like_facebook_samuel_prestTAUR

 Horoscop OCTOMBRIE 2018 TAUR

Dragoste :Casa VII, a parteneriatelor și a căsătoriei Taurului, este aglomerată de planete în luna octombrie 2018, activată de Venus, Jupiter, Mercur (din 10 octombrie) și Soare (din 23 octombrie).Din punct de vedere sentimental, ai multe de revizuit. Venus, guvernatoarea Taurului, retrogradează din 5 octombrie în casa parteneriatelor și a căsătoriei, răscolind chestiuni mai vechi care se cer lămurite. Așadar, în această perioadă îți recomand să eviți deciziile extreme sau finale. În pofida turbulențelor, a posesivității sau a neîncrederii, care fac parte din programul lunii octombrie, dialogul este totuși încurajat. Se pot discuta acum subiecte mai delicate sau mai vechi pe care le-ai tot ocolit, dar poate fi vorba și despre reproșuri legate de infidelitate. Din fericire, a doua jumătate a lunii octombrie 2018 este favorabilă clarificărilor, împăcărilor și stabilizării afective în viața de cuplu a Taurilor. În ceea ce îi privește pe Taurii celibatari, aceștia pot nimeri în situații dintre cele mai ciudate și mai intense. Fie se îndrăgostesc lulea și visează la nuntă, dar persoana iubită nu prea vrea, fie au chef de aventuri fără nicio obligație, dar dau peste persoane care vor să ajungă imediat la ofițerul stării civile. Oricare ar fi statutul tău matrimonial, familia poate avea o influență pozitivă asupra ta. Părinții te sprijină moral, cu sfaturi bune și cu exemple sugestive din experiența lor de viață.

Muncă: Și din punct de vedere profesional, luna octombrie 2018 poate sublinia necesitatea unor reevaluări. Venus guvernează și casa muncii Taurului, iar retrogradarea sa prin casa parteneriatelor, începând cu 5 octombrie, ar putea favoriza revizuirea și renegocierea contractelor de muncă sau de colaborare. De asemenea, este momentul să faci un bilanț al parteneriatelor profesionale și al asocierilor. Odată cu Luna Nouă din 9 octombrie 2018, care îți activează casa muncii și a sănătății, s-ar putea contura proiecte noi și posibilități de înnoire profesională. Dacă vrei să schimbi locul de muncă, te-ar putea avantaja să reiei legătura cu un fost angajator. Dacă ești în postura de a face angajări sau cauți colaboratori,îți sugerez să cauți în lista celor cu care ai mai lucrat și cărora le cunoști deja plusurile și minusurile.Negocierile legate de veniturile rezultate din muncă nu sunt simple și tind să devină imprevizibile sau stresante, mai ales în ultimele două decade din octombrie 2018. Pentru unii Tauri se pot accentua dileme legate de viitorul profesional, de proiectele pe termen lung, de dependența financiare față de anumite parteneriate. Este vremea să îți identifici clar nevoile și posibilitățile financiare și profesionale și să îți susții drepturile cu hotărâre. În această perioadă poți fi avantajat dacă ți-ai propus să investești în imobiliare sau să vinzi o proprietate de care vrei să scapi.

Formă fizică: Soarele iluminează casa sănătății Taurului până la 23 octombrie, dar este implicat în relații tensionate cu Pluton și Uranus, așa că se poate spune că liniștea interioară este dificil de atins. Venus, planeta care guvernează și sănătatea Taurilor, este retrogradă din 5 octombrie 2018, favorizând refacerea unor analize sau revizuirea unor tratamente prescrise cu mai mult timp în urmă. Pe de altă parte, Venus retrogradă te invită să analizezi cu luciditate situația în care se află relația ta romantică.Sunt de evitat excesele de orice fel, inclusiv dietele exagerat de restrictive.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBERBEC
Articolul următorGEMENI