like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop FEBRUARIE 2018 TAUR

Dragoste
Februarie 2018 este o lună promițătoare pentru Tauri în plan relațional. Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Taurului, în “recepție mutuală” cu Marte, stăpânul casei – o configurație de bun augur, care-i face pe Jupiter și Marte să colaboreze în avantajul tău. Iar asta nu e tot! În decadele a doua și a treia se creează un splendid trigon între Jupiter și Venus, planeta iubirii. Ambele planete sunt benefice, aduc împliniri și oportunități. Așteaptă-te, însă, să trebuiască să treci un hop, înainte ca visele să ți se împlinească. Dacă la un moment dat este nevoie să faci o alegere, gândește-te bine, fiindcă aparențele pot fi înșelătoare! Dacă te străduiești să nu idealizezi, să rămâi cu picioarele pe pământ, va fi bine.

Muncă și bani:
Cu Venus, stăpâna Taurului, situată în casa carierei, prima decadă din februarie 2018 aduce realizări și succes. Acestea se datorează parțial șansei și parțial farmecului personal, dar o contribuție importantă o are și determinarea ta, siguranța în acțiune și priceperea cu care știi să negociezi pentru a obține ceea ce vrei.
Colaborările, munca de echipă, clientela și alianțele sunt benefice nu doar succesului, ci și câștigurilor financiare. Interesele materiale sunt foarte pregnante în februarie 2018 și poți să faci mulți bani. Însă, dacă vrei să faci o investiție, să iei un credit sau să faci altă mutare importantă, este recomandabil să nu te pripești și să nu te bazezi pe promisiuni.

Formă fizică:
Ai un tonus foarte ridicat în februarie. Venus, stăpâna Taurului, străbate case prielnice, ca și Soarele, simbolul principiului vital.Teoretic, nu ar trebui să fie nicio problema. Totuși, o situație de criză nu este exclusă la un moment dat, în partea a doua a lunii. Este indicat să te ferești mai ales de infecții sau intoxicații.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI