BERBEC

0
986

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop august 2017 BERBEC

Dragoste

În luna august 2017 amorul este pentru Berbeci o chestiune de prim rang și un domeniu în care stau să se întâmple lucruri însemnate.Mai întâi, fiindcă între Jupiter (situat în casa cuplului Berbecului) și Venus (stăpâna numitei case și semnificatoarea generală a dragostei) există acum o relație specială, o „recepție mutuală mixtă”, care crește nivelul de performanță al celor două planete, creează un fundal favorabil și promite șansă. Apoi, fiindcă Soarele și Marte își pun la bătaie toată energia, toată pasiunea și ardoarea (considerabile!) pentru a impulsiona casa iubirii și a sexualității Berbecului. La fiecare cotitură te așteaptă un Cupidon cu arcul întins sau o Afrodită care te îmbie să bei din cupa ei fermecată. N-ai cum să scapi…

Muncă și bani

Nu doar cu amorul, ci și cu banii o duci mai bine în august 2017.Aceeași Venus, aflată acum în bună înțelegere cu Marele Benefic (Jupiter), stăpânește una dintre casele financiare ale Berbecului, cealaltă fiind stăpânită de Marte, care nu stă nici el rău.Colaborările și creativitatea sunt profitabile și s-ar putea să mai ai noroc într-o investiție legată de casă. Cum Soarele și Marte formează un frumos trigon cu Saturn (stăpânul casei carierei Berbecului), este rost de o reușită, un succes, o mai bună poziționare ierarhică. Succesul poate atinge orice activitate artistică, didactică sau sportivă, dar oportunități se pot ivi și în alte domenii.

Formă fizică și moral

Debordezi de vitalitate și energie și este musai să găsești modalități de a consuma surplusul.Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur în casa bolilor Berbecului spune că n-ar fi rău să-ți faci o evaluare generală a stării de sănătate sau să te apuci să iei măsuri în legătură cu anumite probleme pe care știi că le ai.Sistemul respirator și cel nervos sunt sensibilizate.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR