like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop APRILIE 2018 LEU

Dragoste Cu Venus situată la zenit, în aprilie 2018 relațiile Leului sunt sub reflector.Există o interdependență între relații și carieră sau poziția socială, ori e posibil să ai o atracție pentru cineva de rang înalt sau care se bucură de o anume celebritate. La fel de bine, se poate ca poveștile tale sentimentale să aibă o mai mare vizibilitate, să se afle în atenția publică. Amplasarea stăpânului casei cuplului Leului indică și un alt gen de interdependență: între legătura de cuplu, pe de-o parte, și obligații, responsabilități sau trudă, pe de alta. Este ca și când nu ai avea prea multă libertate de mișcare sau de decizie, ca și când ai ridica ștacheta prea sus sau ar trebui să respecți niște reguli sau convenții impuse.

Muncă și bani: Aprilie 2018 este pentru Lei o lună de muncă grea, multă și migăloasă, cu perioade aglomerate sau chiar critice, care impun luarea unor măsuri ferme. Succesul depinde foarte mult de răbdare, organizare și planificare. Dacă vrei să delegi o parte din responsabilități, este important să alegi cu grijă persoana care te va ajuta și să te asiguri că este înstare să facă ceea ce îi ceri. Pe tot parcursul lunii aprilie 2018, relațiile îți pot influența viața profesională. Ai succes în activitățile creative. Călătoriile, lucrul la distanță, studiile și cultura sunt domenii în care poți avea rezultate excelente, mai ales dacă nu este vorba despre o inițiativă complet nouă.

Formă fizică: În aprilie 2018, chiar dacă nu îți place, este preferabil să trudești cât mai mult, pentru a ține ocupate planetele din casa muncii – care este, totodată, și casa sănătății. Dacă nu le dai de lucru, Marte, Jupiter și Saturn pot deveni periculoși din punct de vedere fizic. Se recomandă, însă, să ai grijă să nu te epuizezi, să supraveghezi buna funcționare a organismului, iar dacă ceva nu merge cum trebuie, să-ți faci musai timp să te vadă un medic.Încă ceva: este indicat să folosești echipamente de protecție și să te ferești de accidentări, inclusiv la muncă.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA