like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop NOIEMBRIE 2018 SĂGETĂTOR

Dragoste La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în zodia Săgetătorului, pe care o și guvernează. Prin urmare, devii mai preocupat de propria persoană și de propriile dorințe, astfel încât s-ar putea să ai numeroase discuții cu perechea de viață despre principii și convingeri. Este adevărat că intri într-un nou ciclu de dezvoltare personală, dar te sfătuiesc să ții cont și de dorințele celor apropiați, în special ale persoanei iubite, fiindcă altfel riști să rămâi singur.Pe de altă parte, intri într-o perioadă în care vrei să fii auzit și să îți faci cunoscute dorințele și concepțiile. Emani optimism, jovialitate și încredere, astfel încât poți atrage atenția unor persoane de sex opus care gândesc și simt ca tine. Viața amoroasă a Săgetătorilor celibatari rămâne, însă, pe cât de palpitantă, pe atât de instabilă. Uneori simți nevoia să fii independent și să experimentezi jocul, atracția și flirtul, alteori îți dorești să petreci mai mult timp în compania prietenilor sau să te implici în proiecte de grup. Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Săgetătorilor, se găsește chiar în Săgetător, iar la 17 noiembrie 2018 începe să retrogradeze. Careurile formate de Mercur cu Neptun și cu Marte nu sunt foarte încurajatoare pentru bunul mers al vieții de cuplu și este posibil să ajungi la concluzia că ți-e greu să te înțelegi cu partenerul de viață. Unii Săgetători s-ar putea simți presați de persoana iubită să oficializeze relația, ceea ce riscă să genereze tensiuni, ciocniri de orgolii etc.

Muncă și bani: Venus, guvernatoarea casei muncii Săgetătorului, își încetează retrogradarea la 16 noiembrie 2018, dar a doua zi începe să retrogradeze Mercur, guvernatorul casei carierei și a reputației socio-profesionale. Prin urmare, pe tot parcursul lunii noiembrie îți este mai dificil să te bucuri de coerență profesională și ai face bine să îți acorzi timp pentru reevaluarea proiectelor pe termen lung și pentru tatonarea unor eventuale schimbări de direcție în carieră. Unii Săgetători ar putea constata că nu au o idee clară în ceea ce privește direcția de urmat în carieră sau în viață, dar prezența lui Jupiter chiar în Săgetător îi inspiră spre noi începuturi profesionale și personale. Fii atent să te păzești de propuneri înșelătoare sau chiar mincinoase, mai ales în perioada 13-20 noiembrie 2018. De asemenea, este recomandabil să ai grijă ce informații transmiți șefilor sau în spațiul public, pentru că există riscul să iei drept adevăruri anumite informații false. În ciuda unor complicații și a unor negocieri care nu conduc la concluzii clare, în a doua jumătate a lunii ai putea beneficia de sprijinul unui grup ori al prietenilor sau al colegilor, care te încurajează ori te ajută să îți găsești un loc de muncă. În plan financiar nu se anunță profituri spectaculoase, dar s-ar putea să te ajungă din urmă o datorie neplătită la vremea ei. În jurul datei de 7 noiembrie, unii Săgetători ar putea primi o sumă de bani pe care au dat-o cu împrumut sau pe care au câștigat-o în instanță.

Formă fizică: Cu Jupiter în Săgetător, în noiembrie 2018 este greu să te descurajeze cineva sau ceva și este improbabil să te lovească melancolia sau oboseala. Te bucuri de un tonus bun și îi bucuri pe ceilalți cu prezența ta, chiar și cu umorul tău adesea înțepător. Pe de altă parte, entuziasmul debordant și încrederea în propria persoană și în soartă ar putea să te conducă spre gesturi riscante, din impulsul de a face totul la scară mare. Autoiluzionarea rămâne un pericol pe tot parcursul lunii, așa că este recomandat să îți faci planuri și strategii temeinice, pe baza unor date concrete.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN