like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop IUNIE 2019 SCORPION

Dragoste: Venus, planeta care guvernează parteneriatele și căsnicia Scorpionilor, intră la 9 iunie 2019 în casa VIII (intimitatea) și se va afla în compania Soarelui, care tranzitează această casă până la 21 iunie. Se creează astfel o atmosferă propice pentru aprofundarea relației amoroase, dar și pentru (re)construirea încrederii reciproce, pentru (re)afirmarea loialității reciproce și pentru redescoperirea intimității. Scorpionii care se află la începuturile unei relații romantice, au șansa de a o duce spre o etapă nouă, mai profundă. Una dintre temele acestei luni ar putea fi rolul transformator al iubirii sau al relațiilor asumate la nivel fizic, emoțional, dar și material.

Tranzitele lunii iunie 2019 favorizează tandrețea, apropierea, erotismul, deschiderea acelor tainice colțuri de suflet pe care nu le arătăm oricui dar care hrănesc și nevoia de intensitate a experiențelor, ceea ce poate deveni distructiv. În ultima săptămână a lunii, unii Scorpioni tind spre excese sexuale sau relații complicate, secrete. Oricât de aprins ți-ar fi libidoul, încearcă să nu riști extrem, să nu ajungi în situații care te-ar putea pune în pericol, chiar și numai financiar.

Scorpionii celibatari se bucură de mai mult succes în dragoste în prima jumătate a lunii, pentru că Neptun, planeta care guvernează casa iubirii Scorpionului, începe să retrogradeze la 21 iunie 2019. Începând cu această dată, se poate lăsa ceața peste relațiile sentimentale, nu îți mai transmiți clar intențiile spre sexul opus, sau te lași purtat orbește de iluzii.

Muncă și bani: Luna Nouă de la 3 iunie și Luna Plină de la 17 iunie 2019 sunt evenimente astrologice cu impact puternic asupra caselor financiare ale Scorpionului. Ai, astfel, șansa de a-ți pune visteria în ordine, de a regândi strategiile de cheltuieli și de investiții. Ai putea chiar încerca să ceri reeșalonări de plată sau să grăbești achitarea unor datorii importante. Ai putea investi inteligent în dezvoltarea activității ori a carierei, sau poate că e momentul să te gândești mai serios la un cont de economii. În rest, recomand prudență, pentru că în casa II a Scorpionului (veniturile obținute prin muncă și resursele personale) se găsește Jupiter, în mers aparent retrograd. Aspectele pe care Jupiter le face cu Soarele și Venus indică o predispoziție spre excese, spre cheltuieli nejustificate, eventual pe credit. Este de preferat să fii precaut și să nu cazi în capcana de a crede că valoarea ta personală e dată de dimensiunea portofelului.

În plan profesional ești foarte inspirat, te-ar putea atrage chiar alte zări, dar există riscul să fii mai subiectiv în evaluarea unor situații cruciale. Nu te grăbi să iei decizii, eventual consultă-te cu o persoană mai realistă sau care are mai multe informații despre munca în străinătate. Din punct de vedere profesional, se poate spune că în luna iunie 2019 te avantajează relațiile cu străinătatea, colaborarea cu străini, o călătorie sau poate susținerea unor examene care să îți certifice competențele.

Formă fizică: Starea fizică și cea psihică sunt mai bune până la 21 iunie. După această dată, ești mai predispus la tensiuni și enervări, agitație, confruntări și poate chiar accidentări. Cel mai bine ar fi să rămâi o prezență discretă, să eviți vorbele prea dure și afirmațiile radicale. În plus,  te sfătuiesc să te mobilizezi și să te documentezi despre un regim de viață mai sănătos. Încearcă să faci mai multă mișcare și să optezi pentru o alimentație echilibrată. Ai ceva de muncă pentru a ajunge la forma ideală. Fă măcar primii pași în această direcție!