like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop august 2017 TAUR

Dragoste

August 2017 poate ridica Taurilor unele întrebări cu privire la relații sau poate aduce unele întâmplări insolite. Mercur retrogradează chiar în casa iubirii și a erotismului Taurului, generând un anume tip de inconstanță, nehotărâre sau frivolitate. Sau, într-o altă cheie, te obligă să reflectezi mai adânc asupra sexualității, eventual te îmboldește să experimentezi, să-ți actualizezi cunoștințele în materie, să-ți mai înnoiești stilul.Pe de altă parte, Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, orientează interesele cuplului către chestiuni legate de casă, familie sau proprietăți.Fiindcă Marte se va afla în vecinătatea eclipsei de Soare din 21 august 2017, în săptămânile din jurul acestei date lucrurile pot avea evoluții cu totul neașteptate.

Muncă și bani

Cu Jupiter în casa muncii Taurului, oportunitățile și entuziasmul profesional pot contribui la succes și în luna august 2017. Stăpâna casei muncii Taurului, Venus, pune accentul pe importanța informării și a comunicării și s-ar putea să te trimită la drum sau să-ți încarce agenda cu mai multe ședințe, sesiuni de brainstorming sau reprize de negocieri. Nu este exclus să te implici în activități de natură intelectuală, să urmezi un curs sau să susții o prezentare, un discurs etc.Evident că finanțele îți captează atenția în mod constant, dar ai satisfacția de a constata că munca îți este bine răsplătită și este posibil să ai parte de o investiție avantajoasă sau de sprijin din partea familiei.

Formă fizică

August 2017 este o lună solicitantă pentru Tauri, mai ales în plan personal. Nu regăsești pacea și siguranța care își sunt atât de dragi, iar vânzoleala și gălăgia care fac tot mai mult parte din cotidian te destabilizează. La asta s-ar mai putea adăuga un oarecare stres emoțional, legat mai ales de părinți sau copii.Amenințări mari la sănătatea Taurilor nu există în august 2017, dar trebuie să eviți excesele.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI