BERBEC

0
1395

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop FEBRUARIE 2018 BERBEC

Dragoste:
Prima decadă din luna februarie 2018 o regăsește pe Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, într-o poziție norocoasă, care naște speranțe dar ajută și la împlinirea lor. Socializarea favorizează armonia în cuplu, iar participarea la evenimente care adună mai multă lume laolaltă poate fi benefică apariției unei legături romantice, dacă asta dorești. După data de 11 februarie 2018 Venus se află în Pești, o zodie care-i conferă forță, dar într-o casă care nu lasă prea mult câmp liber alegerilor. Se poate, așadar, ca în decada a doua și a treia să ai sentimente puternice, dar asta să nu te facă neapărat fericit(ă).

Muncă și bani:
Îți propui sau îți sunt impuse obiective dificile în plan profesional, dar ambiția este mare și șansa este de partea ta. În primele două decade din februarie 2018 Soarele, semnificatorul autorității, al rangului și al prestigiului, se află în cea mai favorabilă casă, împreună cu Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului. Prin urmare, te bucuri de sprijin, protecție și popularitate. Te avantajează proiectele de grup sau integrarea în colectivități care au aspirații sau interese comune.Marte, stăpânul Berbecului, dorește să consumi energia suplimentară în activități care au legătură cu studiile, cultura, călătoriile, străinii sau lucrul la distanță. Din punct de vedere financiar, luna februarie 2018 este generoasă, dar cere ceva mai multă cumpătare în decadele a doua și a treia.

Formă fizică:
Primele două decade din februarie te găsesc în formă, în plin avânt și optimism. Marte, stăpânul Berbecului, se află în entuziastul Săgetător; Soarele, dătătorul de viață, se află într-o casă bună; iar stăpânul casei bolilor Berbecului nu pune probleme. Ultima decadă, însă, ar putea aduce complicații, așa că este recomandat să te îngrijești mai atent și să nu riști. Ar fi bine să eviți oboseala și abuzul de alcool, tutun, medicamente sau substanțe psihogene.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR