like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop NOIEMBRIE 2018 CAPRICORN

Dragoste La începutul lunii noiembrie 2018 ai putea fi preocupat de ideea de căsnicie și de implicațiile asumării unor angajamente relaționale pe termen lung. Capricornii care au probleme în căsnicie au tendința să își pună mai serios problema unui eventual divorț și să rememoreze momente importante ale vieții de cuplu, în căutare de argumente pro și contra. Dacă te afli în această situație, îți recomand să nu te grăbești să iei o hotărâre. Până la 16 noiembrie, retrogradarea planetei Venus, care guvernează iubirea și flirturile Capricornilor, favorizează retrospectivele afective și extragerea unor învățăminte din experiențele trecute.Unii Capricorni care sunt la începutul unor relații amoroase s-ar putea speria de perspectiva căsniciei sau de ideea de a face pasul decisiv către conviețuirea cu persoana iubită sub același acoperiș.Odată cu încetarea retrogradării planetei Venus, este posibil să se contureze o decizie și ai posibilitatea să îți faci cunoscute sentimentele. Dacă nu ai încă un partener de viață, nu este exclus să se nască o idilă cu o persoană cu care faci cunoștință prin intermediul activității profesionale sau într-o instituție a statului. Capricornii care sunt implicați în relații extraconjugale sau complicate ori toxice, pot avea ocazia să se rupă de ele după 23 noiembrie, probabil în urma unui moment de criză sau a unui șantaj financiar ori sentimental.

Muncă și bani: În luna noiembrie 2018 guvernatorii caselor muncii Capricornului, Mercur și Venus, se găsesc în mers aparent retrograd și au tendința să îți încetinească activitatea și să îți încâlcească demersurile profesionale. Având în vedere că Venus retrogradează până la 16 noiembrie chiar în casa carierei și a statutului socio-profesional, s-ar putea să te gândești serios la o schimbare de direcție în plan profesional, probabil prin demararea unei activități independente. Iți sugerez să schițezi un plan de afaceri și o strategie pentru a întreprinde ceva în paralel cu profesia exercitată în prezent. Ai face bine să fii foarte atent în ceea ce privește reputația profesională și să nu le dai motive de bârfă celor care nu îți vor binele sau care te invidiază. Mercur, guvernatorul casei muncii și a sănătății Capricornului, își începe retrogradarea la 17 noiembrie și, fiindcă este situat în casa XII, te îndeamnă să faci un bilanț și să îți revizuiești convingerile și atitudinea față de munca de subordonat. Anumite proiecte ar putea să ajungă în etapa de finalizare. Alte proiecte ar putea să intre într-o perioadă de confuzie ori de incoerență și nu este recomandabil să forțezi lucrurile.Pe de altă parte, apar și șanse de colaborări, parteneriate sau contracte noi. Unele dintre ele se pot dovedi foarte profitabile, dar este nevoie de răbdare și mult discernământ pentru identificarea celor în care merită să investești timp și efort.

În ceea ce privește banii, este posibil să te confrunți cu cheltuieli neprevăzute legate de casă sau de apariția unor musafiri neanunțați. UNeori s-ar putea să ai impresia că ajungi la fundul sacului, probabil din cauză că trebuie să achiți un credit sau să plătești pentru anumite lucrări ori reparații etc. Pe de altă parte, poți beneficia de sprijin financiar din partea familiei sau să obții venituri din chirii ori să economisești schimbând sediul firmei ori domiciliul.

Formă fizică: Tranzitele lunii noiembrie favorizează interiorizarea și introspecția.La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în casa XII, a izolării, a bolilor cronice, dar și a vindecării. Prin urmare, în această perioadă este recomandabil să faci un bilanț personal detaliat și să îți mobilizezi resursele interioare bine ascunse prin cotloane de suflet. Influența lui Jupiter poate fi benefică pentru sănătate, pentru ameliorarea unor suferințe mai vechi sau pentru a descoperi metode noi de tratament. Către sfârșitul lunii ar fi bine să nu te iei după sfaturile pe care le primești. Chiar și în eventualele probleme medicale, merită să te consulți cu mai mulți specialiști.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR