like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop august 2017 GEMENI

Dragoste
Luna august 2017 nu aduce Gemenilor prea multe noutăți în materie de dragoste sau căsnicie. Dacă ai deja o relație, ea merge spre consolidare, spre o întărire a legăturilor, chiar dacă traversează uneori momente mai încordate. Dincolo de argumentele sentimentale, prevalează interesele comune, fie că este vorba de cele sociale sau cele financiare. Acestea din urmă sunt subliniate inclusiv de prezența lui Venus, planeta iubirii și a cuplului, în casa banilor Gemenilor.Retrogradarea lui Mercur (stăpânul zodiei tale) în casa a patra solară arată o preocupare mărită pentru chestiunile de natură familială și domestică.

Muncă și bani

Creativitatea rămâne punctul forte și în august 2017, iar promovarea propriilor talente, produse sau servicii se află încă sub oblăduirea Marelui Benefic, Jupiter. Cu Neptun în casa carierei Gemenilor, nu este prea ușor să-ți atingi obiectivele când și cum vrei, dar buna poziționare a stăpânului acestei case aduce mereu soluții salvatoare, chiar dacă uneori abia în ultimul moment.Marte, stăpânul casei muncii și a îndatoririlor Gemenilor, se află în casa a treia solară, vorbind despre drumuri și întrevederi, negocieri, comunicare, preocupări intelectuale, dar și despre activități legate de dexteritate sau mobilitate corporală.Nu duci lipsă de bani, ba uneori ai chiar șansă.

Formă fizică

Cu Marte și cu o eclipsă de Soare în casa drumurilor Gemenilor, este posibil să te confrunți cu tot felul de mici dificultăți legate de mijloacele de transport, dar există și un risc de accidentare în deplasare (chiar și pe jos!) sau prin mânuirea imprudentă ori neatentă a unor obiecte sau substanțe periculoase.Există și un risc de nervozitate, nerăbdare, iritabilitate.Pentru că Mercur, stăpânul Gemenilor, este retrograd, organismul este mai sensibil, așa că este de dorit să te menajezi.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC