like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop NOIEMBRIE 2018 RAC

DragosteÎncepi luna noiembrie 2018 într-o notă romantică, idealistă. Până la 22 noiembrie, Soarele îți tranzitează casa V (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale) și se găsește în aspect armonios cu Neptun. Prin urmare, ești mai predispus la vise romantice intense, demne de un scenariu siropos de Hollywood, iar capacitatea de seducție este mai mare decât de obicei. Știi cum să te pui în valoare în fața celor care te atrag și cum să cucerești din două vorbe cu subînțeles. Atenție, totuși, să nu promiți Luna de pe cer! În cuplurile cu vechime, lucrurile pot intra pe un făgaș mai liniștit. Dacă ultima perioadă a fost mai agitată și presărată cu neînțelegeri, acum începi să te bucuri de sprijin din partea astrelor, pentru clarificări și împăcări. Recomandarea este să dai dovadă de seriozitate și să acorzi suficient timp problemelor de cuplu.Dacă te numeri printre cei care visează să oficializeze o relație amoroasă mai veche, ultimele zile ale lunii noiembrie 2018 sunt favorabile unei discuții serioase pe această temă sau chiar unei cereri în căsătorie.

Muncă și bani: Uranus se întoarce pentru câteva luni în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Racului, încurajându-te să faci schimbări importante de direcție în carieră și să cauți modalități noi, originale, de afirmare pe scena publică. Jupiter pune și el umărul la propășirea ta profesională. La 8 noiembrie 2018 intră în casa muncii și a sănătății Racului, îndemnând la dezvoltarea profesională și la perfecționarea și îmbogățirea competențelor. Timp de aproximativ un an, Jupiter te sprijină să preiei inițiativa și să acționezi concret pentru a găsi un loc de muncă sau pentru a-l schimba pe cel actual cu unul mai bun. Alături de Jupiter, în casa muncii Racului se află Mercur, care începe să retrogradeze la 17 noiembrie, iar în perioada 13-20 noiembrie formează un aspect tensionat cu Neptun. Mercur retrograd formează un careu cu Marte în perioada 25-26 noiembrie 2018, care prevestește conflicte cu superiorii, probabl din cauză că ai tedința să fii încăpățânat și să nu accepți ideile altora. Prin urmare, riști să îți compromiți poziția în firma pentru care lucrezi sau șansele de a fi angajat. La 22 noiembrie 2018 Soarele intră în casa VI a Racului. Ținând cont de faptul că Soarele îți guvernează casa II (banii obținuți prin muncă), nu este greu de concluzionat că urmează o perioadă în care eforturile depuse îți sunt răsplătite. Din punct de vedere financiar, prima parte a lunii noiembrie îți este mai favorabilă. Pe lângă câștigurile pe care le obții prin muncă, ai șanse mari să primești sprijin din partea altora sau să accesezi un credit.În a doua jumătate a lunii sunt de evitat cheltuielile excesive.

Formă fizică: Stai bine și cu moralul și cu energia fizică, astfel încât poți realiza multe, mai cu seamă în prima jumătate a lunii noiembrie 2018 îți recomand, totuși, să nu te implici în prea multe activități in același timp, chiar dacă ești plin de entuziasm. Ar fi bine să încerci să rezolvi cât mai multe înainte de 17 noiembrie, când Mercur, guvernatorul casei XII a Racului, începe să retrogradeze. După această dată, este posibil să se reactiveze afecțiuni mai vechi sau să apară motive (reale sau imaginare) de îngrijorare, care te obligă să te prezinți la medic, fie și numai pentru a-ți regăsi liniștea sufletească.Pe de altă parte, Jupiter veghează asupra casei sănătății Racului și, dacă apar probleme reale, ai toate șansele ca însănătoșirea să fie grabnică.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU