like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop aprilie 2017 CAPRICORN

Dragoste
Prezența lui Marte în casa erotismului Capricornului te pune pe jar în aprilie 2017: debordezi de elan romantic, iar sexualitatea este la apogeu. Ești gata să te dezbari de toate inhibițiile și să te arunci năvalnic în brațele amorului. Ai însă o mică problemă: Mercur retrogradează în aceeași casă, așa că s-ar putea ca lucrurile să evolueze neașteptat, iar ițele să se mai încurce pe ici, pe colo. Venus, planeta dragostei, se află în casa a treia: vorbe dulci, declarații, răvașe, plimbări în doi sau drumuri mânate de-amor. Dar în prima parte a lunii aprilie 2017 Venus este și ea retrogradă, așa că și acolo plutește un soi de ceață. Perioada ar putea aduce însă o reîntâlnire sentimentală sau o reevaluare a necesităților afective și a situației tale relaționale.

Muncă și bani

Venus, stăpâna carierei Capricornului, se află în casa a treia, așa că intelectul, darul comunicării, agilitatea și dexteritatea sunt puse din plin la lucru. Venus este însă retrogradă în prima parte a lunii aprilie 2017, reluându-și mersul direct pe 15. Aprilie devine, astfel, o lună de cotitură, în care acumulările, experiențele și analizele din ultimul timp ar putea conduce la concluzii sau decizii profesionale importante. Stăpânul casei muncii Capricornului este și el retrograd în aprilie 2017, confirmând necesitatea unei reevaluări și pledând pentru o abordare mai creativă și pentru o promovare mai eficientă. Jupiter, Marele Benefic, continuă să troneze în casa carierei Capricornului, așteptând momentul oportun pentru a-ți oferi noi șanse.

Formă fizică

Aprilie nu pare să prezinte un grad de risc peste medie. Totuși, atâta timp cât Saturn, stăpânul Capricornului, se află într-o casă cu conotații medicale, este bine să ai un comportament medical responsabil, adică: să iei măsuri pentru fortificarea organismului și să îți tratezi problemele imediat ce apar, iar dacă suferi cumva de vreo afecțiune cronică, să urmezi întocmai recomandările doctorului.

 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR