like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop aprilie 2017 FECIOARĂ

Dragoste
Cu Venus retrogradă în casa relațiilor Fecioarei, primele două săptămâni din aprilie 2017 pot fi intense, dar complicate. Efectele retrogradării lui Venus pot include blocaje, întârzieri sau răscolirea unor probleme mai vechi, dar pot aduce deopotrivă reluarea unor legături, împăcări, o intensificare a vieții sentimentale sau alte evenimente relevante pentru viața de cuplu a Fecioarelor. Venus revine în mers direct pe 15 aprilie. Decada a doua din aprilie 2017 este cumva între două ape și poate genera cele mai neașteptate situații. Pe aproape tot parcursul lunii aprilie, Fecioarele sunt supuse unor teste, din cauza careului pe care-l face Venus cu Saturn, iar unele dintre aceste teste pot avea ca subiect locuința, familia sau proprietățile. Banii și afacerile sunt, de asemeni, pe rol.

Muncă și bani

Interesul Fecioarelor pentru bani, business, investiții, bănci, fonduri nerambursabile etc. este potențat în aprilie 2017 de faptul că prin casa aferentă trec Soarele (în primele două decade) și Mercur, stăpânul Fecioarei (în ultima decadă).Poziționarea lui Venus, stăpâna casei banilor Fecioarei, într-o zonă influentă, confirmă mobilizarea pecuniară a Fecioarelor, dar o leagă în mod clar de parteneriate sau de munca de echipă. Pe de altă parte, Mercur și Venus se află în retrogradare, așa că treaba nu e deloc simplă: toți pașii trebuie măsurați cu grijă, toate documentele trebuie tratate cu maximă atenție, iar socotelile trebuie verificate și răsverificate. În afară de bani, mai există o puternică orientare către studii, cercetare, muncă de concepție, cultură și călătorii.

Formă fizică

În aprilie 2017 nu dispui de un capital energetic prea mare, deci este de dorit să-ți dozezi forțele cât mai judicios, să îți planifici bine activitățile și să nu te încarci prea tare.Moralul nu este nici el foarte sus, iar puterea de concentrare ar putea fi fluctuantă.Poate că ți-ar prinde bine niște exerciții de relaxare mentală și niște suplimente cu magneziu.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA