like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop APRILIE 2018 FECIOARĂ

DragosteIntre Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, și Neptun, planeta care se află în casa cuplului, există o relație armonioasă, care îți insuflă un soi de euforie romantică până în noiembrie 2018. Dacă există afinități intelectuale și o bună comunicare (Jupiter se află în casa a treia a Fecioarei), atunci lucrurile sunt ca și rezolvate. În aprilie 2018, Venus, planeta dragostei, se plasează și ea pe axa cunoașterii Fecioarei, dar în casa a noua, în opoziție cu Jupiter. Acum este vorba despre scări de valori, nevoi culturale sau căutări spirituale comune. Iubirea înflorește descoperind împreună cu omul drag noi orizonturi, prin cunoaștere sau prin călătorii. Sexualitatea este încordată, are nevoie de esențe, trăiri intense și absolute. Dacă nu este dublată de comuniune mentală, poate deveni o sursă de stres, frustrări și necazuri.

Muncă și bani: În aprilie 2018, Mercur, stăpânul Fecioarei – și, concomitent, stăpânul casei carierei Fecioarei –, se află într-o casă financiară. Iar în primele două decade este însoțit și de Soare. Prin urmare, în aprilie se plasează în prim-plan banii, afacerile, investițiile, relațiile cu băncile, cu fiscul ș.a., accesarea de fonduri sau recuperarea unor bunuri. Venus, stăpâna celeilalte case financiare a Fecioarei, se află în domiciliu, puternică și stabilă, și încearcă să fructifice studiile, relațiile cu mediile culturale, științifice sau universitare, munca la distanță sau pe net, colaborările cu străinii, călătoriile de afaceri, activitățile de import-export. Stăpânul casei muncii Fecioarei este bine plasat, dar este cam presat de Marte, așa că probabil că încărcarea va fi destul de mare.

Formă fizică: Nu ești într-o formă prea grozavă în luna aprilie 2018, chiar dacă uneori ai această impresie. Se poate să ai perioade de optimism urmate de stări de neliniște sau de pesimism, să crezi că te bucuri de o bună rezistență fizică, dar de fapt să nu te prea țină bateriile. Practicarea sporturilor dure sau riscante este contraindicată acum, însă se recomandă o formă moderată, dar susținută, de mișcare sau antrenament. Distracțiile zbuciumate și sexul de dragul sexului se pot lăsa cu neplăceri. Lectura, plimbările și conversațiile au efect relaxant.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA