like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop septembrie 2017 RAC

Dragoste
Trigonul pe care-l face Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, cu Venus, planeta dragostei, a șansei și a armoniei, își întinde influența binefăcătoare asupra primelor două decade din septembrie 2017, fiind mai activ în săptămâna a doua și semnalând o realizare relațională legată de bani și/sau de îndeplinirea cu brio a unei sarcini sau responsabilități. Marte, stăpânul casei dragostei și a sexualității Racului, se află într-o configurație care spune că iubirea are de-a face mult cu comunicarea (față în față sau la telefon ori prin mesaje etc.), cu drumurile sau cu vreo preocupare intelectuală. Toți aceștia sunt factori definitorii pentru perioada în cauză.Se mai poate ca sentimentele să fie fluctuante, ba chiar să manifești un interes pentru două persoane simultan.

Muncă și bani
Inteligența, aptitudinile pentru calcul și abilitatea de a asimila, sorta, prelucra sau transmite informația sunt principalele atribute ale Racilor în septembrie 2017, după cum spune amplasarea lui Marte, stăpânul casei carierei Racului.Comunicarea este la mare preț, indiferent că se manifestă în formă scrisă sau orală (expuneri, discursuri, sesiuni de negocieri ș.a.). Obligațiile de muncă ar putea presupune o serie de întâlniri sau deplasări. Unii Raci își pot fructifica magistral mobilitatea sau îndemânarea. Banii nu sunt o problemă pentru Raci în primele două decade din septembrie 2017, fiindcă Venus se află în casa banilor Racului. Ba chiar ar putea apărea un mic surplus, un cadou sau un avantaj.

Formă fizică
Stresul Racilor este mare pe tot parcursul lunii septembrie 2017 și există o febrilitate care se poate traduce prin nervozitate, dificultăți de concentrare, grabă sau predispoziție către suprasolicitare.Este recomandat să faci scurte pauze de relaxare mentală și să nu te ocupi de mai multe lucruri în același timp. Atenție în deplasări și în mânuirea obiectelor periculoase, fiindcă există un risc de accidentare!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU