like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop NOIEMBRIE 2018 TAUR

Dragoste :În noiembrie 2018, viața sentimentală a Taurilor este încărcată de senzualitate, de pasiune și de nevoia de a interacționa cât mai profund cu persoana iubită, atât fizic, cât și emoțional.La 8 noiembrie Jupiter intră în propriul domiciliu și activează casa VIII a Taurului, o casă a intimității, a sexualității, a secretelor și a relațiilor secrete. Alături de Jupiter și Mercur, vine și Soarele, la 22 noiembrie. Prin urmare, chiar și relațiile amoroase neoficializate intră într-o perioadă fastă, de dezvoltare, marcată de bucuria de a acționa împreună la un nivel asumat, atât în plan sufletesc, cât și financiar. Este o perioadă bună pentru a depăși o serie de inhibiții, de limitări autoimpuse și de convingeri învechite în legătură cu sexualitatea și cu rolul acesteia în viața ta. Se poate spune că Taurii devin mai dispuși să experimenteze și să învețe lucruri noi în viața intimă. Unii Tauri căsătoriți ar putea avea tendința să își caute ibovnic/ibovnică, încălcând astfel angajamentele luate față de soț/soție. Dar și perechea de viață a unor Tauri pare să fie în căutare de altceva. Prin urmare, îți recomand să nu lași plictiseala să se strecoare în viața de cuplu. Este momentul să eviți izolarea în doi și să ieșiți în lume mai des, să aveți o viață socială mai activă împreună. Pentru Taurii care nu au o pereche stabilă, viața amoroasă se anunță complicată și plină de capcane. Mercur, planeta care îți guvernează casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor sentimentale, începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018 chiar în casa VIII. Așadar, n-ar fi de mirare să te îndrăgostești de o persoană cu obligații sau care are intenții ascunse ori caută să profite financiar de pe urma ta. În plus, s-ar putea să fii tentat să revii la o fostă relație sau să fii căutat de o fostă iubire, pe care nu o interesează dacă ești disponibil(ă) sau nu.

Muncă și bani: Din punct de vedere financiar, situația se anunță agitată în noiembrie 2018 și este nevoie de prudență, mai ales în a doua jumătate a lunii, când Mercur, planeta care guvernează banii câștigați prin muncă ai Taurilor, începe să retrogradeze în casa VIII (banii perechii de viață, bugetul și bunurile comune, taxele, impozitele, creditele, dar și beneficiile din venituri pasive). Nu lipsesc situațiile tensionate legate de gesionarea banilor, atât în viața de cuplu, cât și în asocierile profesionale.

Începând cu 8 noiembrie 2018, Taurii beneficiază de tranzitul lui Jupiter în casa VIII. Acum este momentul să începi o reorganizare financiară sănătoasă și să eviți predispoziția de a te lăcomi atunci când revendici un bun sau când faci un împrumut. Datoriile pot crește dacă nu ești atent, așa că eastrolog.ro îți recomandă să eviți jocurile de noroc, speculațiile financiare sau investițiile riscante. Primești sprijin de la ceilalți, te avantajează asocierile, dar este nevoie să fii prudent în administrarea resurselor. Până la 16 noiembrie, Venus retrogradează în casa muncii Taurului, casă pe care o și guvernează. Ai posibilitatea să îți reevaluezi colaborările sau chiar actualul loc de muncă și responsabilitățile care îți revin. Fără ajutor din partea celorlalți, nu prea ai spor și riști să rămâi în urmă și să te încâlcești în detalii. Unii Tauri nutresc gânduri de schimbare a locului de muncă, dar au tot felul de temeri care îi împiedică să ia o decizie definitivă. Ideal ar fi să îți clarifici mai întâi care este direcția de urmat, apoi să tatonezi cu răbdare posibilitățile de a pune în practică ceea ce ți-ai propus.

Formă fizică: Ai tendința de a exagera, de a amplifica în forul tău interior o serie de trăiri, ceea ce se poate solda cu oboseală, temeri și un randament scăzut. În plus, tranzitele astrale din noiembrie 2018 prevestesc situații conflictuale, mai ales în a două jumătate a lunii. Solicitările financiare sunt mari și ți-ar putea crea o stare de iritare. Prin urmare, este important ca în noiembrie 2018 să îți oferi suficient timp de odihnă. În a doua jumătate a lunii n-ar strica să te gândești la o modalitate de a-ți reorganiza programul, astfel încât să găsești un echilibru optim între muncă, viața personală și odihnă. Dacă lucrurile se urnesc mai greu, este recomandabil să nu te descurajezi și să perseverezi, dar având grijă să nu ajungi la epuizare.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI