like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop septembrie 2017 VĂRSĂTOR

Dragoste
După o lună mai agitată, acum poți să te bucuri pe îndelete de o viață relațională armonioasă, fiindcă Venus se află în casa cuplului Vărsătorului până la 20 septembrie 2017. Traiul în doi e mai plăcut, ofertele amoroase sunt mai numeroase, puterea de atracție crește, iar dragostea găsește mai ușor drumul către tine.Mai mult, tranzitul lui Venus prin casa cuplului capătă în 2017 o importanță sporită, fiindcă Venus face aspecte bune cu Saturn, stăpânul tradițional al Vărsătorului, și cu Jupiter, Marele Benefic. Configurația vestește un eveniment sentimental important sau o frumoasă realizare comună pentru cuplu.Relevant este și faptul că Mercur, stăpânul casei dragostei și a sexului Vărsătorului, își reia mersul direct în casa cuplului.

Muncă și bani
Luna septembrie 2017 are un pronunțat caracter financiar. Prin casa a opta a Vărsătorului își fac de lucru Soarele, Mercur (stăpânul acestei case), Marte (stăpânul casei carierei Vărsătorului) și, în ultima decadă, Venus, impulsionându-ți interesul pentru afaceri, investiții și alte demersuri cu conotații bănești. Se poate să ai contacte mai frecvente sau mai relevante cu instituțiile financiare, să ai de-a face cu accesarea de fonduri, căutarea de sponsori, cu achiziții sau plăți de valoare mare, cu demersuri legate de o moștenire sau un partaj. Lucrurile par să aibă legătură cu o colaborare, cu un parteneriat sau cu alte persoane care au influență asupra banilor tăi, cum ar fi clienții, consilierii fiscali ș.a.

Formă fizică și moral
Din fericire, stăpânul Vărsătorului, Saturn, se află într-o casă bună și atât el, cât și Soarele tău natal, se află într-o relație favorabilă și protectoare cu Jupiter, Marele Benefic. Altfel, toate planetele care se perindă prin casa a opta a Vărsătorului ar putea fi cauzatoare de stres, neliniște, fobii, obsesii sau chiar crize de sănătate. Ar fi bine să te relaxezi și să nu-ți faci griji din motive închipuite.

 

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI