like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop aprilie 2017 TAUR

Dragoste

Cu Marte situat în Taur, în aprilie 2017 ai temperament, nu glumă! Pasionalul Marte este planeta dorinţei, a imboldului sexual şi a cuceririi, iar pentru Tauri este chiar stăpânul casei cuplului, aşa că probabil că nu vei avea nicio ezitare să faci primul pas sau să întreprinzi ceva curajos pentru a ajunge acolo unde doreşti în dragoste. Nu se ştie, însă, dacă toate iniţiativele tale vor fi foarte inspirate. Mercur, stăpânul casei amorului şi a erotismului Taurului, este retrograd începând din 10 aprilie 2017, iar Venus, planeta iubirii, este şi ea retrogradă până pe 15 aprilie. Treburile s-ar putea complica la un moment dat, iar o bună comunicare este esenţială.

Muncă și bani

Întreprinzătorul Marte se află în Taur în primele decade din aprilie 2017, iar în ultima decadă te bucuri de prezenţa radiantă a Soarelui. Ambele planete sunt dornice de ascensiune şi te motivează să lupţi pentru a te impune, pentru a obţine o poziţie mai bună şi pentru a-ţi atinge obiectivele. Venus, stăpâna Taurului, te-ar putea susţine într-o oarecare măsură în privinţa popularităţii, a protectorilor sau a proiectelor de grup, mai ales în decadele a doua şi a treia. Colaborările şi parteneriatele sunt în centrul atenţiei până pe 20 aprilie 2017. Banii continuă să fie o prioritate pentru Tauri şi pot să dicteze în privinţa deciziilor profesionale. Chestiunile financiare devin mai proeminente, dar poate şi mai dificile, în ultima decadă din aprilie.

Formă fizică

Venus, care este stăpâna Taurului şi care dirijează şi mersul sănătăţii Taurilor, este retrogradă în prima parte a lunii aprilie 2017, staţionară pe la mijlocul lunii şi se află într-o casă defavorabilă în ultimele trei zile ale lunii. Impulsivul şi imprudentul Marte se află în Taur, împreună cu Mercur retrograd, configurație ce poate induce neatenţie, lipsă de îndemânare sau de coordonare motrice. De aici, un risc de stres şi accidentări. Prudenţa şi cumpătarea sunt de dorit.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI