like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop APRILIE 2018 RAC

DragosteÎn plan afectiv, aprilie 2018 nu este o lună comodă pentru Raci.Marte, Saturn și Pluto se găsesc, toți trei, în casa relațiilor Racului. Sunt planete dure, cu care nu este de glumit. Prin urmare, este posibil să treci printr-o încercare sentimentală, sau cuplul ar putea să întâmpine momente dificile cauzate de factori externi, sau perechea ta să ajungă într-un impas (profesional, de sănătate etc.) care să te afecteze indirect. Strategia optimă pentru astfel de configurații astrale este să le folosești energiile, ca să nu le lași să te afecteze. Prin urmare, cel mai bine ar fi să te implici, împreună cu partenerul/partenera, într-un proiect dificil, în care să vă puneți la bătaie toată forța, tenacitatea și ambiția. Vestea bună este că, indiferent cu ce complicații te confrunți, există sprijin sau soluții, fiindcă Venus și Jupiter aspectează pozitiv casa relațiilor Racului.

Muncă și bani:Casa carierei Racului este foarte activă în luna aprilie 2018: acolo își află câmpul de acțiune Uranus, Soarele și Mercur. Această combinație duce la ideea de succes obținut prin înnoire, ingeniozitate, reinventare. Mercur își reia mersul direct la mijlocul lunii aprilie, fapt ce poate fi resimțit de Raci ca o schimbare pozitivă de macaz. Aflată în casa a unsprezecea a Racului, Venus îți asigură o imagine bună și excelente contacte cu publicul, comunitatea, grupul. Totuși, colaborările nu sunt punctul tău forte acum, iar Marte, Saturn și Pluto, situați în casa relațiilor Racului, ar putea vorbi despre concurență, rivalitate, disensiuni, confruntări, atacuri, litigii sau procese.

Formă fizică Aprilie 2018 este o lună care te scoate mult din zona de confort. În plus, tensiunea care planează asupra relațiilor te poate afecta atât de mult în plan emoțional, încât să-ți prejudicieze sănătatea.
Este recomandat să te odihnești, să te relaxezi. Și, nu în ultimul rând, să te ferești de orice situație cu potențial conflictual sau violent, de accidentări și agresiuni.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGEMENI
Articolul următorLEU