like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop AUGUST 2018 VĂRSĂTOR

Dragoste Până la 23 august 2018 Soarele traversează casa parteneriatelor Vărsătorului, pentru ca apoi să pășească în casa intimității și a resurselor comune, aducând la lumină o serie de probleme mai vechi ce trebuie rediscutate și rezolvate de comun acord. Cu Mercur, stăpânul casei iubirii Vărsătorului, în casa parteneriatelor, în mers aparent retrograd până la 19 august, comunicarea nu este tocmai floare la ureche. Se poate ca perechea ta să pună piciorul în prag și să îți reproșeze imprudențele amoroase comise de-a lungul anilor. De această dată nu mai țin negările, oricât de vehemente ar fi ele, fiindcă perechea ta nu mai poate fi dusă cu preșul. Ai mai mult de câștigat dacă dai dovadă de sinceritate și de verticalitate. Eclipsa de Soare din 11 august 2018 activează chiar casa parteneriatelor Vărsătorului, deschizând perspective de înnoire. Prin urmare, nu e deloc greu să dai un nou impuls căsniciei, cu mai multă deschidere spre nevoile perechii tale. Dar, la fel de bine, poți pune punct unei căsnicii care nu funcționează, alegând astfel un nou drum relațional. Unii Vărsători ar putea decide să se căsătorească sau să își asume mai multe responsabilități legate de viața în doi. Dacă ești celibatar, eclipsa de Soare aduce și șanse de a întâlni o persoană interesantă, dar nu este indicat să te grăbești să îți asumi angajamente pe termen lung, cel puțin în primele două decade.

Muncă și bani: Jupiter, Marele Benefic, tronează în casa carierei și a reputației sociale a Vărsătorului, dar în prima decadă a lunii august este în careu cu Soarele, apoi, până la finele lunii, în careu cu Mercur. Prin urmare, te avantajează proiectele de grup, colaborările și cultivarea contactelor sociale dar, pe de altă parte, ai putea avea tendința să contești autoritatea sau opiniile celorlalți. Pot apărea divergențe legate de investiții, de repartizarea unor beneficii, de utilizarea sau reinvestirea profitului. Unii Vărsători pot avea impresia că sunt frânați de ceilalți sau că investesc nejustificat de mult într-un parteneriat profesional. Eclipsa de Soare din 11 august 2018 încurajează reînnoirea unor contracte și colaborări profesionale sau încheierea celor care nu mai funcționează cum trebuie, pentru a lăsa loc altora noi. Jupiter guvernează, alături de Neptun, și casa banilor munciți ai Vărsătorului. În luna august 2018, Jupiter și Neptun sunt în aspect armonios, oferindu-ți intuiție și inspirație, dar și predispoziția de a-ți face iluzii în legătură cu anumite proiecte profesionale și cu beneficiile pe care le poți obține.Situația financiară se poate îmbunătăți după 23 august.

Formă fizică și moral: Frământările interioare intense creează o anumită irascibilitate, care se poate accentua în a doua jumătate a lunii și riscă să îți slăbească sistemul imunitar. Ar fi bine să încerci să îl susții prin alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Ca să îți regăsești tonusul psihic, se recomandă să îți faci timp și pentru activități care îți aduc bucurie sufletească, să faci lucruri în care crezi cu adevărat.

 

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI