like_facebook_samuel_prestTAUR

Horoscop IUNIE 2019 TAUR

Dragoste: Ești mai dispus ca oricând să oferi afecțiune și sprijin emoțional, să te conectezi sufletește cu persoana iubită. În viața de cuplu, ai putea intra într-o etapă de melancolie, de aducere aminte, de întoarcere spre trecut. Ai putea retrăi, astfel, alături de perechea ta, frumusețea primelor întâlniri și romantismul vremurilor de altădată. Dacă ești celibatar, cucerești prin dulceața vorbei, prin căldura pe care o emani în relațiile cu ceilalți.

Pluton, planeta care guvernează relațiile parteneriale ale Taurilor, se găsește în mers aparent retrograd, așa că nu se înregistrează progrese uimitoare în relațiile problematice sau în ceea ce privește concretizarea unor relații la distanță, spre exemplu. Se mai pot îndulci însă lucrurile, se poate restabili comunicarea, apare o mai mare receptivitate la nevoile celuilalt. Este nevoie însă de efort de ambele părți, pentru a aduce la un numitor comun convingeri și credințe foarte diferite. În unele cazuri, ar fi poate benefică o separare, pentru a privi lucrurile din altă perspectivă.Începând cu 20 iunie 2019 se pot ascuți certurile în cuplurile în care s-a relaționat mereu de pe poziții de forță.Dacă ești prins în jocurile amoroase de început de relație, eastrolog.ro te sfătuiește să eviți manipularea și șantajul emoțional. Ai răbdare, lucrurile durabile se construiesc în timp!

Muncă și bani: În luna iunie 2019 nu duci lipsă de activitate, ba, mai mult, vin și bani. Muncești cu spor și, dacă dai dovadă de o minimă cumpătare, ai putea pune și deoparte. Mulți Tauri au tendința de a cheltui în avans sau de a se împrumuta, dar  recomand evitarea acestui tip de gestionare a avutului, mai ales la final de lună. Tentații sunt foarte multe dar, dacă îți joci bine cărțile, poți să scapi de o datorie (sau de o mare parte din ea) și să rămâi și cu ceva bani în buzunar.

Luna Nouă și Luna Plină, de la 3 și respectiv 17 iunie 2019, activează casele financiare ale Taurului. Astfel, în prima parte a lunii ai inspirația necesară pentru a descoperi surse noi de venit, sau se ivesc oportunități financiare importante. Nu lipsește nici sprijinul familiei, așa că, dacă nu ești mână spartă, poți face multe, inclusiv reparații ale casei sau o investiție imobiliară. Ideal ar fi să nu te iei după sfaturile amicilor sau după informații de pe internet, atunci când vine vorba despre bani sau despre proiecte comune. Ofertele de pe internet, indiferent dacă e vorba despre locuri de muncă sau despre produse diverse, sunt înșelătoare sau le interpretezi eronat și poți pierde bani frumoși.

Formă fizicăEști plin de energie, dar îți recomand să ai grijă ca în a doua jumătate a lunii să nu dai în agitație. Hrănește-ți mintea, intelectul, dar caută și lecturi care să te ajute să te descoperi, care să se adreseze sufletului tău sau care să te reconecteze cu viața spirituală.Probleme de sănătate, trecătoare, ar putea să apară în a doua jumătate a lunii iunie 2019, când se recomandă prudență, pentru că ești mai predispus la accidentări diverse.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913