like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop aprilie 2017 LEU

Dragoste

Pe termen mediu (câteva luni), chiar dacă lucrurile o mai iau razna, relațiile sunt stabile și, până la urmă, sub control. Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, se află într-un sector avantajos și este bine ancorat de Jupiter, Marele Benefic. Totuși, luna aprilie 2017 e cam cu dus și întors. Venus, planeta iubirii, nu se află într-o postură fericită și, în plus, formează un aspect tensionat cu Saturn, stăpânul casei relațiilor Leului, pe aproape tot parcursul lunii aprilie. Ceva nu este pe placul tău, nu decurge cum vrei, te îngrijorează sau te frustrează. Concomitent, Soarele, stăpânul Leului, formează un aspect armonios cu Saturn în primele două decade din aprilie 2017, deci n-ar trebui să-ți faci prea multe griji.

Muncă și bani

Aprilie 2017 este o lună cam enervantă pentru Lei, obișnuiți să dirijeze lucrurile după bunul plac. Marte se află în casa carierei Leului până pe 20 aprilie 2017, pompând energie, ambiție, competitivitate și inițiativă cât cuprinde, dar putând aprinde lesne scânteia conflictului. Probleme și mai mari pot pune însă cele două planete retrograde cu impact profesional: Venus, stăpâna casei carierei Leului, și Mercur, aflat chiar în casa carierei. Mai ales în primele două decade din aprilie 2017, este rost de tatonări, întârzieri, neînțelegeri, erori sau răzgândiri.Este clar că se impune o analiză serioasă a scopurilor și a strategiilor și că trebuie schimbat ceva. Deciziile optime apar însă după 20 aprilie.În plan financiar este nevoie de multă precauție și cumpătare.

Formă fizică

În aprilie 2017 ai energie multă, nu te supără ceva în mod vizibil la nivel fizic, dar din punct de vedere psihic nu te afli în cea mai confortabilă perioadă.Mintea ta tinde să fabrice tot felul de scenarii, de griji și de frământări, cel mai probabil generate de teama că nu te afli la înălțimea cerințelor sau că ai putea pierde controlul asupra carierei sau poziției.Destinde-te! Lucrurile se vor regla în câteva săptămâni.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA