BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop FEBRUARIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste
În februarie 2018 nu este exclusă apariția unei noi iubiri.Fiindcă Mercur se află în casa a cincea a Balanței iar eclipsa de Soare are loc tot aici, te așteaptă întâmplări neașteptate sau neobișnuite pe tărâm amoros și poți să ai parte de experimente, schimbări sau surprize. Probabilitatea cea mai mare de producere a acestora se situează în primele două decade. Pe de altă parte, perioada cea mai senzuală și cea mai bogată în plan romantic și erotic este prima decadă, când Venus, stăpâna Balanței, se află și ea tot în casa a cincea. Comunicarea și drumurile sunt relevante pentru relațiile Balanțelor pe tot parcursul lunii februarie 2018, ca și afinitățile intelectuale. Între muncă și viața de cuplu ar putea exista o legătură.

Muncă și bani:
Fiindcă Marte se află în casa a treia a Balanței, în februarie 2018 rotițele minții ți se învârt cu repeziciune și îți vin idei curajoase, care se cer aplicate rapid. Ai putere de convingere, argumentezi cu înflăcărare, iar vorbele tale sunt captivante și mobilizatoare. Te miști mult, întri în contact cu multă lume, legi noi colaborări. Creativitatea și talentele îți sunt puse în lumină, iar șansa poate să-ți iasă în cale pe neașteptate.Profesia îți aduce satisfacții mai ales în decadele a doua și a treia, când Venus, stăpâna Balanței, se află în casa muncii. Decada a doua ar putea fi mai generoasă, pentru că în casa muncii intră și Soarele. În plus, luna februarie 2018 este generoasă în plan financiar.

Formă fizică:
În prima decadă din februarie ești în mare formă. Decadele a doua și a treia o găsesc pe Venus, stăpâna Balanței, într-o casă medicală, deci s-ar putea fie să ai anumite neplăceri, fie să te hotărăști să faci unele controale de rutină, să-ți rezolvi o problemă de sănătate mai veche sau să iei unele decizii privind igiena de viața sau chiar aspectul fizic.În altă ordine de idei, în luna februarie 2018 stresul este cam mare, iar nerăbdarea și iritabilitatea se pot solda cu decizii pripite, conflicte sau accidentări.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop FEBRUARIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste
Dacă prima decadă din februarie este lipsită de evenimente remarcabile, din decada a doua se schimbă foaia. Și se schimbă în bine. La 11 februarie 2018 Venus, planeta dragostei și a armoniei, pășește în casa cuplului Fecioarei. Este o veste foarte bună pentru Fecioare, fiindcă Venus aduce iubire, înțelegere și noroc. Șansele de fericire sunt sporite și de trigonul pe care Venus îl face cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei. Cel mai probabil, evoluțiile pozitive sunt declanșate de un drum, o întâlnire, o conversație sau un schimb de mesaje. Compatibilitatea mentală este unul dintre factorii determinanți.Contextul astral este și mai favorabil vieții relaționale în decada a treia, când Soarele tranzitează casa cuplului Fecioarei.

Muncă și bani:
Luna februarie 2018 aduce Fecioarelor noutăți în sfera profesională, fiindcă eclipsa de Soare din data de 15 se petrece în casa muncii Fecioarei și este în conjuncție cu Mercur, stăpânul casei carierei. Prin urmare, este posibil să pornești un nou proiect, să schimbi locul de muncă, ambianța de le serviciu, metodele de lucru etc. Sau se poate să apară un eveniment neașteptat care să te conducă spre ceva diferit de ceea ce a fost până acum.În plan financiar, situația se îmbunătățește progresiv, iar din decada a doua devine mulțumitoare. Colaborările, asocierile, alianțele și sprijinul partenerului/partenerei îți aduc bani, cu condiția să nu te lași sedus(ă) de aparențe și să-ți păstrezi luciditatea. La fel trebuie să procedezi și în cazul investițiilor.

Formă fizică:
Fiindcă Mercur, stăpânul Fecioarei, se află într-o casă medicală, iar eclipsa de Soare are loc în aceeași zonă, sănătatea este pentru Fecioare unul dintre subiectele de interes ale lunii februarie 2018.Se poate să ai unele neplăceri, dar mai degrabă pare să fie vorba despre o decizie a ta de a face anumite lucruri pentru a-ți conserva sau ameliora sănătatea. S-ar putea să te hotărăști să urmezi un tratament ori o dietă sau să faci unele schimbări în stilul de viață.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop FEBRUARIE 2018 LEU

Dragoste
În februarie 2018 ai parte de evenimente interesante. Mai întâi, Marte se află în casa erotismului Leului, ceea ce anunță o sexualitate debordantă și avânt romantic. Marte dă apă la moară poftei de aventură, dorințelor de nestăpânit și pasiunii înfocate. Poate să aducă iubiri la prima vedere și trăiri foarte intense, dar derularea evenimentelor tinde să fie cam rapidă, împingând la acte nebunești sau aducătoare de bucluc. Eclipsa de Soare care se formează în casa cuplului Leului predispune, și ea, la întâmplări neașteptate și poate prevesti noutăți.Șansa în dragoste este mai probabil să te caute în prima parte a lunii februarie, când Venus se află și ea în casa cuplului Leului.

Muncă și bani:
Casa relațiilor Leului este tranzitată în februarie 2018 de Soare (stăpânul Leului), Venus (stăpâna casei carierei) și Mercur. Prin urmare, colaborările și munca în echipă sunt cheia succesului în această perioadă. Deși ai certe calități de lider, acum avansezi mult mai rapid dacă lucrezi cot la cot cu ceilalți, într-o atmosferă de colegialitate. Nu este cazul să îți dai aere, oamenii din cercul tău profesional îți recunosc oricum meritele și competența.Marte îți insuflă multă energie creativă și-ți accentuează expresivitatea artistică, dar la fel de bine te poate ajuta să excelezi în sport, advertising sau divertisment. În plan financiar sunt de așteptat favoruri și câștiguri suplimentare, mai ales începând din a doua decadă.

Formă fizică:
Prezența lui Marte în casa a cincea a Leului îți aduce vigoare fizică și forță sexuală. De asemenea, acest tranzit încurajează exercițiul la sală sau în aer liber, drumețiile, dansul. Pe de altă parte, are tendința să stimuleze secreția de adrenalină și apetitul către sporturi extreme sau alte acțiuni riscante. Este indicat sa ai grijă, fiindcă opoziția Soarelui din această perioadă cu Soarele natal al Leului indică deja o oarecare lipsă de echilibru. Cum Saturn se află în casa bolilor Leului, este bine să supraveghezi îndeaproape tot ce este legat de oase, articulații, dinți și absorbția mineralelor.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop FEBRUARIE 2018 RAC

Dragoste
Viața de cuplu a Racilor are un aer serios în februarie 2018. Cu Saturn și Pluto în casa relațiilor Racului, conviețuirea pare grevată de responsabilități, de asumarea unor interese comune sau a unui efort comun. Se poate să privești lucrurile mai matur, să vrei să descoperi unele adevăruri despre nevoile tale relaționale reale. Tranzitul lui Venus din prima decadă a lunii predispune la o analiză detaliată a situației, la dezvăluirea unor secrete sau la încercarea de a înțelege resorturile psihologice ale perechii. Ultimele două decade din februarie pun accentul pe afinitățile de natură intelectuală, culturală sau spirituală. În fine, să nu uităm că Jupiter se află în casa erotismului Racului. Prin urmare, componenta sexuală a vieții de cuplu funcționează bine, iar ofertele amoroase nu lipsesc.

Muncă și bani:
Cu Marte în casa muncii Racului, în februarie 2018 ai inițiativă profesională, energie și poftă de lucru. Te remarci prin eficiență, viteză de reacție și prezență de spirit. Așteaptă-te, însă, să te confrunți și cu urgențe sau cu momente de criză, în care este nevoie să preiei controlul, să acționezi sau chiar să lupți. Dacă vrei să faci unele înnoiri legate de carieră, acum ar fi un moment propice. Februarie 2018 are pentru Rac un caracter financiar pronunțat. Tranzitul Soarelui, tranzitul lui Mercur și eclipsa de Soare îndeamnă la afaceri, investiții, accesare de fonduri.Se poate să primești o sponsorizare, un cadou sau alt avantaj material, dar este recomandat să fii precaut(ă) în relațiile cu băncile, fiscul și alte instituții financiare.

Formă fizică:
Februarie 2018 este o lună aglomerată și destul de stresantă. Ar fi bine să menții un echilibru între muncă și odihnă.Fiindcă Marte se află în casa bolilor Racilor, există un anume risc de afecțiuni acute sau inflamatorii, de răniri și accidentări.Pe de altă parte, luna februarie este adecvată inițiativelor medicale energice, intervențiilor stomatologice ori chirurgicale și altor demersuri care cer curaj și hotărâre.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop FEBRUARIE 2018 GEMENI

Dragoste
Cu Marte în casa cuplului Gemenilor, februarie 2018 este o lună plină de dinamism pasional. Cheltuiești multă energie împreună cu omul drag, pentru susținerea acestuia sau pentru cucerirea sa. Ideal ar fi să te implici în proiecte de cuplu curajoase, novatoare și utile. Dacă te afli într-o campanie de cucerire, caută ca intențiile tale să nu fie prea evidente și nici atacurile prea directe. Eventual, combină-le cu abordări subtile, prin învăluire.Dacă relația trece prin momente tensionate, nu te lăsa pradă impulsivității! Marte este înstare să “dea cu bățul prin gard” ca să iște o încăierare pe cinste.

Muncă și bani:
Colaborările, asocierile și munca de echipă sunt la mare preț în activitatea profesionala a Gemenilor în februarie 2018. Perioada lasă însă destul loc și pentru concurență și rivalități. Provocările au darul de a te motiva, de a te împinge înainte. Fiindcă Soarele și Mercur (stăpânul Gemenilor) se află în casa a noua, unde are loc și o eclipsă, în februarie 2018 ies în prim plan studiile, cultura și conexiunile cu zările largi (călătorii, lucru la distanță sau pe net etc.). În trecerea ei prin casa carierei Gemenior, Venus te blagoslovește cu șansă și oportunități. Ultima decadă din februarie 2018 este cea mai favorabilă succesului. Banii vin fără prea mari eforturi, dar trebuie gestionați cu cap.

Formă fizică:
Pe tot parcursul lunii februarie 2018 Gemenii au multă putere de muncă, au forță, motoarele le merg din plin.
Există însă o tendință către indulgență și excese, care trebuie înfrânată. Totul este o chestie de disciplină, acum, mai mult ca altădată. Dacă nu reușești să-ți impui o conduită de viață mai ordonată și mai sănătoasă, e bine să știi că în această privință te poți baza pe sprijinul și îndrumarea celorlalți: partenerul de viață, prietenii etc.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913