like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop DECEMBRIE 2018 TAUR

Dragoste : Se lămuresc multe chestiuni amoroase în decembrie 2018, mai ales după data de 6 – când Mercur își reia mersul direct. Această planetă guvernează iubirile Taurilor, și la 13 decembrie trece din casa parteneriatelor în cea a intimității. Taurii care s-au implicat luna trecută în povești de dragoste complicate, presărate cu minciuni sau neclarități, pot vedea acum lucrurile clar pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.
Taurii care își caută încă pereche se bucură de întâlniri surprinzătoare: în cazul unora, poate fi vorba despre o relație care se va concretiza brusc și o va lua într-o direcție extrem de promițătoare. Încep să se amestece sentimentele, așteptările, se jonglează mult cu vulnerabilitatea ta. Drept urmare, e indicat să faci un pas în spate și să nu te lași dus de nas de persoane care nu știu ce doresc sau care caută să profite de tine. În ceea ce privește Taurii căsătoriți, posesivitatea ta ar putea sufoca bucuria de a fi împreună. Iar dorința ca lucrurile să rămână neschimbate ar putea conduce la plictiseală și proteste din partea partenerului de viață.

Muncă și bani:Din punct de vedere financiar, lucrurile se îmbunătăţesc după data de 6 decembrie 2018 când Mercur – planeta care guvernează banii munciți ai Taurilor – intră în mers direct. După data de 13 decembrie, negocierile se reînvigorează şi discuțiile care în luna noiembrie au bătut pasul pe loc pot evolua acum în favoarea ta. Este important să nu fii egoist, să nu urmărești doar propriile tale interese, ci să iei în calcul și ceea ce se cuvine partenerilor de afaceri, asociaților sau partenerului de viață. Pot crește veniturile pasive şi ai putea câştiga bani din diferite tranzacții. Spre finele lunii însă te-ai putea lăsa ușor păcălit de mirajul unor oferte online. Eastrolog.ro recomandă prudenţă: nu te lăcomi la reduceri sau promisiuni vădit exagerate. Din punct de vedere profesional te avantajează colaborările şi disponibilitatea de a învăța de la cei mai experimentaţi. S-ar putea să te avantajeze reluarea studiilor superioare sau urmarea unor cursuri de specializare care să te elibereze de statutul de angajat. Stabileşte o strategie pe termen lung. Nu te lăsa sedus de visele nerealiste ale altora.

Formă fizică: Optimismul și o viziune pragmatică asupra vieții te ajută în decembrie 2018. Uneori vei fi obligat de circumstanțe să ieși din zona ta de confort și să te miști mai repede decât eşti obişnuit. Dar faci faţă mai bine decât de obicei acestor situații.Nu ezita să îți folosești intuiția. Te poate purta spre alianțe de succes în viitor și spre soluții care îți vor garanta liniștea sufletească.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913