like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop NOIEMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în casa IV a Fecioarei (familia, căminul, fundațiile emoționale), ceea ce înseamnă că atmosfera din familie se destinde și reușești, alături de perechea de viață și de cei dragi, să îți îmbunătățești condițiile de trai și să găsești soluții pentru a achiziționa sau repara o locuință. A doua jumătate a lunii poate fi presărată cu confuzii, conflicte și neînțelegeri cu perechea de viață, din cauză că Mercur, guvernatorul Fecioarei, formează în perioada 13-20 noiembrie 2018 un careu cu Neptun, situat în casa parteneriatelor. În plus, la 17 noiembrie Mercur începe să retrogradeze. Fecioarele celibatare au mari șanse să rămână așa, din cauză că tind să fie foarte rezervate și suspicioase față de intențiile persoanelor care le fac curte. De multe ori, suspiciunile lor sunt îndreptățite, dar uneori sunt doar ecourile unor experiențe nefaste din trecut, care riscă să le umbrească viitorul sentimental.Începând din 16 noiembrie 2018 Marte activează casa relațiilor Fecioarei, astfel că jocurile seducției se intensifică. Având în vedere că Marte este implicat în câteva aspecte tensionate, nu este exclus să ai parte de gelozie, posesivitate sau dispute legate de întemeierea unei familii ori de spațiul locativ.Ultimele zile din noiembrie promit întâlniri stimulante și atracții bruște, chiar și în cazul celor mai conservatoare și mai exigente Fecioare.

Muncă și bani: Venus retrogradează în casa banilor munciți până la 16 noiembrie 2018, astfel că, în ciuda eforturilor și a muncii susținute, anumite drepturi bănești ar putea întârzia. Pe de altă parte, însă, ai ocazia să renegociezi salariul ori contractele de colaborare, sau să cauți să recuperezi datoriile mai vechi pe care le au alții la tine. Opoziția Venus–Uranus, care are loc pe axa caselor financiare ale Fecioarei, poate prevesti fluctuații financiare, cheltuieli neprevăzute sau mai mari decât credeai, oscilații ale dobânzilor etc. Este nevoie de o gestionare echilibrată a veniturilor și a eventualelor datorii, a taxelor și impozitelor datorate etc. Ar fi indicat să-ți refaci calculele și prognozele în ceea ce privește câștigurile și să eviți investițiile majore și traiul pe credit. În plan profesional, situația ar putea deveni ușor neclară începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie. Ai tendința să îți faci iluzii în legătură cu anumite asocieri sau colaborări, ori să te lași purtat cu vorba. La 16 noiembrie 2018 Mercur, planeta care îți guvernează casa carierei și a statutului socio-profesional, începe să retrogradeze, ceea ce înseamnă că este momentul să revizuiești bazele pe care ți-ai construit cariera până acum sau pe care dorești să o dezvolți în continuare. Dacă activezi în domeniul imobiliar, ar fi bine ca în a doua jumătate a lunii să fii foarte prudent în ceea ce privește tranzacțiile, clienții și documentele pe care le semnezi, fiindcă ai putea avea parte de câțiva clienți puși pe ceartă.

Formă fizică:Stai mult mai bine cu moralul și tinzi să vezi lucrurile într-o lumină mai optimistă. Acest lucru te ajută să treci mai ușor peste supărări pasagere legate de strâmtorările financiare care nu-ți permit să îți împlinești chiar toate dorințele. Dar nimeni nu e mai bun decât o Fecioară când vine vorba despre organizare și stabilirea priorităților. Prin urmare, este cazul să decizi ce este cu adevărat necesar și prioritar și apoi să stabilești care sunt etapele de urmat. În rest, este indicat să eviți mâncărurile care îți pot crește aciditatea gastrică și să nu neglijezi odihna și orele de somn.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA