like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop DECEMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste În decembrie 2018, pentru Gemeni nimic nu pare imposibil în plan amoros. Poate planifici chiar şi o cerere în căsătorie. Atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă pare să fie propice pentru a-ţi asuma astfel de responsabilităţi. După 6 decembrie, se creează premisele pentru a clarifica lucrurile în viața de cuplu. Cu Mercur revenit la mers direct, vezi totul mult mai limpede. Poate partenerul de viață nu dorește să vadă lucrurile aşa cum doreşti tu și tinde să îți respingă „adevărurile” dacă nu vrei să comunici şi încerci să îţi impui punctul de vedere. Dar lucrurile nu rămân tensionate; în ultima decadă a lui decembrie 2018, ideile şi dorinţele voastre se armonizează și te vei bucura de sărbători fericite alături de jumătatea ta. Gemenii singuri ar putea avea parte de întâlniri neașteptate în cele mai banale situații ale vieţii de zi cu zi sau la locul de muncă. Cumpărăturile sau curățenia pentru sărbătorile de iarnă te pot aduce în preajma unor persoane atrăgătoare, declanșând în sufletul tău pasiuni de care poate nu te mai credeai capabil. În cadrul unei petreceri de Crăciun cu colegii de muncă se pot crea cele mai bune premise pentru a-ți arăta interesul față de vreun coleg/vreo colegă.

Muncă și bani:În plan profesional, ești motivat de idealuri înalte – poate chiar de o predispoziție de a privi prea mult spre viitor, și prea puțin spre prezent. Pe de altă parte, se pot crea cele mai bune condiţii pentru a te afirma, pentru a prezenta șefului un proiect de grup sau pentru a avansa pe scara ierarhică.Unii Gemeni vor primi multe promisiuni și mai puține gesturi concrete, dar acesta ar putea fi rezultatul inconsecvenței de care au dat dovadă în ultima vreme. Diplomația te-ar putea ajuta foarte mult la locul de muncă – la fel și discreția.Cele mai mari erori le poți comite dacă refuzi să îi asculți și pe ceilalți, convins fiind că deții adevărul absolut. Acest lucru te poate costa atât din punct de vedere financiar, cât și din cel al reputației socio-profesionale.În plan financiar, sărbătorile vin cu tentații mari. Îţi poţi avaria bugetul cu ușurință dacă îţi risipeşti resursele pe nimicuri. Nu e prea înțelept să te bazezi pe ajutorul altora sau pe împrumuturi. Luna aceasta pot apărea probleme legate de independența ta financiară sau de predispoziția de a utiliza fonduri comune după bunul plac.

Formă fizică și moral: Stresul ar putea fi o problemă în decembrie 2018, dacă te lași copleşit de gânduri obsesive legate de cum să dobândești mai multă putere și influență. Dacă ajungi în punctul în care agitația interioară îți tulbură somnul sau îți afectează alimentația, ar fi bine să te adresezi unui medic specialist. Nu neglija starea de sănătate, mai ales dacă ai boli cronice.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913