like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop aprilie 2017 SĂGETĂTOR

Dragoste

Aprilie 2017 nu este o lună comodă pentru Săgetători.Aflat în casa iubirii și a sexualității Săgetătorului, Soarele tinde să promită o lună pasională, plină de senzualitate și aventură. În același timp, Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, retrogradează între casa responsabilităților și casa dragostei Săgetătorului, punând anumite condiții sau vrând să-ți impună anumite răspunderi. La rândul ei, Venus, planeta dragostei, se află în sectorul casei, al familiei și al rădăcinilor Săgetătorului și este și ea retrogradă în prima parte a lunii. Așadar, deși potențial amoros există în aprilie 2017, ceva nu se leagă, ceva te constrânge sau îți ține lesa prea strânsă pentru a putea să zburzi în voie. Dar, cine știe, poate că a venit timpul să îți asumi anumite obligații sau să te ancorezi cumva.

Muncă și bani

Ai multe pe cap în aprilie 2017 și nu este ușor. Marte se află în casa muncii Săgetătorului, ceea ce indică activitate intensă, decizie și viteză de reacție, dar și conjuncturi agasante, urgente sau conflictuale. Mercur, retrograd tot în casa muncii, nu face lucrurile mai bune: se poate să-ți dai cu stângu-n dreptu’ când ți-e lumea mai dragă, să ai probleme de comunicare sau necazuri legate de documente, aparatură de birou, unelte și alte ustensile. Stăpânii ambelor case profesionale (casa carierei și casa muncii) sunt retrograzi, semn de complicații și dificultăți. Noroc că nu ține mult: luna viitoare va fi altfel.Aprilie 2017 este, totuși, bun pentru analiza și reevaluarea situației sau pentru reluarea unor proiecte mai vechi.

Formă fizică

Este timpul ca Săgetătorii să-și vadă de sănătate. Marte și Mercur retrograd îți pot crea neplăceri serioase dacă e să-și pună mintea, dar te pot sprijini în cazul în care te decizi să-ți faci o „revizie tehnică” sau să reiei o inițiativă medicală nefinalizată la timpul ei. Oricum, nu e de glumă, așa că la cea mai mică neregulă du-te la medic fără amânare!

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN