like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop AUGUST 2018 SCORPION

Dragoste :În plan relațional, energiile astrale favorizează schimbările în bine, dialogurile constructive și rezolvarea unor probleme mai vechi care îți afectau viața de cuplu. Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, intră la 7 august 2018 în casa XII, o casă a finalității, a sacrificiului, dar și a vindecării. Prin urmare, ar fi bine să îți faci un bilanț personal și relațional și să fii mai tolerant și mai iertător cu perechea ta. S-ar putea ca aceasta să îți dea un exemplu de echilibru și de armonie sau să aștepte de la tine anumite concluzii ori o încheiere a unei situații. Predispoziția generală a Scorpionilor este însă de a domina scena casnică, de a fi autoritari, cu riscul să declanșeze astfel un haos în viața de cuplu. Este recomandat să-ți folosești calitățile venusiene, să redescoperi în adâncul sufletului romantismul de care ești în stare, dar fără să o faci pe salvatorul. Începând cu a doua decadă a lunii august, Jupiter și Neptun, guvernatorii casei iubirii Scorpionului, se găsesc în relații armonioase. Jupiter, însă, primește aspecte tensionate de la Soare și de la Mercur. Prin urmare, rămâne valabilă atenționarea de luna trecută în legătură cu imprudențele romantice care îți pot afecta reputația. Totuși, buna dispoziție și credința în mai bine și în iubire se reinstaurează treptat în viața relațională a Scorpionilor.Puterea de seducție este sporită în august 2018. Așadar, dacă ești celibatar, ai putea porni cu optimism în căutarea iubirii.

Muncă și bani: La locul de muncă tinzi să te comporți provocator și nediplomat și să contești autoritatea celorlalți, mai ales în prima decadă a lunii august. Cum Marte, planeta care guvernează casa muncii Scorpionilor, este în mers aparent retrograd până la 27 august, nu prea ai cum să înregistrezi progrese notabile, mai ales dacă încerci să forțezi lucrurile. Eclipsa de Soare din 11 august 2018 îți activează casa carierei și a reputației socio-profesionale și te îndeamnă la înnoire. Astfel, dacă nu ești mulțumit de direcția în care merge cariera ta, în această perioadă ai putea să te gândești la schimbări pe care să le pui în aplicare în ultima decadă a lunii. Pentru unii Scorpioni, eclipsa poate aduce o etapă nouă în devoltarea profesională, dar și recunoașterea unor merite ori apariția unor posibilități de a avansa. Este vremea să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să schimbi perspectiva. Schimbările în carieră ar putea fi motivate și de faptul că veniturile nu te mulțumesc. Jupiter, guvernatorul banilor munciți ai Scorpionilor, se găsește în aspecte tensionate cu Soarele și cu Mercur, situați în casa carierei. Prin urmare, s-ar putea ca eventualele negocieri pentru o mărire de salariu să nu decurgă așa cum ți-ai dori, sau să îți obții drepturile bănești cu dificultate, după certuri sau confruntări.Ultimele zile ale lunii promit câștiguri substanțiale, așa că se recomandă cumpătare în gestionarea surplusului.

Formă fizică și moral: În prima decadă a lunii august 2018 ești predispus la accidentări, mai ales dacă ai de lucru pe lângă casă, dacă renovezi sau dacă ai de manevrat aparate sau instalații electrice. De exemplu, dacă dorești să pui tablouri pe pereții locuinței, ar fi bine să ai grijă unde bați cuiele, ca sa nu dai peste vreun fir de curent. Cu Marte, stăpânul casei sănătății Scorpionului, retrograd până la 27 august 2018, ești mai sensibil, mai predispus la alergii, la răceli, la febră, precum și la probleme cu articulațiile.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR