like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop aprilie 2017 GEMENI

Dragoste
Chiar dacă stăpânul casei cuplului Gemenilor trebuie să facă față atacurilor câtorva planete, este tare pe poziții și în aprilie 2017. Aspectul bun pe care Jupiter îl formează cu Saturn, aflat el însuși în casa cuplului Gemenilor, dă trăinicie relațiilor și nu le lasă să se destabilizeze. Sau, cel puțin, nu prea tare… Totuși, unele mici frecușuri ar mai putea să apară în viața sentimentală a Gemenilor, având în vedere că tranzitul Soarelui reactualizează opoziția Jupiter-Uranus și careul Jupiter-Pluto. Mai o revoltă ici, mai o frustrare colo, dar lucrurile se aranjează în final. Venus, planeta dragostei, are și ea capriciile ei și insistă să facă o legătură între viața sentimentală a Gemenilor și carieră, poziție, statut sau, poate, reputație.

Muncă și bani

În mod clar, în aprilie 2017 există o legătură între cariera și relațiile Gemenilor. Poate fi vorba despre relațiile de colaborare, de relațiile amoroase sau de relații în general. Ca să reușești, trebuie să te aliezi, să muncești în echipă, să ții cont de nevoile clienților, să-ți folosești toate conexiunile de care dispui. Se poate inclusiv ca viața sentimentală să te determine să faci anumite alegeri profesionale, sau să beneficiezi de susținerea cuiva care te iubește. Promovarea poate fi foarte eficientă în aprilie 2017, mai ales dacă ai de promovat un talent special sau ceva ce faci din pasiune. Aprilie 2017 este o lună specială pentru etalarea creativității Gemenilor. Totuși, lucrurile nu merg mereu șnur, așa că ia-o calm și pe-ndelete!

Formă fizică

Cu Marte situat în casa a XII-a în primele două decade și cu Mercur, stăpânul Gemenilor, situat tot acolo și, în plus, retrograd începând din data de 10, în aprilie 2017 nu stai deloc pe roze. Starea de spirit este confuză sau pesimistă, iar trupul este slăbit și mult mai expus îmbolnăvirii decât de obicei.Se mai poate să te simți ca și când ai avea o povară grea de dus sau de parcă nu ai avea destulă libertate de mișcare sau de decizie. Ai grijă!

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC