like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop APRILIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste Relațiile Balanțelor sunt foarte importante în aprilie 2018, când Soarele traversează casa cuplului Balanței, unde deja de niște ani se află Uranus, și unde Mercur își execută ciclul retrogradării. Dragostea, căsnicia și viața domestică îți polarizează atenția și îți mobilizează aproape toate resurse. Mai ales că Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, se află în casa căminului, a proprietăților și a familiei. Se poate ca eforturile comune să fie îndreptate către rezolvarea unor probleme legate de locuință, ca relația să fie influențată de părinți, să se brodeze pe tema posesiunilor imobiliare etc. Oricât de puternic ar fi impulsul romantic, cumva realitățile vieții te aduc cu picioarele pe pământ. Comunicarea este esențială. Lucrurile devin mai clare în a doua parte a lunii.

Muncă și bani: Colaborări, bani și proprietăți. Cam așa ar suna în rezumat preocupările Balanțelor în zona profesional-financiară în luna aprilie 2018. Bătăi de cap și eforturi mari legate de imobile, terenuri sau sedii. La fel, legat de activitățile agricole sau de exploatare a resurselor naturale. Parteneriate și alianțe care trec printr-o perioada marcată de reașezări și reevaluări. Contracte care trebuie rediscutate. Reluarea unor proiecte de echipă mai vechi. Pe de-o parte, cheltuieli mărite, plăți întârziate și posibila blocare sau suspendare a unor venituri. Pe de altă parte, șansă materială, cadouri, apariția unor resurse suplimentare și posibilitatea de a face unele achiziții avantajoase.

Formă fizică: Aprilie 2018 pune multă presiune pe Balanțe. Zodia Balanței este bombardată de opoziții și cuadraturi, aspecte planetare provocatoare, care te obligă să reacționezi, să te mobilizezi și să lupți, și care te consumă. Poate că uneori îți și faci mai multe griji decât este necesar. Din fericire, stăpânul casei sănătății Balanței este ferit de influențe negative, iar Venus, stăpâna Balanței, se ține tare pe poziții, chiar dacă nu e în toane prea bune. Cel mai important este să te relaxezi, să iei lucrurile mai lejer, să încerci să fii mai zen.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFECIOARA
Articolul următorSCORPION