton și Saturn încep să retrogradeze în casa VI (muncă și sănătate). Drept urmare, în ciuda succesului la locul de muncă, pot apărea tot felul de probleme, de obstacole și de întârzieri, sau s-ar putea să te simți dintr-o dată foarte copleșit de ceea ce singur ți-ai asumat pentru a-ți confirma sau a-ți impune autoritatea. Reorganizează-te, găsește o cale de a gestiona mai eficient timpul de care dispui!

Formă fizică: Sănătatea necesită mai multă atenție din partea ta în aprilie 2019, mai ales dacă revine în atenție o afecțiune mai veche.  Unii Lei ar putea avea în plan vreo dietă drastică pe care au mai ținut-o deși nu le-a făcut bine. Încearcă să nu repeți greșelile trecutului. Nu e recomandat să îți asumi responsabilități profesionale în plus, ci să le onorezi pe cele pe care le ai deja, ca să nu ajungi la epuizare.

După 24 aprilie 2019, cu Pluton și Saturn retrograde prin casa sănătății, ar trebui să-ți acorzi mai multă atenție, să te ocupi de echilibrul fizic și de cel emoțional.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop APRILIE 2019 RAC

Dragoste : Pe de-o parte, ești predispus spre visare și romantism, spre poezie și idealuri amoroase înalte; pe de altă parte, ești pus în fața unor complicații parteneriale mai vechi care acum reclamă atenția ta.

Mulți dintre Racii căsătoriți simt în aprilie 2019 că au de depus mult efort pentru a ține lucrurile pe linia de plutire. Este important să știi când să te recentrezi pe tine, când să nu te lași cotropit de autoritatea perechii tale. Pe de altă parte, în anumite cupluri ar putea să se creeze un conflict între predispozițiile Racilor spre gelozie, dependență, posesivitate și nevoia perechii lor de a impune limite.  Racii care își caută pereche ar putea fi atrași de figuri paterne/materne protectoare, de persoane cu multă experiență de viață, care ar putea să îi protejeze, să le ia responsabilitățile de pe umeri. Dar eastrolog.ro semnalează că dacă cedezi tentației ai putea comite o mare eroare. Tranzitele lunii aprilie 2019 te încurajează să îți asumi propriile alegeri și direcții în viață, inclusiv pe cele relaționale.

La finele lunii aprilie 2019, atât Pluton (24 aprilie), cât și Saturn (30 aprilie) afectează zodia Racului în mers aparent retrograd, deschizând o îndelungată perioadă în care vei avea mult de lucru la căsnicia ta sau la o relație amoroasă pe care o dorești pe termen lung.

Muncă și bani: Luna Nouă din 5 aprilie 2019 are loc în casa carierei, a succesului și a reputației socio-profesionale și îți oferă energia necesară pentru a intra într-o nouă etapă în plan profesional – sau pentru a alege o nouă direcție în viață. Dar lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât ți-ai dori.  În aprilie 2019, Marte (planeta care guvernează cariera și ambițiile socio-profesionale ale Racilor) tranzitează casa XII (sacrificii, izolare, dar și vindecare). În plus, Jupiter, aflat în domiciliu în casa VI a Racului (muncă și sănătate), intră în mers aparent retrograd la 10 aprilie 2019. Drept urmare, în plan profesional ar fi mai degrabă o perioadă de bilanț și de reevaluări, de refacere a strategiilor pe termen lung, de reorganizare a activității sau poate chiar de prospectare a pieței muncii pentru a schimba locul de muncă.

Te-ar putea ajuta o recalificare, dar și munca de voluntariat, actele de caritate, promovarea drepturilor celor care nu se pot apăra singuri. Aceste gesturi altruiste, încărcate de iubire și de compasiune, te-ar putea face mult mai vizibil pe scena socială decât orice altceva. Așa se pot naște oportunități neașteptate în plan profesional.

Formă fizică: Cu Jupiter retrograd prin casa sănătății, te-ai putea aștepta la tot felul de simptome năstrușnice, dar și la reveniri ale unor răceli sau ale altor afecțiuni (nu neapărat grave) pe care nu le-ai tratat corespunzător în ultima vreme.  Fă-ți timp pentru a-ți revizui obiceiurile alimentare și pentru a face mai multă mișcare atunci când simți că agitația interioară este excesivă. Cu Marte în casa XII, fluxul gândurilor și al îngrijorărilor ar putea fi crescut și e nevoie de perioade îndelungi de odihnă, dar și de reorganizarea priorităților.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop APRILIE 2019 GEMENI

Dragoste: Jupiter (planeta care îți guvernează casa VII: relațiile și căsnicia) începe să retrogradeze în Gemeni la 10 aprilie 2019. Pentru că retrogradarea are loc tocmai în casa VII, până la 12 august 2019 Gemenii au tot timpul din lume să revizuiască parteneriatele din care fac parte. Dacă ești căsătorit, e momentul unui bilanț; găsește împreună cu perechea ta soluții pentru a crește împreună, pentru a face relația să înflorească.

Retrogradarea lui Jupiter ar putea fi un bun prilej pentru ca unii Gemeni să își revizuiască planurile de căsătorie sau poate de divorț. Trecutul te poate inspira; se poate dovedi o sursă nesfârșită de înțelepciune. De asemenea, se poate ca un fost partener sau o fostă parteneră să încerce să revină în viața ta.  Deși sectorul social este bine activat de planete în aprilie 2019, cei mai mulți dintre Gemenii singuri sunt mai prudenți în a începe relații sentimentale. Ei primesc însă un imbold important la 19 aprilie 2019, când are loc momentul de Luna Plină care activează casa V (iubire, flirt, aventuri) a Gemenilor. Acest imbold este accentuat de faptul că Venus (guvernatoarea casei V) intră la 20 aprilie 2019 în casa XI (relații sociale, prieteni, grupuri). Drept urmare, se poate naște o atracție fulger. Pentru unii dintre Gemeni, această atracție neașteptată ar putea pune punct unei relații amoroase mai vechi.

Muncă și bani: Cu Marte proaspăt intrat în Gemeni, ești plin de energie, exuberant, dornic de independență și de noutate. Dacă nu devii prea impulsiv, prea agresiv și dezorganizat, ai putea chiar să faci impresie bună la locul de muncă; ai putea să ieși în evidență printre colegi, în cadrul unor proiecte de grup.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, știi exact cum să te situezi în fruntea clasamentelor făcute de angajatori. Dacă te bate gândul să optezi pentru o activitate independentă sau pentru o afacere pe cont propriu, premisele sunt foarte bune – doar că e nevoie să-ți mai ajustezi așteptările. Altfel nu vei reuși să te bucuri de progresele înregistrate, ci vei percepe că ceea ce faci nu e de ajuns, nu e mulțumitor.

Cu Jupiter retrograd în casa VII începând din 10 aprilie 2019, nu s-ar putea spune că te avantajează asocierile sau colaborările. În plan financiar, semnificativ ar fi faptul că Pluton și Saturn intră în mers aparent retrograd la 24, respectiv 30 aprilie 2019, în casa VIII (resurse comune, credite, taxe, impozite, dar și finanțări și venituri pasive). Drept urmare, dacă aștepți bani sau dorești să recuperezi datorii, nu te aștepta la progrese spectaculoase.

Formă fizică: Tranzitul lui Marte în Gemeni îți conferă multă energie fizică și mentală, dar ar putea trezi în tine și agitație, nervozitate și nerăbdare. Ai putea să te obosești de unul singur sărind de la una la alta sau ai putea avea izbucniri de agresivitate. Dacă suferi de mai multă vreme de o afecțiune cronică, aceasta ar putea reveni în atenția ta și ar fi bine să te adresezi unui specialist. Vei primi un sfat foarte bun și ai toate șansele de a găsi un medic care să te îndrume și pe calea explorării cauzelor emoționale și spirituale ale suferințelor tale.

Mai sunt și Gemeni care ar putea primi indicații de intervenții medicale radicale, dar ar fi mai bine să nu se grăbească spre așa ceva în aprilie 2019 decât dacă acestea reprezintă reale urgențe.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913