like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop august 2017 SĂGETĂTOR

Dragoste
Pentru Săgetători, luna august 2017 pune accentul pe legăturile dintre relații și carieră, pe poziția, rangul sau gradul de celebritate/vizibilitate al partenerului/partenerei.Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, retrogradează în casa carierei. Se poate să ai impresia că meriți ceva mai bun sau să fii pus(ă) în situația de a analiza dacă în alegerile relaționale trebuie să prevaleze argumentele sentimentale sau cele sociale. Procesul este complicat, va trece prin reveniri, răzgândiri și reevaluări și se va clarifica abia în septembrie.Se mai poate ca relația în sine să ajungă în atenția publicului sau să-ți influențeze cariera, prestigiul, poziția sau starea civilă.Prezența lui Venus, planeta iubirii, în casa a opta a Săgetătorului, nu simplifică deloc lucrurile și ar putea avea inclusiv implicații financiare.

Muncă și bani
Luna august 2017 are conotații importante în ceea ce privește avansarea, poziția, autoritatea sau prestigiul Săgetătorilor.Mercur, stăpânul casei carierei Săgetătorului, retrogradează chiar în casa pe care o păstorește. Poziția lui Mercur este puternică, dar retrogradarea îl poate pune în situații complexe, iar atitudinile neprietenoase ale lui Saturn și Neptun îi pot semăna drumul cu obstacole și cu indicii înșelătoare. Atenția îți rămâne însă focalizată pe situația profesională, iar eventualele dificultăți nu fac decât să te lămurească mai bine cum stai și cum trebuie să procedezi în viitor. Călătoriile, studiile, colaborările la distanță, interesele științifice sau culturale sunt mobilizatoare și pot contribui la bunăstarea materială.

Formă fizică

În august 2017 te afli într-un echilibru care îți conferă un tonus satisfăcător. Atâta timp cât nu comiți imprudențe mari sau nu te dedai la excese, este puțin probabil să ai probleme.Se poate, însă, să nu stai extraordinar cu moralul. Adică să nu mai ai același optimism debordant și același entuziasm ca în alte luni.Merită să încerci să fii mai tolerant(ă) și să cauți compania unor oameni veseli și binevoitori.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN