like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop august 2017 CAPRICORN

Dragoste
Seducătoarea și voluptuoasa Venus se află în casa cuplului Capricornului până la 26 august 2017. Configurația promite împliniri în dragoste sau în căsnicie, tandrețe, armonie și bună-înțelegere. Este o perioadă bună pentru îmbunătățirea relației, pentru împăcări sau, în cazul celor singuri, pentru găsirea perechii.Nefiind foarte tare la capitolul moralitate, Venus poate veni cu tot felul de tentații și oferte, chiar și pentru cei care au deja un angajament. Oricum, Venus aduce conjuncturi propice înfloririi legăturilor amoroase, sau măcar flirturilor nevinovate care fac să-ți sporească încrederea în farmecul personal.Atenție, însă: Venus nu este foarte bine aspectată, așa că excesele sau deraierile ar putea fi sancționate. De asemenea, este indicat să nu amesteci afacerile cu amorul.

Muncă și bani

Fiindcă Venus, stăpâna casei carierei Capricornului, se află în casa relațiilor, colaborările sunt definitorii în luna august 2017. Se poate chiar să existe și o interacțiune între relația de cuplu și succes (de exemplu, perechea să te susțină sau să lucrați împreună pentru îndeplinirea unui obiectiv comun).În casa carierei Capricornului se află Jupiter, Marele Benefic, iar între el și Venus există o foarte favorizantă recepție mutuală. Așadar, te poți aștepta la o realizare deosebită. August 2017 are însă și un pronunțat caracter material. În una dintre casele financiare ale Capricornului se află Soarele și Marte, care te pot îndemna la tot felul de inițiative. Pe axa caselor financiare ale Capricornului se produc și două eclipse, una de Soare și una de Lună, ceea ce înseamnă ca trebuie să îți cântărești bine deciziile și să nu te grăbești.

Formă fizică și moral

Mercur, stăpânul casei bolilor Capricornului, retrogradează în august 2017 într-o zonă aflată sub privirile răuvoitoare ale lui Saturn și Neptun, ceea ce ar putea fi problematic. Dacă mai punem la socoteală și presiunea pe care crucea cardinală formată de Venus, Jupiter, Uranus și Pluto o exercită asupra Capricornului, avertismentul devine și mai serios.Pe scurt, este recomandat să ai grijă de tine, să-ți dozezi eforturile, iar dacă te supără ceva, să lași totul de-o parte și să te duci la doctor fără amânare. Sănătatea e prioritară.
 

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR