BERBEC

0
1177

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop septembrie 2017 BERBEC

Dragoste
Pentru dragostea Berbecilor, luna septembrie este una dintre cele mai grozave luni din 2017. În primele două decade Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Berbecului, iar Venus, stăpâna casei cuplului, se află în casa erotismului și a pasiunii. Iar când Soarele este sub orizont (adică seara și noaptea), între Jupiter și Venus se creează în plus o relație deosebit de favorabilă (recepție mutuală domiciliu/triplicitate). Venus mai face și o conjuncție cu Nodul Nord al Lunii, semn că se va petrece ceva memorabil, plin de semnificație. În ultima decadă din septembrie 2017, Soarele ajunge alături de Jupiter în casa cuplului Berbecului, iar această combinație este, din nou, promițătoare, vestitoare de întâmplări importante și fericite.

Muncă și bani
Septembrie 2017 este pentru Berbeci o lună dinamică în plan profesional. Prin casa muncii Berbecului se perindă Soarele (până pe 22), Marte (începând de pe 5) și Mercur (după 8). Mai mult: după o retrogradare de circa 3 săptămâni, Mercur, care este stăpânul casei muncii Berbecului, își reia mersul direct pe 5 septembrie, ceea ce sugerează un efort de reașezare a situației pe baze mai potrivite nevoilor sau aspirațiilor tale. Perioada nu este însă deloc simplă: te confruntă cu capcane, erori de apreciere, conjuncturi confuze sau dificultăți de focalizare, cauzate de opoziția planetelor enumerate mai sus cu Neptun. Poți, totuși, să ai realizări, dar pentru ca rezultatele să fie durabile este nevoie de luciditate și precauție.

Formă fizică
Nu este exclus ca în septembrie 2017 să apară probleme de sănătate sau să te intersectezi într-un fel sau altul cu mediul medical ori terapeutic. Axa caselor sănătății Berbecului este foarte activă. Pot interveni boli acute, reactivări ale unor suferințe mai vechi, sau momente de criză, dar la fel de bine poți să preiei chiar tu inițiativa unor demersuri menite să-ți îmbunătățească sănătatea sau forma fizică.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR