like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop aprilie 2017 SCORPION

Dragoste
Marte rămâne în casa cuplului Scorpionului până la 20 aprilie 2017, zugrăvind primele două decade ale lunii în culori vii, ba uneori de-a dreptul stridente.Fiind o planetă plină de energie, dar impulsivă, Marte te îndeamnă să preiei inițiativa sau să lupți cu ardoare pentru a cuceri, dar îți inoculează tendința de a forța nota, de a lansa provocări sau de a te manifesta agresiv.Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află în casa iubirii și a plăcerilor carnale, dar este retrogradă până pe 15 aprilie, putând genera situații complexe sau neașteptate. Climatul relațional intră într-o oarecare normalitate în partea a doua a lunii, mai ales în ultima decadă, dar nu aduce satisfacțiile sufletești depline la care năzuiești.

Muncă și bani

Fiindcă Soarele străbate casa muncii Scorpionului, primele două decade din aprilie 2017 sunt foarte active și îți pot aduce recunoaștere, aprecieri și mai multă autonomie în domeniul tău de activitate.Conjuncția Soare-Uranus îți înviorează ingeniozitatea și-ți dă un elan pentru înnoirea metodelor sau a mediului de lucru. În casa relațiilor Scorpionului se află stăpânul tradițional al Scorpionului, Marte, în primele două decade din aprilie 2017, și apoi Soarele, în ultima decadă. Prin urmare, colaborările și contractele ies în prim-plan, dar te poți aștepta la fel de bine și la situații de competiție, rivalitate, conflict sau litigii.Banii Scorpionilor vin din muncă și din îndeplinirea responsabilităților, în timp ce excesele, plăcerile și speculațiile pot fi aducătoare de pagube.

Formă fizică

Aprilie 2017 este o lună potrivită pentru a-ți pune la punct eventualele probleme de sănătate, pentru a-ți face controalele medicale periodice, pentru a-ți inspecta mai atent stilul de viață și a interveni acolo unde este cazul.Tot acum poți începe să te preocupi de un hobby artistic sau creativ, care ar avea asupra ta un efect relaxant și echilibrant.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR