BERBEC

0
1571

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop APRILIE 2018 BERBEC

Dragoste: Soarele, stăpânul casei dragostei Berbecului, se află chiar în Berbec în primele două decade din aprilie 2018. Asta înseamnă mai multă vigoare sexuală, dorințe mai fierbinți, sentimente mai puternice, romantism mai avântat, mai multe oferte amoroase sau, cel puțin, oferte mai greu de refuzat. Pe scurt, instinctul pasional este la cârmă și îți poate influența semnificativ agenda lunii aprilie. Pe de altă parte, este greu de presupus că va curge numai lapte și miere. Aspectele planetare contrariante – unele potrivnice, altele pline de bunăvoință – la care sunt supuși Berbecul și stăpânul lui, Marte, fac ca existența Berbecilor, în general, să fie mai frământată în aceste săptămâni. Noroc că Berbecii iubesc provocările!

Muncă și bani: Pentru cariera Berbecilor, luna aprilie 2018 este o lună dură, dar ambițioasă și decisă.Este luna în care poți face dovada tăriei și a tenacității, în care poți învinge dificultăți nebănuite, pentru ca mai apoi să te înalți deasupra lor cu biruință. Soarele se află în Berbec, dornic de strălucire și afirmare, iar Marte, stăpânul Berbecului, se află în casa carierei și a statutului social – puternic, în exaltare, dar având de înfruntat încercările saturniene și, mai apoi, plutoniene. Înarmează-te pentru luptă, dar, pentru a-ți asigura victoria, luptă strategic, lucid și calculat. Din punct de vedere financiar, astrele își sunt binevoitoare în aprilie, iar eforturile tale vor fi cu folos. În plus, te ajută și șansa.

Formă fizică: Stresul îi însoțește pe Berbecipermanent în luna aprilie.Având în vedere că stăpânul casei bolilor Berbecului, Mercur, se află în Berbec, unele preocupări pentru sănătate s-ar putea ivi în aprilie 2018, mai serioase în prima parte a lunii, când Mercur este retrograd. Partea a doua a lunii poate să aducă soluții și evoluții pozitive. După 15 aprilie, de exemplu, poți face multe în ceea ce privește tratamentele, terapiile, îngrijirile corporale și ameliorarea igienei de viață.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR