like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop OCTOMBRIE 2018 SĂGETĂTOR

Dragoste În octombrie 2018 mulți Săgetători devin foarte preocupați să-și salveze relația amoroasă ori căsnicia și sunt dispuși să investească timp și efort. Ai șanse de reușită, cu condiția ca perechea ta să-și dorească același lucru. Dacă faci parte dintr-un cuplu care nu mai este funcțional de multă vreme, este posibil să ajungeți împreună la concluzia că o despărțire ar fi în avantajul ambilor. Cei mai mulți Săgetători pot impresiona în această perioadă prin spiritul de sacrificiu, disponibilitatea de a ierta și capacitatea de a se dărui. Dacă ești la început de relație, îți sugerez să ai grijă să nu pui astfel bazele unei relații dezechilibrate, în care celălalt se va aștepta mereu ca tu să fii cel care se sacrifică. Pe tot parcursul lunii octombrie 2018, Mercur, guvernatorul parteneriatelor Săgetătorilor, este foarte activ în aspecte, atât armonioase, cât și tensionate. Prin urmare, este posibil să treci destul de des de la agonie la extaz, dar și invers, de la bucurie și speranță la disperare și neîncredere.Fie că ești celibatar, într-o relație ori căsătorit, în luna octombrie s-ar putea să reapară în viața ta sentimentală o persoană din trecut sau să fii tentat să reiei legătura cu o fostă iubire. Chiar dacă ai impresia de regăsire, este bine să știi că șansele pe termen lung sunt destul de mici. Este recomandat să nu-ți faci iluzii și să îți cântărești cu atenție deciziile, ca să nu te trezești că ai dat vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Muncă și bani: Având în vedere că Venus, guvernatoarea casei muncii Săgetătorului, începe să retrogradeze la 5 octombrie 2018, se poate spune că este o perioadă bună pentru a face un bilanț, pentru a vedea ce ai câștigat de-a lungul timpului și ce tip de activități te-au avantajat mai mult. Începând cu 10 octombrie, anumite proiecte profesionale ar putea să intre într-un con de umbră sau să ajungă în etapa de finalizare. Unii Săgetători pot intra acum într-o fază de învățare, de perfecționare sau de șlefuire a competențelor, pentru a-și spori șansele de a găsi un loc de muncă bun.Dacă ești angajat, ar fi bine să respecți cu strictețe ordinea ierarhică și să nu te apuci s-o faci pe șeful cu cine nu trebuie. Este contraindicat să iei decizii de capul tău, fără să te consulți cu superiorii, mai ales în a doua jumătate a lunii. Din punct de vedere financiar, lucrurile par să se aranjeze, chiar dacă nu lipsesc disputele și reproșurile. Apar oportunități de câștig și cresc șansele de stabilizare financiară. Dacă ai afaceri cu persoane sau cu firme din afara țării, sau colaborări la distanță, ori visezi să pleci la muncă în străinătate, lucrurile s-ar putea să nu se desfășoare chiar cum ți-ai dori, fiindcă pot surveni schimbări neașteptate, care nu îți convin și te fac să te răzgândești. De asemenea, poate fi o perioadă dificilă pentru unii Săgetători care urmează studii superioare, fiindcă pot avea dubii că și-au ales corect specializarea sau că aceasta le va deschide oportunități profesionale sau financiare mai târziu.

Formă fizică:În octombrie 2018 ai multe planete în tranzit în casa XII, o casă a bolilor și a vindecării, a subconștientului și a dușmanilor ascunși. Prin urmare, ai putea cădea pradă îndoielilor sau oboselii și este important să îți faci timp pentru tine și pentru revizuirea așteptărilor pe care le ai de la tine și de la ceilalți.Ar fi bine să nu-ți pierzi încrederea în tine și să nu te lași influențat de cei care îți spun că lupți pentru cauze pierdute. Optimismul rămâne arma ta secretă, mai ales atunci când ești decis să te autodepășești.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN