like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop NOIEMBRIE 2018 LEU

Dragoste Prezența lui Jupiter în casa V (iubirea, flirturile și aventurile amoroase) îți dinamizează viața sentimentală. Strălucești, faci impresie bună și atragi atenția sexului opus fără dificultate. Entuziasmul și farmecul îți sunt irezistibile dar, după o vreme, poți să devii agasant din cauză că ai tendința să vorbești prea mult despre tine, despre talentele și realizările tale etc. Unii Lei ar putea fi tentați să transforme seducția într-un joc, într-un fel de amuzament,recomand evitarea acestui tip de “distracție”, fiindcă se poate ajunge la încurcături și complicații extrem de neplăcute. Partea bună a tranzitului lui Jupiter în casa V este că favorizează întemeierea unor noi relații amoroase sau regăsirea pasiunii în cuplurile mai vechi și îi ajută pe Lei să creeze o atmosferă mai relaxată în căsnicie. Tot în casa V a Leului se găsește și Mercur, care începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018. Prin urmare, este posibil ca în viața Leilor să apară o persoană din trecut, de care au fost atrași sau cu care au avut o relație amoroasă. Prezența Soarelui în aceeași casă V, începând cu 22 noiembrie, ar putea conduce la mai mult egocentrism și la o predispoziție de a-ți impune punctul de vedere în viața de cuplu, cu riscul de a provoca discuții aprinse și chiar certuri.

Muncă și bani:La începutul lunii noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea casei X a Leului, este retrogradă în casa comunicării și a învățării, iar la sfârșitul lunii este retrograd Mercur, guvernatorul banilor munciți ai Leilor. La 16 noiembrie 2018 Venus își reia mersul direct, ceea ce îți ușurează comunicarea, negocierile și elaborarea planurilor de viitor. Prin urmare, valorifici mai ușor datele, informațiile și documentele de care dispui și ai ocazia să faci un curs de (re)calificare sau de perfecționare, care să te ajute să progresezi în carieră. În noiembrie 2018 este foarte important să îți pui mintea la contribuție pentru a face față concurenței și destabilizărilor pe care le pot provoca unele colaborări cu parteneri străini sau cu companii de peste hotare. Deplasările în interes de afaceri îți pot rezerva surprize, iar unele promisiuni care ți se fac în prima jumătate a lui noiembrie ar putea să nu mai fie valabile spre sfârșitul lunii. Ai face bine să fii atent și precaut în ceea ce privește semnarea unor documente și chiar înțelegerile verbale. Există riscul să apară neînțelegeri cauzate de probleme de comunicare sau chiar de traducere (în cazul în cazul unor colaborări sau parteneriate cu străinătatea).
Din punct de vedere financiar, ar fi bine să nu te aștepți la profituri uriașe sau la sprijin din partea altora. În a doua decadă a lunii s-ar putea să constați că nu te poți baza pe o finanțare pe care contai și că trebuie să te limitezi la ceea ce ai. Nu este exclus ca o persoană cu care ai avut o relație amoroasă în trecut să îți reproșeze că i-ai rămas dator din punct de vedere financiar. De asemenea, ai face bine să fii foarte atent dacă ai pe mână banii altora sau ai firmei pentru care lucrezi, pentru că va trebui să dai socoteală și vei fi tras la răspundere dacă nu poți justifica toate cheltuielile, până la ultimul bănuț.

Formă fizică și moral: În luna noiembrie ești într-o formă de invidiat și debordezi de voie bună, optimism și creativitate. Ai, însă, tendința de a deveni egoist, cu riscul să tensionezi relațiile cu ceilalți.Este indicat să îți gestionezi cu mult discernământ timpul și să îți acorzi și perioade de odihnă. În caz contrar, distracțiile prelungite, nopțile nedormite sau excesele alimentare ori bahice pot avea un cuvânt greu de spus în randamentul tău general.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA