like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop NOIEMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste Luna noiembrie 2018 marchează intrarea într-o perioadă fastă din punct de vedere relațional, chiar dacă la un moment dat lucrurile par complicate sau apar certuri. Se creează oportunități pentru împăcări și pentru a reaprinde pasiunea în cuplu sau, dacă ești singur(ă), pentru a stârni interesul unei persoane care te atrage. La 8 noiembrie 2018 Jupiter își începe tranzitul prin casa parteneriatelor Gemenilor, casă pe care o și guvernează. Prin urmare, poți avea parte de întâlniri benefice neașteptate cu persoane aparținând altor culturi sau care pot să îți deschidă mintea, să îți lărgească orizonturile cunoașterii și să îți trezească interesul pentru domenii noi. Gemenii care sunt deja parte a unui cuplu solid, au șansa să îl consolideze și să iasă dintr-o eventuală amorțeală sau plictiseală. Dialogul în cuplu este favorizat în prima jumătate a lunii, deși s-ar zice că uneori tinzi să-ți furi singur căciula și să auzi doar ce-ți convine. La 16 noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea iubirii Gemenilor, iese din retrogradare chiar în casa iubirii, a aventurilor sentimentale și a flirturilor. Până atunci, unii Gemeni pot avea dubii în ceea ce privește o relație pe care nu știu dacă să o considere de prietenie sau de iubire. După această dată, Gemenii care sunt în căutare de distracție și de amor au șanse mai mari să găsească un partener potrivit. La 17 noiembrie Mercur, guvernatorul Gemenilor, începe să retrogradeze în casa relațiilor și a căsătoriei, astfel că îți este mai dificil să te faci înțeles și se pot naște dispute. La 22 noiembrie Soarele intră în casa VII a Gemenilor, alături de Jupiter și Mercur, ceea ce înseamnă că toată atenția ta se îndreaptă spre viața de cuplu, spre organizarea unei nunți ori a unui divorț, după caz. În relațiile care nu mai merg de multă vreme, configurația astrală a acestei perioade favorizează despărțirile.

Muncă și bani: Prezența lui Jupiter în casa parteneriatelor Gemenilor începând cu 8 noiembrie 2018 este de foarte bun augur pentru negocieri, pentru semnarea unor contracte, pentru asocieri și pentru activitățile de consultanță. Din punct de vedere profesional, situația se dinamizează începând cu 16 noiembrie 2018, când Marte intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Gemenilor. Aspectele tensionate formate de Marte cu Mercur (care este retrograd din 17 noiembrie), cu Jupiter și cu Soarele, indică certuri, neînțelegeri, contestarea unor drepuri sau a unor acte semnate, poate chiar un conflict ce poate ajunge în instanță. Eastrolog.ro îți recomandă să apelezi la mediere și să asculți cu atenție ceea ce ți se spune. În plan financiar îți pot fi sancționate derapajele și eventualele învârteli, mai ales dacă implică și banii altora. Se recomanda prudență în ceea ce privește cheltuielile pe credit și ai face bine să economisești, să îți plătești datoriile și nu să faci altele noi. Sunt de evitat speculațiile financiare, tranzacțiile imobiliare, procesele pentru partaj, ieșirile din indiviziune etc.

Formă fizică : Nervozitatea crescută poate să te obosească și să te pună în situații conflictuale care ajung să te preocupe și să te macine. Ai face bine să îți rezervi timp pentru relaxare și să nu exagerezi cu petrecerile care se prelungesc în noapte. Ai nevoie de mai mult echilibru mental și fizic, ca să poți lua cele mai bune decizii pentru tine.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC