like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop IUNIE 2019 CAPRICORN

Dragoste: Casa VII a Capricornului (parteneriatele și căsătoria) este intens activată pe tot parcursul lunii iunie 2019. Lui Marte, aflat deja acolo, i se alătură Mercur (în perioada 4-27) și Soarele (începând cu 21 iunie). Ești mai dispus ca oricând să te implici în viața de cuplu, să depui mai mult efort pentru a cuceri sau recuceri pe cineva, pentru a demonstra că persoana iubită se poate bizui pe tine, la nevoie. Dincolo de asta, însă, iese la lumină latura ta pasională, capacitatea de a seduce, de a reintra în grațiile perechii de viață sau de a cuceri pe cineva, dacă ești celibatar.

Capricornii aflați în căutarea iubirii ar putea întâlni o persoană deosebit de captivantă în situații de viață dintre cele mai banale: la coadă pentru plata unei facturi sau la supermarket, la famacie ori chiar la locul de muncă. Viața socială este mai activă, iar acest lucru se arată benefic pentru sănătatea relației în care ești implicat sau pentru viața ta amoroasă, dacă ești în căutarea jumătății tale. Din altă perspectivă,  luna iunie 2019 le poate fi favorabilă Capricornilor care doresc să discute despre căsătorie ori să organizeze nunta, ca un mare eveniment de răsunet social.

Muncă și bani: În luna iunie muncești cu mult mai multă plăcere decât de obicei, susținut de Venus (începând cu data de 9) și de Soare (până la 21 iunie). Ar putea fi mai avantajați Capricornii care au afaceri proprii, care sunt pe cont propriu sau care au transformat (sau vor să transforme) un hobby într-o sursă de venit. Este însă o perioadă în care ai de suflecat mânecile și de trecut la ceea ce ai putea considera drept “munca de jos”. Sau, dacă ești patron ori șef, va trebui să muncești cot la cot cu angajații ori subalternii.

Pentru Capricornii fără loc de muncă, devine evident că nimeni nu-i angajează direct pe post de șef, dacă nu au experiența necesară. Dar chiar și aceia care au lucrat mulți ani în posturi de conducere vor fi angajați inițial mult mai jos în ierarhie decât și-ar dori. Luna Nouă de la 3 iunie 2019 are loc în casa VI a Capricornului (munca), semnalând oportunități noi de angajare sau faptul că intri într-o etapă nouă în viața profesională. Din punct de vedere financiar nu se întrevăd schimbări majore, dar este posibil să primești mai mult sprijin din partea perechii de viață.

Formă fizică: Luna Nouă și Luna Plină din data de 3 și, respectiv, 17 iulie 2019, îți activează casele sănătății. De aceea, ai putea schimba cu succes un tratament ori o dietă sau ai putea renunța la un obicei nociv pentru sănătate. Ar fi potrivită o reevaluare a stării de sănătate, dacă ești sub tratament, sau o serie de analize de bază, dacă nu ai mai fost de multă vreme la medic.Te sfătuiesc să nu lași ca problemele parteneriale să te streseze, să îți înnegureze sufletul. Nu ceda în fața presiunilor celorlalți, dar nici nu încerca să forțezi mâna altora. Fă un pas în spate, caută să te odihnești și să îți limpezești gândurile!

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,