like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop august 2017 RAC

Dragoste și viața în doi
În luna august 2017 Venus, planeta iubirii și a senzualității, se află chiar în Rac. Este cea mai grozavă garanție de succes în dragoste!Venus îți conferă eleganță, grație, sex-appeal și acel ceva care te face irezistibil(ă) sau iubibil(ă), giugiulibil(ă), adorabil(ă), vorba cântecului!Venus asigură armonia și veselia în cuplu și tot ea le poate aduce ocazii amoroase Racilor singuri, care doresc să-și afle jumătatea.Jupiter, Marele Benefic, se află în casa a patra a Racului, prezidând asupra înfloririi căminului și a sporirii confortului familial. Există, bineînțeles, și mici probleme, cum ar fi unele responsabilități incomode sau anumite griji financiare dar, dacă este unit, cuplul trece peste ele mult mai ușor.

Muncă și bani
August 2017 aduce cu sine o intensificare a dinamicii financiare. În casa banilor Racului se află Soarele și Marte, care dezvoltă o cantitate foarte mare de energie, și tot acolo se petrece și o eclipsă de Soare, care poate aduce evenimente neașteptate.Evoluțiile provocate de eclipsă par a avea conotații mai degrabă pozitive și leagă câștigurile Racilor de relații sau de colaborări, de idei, informație, drumuri sau comunicare.Există și riscuri, dar ele pot fi evitate dacă nu te pripești în decizii și dacă îți faci strategii financiare solide.Activitatea profesională este motivată de profit, iar nevoia de a-ți rentabiliza munca ar putea să conducă la unele schimbări sau înnoiri la care, cel mai probabil, te gândeai oricum de ceva vreme.

Formă fizică

Cu Venus în Rac, starea de spirit este senină și încrezătoare și nu ratezi niciun prilej de a te distra, a râde sau a gusta o glumă bună. Savurezi, de fapt, plăcerile vieții sub toate aspectele.Totuși, Saturn se află în casa bolilor Racului, așa că sănătatea nu trebuie neglijată niciun moment. Și mai ales în prima parte a lui august 2017, când eclipsa de Lună ți-ar putea produce unele neplăceri.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU