like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop septembrie 2017 LEU

Dragoste
În primele două decade o ai de partea ta pe Venus, planeta armoniei și a iubirii, care se află în Leu până la 20 septembrie 2017. Această amplasare a lui Venus este de bun augur, fiindcă îți sporește farmecul și puterea de seducție, te învăluie într-o aură de senzualitate și îți scoate în cale ocazii propice dragostei. Mai mult decât atât, Venus, trecând prin zodia Leului, formează două aspecte favorabile: un trigon cu Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, și un sextil cu Jupiter, stăpânul casei amorului și a erotismului. Este o combinație rară și plină de frumoase posibilități, aducătoare de împliniri și fericire. Pe de altă parte, între 5 și 22 septembrie 2017 Soarele, stăpânul Leului, este împreună cu arzătorul și pasionalul Marte.

Muncă și bani
Cu Venus, stăpâna casei carierei Leului, aflată chiar în Leu și bine aspectată, primele două decade din septembrie 2017 anunță succes, prestigiu și un bun control asupra vieții profesionale. Un val de energie se revarsă asupra casei banilor Leului, care beneficiază de forța și strălucirea Soarelui (care patronează Leul), de vigoarea, curajul și spiritul întreprinzător al lui Marte și de iscusința lui Mercur, cel priceput la socoteli și negocieri. Iar în ultima decadă din septembrie 2017, casa banilor beneficiază și de participarea lui Venus.Prin urmare, ai satisfacții în carieră, dar te focalizezi mai ales pe afaceri, pe căutarea unor noi metode de a-ți spori veniturile sau ai imboldul de a te implica în diverse demersuri financiare.

Formă fizică și moral
Starea de spirit a Leilor este excelentă în primele două decade din septembrie 2017, cât timp vesela și optimista Venus se află chiar în zodia Leului. Pe de altă parte, vecinătatea Soarelui, stăpânul zodiei tale, cu impulsivul Marte (în perioada 5-22 septembrie) poate să aducă o tendință către risc sau excese și să te expună pericolului de a te accidenta sau de a contracta o maladie infecțioasă ori acută.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA