like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop OCTOMBRIE 2018 SCORPION

Dragoste :Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, începe să retrogradeze la 5 octombrie 2018. Având în vedere că Venus se găsește chiar în Scorpion, nu este greu de dedus că s-ar putea să ai impresia că nu înțelegi foarte bine ce vrea de la tine perechea de viață. Este posibil să te simți presat sau copleșit de dorințele perechii de viață, poate chiar împins către căsătorie. Unii Scorpioni se gândesc serios la căsătorie și se întreabă dacă nu cumva oficializarea unei relații le-ar putea limita perspectivele de evoluție personala; alții se gândesc la divorț ca la o eliberare. În orice caz,îți atrag atenția că nu este momentul potrivit pentru a lua decizii finale sau pentru a trage concluzii. În octombrie 2018, în Scorpion se întâlnesc multe planete. Venus și Jupiter se află deja aici, apoi li se alătură Mercur (din 10 octombrie) și Soarele (din 23 octombrie). Prin urmare, se poate spune că ai energia necesară pentru a face față oricăror eventuale presiuni, fiindcă ești capabil să îți impui punctul de vedere. Scorpionii celibatari nu prea se înghesuie să înceapă noi relații, tocmai din cauza temerilor legate de asumarea unor angajamente pe termen lung. Se pare, însă, că exerciți un farmec aparte și atragi sexul opus.

Muncă și bani:La locul de muncă pot avea loc lupte de culise sau confruntări cu superiorii și nu este exclus să descoperi că ai dușmani ascunși.Unii Scorpioni pot cădea în propria capcană, în propriile uneltiri, probabil ca urmare a trădării unor colegi care le poartă pică de mai multă vreme. O poți scoate la capăt cu tenacitate și corectitudine, iar după 23 octombrie ai șanse să te bucuri de succes profesional și de recunoașterea meritelor. Unii Scorpioni ar putea avea parte de răsturnări bruște din funcție, mai ales dacă au comis abuzuri ori dacă au încălcat clauze contractuale sau chiar legea. Marte, guvernatorul casei muncii Scorpionului, se găsește în continuare în casa IV, favorizând abordarea unor direcții profesionale noi, cu condiția să privești lucrurile în perspectivă, pe termen lung și să nu urmărești doar schimbări temporare. Fiindcă Jupiter, stăpânul banilor munciți, se află chiar în Scorpion, este clar că în octombrie 2018 banii te preocupă și nu îți este greu să-i câștigi,însă, să eviți parteneriatele îndoielnice și să fii prudent când semnezi contracte noi. Venus, stăpâna parteneriatelor Scorpionilor, retrogradează din 5 octombrie chiar în Scorpion, așa că este de preferat să nu te bazezi pe ceilalți și să analizezi cu grijă ce colaborări profesionale te avantajează cu adevărat. N-ar strica să ții cont de moralitatea celor cu care intenționezi să faci afaceri și să eviți să închei parteneriate noi.

Formă fizică: În octombrie 2018 relațiile se pot dovedi mari consumatoare de energie, atât în plan personal, cât și profesional. Trăirile pot fi intense, obositoare, stresante. Poți să îți refaci energia în compania celor dragi și ar fi bine să încerci să-ți faci un bilanț personal, să fii sincer cu tine însuți și să încerci să înțelegi unde și cum greșești. Ar fi un moment bun să îți stabilești un alt ritm de viață, mai molcom, în ciuda presiunilor din exterior. Te-ar putea ajuta și schimbarea regimului alimentar. Dacă obișnuiești să mănânci în grabă, prin oraș, ar fi bine să te orientezi către mâncăruri gătite în casă, dar ușoare.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBALANTA
Articolul următorSAGETATOR