like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop august 2017 SCORPION

Dragoste
Viața de cuplu a Scorpionilor evoluează în parametri normali în august 2017. Nu se întrevăd schimbări mari sau evenimente ieșite din comun. Cu Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, situată în casa a noua solară, se poate ca voiajele și preocupările spirituale sau culturale să-și pună amprenta asupra deciziilor sau a climatului perioadei. Nu este exclusă o idilă la distanță, bazată pe împărtășirea unor afinități intelectuale sau a unor convingeri comune.Pentru a te desfășura în plan erotic, în august 2017 este nevoie de puternici curenți subterani, care, pe lângă impulsul sexual, să mai transporte emoții, sentimente, ba poate chiar perspectiva unei evoluții spirituale. În lipsa acestor curenți, ai tendința să te retragi într-o anumită formă de ascetism.

Muncă și bani

August 2017 este pentru Scorpioni o lună foarte activă în plan profesional, care promite mult.Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, se află chiar în casa carierei, unde este însoțit de Marte, stăpânul casei muncii și a îndatoririlor. Soarele și Marte sunt planete pline de energie și inițiativă, care în mod cert vor genera evenimente. Spiritul întreprinzător al Scorpionilor este intens stimulat în august 2017, iar ambițiile ating cote înalte. Există o foarte mare determinare de a reuși, dublată și de forța necesară pentru a trece la fapte. Combinația Soare-Marte impune, emană putere, competitivitate și leadership, te poate aduce într-o poziție de comandă sau te poate impune atenției publice.

Formă fizică și moral

Cine are timp să se îmbolnăvească acum? Poate doar Scorpionii care nu ascultă chemarea planetelor și nu se implică intens în activități profesionale. Sau cei care nu încearcă să-și înnoiască mediul sau metodele de lucru, care nu-și fixează obiective și nu luptă pentru ele. Și, poate, cei care se dedau la excese, care gustă viața într-un mod extrem, periculos.În rest, nu se anunță probleme.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR