like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop DECEMBRIE 2018 SĂGETĂTOR

Dragoste Pentru că tot e final de an, iar Venus (planeta iubirii) tranzitează casa XII a Săgetătorului, ar fi bine să faci un bilanț afectiv, o analiză a dorințelor tale amoroase.Săgetătorii care sunt deja parte a unui cuplu primesc multă atenție din partea partenerului de viață.Jumătatea ta te surprinde, te stimulează, îți demonstrează cât de mult ține la tine. Acest lucru ar putea fi evident după 13 decembrie 2018, dată la care Mercur intră în Săgetător.Mercur guvernează casa parteneriatelor şi căsătoriei, iar la finele lunii se găsește în conjuncție cu Jupiter (guvernatorul Săgetătorului). Totul este posibil pentru tine și perechea de viață. Sunteți pe aceeași lungime de undă și puteți să vă consolidați relația. Sau o puteți repara, dacă luna trecută ați avut parte de dispute. Sunt însă și Săgetători care vor deveni autoritari, vor încerca să impună perechii lor convingerile personale, să își asume rolul de guru al relațiilor. Nu ar fi o idee bună să procedezi în acest fel tocmai când jumătatea ta e deschisă la dialog și la reconciliere. Dacă ești singur sau la începutul unei relații amoroase, ești mai predispus la perioade de idealizare sau de autoiluzionare. Te pot atrage persoane dubioase sau pe care nu le vezi așa cum sunt, fiind împins poate de dorința de a te așeza la casa ta.

Muncă și bani: Din punct de vedere profesional, în decembrie 2018 tinzi să fii instabil. În prima săptămână ai putea fi gata să abandonezi un proiect profesional doar pentru că trece printr-o perioadă mai dificilă sau pentru că a intrat într-un con de umbră. Recomand să iei o decizie finală după 6 decembrie 2018, când Mercur (planeta care guvernează și cariera Săgetătorilor) va reveni la mers direct.La 13 decembrie 2018, Mercur intră chiar în Săgetător – ceea ce ar putea însemna că tinzi să te identifici cu cariera, sau aceasta depinde mai mult decât de obicei de spiritul tău de inițiativă, de modul în care te prezinți celorlalți, de prima impresie pe care o faci. Demonstrează că eşti o persoană de încredere şi evită să te prezinți într-o lumină ideală. Financiar, lucrurile merg bine în decembrie 2018 și poţi genera venituri mai mari sau să primeşti sprijin sau o sumă de bani care vine la momentul potrivit. Familia ar putea avea un rol important în echilibrul tău financiar, dar nici tu nu stai cu mâinile în sân. Când toată lumea e cu gândul la vacanță, ai putea găsi cele mai bune ocazii pentru a te pune în valoare.

Formă fizică și moral: Eşti într-o formă bună și în decembrie 2018. Ai energie, optimism, ești o prezență tonică. Totuși,ai nevoie de perioade îndelungate de odihnă şi liniște pentru reîncărcarea bateriilor. Sărbătorile ar putea fi și pentru tine un prilej de a te reconecta la dimensiunea spirituală a existenței, sau de a petrece zile minunate acasă, în sânul familiei – nu pe la petreceri care se termină în zori.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913