like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop august 2017 LEU

Dragoste
Cu Marte și Soarele situați chiar în Leu, în august 2017 dispui de o cantitate considerabilă de energie, care se manifestă, evident, și printr-o debordantă vigoare sexuală. Configurația aduce multă îndrăzneală și un sentiment al urgenței de a cuceri, de a atinge cât mai repede obiectul dorinței. Acum e momentul când faci primul pas, acum e momentul când poți face și cele mai mari nebunii. Instinctul și pasiunea te domină.e de altă parte, oricât de multă inițiativă ai avea și oricât de departe te-ai aventura din motive amoroase, nu este cert că atingi împlinirea sufletească. Asta, fiindcă Venus, planeta iubirii, se află în casa a douăsprezecea a Leului, o casă a sentimentului de abandon, deziluzie sau însingurare. Dar și a iubirilor secrete…

Muncă și bani

În august 2017 ai foarte mult spirit întreprinzător.Marte și Soarele, ambii aflați în zodia Leului, sunt puși pe acțiune. Sunt dornici să demonstreze de ce sunt capabili, să se impună, să comande. Îți conferă o atitudine de super-lider și o încredere care te face să te simți înstare să răstorni munții.Fixează-ți obiectivele, fă-ți planul de bătaie și apoi treci la treabă! Planifică-ți neapărat acțiunile, fiindcă energia Soare-Marte este nărăvașă și-ți poate scăpa lesne de sub control! Iar dacă se întâmplă asta, în loc să te conducă la succes, te poate împinge la acte nesăbuite, la riscuri, conflicte și alte încurcături.În plan financiar, în august 2017 este nevoie de spirit analitic, cumpătare și prudență, fiindcă Mercur retrogradează în casa banilor Leului.

Formă fizică

Cu Soarele și Marte în Leu, în luna august vitalitatea Leilor este la apogeu. Ai nevoie să-ți consumi energia și este bine să o consumi în activități fizice viguroase, dar care nu te expun pericolelor. Adrenalina te poate împinge către senzațiile tari ale acțiunilor riscante, dar dacă te lași condus(ă) de ea poți ajunge în situații critice, te poți expune la răniri și accidentări.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA