like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop AUGUST 2018 LEU

Dragoste Cu Soarele în tranzit chiar în zodia Leului, până la 23 august 2018 ești plin de elan. Tinzi să fii exagerat de expansiv și preocupat doar de nevoile tale, așa că ar fi bine să-i explici perechii tale că ai nevoie de mai mult spațiu de mișcare, măcar pentru o vreme. Marte retrogradează până la 13 august în casa parteneriatelor Leului, dar facilitează reluarea unor discuții controversate despre bani sau despre timpul pe care îl dedici activității profesionale. Zilele de 7 și 8 august ar putea fi benefice pentru a ajunge la un acord. Pe de altă parte, eclipsa de Soare din 11 august ar putea fi o bună ocazie pentru reconsiderarea anumitor atitudini față de cei din jur și mai ales față de perechea de viață. Cei mai mulți Lei celibatari tind să joace cartea siguranței emoționale și nu se avântă spre mari cuceriri, dar atrag atenția sexului opus chiar și fără să vrea. A doua jumătate a lunii august este favorabilă Leilor care doresc să se abandoneze iubirii și erotismului, dar într-o manieră discretă. Pot profita de grația astrelor și Leii care doresc să găsească soluții unor probleme parteneriale. În această perioadă poți descâlci mult mai ușor ițele unei situații care a creat distanță între tine și perechea ta.Atenție la o predispoziție spre excese senzuale care pot conduce la complicații și aștepări inutile!

Muncă și bani: Saturn este retrograd în casa muncii Leului și se găsește în aspect armonios cu Uranus, situat în casa carierei și a reputației. Prin urmare, planul profesional este avantajat, doar că lucrurile progresează încet. Marte intră și el – retrograd – în casa muncii la 13 august și revine la mers direct abia în data de 27. Dacă vânezi o promovare, este puțin probabil să o obții acum. Deocamdată, însă, îți poți consolida reputația profesională și te poți face remarcat în ochii șefului, în ciuda celor care vor să te compromită. Cu Soarele în zodia Leului până la 23 august, te exprimi cu forță, în orice domeniu de viață, iar creativitatea și tenacitatea ta nu pot fi trecute cu vederea. Luna august este foarte bună pentru a tatona piața muncii, dacă dorești să schimbi locul de muncă, dar s-ar putea să nu fie simplu. Trebuie să dovedești că ești o persoană perseverentă, cu spirit de echipă și rezistentă la efort. Astrele sunt favorabile și Leilor care doresc o reorientare profesională sau o schimbare radicală în afacerea pe care o conduc. Nu este cazul, însă, să forțezi lucrurile, ci să acționezi pe îndelete, calculat. Ai putea, de asemenea, să verifici aplicarea normelor de securitate în muncă. Mercur, planeta care guvernează casa banilor Leului, revine la mersul direct abia în data de 19 august 2018, iar Soarele intră abia la 23 august în casa banilor. Prin urmare, nu s-ar putea spune că în august se înregistrează mari progrese financiare. Este recomandabil să fii atent cum îți gestionezi veniturile și cheltuielile, mai ales cheltuielile legate de casă și/sau de copii.

Formă fizică: Ești încrezător în forțele proprii și dispus să te lupți pentru ceea ce consideri că ți se cuvine. În prima decadă din august 2018 se recomandă atenție la o predispoziție spre accidentări cauzate de defecțiuni la utilajele cu care lucrezi. În a doua jumătate a lunii este posibil să treci de la entuziasm la oboseală sau chiar la lehamite. Se recomandă să fii perseverent în muncă, dar fără să ignori eventualele probleme de sănătate sau acutizarea unor afecțiuni mai vechi. Ultimele zile ale lunii sunt favorabile relaxării și răsfățului. Este vremea să îți reîncarci bateriile și să lucrezi la tot ceea ce ține de flexibilitatea corpului și structura osoasă.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA