like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop APRILIE 2018 TAUR

Dragoste : Venus își revarsă grațiile asupra Taurilor pe aproape tot parcursul lunii aprilie 2018. Prezența lui Venus în Taur îți sporește puterea de seducție, îți scoate în cale situații favorabile, este propice distracțiilor, flirtului, apariției unei noi iubiri, eventual împăcărilor sau reanimării manifestărilor de tandrețe în legăturile mai vechi. Să nu uităm să-l punem la socoteală pe Jupiter, care blagoslovește cu benefica-i prezență casa relațiilor Taurului! Teoretic, ar trebui să o duci într-o continuă fericire. Practic, se poate să mai apară câte un nor, fiindcă Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află într-o companie proastă. Problemele sunt însă pasagere, iar buna dispoziție revine.

Muncă și bani: În plan profesional, luna aprilie 2018 se anunță activă și promițătoare pentru Tauri. Marte, planeta acțiunii și a inițiativei, îi dă un imbold lui Saturn, stăpânul casei carierei Taurului. Marte este dornic de luptă și competiție (ceea ce însemnă că provocările nu vor lipsi), dar este bine poziționat și formează un aspect bun cu zodia Taurului, ceea ce înseamnă că ar trebui să aibă o influență pozitivă. În plus, stăpâna casei muncii Taurului, Venus, se află chiar în Taur, într-o poziție avantajoasă și productivă. Relațiile, în general, și colaborările, în special, sunt aducătoare de șansă și bani. Cu toate astea, în plan financiar s-ar putea ca așteptările să nu-ți fie pe deplin împlinite, mai ales în prima jumătate a lunii.

Formă fizică: Ai o dispoziție veselă și optimistă, o mare deschidere către socializare și distracții.Rezistența organismului nu este ideală în primele două decade din aprilie 2018, așa că este preferabil să îți acorzi mai multă odihnă și o îngrijire mai atentă. Perioada este bună pentru demersuri medicale (controale periodice, rezolvarea anumitor probleme de sănătate etc). Ultima decadă te prinde în formă maximă.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI