like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop AUGUST 2018 FECIOARĂ

Dragoste Saturn mai retrogradează până la 6 septembrie 2018 în casa iubirii Fecioarei, așa că este nevoie să te înarmezi cu răbdare dacă ești în așteptarea marii iubiri sau a rezolvării unei chestiuni amoroase.Dacă ai o relație la distanță, este posibil să fie mai dificil să te sincronizezi cu persoana iubită dar, fiindcă Saturn primește sprijinul lui Uranus, poți avea parte de surprize deosebit de plăcute când te aștepți mai puțin. Este recomandat să încerci să abordezi totul dintr-o perspectivă nouă, mai puțin conservatoare sau temătoare. La modul general, Fecioarele care îndrăznesc să se aventureze în afara spațiului lor de siguranță se pot bucura de o poveste romantică deosebită sau pot revitaliza romantismul în căsnicie. Guvernatorii casei parteneriatelor Fecioarei, Jupiter și Neptun, sunt în relații armonioase pe tot parcursul lunii august 2018, favorizând tandrețea, buna înțelegere, dialogurile constructive, iubirea necondiționată și deciziile reciproc avantajoase. Pentru multe Fecioare, un ideal romantic mai vechi ar putea deveni realitate. La 13 august 2018 Marte revine retrograd în casa iubirii Fecioarei, apoi își reia mersul direct la 27 august. În această perioadă este posibil să reîntâlnești o veche iubire, ceea ce nu pare să te încânte. Dar reîntâlnirea îți oferă ocazia de a pune punct unei situații care poate că nu s-a încheiat cum trebuie la vremea ei.Ar fine să-ți amintești că istoria se repetă uneori. Dacă ți se pare că anumite situații sentimentale seamănă prea mult cu ceva ce ai trăit în trecut și nu s-a terminat bine, este cazul să eviți să faci aceleași erori sperând că acum va ieși bine.

Muncă și bani: Luna august 2018 începe sub semnul unor frustrări profesionale care te fac mai arțăgos și mai ofensiv decât ar trebui și decât ar fi constructiv în relațiile profesionale. La 7 august Venus, planeta care guvernează banii Fecioarelor, intră chiar în casa veniturilor câștigate prin muncă și a resurselor personale în general. Sporesc astfel șansele de a câștiga mai bine, dar îți recomandăm să ții cont că pot apărea și cheltuieli mai mari legate de copii și/sau de anumite proiecte personale care se mișcă mai greu. Mercur, planeta care îți guvernează zodia și cariera, revine în mers direct abia la 19 august 2018, așa că se recomandă să iei lucrurile încet și cu răbdare, ca să nu strici, să nu creezi confuzii, să nu transmiți mesaje incoerente celorlalți. Te-ar putea avantaja colaborările cu străinătatea, o călătorie în care să îmbini plăcutul cu utilul, dar și revizuirea strategiilor. În această perioadă poți descoperi mai ușor erorile de logică și cercurile vicioase din planurile tale profesionale. Cu Mercur direct din 19 august și cu Soarele în zodia Fecioarei din 23 august, devii mai încrezător în forțele proprii și poți înregistra progrese simțitoare în plan profesional și personal. Totuși, relațiile de muncă nu sunt sub cele mai bune auspicii și ai putea avea de pierdut din cauza aroganței sau a unei atitudini condescendente.

Formă fizică: Până la 23 august 2018 Soarele se găsește în casa XII a Fecioarei, o casă a izolării, a bolilor cronice, a subconștientului, dar și a vindecării. La 11 august are loc și o eclipsă de Soare care te ajută să te debarasezi de temeri și de limitări subconștiente mai vechi. Până la 23 august ar fi bine să îți faci un bilanț interior, să cauți să ajungi la pace cu tine însuți și să lași în urmă frământările. Ar fi bine să îți acorzi perioade mai îndelungi de solitudine pentru liniștirea fluxului mental și pentru reconectarea cu sine. Se poate să fii mai predispus la accidentări în prima săptămână a lunii și cu un sistem imunitar mai fragil până la 23 august.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLEU
Articolul următorBALANTA