like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop NOIEMBRIE 2018 VĂRSĂTOR

DragosteLa 8 noiembrie 2018 Jupiter își începe tranzitul prin casa XI a Vărsătorului (prietenii și grupurile socio-profesionale), ceea ce prevestește o viață socială intensă, care ar putea scoate din amorțeală și plictis cuplurile mai vechi. Unii Vărsători au tendința să se îndepărteze de partener/parteneră, revendicând mai multă libertate de mișcare. Un simplu telefon de la un prieten sau o prietenă poate constitui un excelent pretext pentru a scăpa de gura consoartei/consortului. Depinde numai de tine cum alegi să-ți joci cartea în cuplu, dar îți recomand să nu ratezi ocazia de a revitaliza relația de cuplu si de a ajunge din nou la apropiere, înțelegere și distracție în comun.Mercur, guvernatorul iubirii Vărsătorilor, se găsește și el în casa XI, ceea ce îi avantajează pe Vărsătorii celibatari care sunt în căutare de jocuri ale seducției, dar celor căsătoriți le scoate în cale diverse tentații. Aspectele tensionate pe care Mercur le formează cu Neptun (13–20 noiembrie) și cu Marte (25-26 noiembrie) sugerează că pot să apară complicații, confuzii, iluzii, apoi certuri și reproșuri, cel mai probabil legate de bani sau de contribuția ta la viața de cuplu. La 22 noiembrie 2018 Soarele, guvernatorul parteneriatelor Vărsătorilor, intră și el în casa XI. Astfel, se creează o conjunctură favorabilă pentru a face cunoștință cu o persoană care să merite toată atenția ta și cu care să poți lega o relație pe termen lung.Atmosfera tensionată a ultimelor zile de noiembrie este mai favorabilă Vărsătorilor care doresc să iasă dintr-o relație amoroasă sau dintr-o căsnicie care nu mai funcționează de multă vreme.

Muncă și bani: Luna noiembrie începe promițător pentru cariera Vărsătorilor. La 7 noiembrie 2018 beneficiezi de o Lună Nouă în casa carierei, a reputației socio-profesionale și a direcției în viață. Având în vedere că Luna îți guvernează casa muncii și a sănătății, acest moment de Lună Nouă se anunță de mare importanță pentru ceea ce vrei să faci mai departe din punct de vedere profesional. Începe o perioadă foarte bună pentru redefinirea țelurilor pe termen lung, pentru a face noi planuri de afaceri, pentru a atrage parteneri, colaboratori și investitori noi, pentru a găsi noi modalități prin care să-ți faci cunoscute realizările. Este posibil să beneficiezi de o promovare, dar te alegi și cu responsabilități noi. Ai ocazia să devii mai cunoscut și să joci un rol mai important în plan profesional, însă această schimbare are și dezavantaje, nu numai avantaje. În ceea ce privește veniturile, situația nu este foarte clară în luna noiembrie 2018 și este recomandat să fii foarte atent la tendința de a avea așteptări prea mari de la ceilalți și de a te lăsa amăgit de promisiuni care ascund capcane. Dacă ești promovat sau dacă faci primii pași spre angajare, te sfătuiesc să discuți în detaliu care sunt beneficiile financiare. De asemenea, dacă ai de plătit colaboratori sau dacă angajezi personal, este indicat să faci oferte foarte clare și precise. Mercur, guvernatorul casei VIII a Vărsătorului (resursele comune, taxele, amenzile, creditele, finanțările, moștenirile), începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018. Începând cu această dată este recomandabil să eviți deciziile financiare majore și să fii atent la calcule și la modul în care te exprimi, ca să eviți neînțelegerile. La 16 noiembrie Marte începe să îți tranziteze casa banilor munciți, ceea ce arată că ești hotărât să câștigi mai mult și să ajungi cât mai repede la stabilitate materială. În ultimele zile ale lunii, însă, pot apărea neînțelegeri în legătură cu diverse sume pe care le ai de plătit sau de încasat.

Formă fizică: Privești cu multă încredere spre viitor și ești gata să îți redefinești țelurile sub influența prietenilor. Acest lucru îți poate aduce însă dezamăgiri și pierderi care te-ar putea demoraliza. Pentru a-ți păstra tonusul, pofta de viață și entuziasmul creator, este recomandat să fii precaut și să nu iei de bune chiar toate sfaturile sau îndemnurile.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI