like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop OCTOMBRIE 2018 BALANŢĂ

Dragoste Pe de-o parte, Soarele strălucește în zodia Balanței până la 23 octombrie,conferindu-ți încredere și siguranță de sine; pe de altă parte, Venus, guvernatoarea Balanței, începe să retrogradeze la 5 octombrie. Prin urmare, se poate spune că în octombrie 2018 ești mai preocupat de propria persoană și de propria valoare, ceea ce ți-ar putea creea dificultăți în relațiile cu ceilalți, în special cele sentimentale. Este posibil ca perechea de viață să aibă impresia că este pusă în inferioritate, așa că se pot naște ușor certuri și episoade neplăcute. Este posibil, de asemenea, să ai impresia că perechea de viață nu te ia în serios sau să o suspectezi de infidelitate. În ceea ce le privește pe Balanțele celibatare, acestea pot cădea foarte ușor pradă pasiunilor de moment. Nu este neapărat rău, dar există riscul ca intențiile să le fie înțelese greșit. Asigură-te că nu induci pe nimeni în eroare, chiar și fără intenție, și nu căuta să profiți de faptul că nu ai fost bine înțeles de persoana cu care flirtezi! Nevoia de intensitate afectivă poate băga în bucluc multe Balanțe, fie ele căsătorite, fie în căutare de aventură. Ar fi bine să profiți de tranzitele acestei perioade pentru a face ordine în viața ta sentimentală, nu pentru a o încâlci mai rău.

Muncă și bani: Venus, guvernatoarea Balanței, se află în casa II, a banilor munciți, alături de Jupiter, dar la 5 octombrie începe să retrogradeze. La 10 octombrie, în casa II a Balanței își face apariția și Mercur, urmat de Soare la 23 octombrie. Prin urmare, este important să dai dovadă de prudență în ceea ce privește utilizarea resurselor financiare. Uranus, situat într-o casă financiară a Balanței (resursele comune, banii perechii de viață, taxe, impozite, amenzi, finanțări, moșteniri), poate indica fluctuații financiare provocate de alții. Opozițiile pe care Uranus le formează cu Mercur (în prima jumătate a lunii octombrie 2018) și cu Soarele (în a doua jumătate a lunii) ar putea indica o predispoziție către asumarea unor riscuri financiare prea mari, din dorința de câștiga mai bine. De asemenea, este posibil să apară cheltuieli neașteptate, poate chiar o creștere a ratelor sau o taxă suplimentară. Este momentul să îmbrățișezi moderația și să nu te lași pe mâna prietenilor în chestiuni bănești. De asemenea,îți recomand să fii foarte prudent dacă ai afaceri sau legături comerciale cu firme cu capital străin sau din străinătate. Pot surveni fluctuații de curs valutar sau alte situații neprevăzute, care să te încurce financiar. Odată cu Luna Plină din 24 octombrie 2018, unele Balanțe pot simți nevoia unor decizii mai drastice legate de carieră. Având în vedere că Luna îți guvernează cariera și statutul socio-profesional, iar Luna Plină din octombrie are loc într-o casă financiară a Balanței, veniturile și eventualele datorii cântăresc mult în alegerile tale profesionale.

Formă fizică:Fiindcă Venus, stăpâna Balanței, se află în mers aparent retrograd, este posibil ca în octombrie 2018 să fii mai frământat de dileme decât de obicei. Luna Nouă din Balanță, care are loc la 9 octombrie, te inspiră spre noi începuturi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Este indicat să acționezi metodic și cu răbdare, mai ales în plan financiar, ca să nu ajungi să fii descurajat de rezultate. Dacă apar mici probleme de sănătate, pot fi tratate mai repede cu produse naturiste, ușoare.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFECIOARA
Articolul următorSCORPION