like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop DECEMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste Seriozitatea și nevoia de a găsi oameni responsabili şi maturi restrâng mult viața sentimentală a Fecioarelor sigure.Cu toate acestea, undeva spre a doua jumătate a lunii decembrie 2018 pasiunea îți va da târcoale fără drept de apel; riști să pici în extrema cealaltă: a idealizărilor și a iubirii oarbe. Poţi să te trezeşti în compania unor persoane îndoielnice. Chiar și Fecioarele căsătorite sau care sunt deja implicate în relații amoroase mai vechi ar trebui să fie atente la perechea lor. Se remarcă o tendință dinspre aceasta de a te duce cu zăhărelul, de a-ți specula o serie de neliniști – în special financiare – ori de a te induce în eroare, într-o formă sau alta, în privinţa banilor comuni. Sunt însă Fecioare care după 13 decembrie 2018 reușesc să rezolve unele probleme de familie, sau să înţeleagă brusc care sunt intențiile partenerului de viaţă vizavi de un bun comun. Perioada 20-22 decembrie este favorabilă discuțiilor cu final pozitiv. Reușești să pui prolema constructiv și să înţelegi lucruri, pentru a decide apoi dacă vei mai putea avea încredere în vorbele jumătăţii.

Muncă și bani: În decembrie 2018 lucrurile se mişcă mai încet în plan profesional și vei putea petrece mai mult timp acasă, cu familia. Poţi progresa datorită investițiilor în diverse specializări, dar nu făcute haotic, ci stabilindu-ți o țintă profesională de atins. După 6 decembrie 2018, când Mercur – planeta care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Fecioarelor – revine la mersul direct, ți-ai putea clarifica o serie de aspecte legate de colaborări pe termen lung, de direcția în care dorești să mergi în viitor. Multe Fecioare pot constata că o serie de parteneriate și colaborări sunt înșelătoare, poate chiar păguboase, şi că le consumă mult prea mult timp. Vor avea de luat decizii mai dificile în această privinţă. Tot răul spre bine însă! Intri în noul an cu mintea clară și perspective minunate pe termen lung.Din punct de vedere financiar, primele zile ale lui decembrie 2018 sunt mai zbuciumate. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, fie legate de planul profesional, fie de starea de sănătate.

Formă fizică: În decembrie 2018 eşti stresat din cauza instabilităţii financiare. Poate e momentul să îţi reorganizezi viaţa. Încearcă să privești totul constructiv, altfel riști să ai neplăceri digestive, arsuri stomacale și insomnii. Prietenii și familia sunt alături de tine, chiar dacă nu îți spun mereu ceea ce vrei să auzi. O opinie obiectivă a unei persoane dezinteresate te poate ajuta.Pentru a scăpa de agitația fizică și mentală, pentru a-ți schimba ritmul și mediul, ar fi indicat să încerci câteva ședințe de fitness, la sală, printre oameni noi.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913