like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop septembrie 2017 BALANŢĂ

Dragoste
Septembrie 2017 este pentru viața sentimentală a Balanțelor o lună cu bune și rele.Cele bune sunt legate de prezența lui Venus, planeta iubirii, într-o casă norocoasă în primele două decade ale lunii, casă din care face aspecte prietenoase cu Marele Benefic, Jupiter, și cu Saturn, stăpânul casei pasiunii și a erotismului Balanței.
Configurația avantajează mai ales Balanțele aflate în căutare de distracții și plăceri, care ar putea avea ocazia să se implice în flirturi sau aventuri galante. Este bună, în general, pentru amoruri care nu presupun un contract social sau o responsabilitate. În ceea ce privește relațiile serioase, amplasarea lui Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în casa a douăsprezecea solară, spune că e rost de însingurare, dezamăgire, blocaj sau alte neplăceri.

Muncă și bani
Primele două decade din septembrie 2017 sunt foarte favorabile activităților colective, acțiunilor legate de diverse grupuri sau organizații, participării la simpozioane sau la alte evenimente care adună multă lume etc. Venus, stăpâna Balanței, se află în casa a unsprezecea solară, o casă norocoasă, care aduce oportunități, popularitate, sprijin din partea suporterilor și a protectorilor și, adesea, împlinirea unor speranțe. Realizările profesionale ale Balanțelor vin mai mult prin șansă, farmec și diplomație, fiindcă Soarele, Marte și Mercur sunt plasați în zona obscură a casei a douăsprezecea, așa că inițiativa și spiritul competitiv sunt diminuate. Soarele ajunge însă în Balanță pe 22 septembrie, favorizând ambiția și succesul. În plan financiar, se recomandă cumpătare și prudență.

Formă fizică
În aparență, starea generală de sănătate a Balanțelor ar fi bună în septembrie 2017, sau cel puțin așa ar reieși din buna poziționare a lui Venus, stăpâna Balanței. Totuși, nu dispui de prea multă energie, așa că trebuie să-ți gestionezi foarte judicios resursele și mai trebuie să te ferești de pericolele ascunse, cum ar fi cele care conduc la accidentări sau la reactivarea unor suferințe mai vechi.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFECIOARA
Articolul următorSCORPION