like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop OCTOMBRIE 2018 LEU

Dragoste Relațiile cu ceilalți și mai ales viața de cuplu sunt pentru Lei principalele subiecte de interes în luna octombrie 2018. Se poate ca uneori să ai impresia că viața de cuplu îți consumă prea multă energie, mai ales dacă ai o căsnicie cu vechime, în care s-au adunat tensiuni de-a lungul vremii. Dialogul este dificil, fiindcă Venus, planeta care guvernează casa comunicării Leului, este în mers aparent retrograd începând cu 5 octombrie. Prin urmare, îți recomand să faci un efort suplimentar pentru a evita încăpățânarea și pentru a ține cont și de sentimentele și dorințele celui/celei împreună cu care ți-ai întemeiat o familie. În caz contrar, se poate ajunge rapid la un dialog al surzilor și la certuri. Poți profita de tranzitele lunii octombrie 2018 pentru a revizui proiectele comune pe termen lung sau pentru a renegocia responsabilitățile care revin fiecăruia în viața de cuplu. Cuplurile care funcționează armonios și-ar putea pune problema să aibă un copil sau să se mute într-o casă mai mare ori să reamenajeze spațiul de locuit, dacă familia urmează să se mărească. Tranzitele din a doua jumătate a lunii favorizează regăsirea pe un teren afectiv comun, stabilizarea și dezvoltarea în profunzime a vieții de cuplu.

Muncă și bani:Viața profesională a Leilor rămâne încărcată în octombrie 2018 și poate fi sursă de tensiuni și neplăceri. Ai o predispoziție accentuată spre dispute sau spre discuții în contradictoriu, mai ales când vine vorba despre bani sau despre valoarea personală. Senzația că nu primești atât cât ți se cuvine sau că nu ești apreciat la locul de muncă poate fi mai pregnantă în prima jumătate a lunii octombrie. Contestarea autorității celorlalți nu este o soluție. Este foarte posibil să fii tras la răspundere pentru diverse derapaje și neseriozități sau pentru că nu ai respectat termenele limită ale unor lucrări. Nu este indicat să ripostezi cu agresivitate, ci să încerci să îți repari greșelile și să îți eficientizezi activitatea. Atitudinea poate face toți banii, la propriu. Dacă lași orgoliul deoparte și nu te grăbești să tragi concluzii, poți constata că este loc de negocieri cu șeful în ceea ce privește condițiile de muncă și câștigurile. În această perioadă, efortul susținut la locul de muncă te poate ajuta să câștigi respectul superiorilor și al colegilor, mai ales dacă ești la început de carieră și trebuie să dovedești ce poți. Din punct de vedere financiar, nu se poate spune că lucrurile merg rău în octombrie 2018, ba dimpotrivă. În schimb, te-ar putea destabiliza dorința de a cheltui fără măsură, de unde și impresia că nu ai niciodată destui bani sau că nu câștigi suficient.Te sfătuiesc să te gândești cum poți să economisești și să pui ceva bani deoparte.

Formă fizică: S-ar putea să ai parte de stres și să simți că te ajunge oboseala dar, cel puțin, poți avea satisfacția unor performanțe profesionale de invidiat. Pe de altă parte, ar fi foarte util să îți acorzi perioade de destindere, de solitudine, de refacere a energiei psihice. În caz contrar, te poți trezi că răbufnești în relațiile cu ceilalți, creându-ți și mai mult stres sau poate chiar o reputație nedorită.


COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRAC
Articolul următorFECIOARA