like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop septembrie 2017 CAPRICORN

Dragoste
Viața sentimentală a Capricornilor se desfășoară în septembrie 2017 mai mult în adâncuri decât la vedere. Venus, planeta iubirii, se află în casa a opta a Capricornului în primele două decade. Această amplasare a lui Venus poate avea de-a face cu psihologia de cuplu, cu subiectele tabu, cu investigațiile legate de partener/parteneră, cu misterele și nevrozele amorului.Într-o notă mai pragmatică, prezența lui Venus în casa a opta ar putea să scoată în prim-plan finanțele comune, de la investiții, cadouri, moșteniri sau credite, până la împărțirea de bunuri. Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, îți sporește șansa în dragoste în intervalul 9-11 septembrie, când se află în casa erotismului, apoi pe 14-15, când traversează casa cuplului, și pe 20-22, când se află în preajma Marelui Benefic, Jupiter.

Muncă și bani
În primele două decade din septembrie 2017, Venus, stăpâna casei carierei Capricornului, se află într-o casă financiară, fiind în relații amiabile cu Saturn, stăpânul Capricornului, și cu Jupiter, Marele Benefic, care se află în casa carierei. Configurația este bună pentru afaceri, îți poate aduce niște venituri suplimentare sau te poate ajuta să găsești fondurile necesare pentru dezvoltarea profesională. Mercur, stăpânul casei muncii Capricornului, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017, cu intenția de a aplica anumite metode menite să îți rentabilizeze efortul. Pe parcursul întregii luni, studiile, cultura, legislația, spiritualitatea, călătoriile sau colaborările la distanță te solicită și au o semnificație sporită.

Formă fizică
Stăpânul casei bolilor Capricornului, Mercur, își reia mersul direct pe 5 septembrie, iar acesta ar putea fi un semn bun pentru creșterea rezistenței și a moralului. Numai că, începând din 8 septembrie, Mercur se va afla în același semn cu Soarele și, mai ales, cu Marte. Combinația aduce energie și chef de mișcare și călătorii, dar poate avea și efecte supărătoare, cauzate de grabă, imprudență și excese.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR