like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop septembrie 2017 GEMENI

Dragoste
Jupiter te sprijină și în septembrie 2017 în dragoste și relații, dar, lucrând în strânsă cooperare cu Saturn, încurajează mai mult legăturile stabile decât flirtul lipsit de griji. Împărtășind responsabilitățile, tu și perechea puteți accede la realizări comune solide, pe termen lung. În septembrie 2017 se pare că sunt de actualitate preocupările legate de cămin și proprietăți, pe care le dinamizează Soarele și Marte și în care începe să se implice la un moment dat și Venus, planeta cuplului Gemenilor. Pentru cei singuri sau aflați în căutarea unor aventuri facile, este de reținut că iubirile care nu sunt dublate de intenții serioase nu aduc prea mari satisfacții, ba, mai mult, pot crea complicații, îndeosebi în partea a doua a lunii.

Muncă și bani
Soarele, Marte (stăpânul casei muncii Gemenilor), Mercur și Venus traversează în septembrie 2017 casa responsabilă cu imobilele, terenurile, locuințele, sediile, curțile etc., așa că e timpul să construiești, să amenajezi, să redecorezi, să faci o curățenie generală sau poate chiar să investești. Unii Gemeni ar putea fi interesați de agricultură, horticultură, viticultură sau resurse naturale, alții de istorie, arheologie sau alte ramuri legate de trecut.Munca decurge într-un ritm alert, dar departe de luminile rampei. Vizibilitatea și șansele de succes cresc în ultima decadă din septembrie 2017. Reluarea mersului direct al lui Mercur produce o deblocare sau o înviorare a activității.

Formă fizică
Pe 5 septembrie 2017 Mercur, stăpânul Gemenilor, își reia mersul direct, cu un efect bun asupra tonusului.Problema este că Mercur este conjunct cu Marte pe tot parcursul lunii. Conjuncția aduce energie, viteză de reacție și eficiență, dar predispune la nervozitate, nerăbdare, conflicte și, din punct de vedere medical, la afecțiuni acute, tăieturi, arsuri, infecții, răniri și accidentări. În plus, Marte este stăpânul casei bolilor Gemenilor. Cel mai bine ar fi să-i folosești energia pentru a-ți rezolva eventualele probleme medicale.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC