like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop aprilie 2017 RAC

Dragoste și viața în doi
În general, în 2017 apreciezi în mod deosebit stabilitatea și responsabilitatea în relații. Contează foarte mult pentru tine ca omul drag să fie serios și muncitor, să te ajute în treburile curente și să pună umărul la clădirea unui cămin sigur și confortabil. Acestea sunt etaloanele la care te raportezi, în funcție de ele îți măsori fericirea. În aprilie 2017, în plus, pentru Raci mai contează mult și comuniunea mentală, dorința de a avea aceleași preocupări culturale sau spirituale, de a împărtăși nu doar îndatoririle, ci și nevoia de lărgire a orizontului. Privind configurațiile astrale ale lunii aprilie dintr-o altă perspectivă, se poate să te preocupe o relație la distanță sau să faci o călătorie romantică.

Muncă si bani

Cu Soarele în casa carierei Racului, aprilie 2017 este o lună favorabilă avansării și afirmării. Cu atât mai mult cu cât Soarele are puterea de a declanșa sau de a accelera materializarea unei relansări, a unei reinventări sau a unei schimbări, care constituie laitmotivul acestui an. Realizările lunii aprilie 2017 îți aduc atât recunoaștere, cât și bani.Studiile, conexiunile cu lumea științifică sau culturală, cursurile de înaltă specializare sau eventualele călătorii ar putea descrie alte sfere de interes ale Racilor în luna aprilie, mai ales dacă sunt întreprinse cu plăcere sau din pasiune.

Formă fizică

Racii sunt într-o formă destul de bună în aprilie 2017, dar trebuie să facă față unor solicitări fizice și psihice destul de mari. Luna aprilie îți poate aduce realizări frumoase, dar te pune serios la treabă și are un însemnat potențial de stres. De fapt, managementul stresului este primul lucru de care ar trebui să te ocupi. Încearcă să te concentrezi pe priorități și nu te supraaglomera!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU