like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop DECEMBRIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste Viața sentimentală a Balanţelor e presărată cu surprize de tot felul în decembrie 2018. La începutul lunii partenerul de viață are toane și face schimbări care te iau prin surprindere în mod neplăcut. În a doua jumătate a lunii primeşti sprijin din partea familiei și regăseşti echilibrul emoţional de care ai nevoie. În felul acesta poți vedea mai clar și jongleriile partenerului de viață, pentru a încerca să găsești o abordare constructivă a situației. Poate că te-ai lăsat dominat şi ai preluat prea multe responsabilități ce ar trebui să fie comune, consumându-ți astfel și ultimul dram de energie. Dacă în familia voastră au apărut recent copii, este momentul ca tu şi jumătatea ta să vă re-evaluaţi priorităţile.În această perioadă, Balanțele singure ezită să răspundă avansurilor. Nu prea și-ar sacrifica libertatea și preferă relațiile amicale celor pasionale. Poate fi însă vorba și despre nevoia de a revoluționa ceva în plan amoros; de nevoia de a relaționa altfel decât până acum. S-ar putea să întâlneşti o persoană complet ieșită din tipare, în sânul familiei, în toiul pregătirilor pentru Crăciun.

Muncă și bani: În plan profesional, în decembrie 2018 ești prea idealist și dezorganizat. În acelaşi timp, dai prea multă importanţă unor minciuni spuse de un coleg sau de un asociat. Adesea e util să îți lași imaginația să zboare sau să visezi cu ochii deschiși la zile de glorie și de realizare profesională. Din aceste procese misterioase se pot naște idei mărețe. Pentru a le pune însă în practică ai nevoie de mijloace materiale, iar aici pot să apară diverse probleme. Încearcă să identifici de ce sume ai nevoie și să te bazezi pe ce fonduri ai deja, pe veniturile stabile. În decembrie 2018 Venus, planeta care guvernează Balanța, se găsește în casa banilor munciți. Dar Venus guvernează și casa VIII a Balanței (banii partenerului de viață, bugete și bunuri comune, taxe, impozite, credite, venituri pasive). Ar fi bine să consideri prioritară achitarea unor datorii către bănci, taxe și impozite cu care ai rămas restant etc. Evită cheltuielile extravagante de sărbători, ținutele luxoase și cadourile scumpe.

Formă fizică: În decembrie 2018 eşti cu gândul la sărbători, petreceri și voie bună. Tinzi să te simți plictisit și apăsat de responsabilitățile de la locul de muncă sau din viața de zi cu zi.Recomand să eviţi o viață socială prea activă sau solicitantă; caută mai degrabă un grup cu care să împărtășești un hobby. Îți poți regăsi astfel echilibrul interior și îți poți bucura sufletul în loc să devii extenuat de petreceri și nopți nedormite.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913