like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop august 2017 FECIOARĂ

Dragoste
Semnificatorii relaționali – stăpânul casei cuplului Fecioarei și Venus, planeta iubirii – sunt destul de bine poziționați în august 2017. Sunt un pic tensionați, dar au forță și libertate de mișcare.Toate se fac și se desfac la nivel mental, iar aici avem o problemă. Mintea ta analitică și rațională acordă atenție detaliilor, inventariind toate micile fisuri sau inadvertențe, iar asta omoară adesea romantismul. În ultimii ani, Neptun, aflat în casa cuplului Fecioarei, a încercat să te mai farmece, să te mai aburească, să facă lucrurile mai atractive. Dar ce te faci, că în august 2017 Mercur retrogradează în Fecioară și începe iar să despice firul în patru?

Muncă și bani

Cariera Fecioarelor este un subiect aflat în dezbatere în luna august 2017.Mercur, care este nu doar stăpânul zodiei tale, dar și stăpânul casei carierei Fecioarei, retrogradează în Fecioară. Este vremea analizelor, a examinării la microscop a tuturor factorilor implicați în atingerea obiectivelor. Și poate chiar a examinării obiectivelor în sine.O parte dintre lucruri trebuie regândite, reordonate. Este o perioadă de gestație, care poate pregăti terenul pentru o revenire în trombă sau pentru un nou început.Unele semne de redresare încep să se vadă după 23 august 2017, când Soarele intră în Fecioară. Adevărata acțiune începe însă în septembrie. În plan financiar, dacă nu te avânți prea tare la cheltuieli, nu sunt probleme.

Formă fizică și moral

Cu axa nodurilor lunare suprapusă peste axa caselor medicale, sănătatea Fecioarelor ar cam trebui să fie în atenție. Iar în august 2017, cu atât mai mult cu cât Soarele și Marte se află într-una dintre aceste case. Rezistența fizică a Fecioarelor nu este grozavă în această perioadă. În plus, crește expunerea la afecțiuni care apar pe findalul imunității slăbite și există un risc de contaminare sau de accidentare.Este indicat să duci o viață cât mai echilibrată, să te odihnești suficient și să eviți abuzurile.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA