BERBEC

0
805

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop aprilie 2017 BERBEC

Dragoste

Jupiter se află în continuare, până în toamnă, în casa relaţiilor Berbecului, insuflându-ţi o mare capacitate de dăruire, dar şi nevoi şi aşteptări afective pe măsură. În aprilie 2017 Soarele, stăpânul casei erotismului Berbecului, se află chiar în Berbec, ceea ce indică vigoare sexuală şi avânt romantic. Conjuncţia pe care Soarele o face cu Uranus te îndeamnă către noi experimente şi poate să îți aducă surprize, în timp ce opoziţia Soare-Jupiter îți sporeşte foamea relaţională, dându-i proporţii pantagruelice. Există, așadar, multă dorinţă şi multă putinţă. Din păcate, cu şansa nu stai prea bine, iar poziţia dificilă a lui Venus te lasă cu unele frustrări sau neîmpliniri. Doar temporar, însă.

Muncă și bani

Trigonul dintre Pluto, aflat în casa carierei Berbecului, şi Marte, aflat în casa banilor Berbecului, îţi aduce multă determinare în prima parte a lunii aprilie 2017 şi se poate solda cu o realizare importantă, dublată de un câştig consistent. Aflat în zodia Berbecului în primele două decade din aprilie, Soarele îţi conferă vizibilitate şi pune umărul la ascensiunea ta profesională sau socială: te remarci, te impui, câştigi faimă şi respect. Demnă de remarcat este contribuţia lui Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, care face du-te-vino între Berbec şi Taur, părând foarte interesat de finanţe şi de rentabilizarea prestaţiilor tale. Dar, cum Mercur este retrograd între 10 aprilie şi 3 mai, se pare că mai are de trecut nişte teste până să ajungă unde doreşte.

Formă fizică

În aprilie 2017 eşti în formă, debordând de strălucire şi vitalitate, dar te agiţi mult şi treci printr-o perioadă încordată.Stresul este un companion cotidian al Berbecilor în această perioadă, iar tendinţa către imprudenţe şi excese este mare. Există un risc de accidentări sau de apariţie a unor episoade medicale sau chiar a unor recidive neaşteptate. Dacă ai o problemă de sănătate nerezolvată, trebuie să te mobilizezi şi să o rezolvi.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlanetele in astrologie
Articolul următorTAUR