BERBEC

0
2059

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop DECEMBRIE 2018 BERBEC

Dragoste În decembrie 2018, viața amoroasă a BerbecilOR revine pe un făgaș mai liniștit. Tensiunile se disipă pe măsură ce se apropie sărbătorile de iarnă.În primele zile ale lunii, partenerii de viaţă ai Berbecilor le pot reproşa că nu le acordă suficient timp. Banii comuni pot fi un subiect sensibil, iar jumătatea ta ar putea dori să facă unele cheltuieli cu care nu ești de acord. Berbecii care sunt la început de relație sau care au relații la distanță au parte de o trezire bruscă la realitate, după ce și-au cultivat sistematic iluzii şi speranţe legate de persoana iubită. Dar nu te speria de ideea că rămâi singur de Crăciun sau de Anul Nou. Venus – planeta care guvernează relațiile Berbecilor – tranzitează casa VIII a Berbecului (a intimităţii), promiţând pasiune, întâlniri și atracții neașteptate, exact așa cum îți plac ție. Eşti romantic și misterios, iar astrele te înzestrează și cu un umor sănătos – greu să îţi reziste cineva! Atragi atenţia potenţialilor parteneri chiar dacă nu îţi propui asta. Mulți Berbeci au chef de flirt în decembrie 2018, dar nu şi de asumat responsabilităţi. Dacă aşa stau lucrurile, te sfătuiesc să fii sincer în legătură cu intențiile tale. Nu da speranțe false nimănui.

Muncă și bani: Luna decembrie 2018 este foarte bună din punct de vedere profesional și financiar, deși nu câştigi nimic fără să depui efort.Mercur – planeta care guvernează comunicarea și munca Berbecilor – își reia mersul direct la data de 6 decembrie. Drept urmare, încep să apară clarificări legate de documente, acte, clauze contractuale, credite, împrumuturi, taxe și impozite etc. La data de 13 decembrie, Mercur intră în casa IX a Berbecului (studii superioare, străinătate, activități publicistice, comerț exterior). Pentru Berbecii care vor să lucreze sau să studieze în afara țării, apar circumstanţe favorabile. Se clarifică unele confuzii sau probleme legate de pașaport sau de alte documente necesare muncii pe alte meleaguri – ori chestiuni legislative pe aceeași temă.La 22 decembrie, Soarele se alătură lui Saturn și Pluton în casa X a Berbecului (carieră, reputație socio-profesională). Berbecii care au activități independente sau bazate pe creativitate se bucură din plin de ceea ce fac. În acelaşi timp, pot avea parte de câștiguri financiare neașteptate sau își clădesc o bună reputație.

Formă fizică: Marte – planeta guvernatoare a Berbecului – este încă în casa XII a Berbecului. Conjuncția sa cu Neptun de la începutul lunii predispune la idealuri înalte, visări prelungite, dar și la suspiciuni și îngrijorări. Prin urmare, în decembrie 2018 ai putea fi dezamăgit din cauza așteptărilor tale disproporționate. Pentru a-ţi găsi liniştea sufletească,recomand să faci un gest caritabil sau să te reconectezi la valorile tale spirituale și religioase.Ai o stare de spirit mai bună şi eşti optimist în a doua jumătate a lunii. Eventualele probleme de sănătate se tratează mai ușor atunci, dacă ceri și sfatul unui bun specialist.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913