like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop OCTOMBRIE 2018 CAPRICORN

Dragoste Venus, guvernatoarea iubirilor Capricornilor, începe să retrogradeze la 5 octombrie 2018 în casa prietenilor, a grupurilor sociale, a proiectelor de grup și a activităților umanitare. Prin urmare, pot apărea confuzii între iubire și prietenie, iar relațiile începute acum se pot dovedi problematice și nu de lungă durată. Așadar, ar fi mai bine să te mulțumești să tatonezi terenul, să încerci să cunoști cât mai multe persoane, mai ales dacă ești celibatar, dar fără să te arunci în vreo relație pasională. Pe de altă parte, nu este exclus ca o fostă iubire să apară la brațul unui prieten/unei prietene și să-ți fie dificil să te obișnuiești cu ideea.Unii Capricorni redescoperă farmecul unei persoane din anturaj sau poate chiar din trecutul lor amoros, astfel încât o prietenie mai veche se poate transforma în iubire.Din altă perspectivă, tranzitul lui Venus îți oferă posibilitatea să reevaluezi viitorul unei relații amoroase sau să-ți recalibrezi așteptările pe care le ai de la persoana iubită. Dacă faci parte dintr-un cuplu cu vechime, te poți aștepta la o perioadă liniștită, care îți oferă un sentiment de securitate. Se conturează proiecte pe termen lung în care să te implici cu perechea ta.

Muncă și bani: Având în vedere că Venus guvernează și cariera Capricornilor, retrogradarea sa în casa grupurilor și a marilor organizații îți poate crea probleme începând cu 5 octombrie.Este vremea să îți reevaluezi colaborările profesionale, proiectele de grup și interesele de partid (dacă este cazul), să verifici dacă grupurile socio-profesionale din care faci parte te mai reprezintă. De asemenea, merită să acorzi mai multă atenție proiectelor online și să îți alegi cu grijă colaboratorii și metodele de promovare. Anumite aspecte tehnice îți pot da bătăi de cap și ești nevoit să dai dovadă de răbdare, fiindcă lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât ai vrea. Veniturile din activitățile profesionale pot să sufere întârzieri și chiar să genereze întârzieri în cascadă ale plăților pe care le ai de făcut la rândul tău. Luna Nouă din 9 octombrie are loc chiar în casa carierei, a statutului socio-profesional și a reputației Capricornului, ceea ce pare să anunțe o înnoire, o împrospătare în plan profesional. Se pot ivi ocazii pentru noi asocieri, pentru a semna contracte noi, pentru a porni într-o direcție nouă etc. Nu-ți lipsesc nici motivația, nici spiritul organizatoric, așa că ai putea porni pe o cale care să ți se potrivească mai bine. Din punct de vedere financiar se poate spune că dai dovadă de tenacitate, dar s-ar putea să cheltui prea mult pe deplasări sau să te confrunți cu cheltuieli neprevăzute dar inevitabile. Ideal ar fi să ai un fond de rezervă.

Formă fizică și moral:Plin de energie și de optimism, faci față cu brio problemelor pe care le ai de rezolvat și reușești să îți urmărești cu consecvență obiectivele pe termen lung. Este o perioadă foarte bună pentru recuperare, în caz că până acum ai fost bolnav sau deprimat. S-ar putea să ai parte de câteva zile cu neînțelegeri și încurcături care te irită. Dacă îți amintești că ești capabil să fii calm, pragmatic și perseverent, poți rezolva totul cu mai puțin stres.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR