like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop AUGUST 2018 SĂGETĂTOR

Dragoste Luna august 2018 începe vijelios la capitolul amoros, cu discuții în contradictoriu. În prima săptămână, relațiile neoficializate sau aflate la începuturi pot fi bine zguduite de certuri sau de neînțelegeri legate de muncă ori de îndatoririle mărunte fiecare zi. Începând din 7 august, Venus sare în ajutorul Săgetătorilor care se găsesc în căutarea iubirii sau care doresc să facă cunoștință cu oameni noi pentru a avea de unde alege în amor. Venus își începe periplul prin casa grupurilor sociale, a prieteniei și a socializării, dar Marte, planeta care guvernează casa iubirii Săgetătorului, retrogradează până la 27 august 2018. Prin urmare, nu s-ar spune că lucrurile se leagă repede. Perioada este propice aventurilor pasagere, dar mai puțin favorabilă întemeierii unor parteneriate pe termen lung.În a doua jumătate a lunii, îți recomandăM prudență sporită, pentru că aventurile amoroase în care te arunci fără să gândești te-ar putea costa mai mult decât crezi. Mercur, planeta care guvernează parteneriatele pe termen lung și căsnicia Săgetătorului, se află pe tot parcursul lunii august în relații tensionate cu Jupiter, guvernatorul Săgetătorului. Ești greu de mulțumit, cam arțăgos și cam suspicios. La 19 august Mercur își reia mersul direct, astfel încât ciocnirile de opinii pot conduce la soluții pe termen lung și la descâlcirea unei situații parteneriale care îți dă bătăi de cap de luna trecută.

Muncă și bani: Din punct de vedere profesional și financiar se anunță schimbări în bine, deși poate nu la viteza pe care ți-ai dori-o și nu cu ușurință. Saturn, situat în casa banilor Săgetătorului, și Uranus, situat în casa muncii, conlucrează în august 2018 pentru ca tu să te bucuri de progres în plan profesional și din punct de vedere financiar. Nu ți-ar strica o schimbare de mentalitate în ceea ce privește posibilitățile de câștig, salariul sau modul în care te autoevaluezi. La 7 august Venus, planeta care guvernează casa muncii Săgetătorului, își începe tranzitul prin casa grupurilor sociale, a proiectelor de grup și a beneficiilor obținute prin exercitarea profesiei. Așadar, sunt șanse să faci cunoștință cu oameni importanți pentru viitorul tău profesional și să te faci remarcat cu ușurință. Saturn și Pluton sunt în continuare retrograde în casa banilor Săgetătorului, iar Mercur, planeta care guvernează și cariera Săgetătorilor, revine în mers direct abia la 19 august. Prin urmare, se recomandă multă atenție în gestionarea veniturilor și a resurselor personale, precum și răbdare în dezvoltarea profesională. Aspectele tensionate pe care Venus le formează cu Saturn și cu Pluton ar putea indica o predispoziție de a irosi anumite beneficii câștigate cu efort. Încearcă să nu fii “scump la tărâțe și ieftin la făină”! De asemenea, în august 2018 se recomandă să eviți intrigile, manevrele din umbră, accesele de atotcunoscător și predispoziția de a te contrazice din orice. Ai putea ajunge să iriți o persoană din conducere sau un (potențial) partener de afaceri. Începând din 23 august, Soarele strălucește în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Săgetătorului, ceea ce îți aduce noi oportunități de afirmare profesională și un plus de încredere în propriile idei, în propria viziune. Sunt de foarte bun augur călătoriile de afaceri bine pregătite, proiectele legate de străinătate sau cele publicistice ori academice. Poți folosi această perioadă pentru a-ți reformula proiectele profesionale.

Formă fizică : Agitația mentală accentuată poate produce stres și oboseală. Este recomandat sa îți dozezi cu grijă efortul și să-ți faci o listă de priorități, ca să nu-ți irosești energia. Ar fi înțelept să nu te implici în dezbateri și certuri, mai ales în ceea ce privește banii. A doua jumătate a lunii este mai favorabilă sănătății și sunt șanse să te bucuri de un tonus mai bun, cu condiția să te ferești de excese alimentare.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN