like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

 Horoscop APRILIE 2018 SĂGETĂTOR

Dragoste Soarele înfierbântă cu razele sale casa sexului și a pasiunii Săgetătorului în primele două decade din aprilie 2018. Mercur stă în această casă pe tot parcursul lunii – retrograd în prima jumătate, direct în cea de-a doua. Tot în casa pasiunii se mai află și electrizantul Uranus – dar cu el te-ai cam obișnuit, de șapte ani încoace. Combinația este stimulantă în plan amoros: înfierbântă sângele, dă fluturi în stomac și deschide apetitul pentru noi experimente. Pe de altă parte, poate să dea și o anumită frivolitate, capricii sau întorsături neașteptate ale evenimentelor. Unele întâmplări din martie și aprilie 2018 te invită la o analiză mai amănunțită a chestiunilor legate de dragoste, erotism și copii.

Muncă și bani: Cu Marte, Saturn și Pluto în casa a doua, aprilie este o lună cu o miză financiară foarte mare pentru Săgetători. Cele trei planete sunt toate dure, iar dacă își unesc forțele la rele, îți pot da mari bătăi de cap legate de bani, poate chiar blocaje serioase sau pierderi. Dar energiile reunite ale lui Marte, Saturn și Pluto pot da naștere și unei extraordinare determinări de a face bani, care poate să meargă de la eforturi tenace și îndârjite, până la o completă lipsă de scrupule. Când vine vorba de chestiuni materiale, în aprilie 2018 vezi lucrurile doar în alb și negru și ai atitudini categorice. De muncit, muncești însă cu plăcere și îți folosești creativitatea și talentele.

Formă fizică: Aprilie 2018 îți aduce un plus de energie și dinamism, mai ales în primele două decade. Este potrivit pentru activități fizice precum drumeții, dans, sporturi de îndemânare (tenis, scrimă, tir ș.a.). Venus, situată în casa sănătății Săgetătorului, favorizează relațiile cu mediul medical și terapeutic, dar și cu saloanele de înfrumusețare, masajul, procedurile cosmetice și tot ce te ajută să te simți mai bine și mai plăcut(ă) la înfățișare.

 

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCORPION
Articolul următorCAPRICORN