like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop AUGUST 2018 BALANŢĂ

Dragoste La 7 august 2018 Venus, planeta care guvernează zodia Balanței, își începe tranzitul chiar în Balanță, ceea ce reprezintă un plus pentru puterea ta de seducție. În ciuda unor enervări și tracasări amoroase sau a unor evenimente contradictorii în plan sentimental, reușești să vezi partea plină a paharului, măcar pe termen scurt. Ești într-o dispoziție conciliantă, dar ai putea avea tendința să te faci că nu vezi care sunt problemele arzătoare din familie sau dintr-o relație amoroasă pe care poate că ai fi vrut-o oficializată. Se poate ca intervenția familiei de origine să nu fie de bun augur pentru căsnicia ta, sau se poate ca părinții să se opună relației tale amoroase ori dorinței de a te căsători/divorța. Aceste conflicte de familie cu mare impact relațional se pot acutiza după 13 august, dar pot începe să își găsească soluții după 27 august. Dacă nu locuiești sub același acoperiș cu persoana iubită, în această perioadă nu este recomandabil să iei decizia de a vă muta împreună, chiar dacă se fac presiuni asupra ta. A doua jumătate a lunii august nu este prea bună pentru înfiriparea unor noi relații amoroase, dar favorizează revigorarea relațiilor deja existente. Dacă ești celibatar, ar fi bine să-ți acorzi mai mult timp pentru autocunoaștere și pentru a defini care sunt nevoile tale relaționale, dar să nu te implici în relații pasagere. Spre finele lunii, totuși, o prietenie mai veche ar putea lua o turnură erotică.

Muncă și bani: Cu Jupiter în casa banilor Balanței, n-ar trebui să ai probleme la acest capitol. Dar în luna august 2018 Jupiter este implicat în aspecte tensionate cu Soarele și cu Mercur, indicând o predispoziție spre cheltuieli inutile sau excesive. Din dorința de a-ți consolida un viitor profesional și financiar sigur, ai tendința să investești prea mult în anumite proiecte de grup sau în relația cu anumiți prieteni. Unele Balanțe pot trăi satisfacția unui surplus, dar poate apărea și un impuls deloc constructiv de a cheltui pe obiecte luxoase, care să rupă gura târgului. Începând cu a doua decadă din august, Jupiter se găsește în aspect armonios cu Neptun, situat în casa muncii Balanței. Acest lucru poate indica idealism exagerat în ceea ce privește un loc de muncă, dar și posibilități foarte bune de câștig dintr-o activitate care te satisface spiritual. Prin urmare, dacă nu te simți bine la actualul loc de muncă, dacă nu simți că mergi cu plăcere la muncă, este momentul să tatonezi piața muncii, astfel încât să ajungi să faci ceea ce te împlinește cu adevărat la un nivel mai profund. De altfel, eclipsa de Soare din 11 august 2018 îți activează casa speranțelor și a planurilor de viitor și îți oferă șansa de a încerca o abordare nouă. Este posibil ca anumite colaborări să ia sfârșit, tocmai pentru a deschide calea altora noi, mai bune pentru viitorul carierei tale.

Formă fizică și moral: Ești plin de energie și de idei noi, creativ, optimist, dar s-ar putea să îți lipsească o direcție clară. Te entuziasmează multitudinea de posibilități, așa că se recomandă mai multă răbdare și mai puțină impulsivitate atunci când decizi ce proiecte merită atenția ta imediată. Sunt de evitat excesele alimentare, mai ales în ceea ce privește dulciurile.Balanțele care au probleme mai vechi cu ficatul, ar trebui să fie mai atente la starea lor de sănătate.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFECIOARA
Articolul următorSCORPION