like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop APRILIE 2018 GEMENI

Dragoste Pe scara valorică a împlinirii sentimentale, luna aprilie 2018 nu prea are cum să atingă scorul maxim. Ar fi bine dacă s-ar situa măcar pe la mijloc.Venus, planeta iubirii și stăpâna casei amorului Gemenilor, se află într-o poziție care o lipsește de liber arbitru. Adică nu are control asupra situației, ci mai degrabă înghite ceea ce i se servește. Marte, stăpânul casei relațiilor Gemenilor, se află și el într-o poziție dificilă și, în plus, într-o companie tensionată și obstructivă (Saturn și Pluto). Partea plină a paharului zice, însă, că Venus și Marte vor rezista vicisitudinilor, iar daunele vor fi minore sau trecătoare. În plus, perspectiva lunii următoare este încântătoare, așa că ai face bine să te înarmezi cu răbdare și umor, până când îți va veni apa la moară.

Muncă și bani: Chiar dacă ai de trecut unele hopuri în prima jumătate a lunii, per ansamblu viața profesională decurge bine în aprilie 2018. Soarele și Mercur se află într-o casă norocoasă, care promite Gemenilor sprijin din partea oamenilor cu poziție înaltă (șefi, autorități), dar și din partea oamenilor de rând, cum ar fi prieteni, discipoli, auditoriu, fani. Te bucuri de popularitate pe tot parcursul lunii aprilie, dar în special în săptămâna a treia. Jupiter, stăpânul casei carierei Gemenilor, nu este deranjat de nimeni și îți aduce spor și entuziasm în muncă, așa că până aici toate bune. Cu banii nu se știe cum va fi, fiindcă Marte, Saturn și Pluto se află într-una dintre casele financiare ale Gemenilor, ceea ce înseamnă că riscurile de pagubă sunt cam mari.Este recomandat să ai grijă mai ales în relațiile cu mediile financiare (bănci, fisc, asigurări etc.) dar și în ceea ce privește bunurile comune sau veniturile realizate în parteneriat.

Formă fizică: Să sperăm că în luna aprilie 2018 nu vei avea sâcâieli legate de sănătate. Soarele, dătătorul de viață, și Mercur, stăpânul Gemenilor, se află într-o casă benefică, iar casa sănătății se bucură de prezența protectoare a lui Jupiter. Pe de altă parte, însă, stăpânul casei sănătății Gemenilor, Marte, nu este prea bine poziționat, ceea ce ar putea ridica unele probleme mai ales în prima jumătate a lunii.În consecință, este recomandat să faci în așa fel încât să preîntâmpini problemele, iar dacă apar, să le rezolvi rapid.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC