like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop OCTOMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste Se pare că de-o vreme ești exigent în amor, poate chiar cusurgiu. Ar fi bine să te întrebi dacă, la rândul tău, poți oferi ceea ce pretinzi de la ceilalți. Venus, planeta care guvernează casa iubirii Gemenilor, începe la 5 octombrie 2018 să retrogradeze în casa muncii și a sănătății. Prin urmare, ai ocazia să îți revizuiești atitudinea față de o aventură sentimentală începută la locul de muncă sau față de ideea de a aborda un coleg/o colegă de care te simți atras. Unii Gemeni ar putea să decidă că nu merită să se lege la cap dacă nu-i doare și, prin urmare, să refuze ocazii de a începe relații amoroase. Gemenii aflați în căutarea iubirii sau la început de relație, se pot confrunta în octombrie 2018 cu situații mai încâlcite, dar finalul lunii îi ajută să găsească măcar soluții temporare pentru problemele apărute. Atât pe Gemenii căsătoriți cât și pe cei aflați la început de relație, îi preocupă tot ceea ce înseamnă responsabilitate, obligație, plictis sau rutină – chestiunile care ajung să erodeze orice poveste de iubire, oricât de frumoasă. Fiindcă Soarele luminează casa iubirii Gemenilor până la 23 octombrie,îți sugereză să încerci să vorbești despre ceea ce te frământă, cu apropiații sau cu persoana iubită.

Muncă și bani: Încă din prima săptămână a lunii octombrie 2018, te preocupă datoriile acumulate sau un credit ori o moștenire. S-ar putea ca la originea acestor preocupări să fie chiar predispozițiile tale către speculații și cheltuieli inutile sau negândite. Prin urmare, ar fi bine să iei lucrurile în serios și să evaluezi într-un mod cât mai realist posibilităţile de câștig. În plus, ar fi indicat să cauți și alte surse de venit sau un alt loc de muncă, mai bine retribuit. Casa muncii Gemenilor este intens activată în octombrie 2018, fiindcă aici se află: Venus (în mers aparent retrograd începând din 5 octombrie), Jupiter, Mercur (din 10 octombrie) și Soarele (din 23 octombrie). Prin urmare, în ciuda unor întârzieri sau pene de inspirație, se creează condițiile necesare pentru eficientizarea activității și pentru asumarea unor noi responsabilități, ceea ce poate conduce la creșterea veniturilor.La îmbunătățirea situației financiare a unor Gemeni pot contribui și creativitatea sau valorificarea unui hobby. Pe de altă parte, unii Gemeni au tendința să își facă grji neîntemeiate în legătură cu locul de muncă, sau nu prea au chef de îndeplinit atribuțiile de serviciu dar se plâng că șeful este prea aspru. Lor li se recomandă să se adune și să profite de energia astrală a lunii octombrie pentru a avea realzări frumoase prin muncă susținută.

Formă fizică: Ești de fel o fire agitată, iar în octombrie 2018 te poți surmena destul de repede, pentru că la locul de muncă ești foarte solicitat. Ar fi bine să îți găsești timp pentru odihnă, dar și pentru a cere sfatul medicului atunci când simți că este nevoie.Spre sfârșitul lunii, opinia unui specialist îți poate înlătura anumite temeri în legătură cu starea de sănătate.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTAUR
Articolul următorRAC