like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

Horoscop IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Dragoste: Luna Nouă din data de 3 iunie 2019 are loc în casa VII a Săgetătorului (parteneriatele de orice fel și căsătoria). Prin urmare, căsnicia ta ar putea intra într-o etapă nouă, în care să existe mai puține frecușuri ideologice și conflicte de principii între tine și perechea ta. Viața intimă ar putea fi și ea reformulată, cu mai multă grijă față de dorințele și temerile celuilalt.

Dacă nu ești căsătorit, ai putea avea parte de o întâlnire ieșită din comun, marcată de efervescență intelectuală și o atracție extrem de profundă. Începând cu 20 iunie, atracțiile pot fi puternice, dar mai mult senzuale, și de scurtă durată. De la 9 iunie 2019, casa VII a Săgetătorului este activată și de prezența planetei Venus, așa că te poți aștepta la o îmbunătățire a vieții afective. Dacă ai o relație cu un coleg/o colegă, aceasta ar putea să intre pe un făgaș mai serios, cu asumări de angajamente, chiar dacă nu pășiți imediat spre starea civilă.

De remarcat ar mai fi tranzitul lui Mercur (care guvernează casa parteneriatelor Săgetătorului) prin casa intimității în perioada 4-27 iunie 2019. Începând cu 21 iunie, i se alătură Soarele și, împreună, îi țin companie lui Marte, guvernatorul casei iubirii Săgetătorului. Aceste tranzite încurajează apropierea sufletească. Una dintre temele principale ale lunii iunie 2019 ar putea avea legătură cu modul în care tu și perechea ta reușiți să gestionați timpul petrecut împreună și resursele emoționale și financiare comune.

Muncă și bani: Venus, guvernatoarea casei VI (munca și sănătatea), tranzitează din 9 iunie casa parteneriatelor Săgetătorului. Prin urmare, o colaborare sau o asociere ar putea fi extrem de benefică pentru viața ta profesională sau pentru dezvoltarea activității pe care o desfășori. Ai putea găsi sprijin în ceilalți pentru a face rost de un loc de muncă, pentru a găsi angajați mai buni sau pentru a face o bună impresie în fața șefului.

Pe de altă parte, Mercur, planeta care guvernează casa X a Săgetătorului (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională), tranzitează casa VIII în perioada 4-27 iunie 2019. Acest lucru sugerează că este o perioadă bună pentru a implementa schimbări radicale în strategiile profesionale și în ceea ce privește proiectele pe termen lung. Sau poate că e nevoie să depășești o serie de temeri și anxietăți vechi pentru a te putea afirma.

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt prea simple. Banii vin, dar cu întârzieri și cu eforturi și pot să provoace conflicte și nemulțumiri sufletești. Gestionarea banior comuni și a resurselor comune îți dă bătăi de cap. La fel de dificile ar putea fi un eventual proces de partaj sau obținerea unei moșteniri ori achitarea unor datorii.

Formă fizică: Mulți Săgetători ar putea avea un sentiment de dezrădăcinare sau trăiesc intens o dezamăgire legată de un proiect imobiliar, de spațiul de locuit ori de familie. Devin, însă, mai realiști și înțeleg mai bine cum să planifice pe termen lung. Dacă ai neliniști legate de starea de sănătate, n-ar fi rău să mergi la medic. Preocupă-te să descoperi specialiști renumiți, pentru că opiniile lor îți vor reda optimismul și liniștea sufletească.De asemenea, ține cont că ești predispus spre a trece de la o extremă la alta – când prea agitat, când prea apatic.Nu neglija perioadele de odihnă și exercițiile de relaxare și nu ezita să apelezi la sfaturile unui psiholog, dacă te simți copleșit de evenimente.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913