like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop AUGUST 2018 GEMENI

Dragoste Venus intră la 7 august 2018 în casa iubirii Gemenilor, casă pe care o și guvernează. Acest lucru îți sporește capacitatea de seducție, astfel încât poți să te bucuri de o viață sentimentală activă și armonioasă, mai cu seamă în prima decadă a lunii. Pe tot parcursul lunii august este posibil să apară o iubire nouă sau să se reanime o relație veche. În plan relațional, ai parte de efervescență și provocare intelectuală, întocmai pe placul tău. Cu toate acestea, mai ales pentru cuplurile bine consolidate și/sau oficializate, pot să apară probleme ce țin de intimitate. Dacă de-a lungul anilor sau mai recent ai călcat strâmb, acum ți se poate reproșa acest lucru și nu este exclus să te trezești exilat din patul matrimonial. Dar această separare temporară ar putea fi deosebit de benefică, pentru că vă permite și ție și perechii să schimbați perspectiva. Începând din 13 august este posibil să renască vechi pasiuni sau să se aprindă flacăra pasiunii între tine și o persoană pe care o considerai prietenă. Din 27 august, după o perioadă de curtare, s-ar putea să te bucuri de intrarea aceste noi relații într-o etapă erotică. Este recomandat, totuși, să eviți relațiile extraconjugale și să nu te arunci orbește în relații care îți pot provoca gelozia ori posesivitatea. În rest, unii Gemeni căsătoriți pot avea parte de pisălogeala perechii de viață sau pot fi puși în situația de a avea grijă de soț/soție din cauza unor probleme de sănătate. Ai ocazia să dovedești că partenerul tău de viață se poate baza pe tine la nevoie.

Muncă și bani: În plan financiar premisele lunii august 2018 sunt bune, doar că rezultatele nu apar imediat. Se poate spune că sunt favorizate negocierile și investițiile, dar mai degrabă cele cu bătaie lungă.
Este posibil ca anumite plăți să întârzie sau să nu primești la timp banii pe care îi aștepți din dividende sau dintr-o moștenire. Nu este cazul să îți pierzi răbdarea sau să faci presiuni, ci să profiți de răgaz pentru a-ți face o strategie de economisire sau de investire a banilor. Marte, guvernatorul tradițional al casei muncii Gemenilor, rămâne în mers aparent retrograd până la 27 august, iar din 13 august tranzitează o casă financiară. Cel mai mult se resimt Gemenii care au statut de angajat sau care doresc să își găsească un loc de muncă, ori cei care doreau să negocieze beneficii suplimentare salariului. Prezența lui Jupiter în casa muncii Gemenilor, în aspect armonios cu Neptun din casa carierei Gemenilor, indică mult idealism și o predispoziție de a trece cu vederea anumite amănunte care ar putea fi importante la locul de muncă sau în cadrul unor parteneriate profesionale ori colaborări. În a doua jumătate a lunii august, anumite evenimente te obligă să arunci o privire mai realistă asupra parcursului tău profesional. Ești pus în situația de a vedea cât se poate de concret dacă ideile tale sunt aplicabile sau doar utopii. Atmosfera astrală generală favorizează schimbarea, dar nu este recomandat să te grăbești cu luarea deciziilor. Ar fi mai bine să-ți acorzi timp de gândire și de stabilizare mentală și emoțională.

Formă fizică și moral: Mercur, stăpânul Gemenilor, se găsește în mers aparent retrograd până la 19 august 2018, iar Marte, guvernatorul tradițional al casei sănătății Gemenilor, este retrograd până la 27 august. Prin urmare, tensiunea nervoasă, agitația și suprastimularea mentală pot fi la ordinea zilei. La ele contribuie și prezența lui Uranus în casa XII. Pe de altă parte, ești mânat de idealuri înalte, pe care le abordezi cu optimism. Redescoperi plăcerea de a munci susținut și îți păstrezi un tonus bun. Ar fi indicat, totuși, ca spre sfârșitul lunii să îți faci timp și pentru odihnă, într-un mediu liniștit, cu cât mai puțină lume și cu cât mai puțini stimuli.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC