BERBEC

0
1837

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop OCTOMBRIE 2018 BERBEC

Dragoste Viața amoroasă a Berbecilor este intensă în octombrie 2018, uneori poate chiar extremă. Pot avea loc despărțiri și împăcări, reluarea unor legături cu persoane din trecut sau revenirea în actualitate a unor probleme nerezolvate la vremea lor. Se pot naște atracții fatale și relații fierbinți, poate chiar extraconjugale. Celibatarii pot fi favorizați în luna octombrie dacă se întorc la o iubire mai veche sau dacă se limitează la aventuri de scurtă durată. La 5 octombrie 2018, Venus, planeta care guvernează parteneriatele Berbecului, începe să retrogradeze în casa VIII, a sexualității și a intimității emoționale și sexuale a Berbecului. Prin urmare, pot fi reactivate teme ce țin de încrederea reciprocă, fidelitate și infidelitate, armonie erotică etc. Se țes intrigi, se fac reproșuri, dar există și șansele unor noi începuturi, clarificări și chiar împăcări. Luna Nouă are loc la 9 octombrie în casa parteneriatelor și a căsniciei Berbecului, unde se află și Soarele până la 23 octombrie. Apoi, guvernatorul iubirii și al romantismului Berbecilor intră în casa VIII, unde se mai află Venus, Mercur și Jupiter. Prin urmare,ai ocazia să propui perechii tale o revitalizare a relației, o viziune nouă asupra vieții de cuplu sau un proiect nou în care să vă implicați amândoi pentru a vă reconecta emoțional și intelectual și pentru a vă regăsi plăcerea de a fi împreună.În cazul relațiilor în care există tensiuni sau care sunt nefuncționale de mai mult timp, se anunță un moment de criză în jurul datei de 24 octombrie 2018, când are loc Luna Plină în casa VIII a Berbecului.

Muncă și bani: Casele financiare ale Berbecului sunt activate intens în octombrie 2018, iar Venus, planeta care stăpânește banii munciți ai Berbecului, intră în mers aparent retrograd la 5 octombrie. Până la 31 octombrie, Venus îți tranzitează retrograd casa resurselor comune, a taxelor și impozitelor, a creditelor și a finanțărilor, a premiilor, a cadourilor și a moștenirilor. Prin urmare, îți recomand să eviți să semnezi contracte noi, mai ales dacă îți creează obligații financiare. De asemenea, sunt de evitat împrumuturile de orice fel și investițiile mari. Este, însă, o perioadă bună pentru reeșalonarea unor plăți, pentru renegocierea unor drepturi financiare și pentru plata unor restanțe. Din altă perspectivă, se pot naște discuții aprinse în cuplu despre cât câștigă fiecare, cât cheltuie fiecare și cât contribuie la bugetul comun. Cum Uranus se află în casa banilor munciți și se opune planetelor din casa VIII, se poate vorbi despre instabilitate financiară, dar și despre dorința de a deveni independent și de a-ți construi singur viitorul.Din punct de vedere profesional ai putea avea mai mult de câștigat cu vorba bună și cu fapte concrete. Te poți impune demonstrându-ți competența, nu contestând autoritatea altora.

Formă fizică: Evenimentele lunii octombrie 2018 au un mare impact emoțional. Stările tale pot oscila rapid de la entuziasm la epuizare, poți fi când irascibil, când apatic. Se poate chiar să fii atât de preocupat de anumite probleme încât să nu îți dai seama că muncești continuu, fără pauză.Este indicat să îți asiguri câte un răgaz pentru activități care te relaxează și să îți rezervi timp pentru odihnă. Berbecii care au probleme mai vechi de sănătate, pot descoperi ceva util legat de tratamentul acestora, în ultimele zile ale lunii. Banii pot trezi în tine tot felul de tentații. Nu te lăsa atras de manevre necinstite sau de metode mai “șmecherești” de câștig!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR