like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop FEBRUARIE 2018 CAPRICORN

Dragoste
În prima decadă din februarie 2018, în viața de cuplu a Capricornilor prevalează preocupările de ordin mai practic: banii și responsabilitățile. Se poate totuși să ai un interludiu pasional pe 6-7 februarie sau, poate, o realizare comună în cuplu. În data de 11 februarie, Venus, planeta dragostei și stăpâna casei erotismului Capricornului, intră în Pești, o zodie care îi conferă multă forță. Prin urmare, decada a doua și a treia sunt mai romantice, aduc emoții mai puternice și, poate, circumstanțe amoroase favorabile. Acestea sunt facilitate de drumuri, comunicare și compatibilitate intelectuală.Ieșirile, socializarea, lărgirea cercului de cunoștințe și schimbul de păreri sunt în avantajul vieții de cuplu: te ajută să inițiezi o nouă relație, dacă asta îți dorești, sau o poate împrospăta pe cea existentă.

Muncă și bani:
Banii sunt pentru Capricorni un capitol special până în 2020, cât timp stăpânul casei banilor se află chiar în Capricorn, dar devin cu atât mai motivanți în primele două decade din februarie 2018, când Soarele, Mercur, Venus și eclipsa de Soare își fac de lucru prin sus-numita casă.Îți pui mintea la contribuție și osul la muncă, pentru a-ți mări câștigurile – dar hazardul are și el un cuvânt de spus. Fii pe fază, căci pot apărea situații neașteptate! Gândește creativ! Ai o gândire strategică nativă, dar acum este nevoie de prezență de spirit și versatilitate.
Începând din decada a doua, informația este la mare preț, iar comunicarea, schimburile, negocierile, calculele și munca intelectuală contribuie la succes.

Formă fizică:
În februarie 2018 te simți destul de bine în pielea ta, din punct de vedere fizic, atâta timp cât îți dozezi forțele în mod judicios.Starea de spirit se luminează din decada a doua, când începi să vezi lucrurile în nuanțe mai optimiste.Teoretic n-ai avea de ce să te temi în luna februarie, dar faptul că Mercur, stăpânul casei sănătății Capricornlui, se află în porțiunea de zodiac în care se petrece eclipsa de Soare, poate aduce situații impredictibile, așa că se recomandă prudență, mai ales în decada a doua.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR