like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop IUNIE 2019 FECIOARĂ

Dragoste: În perioada 4-27 iunie 2019 Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarei, traversează casa prietenilor, a proiectelor de grup, a protectorilor și a vieții sociale. Prin urmare, ești într-o predispoziție prietenoasă, volubilă, atragi prin altruism și dăruire, prin deschiderea spre a te implica în ajutorarea celorlalți. Dacă ești celibatar, ieșirile cu prietenii și participarea la diverse cauze te aduc în contact cu persoane noi, interesante și s-ar putea naște atracții și simpatii reciproce. Ele nu evoluează însă prea rapid spre povești de iubire pasionale, ci e nevoie de timp, răbdare și o bună cunoaștere reciprocă.

Fecioarele căsătorite sau aflate în relații stabile ar putea avea o predispoziție spre autoiluzionare și au tendința să se mintă în legătură cu anumite aspecte ale vieții de cuplu. Dar tranzitele lunii iunie 2019 favorizează integrarea unei viziuni mai realiste și conceperea unor strategii constructive, pe termen lung, de remediere a situației. Acolo unde lucrurile chiar nu mai merg, e mai bine să recunoști acest lucru, față de tine mai întâi, și să pui punct. Se poate ca un proiect legat de casă ori de familie sau, poate, o mutare împreună cu persoana iubită, să nu meargă conform așteptărilor tale.

Muncă și bani:Luna Nouă care are loc la 3 iunie 2019 îți activează casa X (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională) deschizând drum unei noi etape profesionale, unor proiecte noi. Te găsești deodată în prim-plan și e cel mai bun moment să faci impresie. Soarele traversează până la 21 iunie 2019 casa X a Fecioarei, susținând concretizarea unor proiecte mai vechi, ținute la sertar sau departe de ochii lumii. Venus, planeta care îți guvernează casa banilor munciți și a resurselor personale, i se alătură Soarelui începând cu 9 iunie. De aceea, se poate spune că stai foarte bine și la capitolul financiar. Ai putea să primești un bonus ori o mărire de salariu sau ai putea să obții o promovare care să implice și o creștere a veniturilor. Te bucuri de aprecierea colegilor și a șefului, câștigi mai ușor în popularitate, te poți pune în valoare cu abilitate și farmec, folosind minunatul dar al comunicării, cu care ai fost înzestrat.

Toate aceste beneficii vin cu mult efort. Vei fi solicitat în detrimentul familiei, așa că  te sfătuiesc să îți organizezi programul într-un mod cât mai eficient, să te ocupi doar de priorități și să scapi de mărunțișuri. Asocierile ar putea fi înșelătoare în luna iunie 2019, de aceea e mai bine să le eviți. Ai putea, eventual, să reanalizezi bazele pe care funcționează parteneriatele și colaborările actuale și să încerci să înțelegi unde ți-ai furat singur căciula ori unde te-au fraierit ceilalți.

Formă fizică și moral: Momentele petrecute în compania prietenilor te ajută să te detensionezi, să te relaxezi, să vezi viața cu alți ochi. Benefice pentru creșterea moralului sunt însă și aprecierea de care te bucuri, dar și succesul profesional. Atenție la o predispoziție spre surescitare, mai ales în a doua jumătate a lunii. Nu neglija odihna!

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913