like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop FEBRUARIE 2018 VĂRSĂTOR

Dragoste
Februarie 2018 îți zâmbește …Peisajul este idilic, mai ales în primele două decade, când prin zodia ta trec Venus (planeta iubirii), Soarele (stăpânul casei cuplului Vărsătorului) și Mercur (stăpânul casei pasiunii și a sexualității). Cu așa o companie, nu ai cum să nu te bucuri de dragoste! Ți se fac ochi dulci, propuneri indecente, declarații romantice, avansuri mai mult sau mai puțin discrete. Emani senzualitate, iar lucrurile se aranjează în jurul tău de așa manieră încât să construiască cel mai îmbietor cadru pentru amor.O parte din șansa sentimentală se perpetuează și în ultima decadă din februarie, dar abordarea este ceva mai practică și mai realistă.

Muncă și bani:
Eclipsa de Soare, care are loc în februarie 2018 în Vărsător, aduce un suflu înnoitor în viața profesională. Tot către înnoire caută și Mercur, aflat și el în Vărsător. Marte, planeta acțiunii, aflat în casa a unsprezecea a Vărsătorului, pune la cale proiecte entuziaste. Soarele, care tranzitează Vărsătorul, te pune în lumină, te plasează în poziții de comandă sau în situații în care poți face dovada calităților organizatorice și administrative. În prima decadă, Venus adaugă diplomație, șansă prin farmec personal sau prin relații, și bănuți în buzunar. Venus se îngrijește de banii tăi și în restul lunii februarie 2018, ajutată în ultima decadă de Mercur și de Soare.Împreună, Venus, Mercur și Soarele îl susțin admirabil pe Jupiter, situat în casa carierei Vărsătorului, deci succesul este asigurat.

Formă fizică:
În februarie 2018 ești într-o formă fizică excelentă, mai ales în primele două decade, când Soarele, dătătorul de vitalitate, se află în Vărsător.Te mai bucuri de susținerea energicului Marte și chiar și de cea a lui Jupiter care – atenție! – poate să te predispună și către excese.Moralul este și el bun în primele două decade, ba chiar înfloritor în prima, sub vesela și optimista influență a lui Venus.Ultima decadă este mai degrabă neutră.

 

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI