like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop septembrie 2017 FECIOARĂ

Dragoste
Aflat în zodia Fecioarei până la 22 septembrie 2017, radiantul Soare îți conferă strălucire, vitalitate și o vizibilitate sporită. Te scoate în evidență, te prezintă într-o lumină mai bună. Marte, care intră în Fecioară pe 5 septembrie, este cunoscut pentru pasiunea și dorințele lui arzătoare. Cu alte cuvinte, nimic nu-ți poate sta în cale dacă vrei să cucerești, iar energia pe care o răspândești te face să pari foarte sexy. Ai mult mai multă îndrăzneală și dezinvoltură decât de obicei, deci poți să faci mult mai ușor primul pas sau… să lansezi un atac prin surprindere! Atenție, însă, la alegerile pe care le faci în septembrie 2017: nu îl idealiza pe celălalt! Adevăratele satisfacții vin în ultima decadă: pe 20 septembrie intră în Fecioară Venus, planeta iubirii și a senzualității.

Muncă și bani
Mercur, stăpânul Fecioarei și al casei carierei Fecioarei, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017, iar pe 8 septembrie intră în Fecioară. Prin urmare, te concentrezi serios asupra a ceea ce ai de făcut. În ultimele săptămâni ți-ai analizat situația și ai tras unele concluzii, iar acum ești gata pentru acțiuni importante. Marte, care intră în Fecioară pe 5 septembrie, îți ascute spiritul de inițiativă, curajul și combativitatea, ajutându-te să răzbești prin toate pentru a ajunge acolo unde vrei. Soarele, aflat și el în Fecioară până pe 20 septembrie (este aglomerație mare în zodia Fecioarei luna asta!), îți dă mai multă autoritate și aspirații mai înalte. Sub aceste influențe astrale, faci pași mari înainte.

Formă fizică
Chiar dacă s-ar putea să fie mai capricios în primele zile din septembrie 2017, tonusul fizic se îmbunătățește vizibil ulterior. Ajungi ca până la urmă să dai pe-afară de energie și vigoare. Uneori, însă, ce e prea mult strică, așa că trebuie să faci musai ceva cu surplusul energetic. Altminteri, există riscul să o ia razna și să genereze altercații, accidentări sau boli acute.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA