like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop aprilie 2017 VĂRSĂTOR

Dragoste
Comunicarea își pune amprenta asupra relațiilor Vărsătorilor în aprilie 2017, cu rezultate bune dacă este deschisă, sinceră și măsurată – acesta este mesajul trimis de Soare, stăpânul casei relațiilor Vărsătorului.Dacă ai pe rol un amor mai recent sau mai înflăcărat, ia-o ușurel: Mercur, stăpânul casei iubirii Vărsătorului, este retrograd. S-ar putea ca lucrurile să nu meargă mereu ca la carte, caz în care ar fi bine să cugeți mai adânc asupra situației, eventual să faci un pas în spate pentru a avea o mai bună perspectivă.Pot apărea unele complicații și în zona casei ori a familiei. Pe de altă parte, nu este exclus ca în acest domeniu să pui în aplicare un proiect mai vechi.
În fine, în aprilie 2017 există o strânsă conexiune între relații și bani.

Muncă și bani

Banii și afacerile rămân în atenție și în aprilie. Venus se află în casa câștigurilor Vărsătorului, în mișcare retrogradă în prima parte a lunii și în mișcare directă în a doua parte, marcând un moment important, de concluzii și hotărâri. Se poate însă, la fel de bine, să fie vorba despre o inițiativă financiară ce are ca motivație dragostea, frumusețea, plăcerile sau confortul. Poate o investiție la care te gândeai mai demult? O renovare, o reparație?Mercur retrograd și Marte atrag atenția Vărsătorilor asupra locuinței și proprietăților, așa că n-ar fi exclus ca acolo să fie un centru de interes.În rest, aprilie 2017 mai poate evidenția preocupările intelectuale, negocierile, comunicarea, drumurile sau activitățile comerciale.

Formă fizică

Nu se întrevăd probleme deosebite legate de sănătatea Vărsătorilor.Din punct de vedere fizic te situezi în parametrii normali, iar cu moralul ești OK.Poate că sunt unele lucruri care merg mai greu, iar asta te supără, dar stresul de acest gen este ceva comun cam pentru toată lumea în aprilie 2017.

 

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI