like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop AUGUST 2018 TAUR

Dragoste : Luna august 2018 pare să fie mult mai favorabilă Taurilor care doresc să flirteze și să se distreze fără să își asume obligații. Ai liber la visare, la îndrăgostire și la petreceri. Dacă intri în categoria celor care caută ceva pe termen lung, nu acum e momentul. Dacă ai o relație neoficializată, este posibil să ai parte de tot felul de surprize, dar unele poti fi neplăcute sau să aibă un gust dulce-amar. Este posibil ca persoana iubită să insiste pentru oficializarea relației sau să dorească o viață sub același acoperiș cu tine. Poate că nu îți displace ideea, dar nici nu simți că ar fi momentul cel mai potrivit pentru astfel de decizii importante. Ar fi bine să reveniți asupra unor discuții mai vechi și să clarificați împreună anumite chestiuni care te fac să fii neîncrezător în viitorul comun sau în loialitatea celui/celei de lângă tine. Se prea poate ca în prima decadă din luna august să se discute despre cine este șeful în casă, dar și despre capacitatea de a vă ajuta reciproc. N-ar strica să îți oferi sprijinul, dacă perechea este prea ocupată cu chestiuni profesionale, să preiei din sarcinile mărunte, zilnice. În a doua jumătate a lunii, Taurii căsătoriți se pot confrunta cu evenimente și informații noi, care îi obligă să revizuiască regulile după care se conduc în căsnicie. Negocierile cu perechea de viață nu sunt dintre cele mai plăcute, dar începuturile unui acord se pot contura după 19 august.La 23 august 2018 Soarele intră în casa iubirii Taurului, astfel încât te bucuri de mai multă stabilitate afectivă. Dacă nu ai încă pereche, ai acum șanse mai bune să o găsești.

Muncă și bani: Din punct de vedere profesional, în august 2018 poți realiza multe dacă nu te cramponezi de trecut și de metode rigide. Este vremea să te gândești la schimbări în viața profesională și să te orientezi spre activități care să te reprezinte cu adevărat. Dar nu se recomandă să lași baltă, brusc, tot ceea ce făceai până acum, fără să ai deja o perspectivă clară, un nou loc de muncă sau o afacere promițătoare. Se recomandă atenție, răbdare și diplomație în relațiile cu șefii, cu partenerii de afaceri și chiar cu concurența. Până la 13 august, parteneriatele pot fi afectate de conflicte și certuri. La 7 august 2018 Venus, planeta care te guvernează, intră în casa muncii și a sănătății Taurului, dar nu este armonios aspectată și te predispune la conflicte de principii cu colegii și/sau cu subalternii. Se poate să simți că nu ești apreciat cum ai merita, deși realitatea este mai bună decât crezi. Pe de altă parte, se poate spune că Taurii au de suferit în plan profesional din cauza propriilor lor mentalități, pe care ar fi bine să le revizuiască.Luna august 2018 poate fi bună pentru reevaluarea unor contracte, deși acest lucru ar putea stârni animozități. Tot răul e spre bine și nu are rost să-ți pierzi optimismul și încrederea în propriile tale drepturi. Din punct de vedere financiar, ultima decadă a lunii august 2018 este mai favorabilă, dar în ultimele zile s-ar putea să simți tentația unor cheltuieli mai mari decât îți permite bugetul. Oricât de mult ți-ai dori anumite lucruri pentru casă, îți recomandăM să îți faci un buget clar și să te încadrezi în posibilitățile tale reale.

Formă fizică : În august 2018 ai nevoie mai mult ca oricând să crezi într-un ideal, să te dedici unor țeluri mai înalte, să-ți regăsești visele de altădată. Dacă dai curs acestor chemări interioare, dificultățile și conflictele nu te mai demoralizează și poți avea o stare de bine, de împlinire.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI