like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop NOIEMBRIE 2018 SCORPION

Dragoste :Până la 16 noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea relațiilor Scorpionului, este retrogradă în casa XII a Scorpionului, ceea ce arată că este momentul unei retrospective amoroase. Urmează o perioadă favorabilă clarificărilor interioare legate de viitorul căsniciei sau al unei idile care promite să devină serioasă. În ziua în care Venus își reia mersul direct, Marte, guvernatorul tradițional al Scorpionului, intră în casa V (iubirea, flirturile, aventurile sentimentale). Prin urmare, unii Scorpioni pot fi tentați să se întoarcă la o persoană cu care s-au iubit în trecut, în vreme ce alții preferă relațiile secrete, poate chiar extraconjugale.
Dacă ești o persoană mai interiorizată, s-ar putea să îți dorești să petreci cât mai mult timp alături de persoana iubită, departe de “lumea dezlănțuită”.Scorpionii celibatari care sunt dornici de aventură și de jocuri ale seducției, sunt foarte avantajați de tranzitul lui Marte. În cazul lor, atitudinile romantice au șanse mai mari de succes decât aerele de macho. Ultima săptămână a lunii noiembrie 2018 este mai tensionată, mai ales pentru cuplurile care au de făcut investiții consistente. S-ar putea să nu vă fie prea ușor să cădeți de acord în ceea ce privește bugetul care ar trebui alocat și obiectul care ar trebui achiziționat.

Muncă și bani: Marele eveniment al lunii noiembrie 2018 are puternice conotații financiare pentru Scorpioni, fiindcă Jupiter intră la 8 noiembrie în casa II a Scorpionului (banii munciți și valoarea personală). Devii mult mai expansiv decât de obicei și reușești să te pui în valoare și să impresionezi cu talentele tale, ceea ce înseamnă șanse sporite de creștere a veniturilor. Jupiter este însă și o planetă a exceselor, astfel încât ar putea deștepta în unii Scorpioni pofta de a cheltui fără măsură, chiar și pe credit, sau de a se umfla în pene, cu riscul să își compromită șansele de promovare sau de angajare. Este foarte important să păstrezi măsura atunci când îți negociezi salariul sau alte beneficii. Mercur, guvernatorul casei VIII a Sorpionului (resursele comune, taxele, impozitele, creditele, finanțările, moștenirile), se găsește în casa II și începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018, iar în perioada 13–20 noiembrie se găsește în careu cu Neptun. Cu alte cuvinte, ai tendința să îți faci iluzii legate de banii altora, să mizezi prea mult pe sprijinul celorlalți ori pe finanțări, să visezi la credite mari sau să cedezi ușor în fața celor care te amăgesc cu promisiuni de câștiguri ușoare și rapide. În această perioadă sunt de evitat speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi ori pentru impresionarea celor din jur. Șansele de câștig prin muncă nu lipsesc în luna noiembrie, doar că gestionarea banilor obținuți riscă să fie deficitară. Din punct de vedere profesional, ai tendința să faci doar ceea ce-ți place sau ceea ce-ți convine și să urmărești creșterea veniturilor cu orice preț. Moderația este cheia succesului financiar și profesional.

Formă fizică :Momentul de Lună Nouă din data de 7 noiembrie 2018 are loc în Scorpion, ceea ce îndeamnă la înnoire personală și la o reformulare a țelurilor. Ești plin de entuziam și de încredere în forțele proprii, dornic să începi un capitol nou în romanul vieții tale. Sunt de evitat gesturile impulsive și atitudinile excesive, care te pot face să îți irosești energia. Având în vedere că ritmul de viață tinde să devină haotic, ar fi bine să te străduiești să-ți organizezi cât mai bine timpul și să-ți dozezi efortul într-un mod cât mai realist.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR