like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop septembrie 2017 SCORPION

Dragoste
Septembrie 2017 favorizează relațiile… la nivel înalt! Cu Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului, aflată în sectorul carierei și al prestigiului, nu te mulțumești cu ceva mediocru. Atracțiile tale se îndreaptă spre personaje cu poziție, faimă, calități sau merite deosebite. Iar dacă se poate să te sprijine și pe tine în ambițiile tale sociale sau profesionale, cu atât mai bine.Se mai poate, dacă ai deja pe cineva, să manifești așteptări mai mari de la omul respectiv, să vrei să-l vezi avansând sau repurtând un succes. Și chiar este posibil să se întâmple asta. Este o perioadă în care pentru tine contează, parcă, mai mult decât orice, felul în care o relație te poate avantaja din punct de vedere social.

Muncă și bani
Pe 5 septembrie 2017 Mercur își reia mersul direct în casa carierei Scorpionului, chiar în punctul în care s-a produs eclipsa din 21 august. Evenimentul vestește o schimbare, o înnoire, o surpriză, eventual resetarea unui obiectiv sau reluarea unui proiect mai vechi. Perioada este foarte legată de mulțimi și societate, deci așteaptă-te să te implici într-un proiect colectiv sau să participi la evenimente cu public.Este posibil să joci rolul de lider în cadrul unui grup. În septembrie 2017 te bucuri de simpatia șefilor sau a autorităților și poți beneficia de sprijinul perechii sau al cuiva care te iubește.În plan financiar, este o perioadă bună pentru strângerea de fonduri sau recuperarea unor bunuri și poți avea parte de un cadou ori de alt avantaj material.

Formă fizică și moral
În luna septembrie 2017 Scorpionii au un tonus excelent, atât fizic, cât și psihic.Dispui de forță, energie și optimism. Ca să nu mai vorbim de faptul că, aflându-te pe val și fiind prins(ă) în tot soiul de activități, nici măcar nu mai ai timp să te gândești la boală, darămite să te îmbolnăvești.Totuși, dacă ai niște afecțiuni mai vechi, fii cu ochii pe ele! Și ar fi bine să te ferești de infecții și intoxicații.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR