like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop septembrie 2017 SĂGETĂTOR

Dragoste
Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017. Este un punct de turnură într-un ciclu de 3 luni (iulie, august, septembrie) în care relațiile Săgetătorilor sunt puse, într-un fel sau altul, în legătură cu statutul socioprofesional și/sau cu depărtările, studiile ori căutările spirituale. Toată această perioadă de 3 luni este menită să te determine să analizezi anumite aspecte legate de dragoste sau căsnicie, mai ales prin prisma poziției sociale sau a compatibilității mentale. La fel de bine, însă, se poate să fie vorba despre un efort comun al cuplului în direcția elevării profesionale sau a explorării unor noi frontiere: geografice ori intelectual-culturale.

Muncă și bani
Septembrie 2017 este o lună tare: prin casa carierei Săgetătorului trec Soarele, Marte și stăpânul casei, Mercur. Cu o asemenea desfășurare de forțe, poți avea realizări cu totul deosebite. Soarele îți sporește prestanța, strălucirea, autoritatea și notorietatea. Marte vrea acțiune, îți stimulează spiritul întreprinzător, competitivitatea și dorința de a dovedi de ce ești înstare. Și Soarele și Marte îți insuflă ambiție, forță și putere de influență. Aflat în poziția ideală, Mercur vine cu un bagaj suplimentar de învățăminte și planuri de înnoire, după retrogradarea din care iese pe 5 septembrie.

Formă fizică
Ești în creștere de formă, dar ai parte de mult stres. Reziști bine la efort intens pe termen scurt, dar la efort prelungit te lasă bateriile. Luna septembrie 2017 este foarte solicitantă și ai avea un randament mai bun dacă ai alterna acțiunea cu odihna. Cu odihnă-odihnă, nu cu distracții care îți consumă energia. Este posibil să faci o călătorie ca să rezolvi o problemă medicală.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN