like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop DECEMBRIE 2018 SCORPION

Dragoste :În decembrie 2018, puterea de seducție pe care ți-o dăruiește Venus – guvernatoarea relațiilor tale, care îţi tranzitează zodia – îți garantează succesul în dragoste. Fie că ești singur sau căsătorit, pasiunea revine în viața ta; la fel și romantismul, poezia şi dorințele înflăcărate – accentuate de conjuncția Marte-Neptun din casa iubirii. Din fericire, la mijlocul lunii se face simțită în plan afectiv influența lui Saturn – care te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu îți pierzi luciditatea. A doua jumătate a lunii decembrie 2018 este favorabilă Scorpionilor care doresc să seducă, să își declare sentimentele sau să cucerească o persoană care pare să fie inabordabilă. Ultima săptămână a lunii aduce oportunități deosebite pentru Scorpionii singuri. Aceștia pot avea parte de întâlnirea vieții lor, de o iubire care le va schimba viața.

Muncă și bani: Casa banilor munciți este bine marcată de planete și în decembrie 2018 – lucru care prevestește o lună cu încasări excelente, dar și cu tendinţe de cheltuit excesiv. La data de 13 decembrie, Mercur se alătură Soarelui și lui Jupiter în casa banilor Scorpionului. De această dată, Mercur este în mers direct, așa că poți corecta greşeli făcute în trecut, îți poți restructura inteligent și creativ gestionarea resurselor și datoriilor.Trebuie să fii precaut, pentru că în perioada aceasta ești mai tentat de speculații financiare, de jocuri de noroc sau de a cumpăra cadouri scumpe pentru copii (dacă ai) sau pentru persoana iubită. Din punct de vedere profesional, se anunță schimbări în bine. Inițial pare că ți se perturbă activitatea sau că se dă de-a dreptul peste cap. Dar vei constata până la urmă că sporesc șansele de a câștiga mai mulți bani, de a te pune în valoare, de a-ți consolida reputația socio-profesională.

Formă fizică:Reușești să îți creezi singur motive de stres, în special printr-o gestionare deficitară a banilor sau concentrându-ți mereu atenția asupra veniturilor. Te sfătuiesc ca în decembrie 2018 să stabilești ce este cu adevărat important pentru tine, și care sunt lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. În caz contrar, riști să te aglomerezi cu prea multe activități sau cu grija de a câștiga cât mai mult prin orice metode. Regândirea priorităților financiare te va ajuta să îți regăsești echilibrul și liniștea sufletească.