like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop august 2017 BALANŢĂ

Dragoste
Luna august 2017 îl găsește pe Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în Leu, în bune relații cu multe alte planete și într-o casă norocoasă. Această configurație vorbește despre speranțe și proiecte de viitor în viața de cuplu, despre circumstanțe favorabile, distracție și ieșiri în doi în societate.Pentru Balanțele singure, participarea la evenimente colective poate fi de bun augur pentru întâlnirea unei potențiale perechi. Medierea sau intervenția unui prieten ori protector pot avea același efect.Faptul că Marte este conjunct cu Soarele și că Venus, planeta iubirii, se află la zenitul horoscopului Balanței, sugerează că ai așteptări destul de mari de la partener/parteneră în privința succesului și a realizărilor și că te atrag persoanele bine situate ierarhic sau social.

Muncă și bani

În sfârșit, august 2017 este o lună în care lucrurile par să se lege, să curgă de la sine, fără prea mari eforturi din partea ta.Venus se află în casa carierei Balanței, netezindu-ți drumul, asigurându-ți bunăvoința șefilor sau a autorităților și favorizând realizările care vin prin relații, diplomație, farmec personal sau talente creativ-artistice și prin… șansă.Despre o oarecare șansă – sau, mai bine zis, despre apariția unor oportunități – vorbește și buna plasare a celor doi ași ai inițiativei și ambiției: Soarele și Marte.Succesul profesional al Balanțelor poate fi legat și de participarea la proiecte de echipă, la activități cu public sau la acțiunile unor organizații. Banii nu constituie o problemă: vin destui cât să-ți acopere toate nevoile, poate și ceva în plus.

Formă fizică
În august 2017 Mercur retrogradează în una dintre casele medicale ale Balanței, iar acest lucru ar trebui să pună pe lista de atenționare sistemul nervos, aparatul respirator, membrele, capacitatea de mișcare/flexibilitate a corpului, coordonarea gesturilor, îndemânarea.Pot apărea probleme de memorie sau de concentrare.Este posibil ca deplasările să implice anumite riscuri.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFECIOARA
Articolul următorSCORPION