like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop OCTOMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste În octombrie 2018, Fecioarele sunt mai sociabile. Fiindcă ai multe planete în casa III, ești mai dispus să intri în vorbă cu vecinii, cu colegii, cu oamenii din jurul tău, în general. Această predispoziție îți poate aduce beneficii și în plan sentimental. Dacă ești celibatar, ai putea face cunoștință cu o persoană interesantă. Dacă ești căsătorit, întâlnirile cu rudele, cu colegii și cu amicii te salvează de “singurătatea în doi”, de plictiseală alături de perechea ta. La 5 octombrie 2018 Venus își începe retrogradarea în casa comunicării Fecioarei, ceea ce ar putea conduce la neînțelegeri și la interpretarea eronată a mesajelor persoanei iubite sau ale unei persoane cu care ai dori să flirtezi. Este important să ai răbdare să asculți până la capăt ce au de spus cei de lângă tine, dar mai ales soțul/soția. De asemenea, este foarte important să ai răbdare să explici ce dorești, evitând cu grație și subtilitate conflictele de principii. Este o perioadă în care multe lucruri importante se pot spune voalat, mai în glumă, mai în serios. În acest context astral, îți recomand prudență în cazul relațiilor la distanță sau cu persoane de alte naționalități, fiindcă diferențele de limbă și de cultură pot să genereze neînțelegeri imprevizibile.În a doua jumătate a lunii octombrie ai face bine să eviți atitudinile intolerante față de perechea de viață.

Muncă și bani: Casa II, a banilor munciți, îți este activată până la 10 octombrie 2018 de Mercur, guvernatorul Fecioarei, și de Soare până la 23 octombrie. Luna Nouă din 9 octombrie are loc tot în această casă, deci se poate spune că ai perspective frumoase în plan financiar. Ai putea primi o nouă ofertă de colaborare din partea unui prieten sau din partea unui grup cu care ai mai lucrat sau cu care lucrezi și în prezent. Ai posibilitatea să îți pui în aplicare idei originale și ingenioase pe care, în alt context, poate că nu ai fi îndrăznit să le propui. Este bine să ții seama de faptul că Venus, planeta care guvernează casa banilor Fecioarei, începe să retrogradeze la 5 octombrie și poate să încurce lucrurile la nivel de comunicare – de exemplu, la negocierea salariului, dacă ești în prag de angajare sau de colaborare nouă. Sunt, însă, mai puțin afectate recalculările de buget sau renegocierile veniturilor obținute prin muncă, dacă ești angajat de multă vreme în aceeași firmă sau în aceeași instituție.A doua jumătate a lunii este, ca și luna precedentă, favorabilă achitării unor datorii. În plan profesional ai putea avea multe realizări, mai ales în asociere sau în colaborare cu alții. Este momentul să îți pui în valoare cunoștințele și chiar să le îmbogățești. Ai posibilitatea să reiei un studiu sau un curs de specializare pe care l-ai abandonat sau amânat în trecut din lipsă de timp sau de chef.

Formă fizică:Tinzi să iei lucrurile prea în serios și să uiți să te bucuri de lucruri simple, de prezența celor dragi, de relația cu persoana iubită.Fiindcă Marte se află în casa muncii Fecioarei, ești predispus să te înhami la prea mult de lucru și ar fi bine să îți rezervi timp pentru odihnă. Ca să te asiguri că vei putea duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus, este necesar să nu renunți la activitățile care te relaxează și te ajută să îți refaci energia fizică și mentală. Chiar dacă te neliniștesc fluctuațiile financiare, este cazul să rămâi optimist.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA