like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop AUGUST 2018 RAC

DragosteJupiter, aflat în casa iubirii Racului, îți hrănește cele mai înalte idealuri romantice. Aspectul armonios pe care Marele Benefic îl face cu Neptun favorizează visarea, nevoia de a primi și de a dărui iubire, nevoia de a fi într-o relație care să însemne cu adevărat ceva.Pe de altă parte, s-ar putea să treci cu vederea cu prea multă ușurință peste anumite detalii importante și să ajungi, fără voia ta, în situația de a-ți crea obligații într-o relație amoroasă abia înfiripată. Unii Raci sunt dispuși să riște în plan amoros, să se arunce în relații extraconjugale sau cu persoane căsătorite. Se prea poate ca într-un cerc de prieteni să dai peste o fostă iubire și să se reaprindă flacăra pasiunii. Celibatarii par să fie mult mai avantajați de această conjunctură astrală, care promite să le revigoreze viața amoroasă.Pentru Racii căsătoriți sau cu planuri de căsătorie ori de divorț, reîntoarcerea lui Marte retrograd în casa parteneriatelor, la 13 august, nu este tocmai de bun augur. Până la 28 august certurile pot fi mai dese, iar disponibilitatea de a găsi soluții pe termen lung este scăzută. Prin urmare, se recomandă răbdare, diplomație și orientarea spre fapte concrete, spre o abordare pragmatică și realistă a neplăcerilor ce țin de viața în doi. Nu este acum momentul să iei o decizie finală în ceea ce privește situația matrimonială.Ultimele zile ale lunii august sunt favorabile unor discuții mai așezate și de bun simț, cu șanse mari de a găsi soluții comune.

Muncă și bani: Banii sunt un subiect arzător în august 2018 și îi pot pune pe Raci în situații tensionate sau conflictuale. Dar sunt chestiuni pe care nu le mai poți evita. Pot apărea discuții în contradictoriu și nemulțumiri în ceea ce privește salariul sau anumite drepturi bănești despre care ești convins că ți se cuvin. Mercur este retrograd până la 19 august 2018 chiar în casa banilor Racului, astfel că în primele două decade ale lunii nu sunt deloc favorizate negocierile, semnarea contractelor sau asumarea unor responsabilități financiare. În această perioadă este de preferat să revezi anumite documente, poate chiar să renegociezi contractul de muncă actual, dar nu este indicat să te grăbești să semnezi un contract nou, la un nou loc de muncă. Casa banilor Racului este activată la 11 august și de o eclipsă de Soare. Energia acesteia te ajută să-ți câștigi independența financiară, așa că este chiar recomandat să prospectezi piața muncii sau posibilitățile de asociere ori de participare la proiecte de grup sau la investiții comune. Se poate ivi o oportunitate nouă de câștig, o sursă nouă de venit. În ceea ce privește cariera, poți avea parte de evenimente contrariante și de o revenire la vechi discuții despre investiții, reinvestirea profitului sau distribuirea dividendelor. Având în vedere că Marte, planeta care guvernează cariera Racului, este în mers retrograd până la 27 august, nu te poți aștepta la mari progrese. Veștile bune și schimbările în bine din punct de vedere profesional și financiar vin după 24 august 2018.

Formă fizică: Multe par complicate și iritante în luna august, chiar și în relațiile de familie. Este indicat să încerci să îți păstrezi cumpătul și să găsești metode de relaxare. S-ar putea să constați că te învârți în cerc și că revii mereu la aceleași discuții care te obosesc. Ai nevoie de fermitate pentru a regla conturile o dată și bine. Este de preferat să exprimi ceea ce simți și ceea ce dorești și să nu te ascunzi în carapace, chiar dacă unele lucruri te rănesc.În a doua jumătate a lunii august 2018 te-ar putea ajuta o minivacanță, un pelerinaj prin locuri încărcate de spiritualitate sau, pur și simplu, în locuri de care ești legat emoțional în mod pozitiv.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU