like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop DECEMBRIE 2018 LEU

Dragoste Te bucuri și în decembrie 2018 de multe planete în casa iubirii – în frunte cu Jupiter, care va ocroti această casă timp de aproximativ un an. Jupiter este acompaniat de Soare (până la 22 decembrie) şi de Mercur (de la 13 decembrie). Se creează astfel premisele pentru flirt, voie bună, pasiune, visare, romantism; pentru o viață socială activă și posibilități de a cunoaște persoane noi şi seducătoare – uneori, chiar prea seducătoare. În prima şi în ultima săptămână a lui decembrie 2018 ești mai predispus la a deveni victima unor seducători/seducătoare de profesie. De asemenea, pari mai predispus la visat beneficii financiare obţinute de pe urma unor relații amoroase. Te avertizez că este mai probabil ca situația să fie exact pe dos. În altă ordine de idei, luna decembrie 2018 este favorabilă iubirii pentru Leii care își caută pereche și pentru cei care doresc să alunge plictiseala din căsnicie. O călătorie alături de partenerul de viaţă ar putea fi de foarte bun augur după 19 decembrie 2018. Astfel aţi putea lăsa în urmă rutina și obligațiile şi să vă regăsiţi într-un mediu care să vă inspire optimism, bucurie și dorința unui nou început. Dacă ești singur, un sejur peste hotare poate duce la o întâlnire romantică absolut surprinzătoare. Leii care nu au în plan plecări pe alte meleaguri pot întâlni o persoană străină sau dintr-un mediu foarte diferit, chiar în mediul în care muncesc și/sau trăiesc.

Muncă și bani: Din punct de vedere profesional, în decembrie 2018 sunt avantajați Leii care desfășoară activități legate de pământ sau imobiliare; dar și cei care doresc să pună bazele unor afaceri proprii, pe termen lung. Astrele îți oferă energia necesară pentru a demara proiecte profesionale ce implică efort, perseverență, mult timp și răbdare. Este unul dintre cele mai bune momente ale anului pentru a decide pe care proiecte profesionale le continui şi pe care le închizi – sau dacă e cazul să optezi pentru alt loc de muncă.La 22 decembrie 2018, Soarele – guvernatorul Leului – intră în casa VI (muncă și sănătate). Ai tot timpul să te gândești cum să îți reorganizezi programul şi să schimbi ritmul de muncă. Din punct de vedere financiar, tinzi să fii cam prea zburdalnic și să cheltuiești peste măsură. Ba mai mult, te-ar putea tenta scheme piramidale sau alt tip de câștiguri rapide. Evită speculațiile financiare și bazează-te pe ce ai. Încearcă să-ți gestionezi cu prudență resursele, pentru că banii vin. Spre finele lunii însă, Leii care au diverse datorii – către stat, bănci, rude ori cunoscuți – ar putea să primească somații să plătească. Dacă nu te-ai gândit la un fond de rezervă până acum, aceste experiențe te vor motiva să deschizi un cont de economii și să înveți să pui punct cheltuielilor excesive.

Formă fizică : Nici în decembrie 2018 nu stai rău cu starea fizică și psihică, deși s-ar putea să resimți mai mult eforturile depuse în ultima vreme. Acordă-ți timp și pentru visare, pentru activități de hobby, dar evită terapia prin cumpărături, pentru că vei sfârși deprimat când primești extrasul de cont. Mulți Lei sunt îngrijoraţi de kilogramele în plus, sau resimt lipsa de mișcare.Te sfătuiesc să faci mişcare în aer liber, să mergi la schi, la săniuș sau la o banală bulgăreală. Leii care au probleme mai vechi de sănătate ar putea primi rezultatele unor analize care sunt greşite, sau apar discuții despre care este diagnosticul „real”.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913