like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop APRILIE 2018 CAPRICORN

Dragoste Venus, planeta iubirii, este pentru Capricorni și stăpâna casei pasiunii și a sexului, iar în aprilie 2018 se află chiar în numita casă, ceea ce înseamnă că te așteaptă o lună încărcată de senzualitate, romantism și elan erotic. Ai o deschidere către flirt și aventură, iar ocaziile amoroase sunt mai frecvente.De partea cealaltă, arzătorul Marte, planeta dorinței, se află în Capricorn, încercând să înfrângă reținerile, complexele și frustrările induse de prezența lui Saturn și a lui Pluto în zodia ta. Cu astfel de tranzite, zodia Capricornului ar putea fi supusă unei încordări, unui stres suplimentar. Relaxarea, sursa de fericire și de echilibru a perioadei se află în creație, distracții, vacanțe și, mai ales, dragoste.Dacă ai familie, căminul și cei dragi au prioritate, iar copiii sunt motiv de mulțumire și încântare.

Muncă și bani: În aprilie 2018 faci dovada unei ambiții și a unei determinări de neînfrânt. Marte, Saturn și Pluto se află în Capricorn. Sunt trei planete care, când își pun ceva în cap, nu se lasă până nu ajung unde vor. Una e stăpâna zodiei tale (Saturn), alta e planeta inițiativei și a acțiunii (Marte), iar alta e planeta focalizării și a controlului (Pluto). Combinația este aspră, decisă și nemiloasă, iar multor astrologi le dă fiori.
Din fericire, în aprilie 2018 această combinație este bine susținută de cele două benefice, Venus și Jupiter, Venus fiind taman stăpâna casei carierei pentru Capricorni. Chiar dacă tragi din greu, până la urmă reușești, iar la un moment dat intervine și șansa.Pe tot parcursul lunii aprilie, sunt în atenție imobiliarele, locuința, biroul, sediul firmei.Banii vin mai ușor în partea a doua a lunii.

Formă fizică:Fiindcă Marte, Saturn și Pluto se află în zodia ta, aprilie 2018 este o lună încordată, iar în anumite situații poate deveni chiar periculoasă. Este foarte important să nu te expui riscurilor de rănire sau de accidentare și să te protejezi de infecții, contaminări, intoxicații etc. Se recomandă prudență în general, calm și cumpătare. Odihna și relaxarea sunt îndeosebi necesare. Activitățile creative sau practicarea unui hobby au efect benefic, cu condiția ca hobby-ul să fie unul pașnic și inofensiv.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSAGETATOR
Articolul următorVARSATOR