like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop APRILIE 2018 SCORPION

Dragoste : În plan sentimental, în aprilie 2018 te numeri printre cele mai favorizate creaturi de pe pământ. Venus, planeta iubirii (care în cazul Scorpionilor este și stăpâna casei relațiilor), se află chiar în casa pe care o patronează, într-o poziție puternică și eficientă. Nu o deranjează niciun aspect planetar malefic, deci este capabilă să-ți ofere tot ce poate mai bun: dragoste, tandrețe, atractivitate, șansă în inițiativele amoroase, pace și armonie în cuplu. Cealaltă casă care are de-a face cu relațiile Scorpionului – casa pasiunii și a sexualității – este stăpânită de Jupiter, iar Jupiter se află chiar în Scorpion. Se poate spune că ai la îndemână toate piesele puzzle-ului din care îți poți făuri fericirea. Acționează!

Muncă și bani: Aprilie 2018 este o lună solicitantă în plan profesional pentru Scorpioni, dar care poate fi rodnică și semnificativă pentru perioada ce urmează. Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, se află în casa muncii, ceea ce înseamnă că succesul se construiește prin strădanie. Este posibil să trebuiască să te încadrezi în niște limite, să respecți reguli impuse sau să ți se încredințeze sarcini nu tocmai lesne de îndeplinit.Se mai poate ca unele situații să evolueze diferit față de planul inițial sau să fii nevoit să revii asupra unor detalii. Este însă o perioadă bună pentru a-ți consolida reputația de specialist și pentru a pune la punct unele chestiuni de natură profesională.Colaborările sunt promițătoare pe tot parcursul lunii aprilie 2018, iar banii nu te ocolesc.

Formă fizică: Din punctul de vedere al energiei și al vitalității, luna aprilie este mai modestă decât precedentele. Noroc cu Jupiter, care se află în Scorpion și te susține. Totuși, cu Soarele și cu Mercur retrograd situați în casa sănătății Scorpionului, nu este exclus să apară unele probleme sau să manifești un interes mai accentuat pentru controale medicale, tratamente, terapii, igienă de viață etc. Pe tot parcursul lunii aprilie 2018 există o predispoziție către încordare psihică și către accidentări în deplasare sau prin mânuirea nepotrivită a unor obiecte sau substanțe periculoase.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR