like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop FEBRUARIE 2018 RAC

Dragoste
Viața de cuplu a Racilor are un aer serios în februarie 2018. Cu Saturn și Pluto în casa relațiilor Racului, conviețuirea pare grevată de responsabilități, de asumarea unor interese comune sau a unui efort comun. Se poate să privești lucrurile mai matur, să vrei să descoperi unele adevăruri despre nevoile tale relaționale reale. Tranzitul lui Venus din prima decadă a lunii predispune la o analiză detaliată a situației, la dezvăluirea unor secrete sau la încercarea de a înțelege resorturile psihologice ale perechii. Ultimele două decade din februarie pun accentul pe afinitățile de natură intelectuală, culturală sau spirituală. În fine, să nu uităm că Jupiter se află în casa erotismului Racului. Prin urmare, componenta sexuală a vieții de cuplu funcționează bine, iar ofertele amoroase nu lipsesc.

Muncă și bani:
Cu Marte în casa muncii Racului, în februarie 2018 ai inițiativă profesională, energie și poftă de lucru. Te remarci prin eficiență, viteză de reacție și prezență de spirit. Așteaptă-te, însă, să te confrunți și cu urgențe sau cu momente de criză, în care este nevoie să preiei controlul, să acționezi sau chiar să lupți. Dacă vrei să faci unele înnoiri legate de carieră, acum ar fi un moment propice. Februarie 2018 are pentru Rac un caracter financiar pronunțat. Tranzitul Soarelui, tranzitul lui Mercur și eclipsa de Soare îndeamnă la afaceri, investiții, accesare de fonduri.Se poate să primești o sponsorizare, un cadou sau alt avantaj material, dar este recomandat să fii precaut(ă) în relațiile cu băncile, fiscul și alte instituții financiare.

Formă fizică:
Februarie 2018 este o lună aglomerată și destul de stresantă. Ar fi bine să menții un echilibru între muncă și odihnă.Fiindcă Marte se află în casa bolilor Racilor, există un anume risc de afecțiuni acute sau inflamatorii, de răniri și accidentări.Pe de altă parte, luna februarie este adecvată inițiativelor medicale energice, intervențiilor stomatologice ori chirurgicale și altor demersuri care cer curaj și hotărâre.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU