like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop aprilie 2017 BALANŢĂ

Dragoste
Aprilie 2017 nu debutează sub cele mai favorabile auspicii. Există un interes expres al Balanțelor pentru viața relațională, fiindcă Soarele se află în casa cuplului Balanței, dar Marte, stăpânul acestei case, este într-o poziție de slăbiciune, iar Venus, planeta dragostei, este retrogradă într-o casă care vorbește despre obligații, muncă sau boală. O posibilă interpretare ar fi o situație de criză în viața de cuplu a Balanțelor. Alta ar fi o încercare prin care trece partenerul/partenera. În fine, o a treia interpretare posibilă ar indica preocupări financiare și responsabilități comune.Lucrurile iau însă o întorsătură pozitivă în ultima decadă din aprilie 2017, când Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, ajunge într-o poziție avantajoasă.Situația este mult mai bună spre finele lunii, când Venus intră în casa cuplului Balanței, de data asta în mers direct.

Muncă și bani

Cu stăpâna Balanței, Venus, situată în casa muncii Balanței, în aprilie 2017 muncești intens. Ai multe responsabilități și mai ai și câte ceva de recuperat din urmă.Randamentul ar putea să lase de dorit în prima parte a lunii, când Venus este retrogradă. Dar o scoți la capăt cu bine, fiindcă Venus este sprijinită de Marele Benefic, Jupiter, aflat chiar în Balanță, printr-o relație specială (recepție mutuală).Banii sunt o mare provocare a perioadei. Marte, stăpânul casei banilor Balanței, se află într-o altă casă financiară, care patronează afacerile, investițiile, moștenirile, accesarea de fonduri, recuperările ș.a., dar acolo se află și Mercur, în plină retrogradare.Potențial există, dar riscul de eroare sau de pagubă este prezent.

Formă fizică

În aprilie 2017 trebuie acorzi o atenție mărită sănătății. Cel puțin, așa cere amplasarea lui Venus, stăpâna Balanței, într-o casă care are legătură cu bolile.Ar putea fi vorba, însă, și despre un interes sporit pentru formă, igienă de viață, diete sau diverse terapii. Oricum, este de dorit să manifești prudență și să tratezi cu seriozitate orice problemă de sănătate, oricât de neînsemnată ar părea.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFECIOARA
Articolul următorSCORPION