BERBEC

0
1934

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop NOIEMBRIE 2018 BERBEC

Dragoste Prima jumătate a lunii noiembrie 2018 este marcată de neliniști și tensiuni parteneriale, mai ales în cazul Berbecilor căsătoriți sau cu gânduri de oficializare a relației amoroase. Unii Berbeci s-ar putea confrunta cu dubii în legătură cu o despărțire sau un divorț. Până la 16 noiembrie, Venus, guvernatoarea relațiilor Berbecilor, se găsește în mers aparent retrograd și îndeamnă la revizuiri relaționale și la bilanțuri afective, dar recomandăm evitarea unor decizii finale sau a unor noi inițiative amoroase. În plus, Venus se găsește pe tot parcursul lunii în opoziție cu Uranus, care revine în Berbec, retrograd, la 6 noiembrie 2018. Unii Berbeci pun din nou în discuție problema independenței personale, dar cei mai înțelepți dintre ei înțeleg că o relație amoroasă cu asumare de angajamente nu presupune neapărat și pierderea libertății individale. Nu este exclus să apară surprize și răsturnări de situație, fie ele rupturi sau (re)conectări bruște. Toate acestea conduc, în final, la situații benefice pentru tine. Tranzitele lunii noiembrie 2018 favorizează împăcările și abordarea constructivă a unor subiecte delicate de cuplu. Marte, planeta guvernatoare a Berbecului, intră la 16 noiembrie în casa XII și te îndeamnă să devii mai iertător, mai tolerant, mai deschis către reluarea relației pe baze noi. În plus, a doua jumătate a lunii noiembrie se anunță plină de optimism și de dorința de a cuceri noi orizonturi, atât în plan intelectual, cât și amoros. Berbecii care își caută pereche sunt avantajați de energia acestei perioade și pot avea parte de o viață socială tumultuoasă, aducătoare de aventuri amoroase.

Muncă și bani: În luna noiembrie 2018 ești animat de idealuri înalte, mai ales după data de 8, când Jupiter intră în propriul său domiciliu și îți activează casa IX (convingerile și filosofia de viață, studiile superioare, străinătatea, orizonturile intelectuale). Este o perioadă bună pentru cunoaștere și pentru lărgirea perspectivei asupra vieții. Acest lucru îți poate aduce beneficii pe toate fronturile, inclusiv în plan profesional, mai ales dacă activezi în domenii legate de justiție, religie sau învățământ superior. Dacă ești student, Jupiter te inspiră și te ajută să îți alegi cea mai potrivită specializare. Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018, iar careul pe care îl formează cu Neptun în perioada 13-20 noiembrie arată că este momentul să îți revizuiești obiectivele profesionale și așteptările pe care le ai în ceea ce privește evoluția în carieră sau găsirea unui loc de muncă. Aspectele tensionate formate de Marte cu Jupiter și cu Mercur în a doua jumătate a lunii ar putea indica o predispoziție spre supraevaluare și spre conflicte de principii cu oricine consideri că îți stă în cale. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt foarte clare și este nevoie de o revizuire a planurilor. Luna Nouă din 7 noiembrie 2018 are loc în casa VIII a Berbecului (creditele, taxele, impozitele, dar și moștenirile și veniturile pasive), încurajând planificarea financiară, reducerea datoriilor și stabilirea unei strategii de economisire. După 16 noiembrie 2018 este recomandabil să ceri sfatul unor persoane avizate sau al unor consultanți financiari.

Formă fizică: Opimismul și entuziasmul Berbecilor este din când în când subminat de câte o criză de victimizare sau de neîncredere în propriile forțe. La 16 noiembrie 2018 Marte, guvernatorul Berbecului, intră în casa XII (izolarea, bolile cronice și vindecarea, subconștientul și dușmanii ascunși). Prin urmare, cel mai mare dușman al tău ești adesea tu însuți, mai ales dacă treci brusc de la ideea că toată lumea îți este împotrivă, la atitudini beligerante sau condescendente. După 17 noiembrie 2018, când Mercur este retrograd, comunicarea ar putea să-ți creeze probleme. Având în vedere că Marcur stăpânește și casa sănătății Berbecului, este recomandat să fii mai atent cu starea ta fizică și psihică, mai ales în a doua jumătate a lunii.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR