like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop AUGUST 2018 CAPRICORN

Dragoste Relațiile amoroase sunt foarte intense, mai ales până la 23 august 2018, cât timp Soarele traversează casa intimității Capricornului. Simți nevoia de profunzime, de seriozitate, ești dispus să îți asumi angajamente amoroase pe termen lung și ai aceleași pretenții de la persoana iubită. Cu Mercur retrograd până la 19 august și în aspect tensionat cu Jupiter (aflat în casa aspirațiilor de viitor), comunicarea cu perechea ta poate fi dificilă și este posibil să aveți discuții aprinse din cauza unor convingeri diferite. În a doua jumătate a lunii august, disputele pot lua totuși o turnură pozitivă și sunt șanse să ajungeți la o viziune comună. Eclipsa de Soare din 11 august 2018 are loc în casa intimității și îți insuflă energia necesară pentru a te desprinde de relații toxice sau pentru a schimba ceva în intimitate. Se poate reporni de la zero, cu mai multă încredere reciprocă și loialitate, sau se poate pune punct unei relații în care unul dintre parteneri este dominat de celălalt. Venus, planeta care guvernează casa iubirii și a flirturilor Capricornului, intră la 7 august în casa statutului socio-profesional și matrimonial, a proiectelor pe termen lung și a direcției în viață. Acest lucru sugerează că celibatarii ar putea fi atrași de persoane cu statut social important, care sunt considerate “cineva”, fie și numai în cercul de prieteni.Venus se găsește în careu cu Saturn, guvernatorul Capricornului, și cu Pluton, aflat în Capricorn. Aceste aspecte sugerează că nu ți se răspunde la avansuri sau că nu ai curajul să abordezi persoana de care te simți atras. Și Capricornii care doresc să oficializeze o relație pot întâmpina greutăți, amânări sau se pot trezi cu refuzuri. Este recomandat să fii deschis spre negocieri și schimbări, dar și spre surprize plăcute, pe care le promite Uranus, bine instalat în casa iubirii Capricornului.

Muncă și bani: În prima jumătate a lunii august 2018, investițiile în dezvoltarea profesională par imposibile. Te poți confrunta cu o severă lipsă de fonduri, iar cei care îți datorează bani nu se grăbesc își achite datoriile, chiar dacă pretind că îți sunt prieteni. Dacă ai datorii presante, acest lucru îți dă o stare proastă și tendința de a deveni irascibil, adesea față de cine nu trebuie. Marte retrogradează în casa banilor Capricornului până la 13 august, după care intră retrograd în Capricorn și își reia mersul direct abia la 27 august 2018. În această perioadă nu sunt deloc indicate investițiile pentru casă și familie sau inițiativele imobiliare. De asemenea, nu sunt recomandate negocierile pentru creșterea salariului. Eclipsa de Soare din 11 august 2018 reprezintă și ea un îndemn la cumpătare financiară. Pe de altă parte, un moment de criză îți poate inspira soluții noi pentru o problemă financiară veche. Vestea bună este că la 7 august Venus intră în propriul domiciliu, care pentru tine este casa carierei și a statutului socio-profesional. Este semnalul că poți să începi să-ți stabilești strategii pe termen lung, să fii mai sociabil și mai deschis către relații profesionale sau colaborări noi, către inițiative personale și către explorarea talentelor și a creativității de care dispui. În a doua jumătate a lunii te pot avantaja investițiile speculative și jocurile de noroc, cu condiția să nu investești sume mari, să nu te lăcomești. Sunt posibile câștiguri consistente, dar multe pot pleca spre plata unor datorii, a unor taxe și impozite etc. După 23 august 2018 ai putea obține câștiguri într-un proces, poate în ceea ce privește un partaj, o moștenire, o pensie de întreținere etc.

Formă fizică: În luna august ai tendința să-ți propui prea multe, iar oboseala acumulată ar putea să acutizeze ori să trezească afecțiuni mai vechi. Este recomandat să nu ignori semnalele organismului, mai ales dacă ai probleme cu glicemia, cu pancreasul sau cu glanda tiroidă. Ai face bine să îți oferi perioade de răgaz, de liniștire a fluxului mental și de calmare a nervozității.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR