BERBEC

0
1744

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop AUGUST 2018 BERBEC

Dragoste Cu Soarele în tranzit prin casa iubirii Berbecului până la 23 august, te bucuri de o lună pasională, poate chiar îndreptată spre excese senzuale, așa că ar fi indicat să iei lucrurile mai domol. Trăiește clipa, dar nu-ți pierde capul! Ușor de spus, dar greu de făcut, pentru că Mercur, planeta intelectului, retrogradează până la 19 august 2018 chiar în casa iubirii Berbecului. Sunt necesare anumite clarificări în plan amoros, indiferent dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație neoficializată. Multe pot merge prost din cauza comunicării deficitare: fie că tu interpretezi aiurea ce spune persoana iubită, fie că aceasta înțelege greșit ce vrei să transmiți tu. Orgoliile și pretențiile sunt mari de ambele părți, ceea ce nu vă duce într-o direcție bună. Fiindcă Mercur este în relații tensionate cu Jupiter, aflat în casa intimității și a resurselor comune, în august 2018 este greu de ajuns la un acord. La 7 august 2018 Venus intră în casa parteneriatelor Berbecului, casă pe care o și guvernează, ceea ce mai îmbunătățește lucrurile. În ciuda confuziilor și a mesajelor neclare, n-ar fi rău să îți cooptezi perechea într-un proiect legat de viitorul comun. Va aprecia acest lucru și îți va reproșa mai puțin faptul că dedici prea mult timp muncii. Dacă faci un efort, te poți bucura de mai multă armonie în viața de cuplu, pentru că în această perioadă perechea ta este preocupată de viața în doi și dorește să simtă că are valoare în ochii tăi. De remarcat ar mai fi eclipsa parțială de Soare care are loc la 11 august 2018 în casa iubirii Berbecului și îți oferă un prilej excelent de înnoire în plan romantic, de schimbare în bine după o perioadă de criză.

Muncă și bani: Aspectul armonios dintre Saturn și Uranus, care activează casa carierei și casa banilor Berbecului, încurajează schimbările bine gândite, cu efecte pe termen lung. Marte, planeta care guvernează Berbecul, se află în mers retrograd până la 27 august 2018, iar din 13 august se întoarce chiar în casa carierei și a statutului socio-profesional. La rândul său, Mercur, planeta care guvernează casa muncii Berbecului, se găsește în mers retrograd până în data de 19 august. Prin urmare, se prea poate să ai impresia că totul stagnează, că nu ți se recunosc meritele sau că nu-ți iese nimic din ceea ce ți-ai propus. Pentru a ieși din impas, este necesar să dai dovadă de autodisciplină și de maturitate în abordarea situației profesionale. Mulți Berbeci pot înțelege în această perioadă că o carieră care să reziste în timp nu se construiește peste noapte și este nevoie de planificare și de o bună gestionare a timpului.La 23 august 2018 Soarele intră în casa muncii Berbecului și te poate ajuta la reorganizarea programului, la eficientizarea activității, dar și la detensionarea relațiilor cu colegii. Este vremea să-ți folosești fără rezerve creativitatea și talentele pentru a te face remarcat. În plan financiar lucrurile stau bine doar cu condiția să nu te lași tentat de speculații financiare, de scheme rapide de înavuțire și de cheltuieli nejustificate.

Formă fizică: Nu ești încă în cea mai bună formă fizică și psihică, dar ești mai optimist și mai orientat către viitor decât în luna precedentă, când trecutul părea că te ține în loc. Situația se poate îmbunătăți simțitor începând cu ultima decadă din august, când Soarele te susține din casa sănătății, iar Mercur, guvernatorul acestei case, își reia mersul direct.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR