like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Dragoste:Luna Nouă din data de 3 iunie 2019 activează casa V a Vărsătorului (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale), ceea ce înseamnă că ai șansa de a aduce un nou suflu relației tale amoroase, de a-ți surprinde perechea cu o cină romantică sau cu un alt gest care să vă apropie. Dacă n-ai pe nimeni deocamdată, dar te atrage cineva, eastrolog.ro îți recomandă să profiți de această energie astrală pentru a-ți face cunoscute sentimentele, pentru a face o invitație în oraș, la un film, la o expoziție etc. Soarele, guvernatorul casei VII a Vărsătorului (parteneriatele și căsătoria), traversează casa V până la 21 iunie 2019. Venus i se alătură din 9 iunie, așa că ești cu adevărat într-o perioadă romantică, plină de bucurie și efervescență amoroasă, o perioadă numai bună pentru a-ți (re)descoperi și exersa puterea de seducție, pentru a călători alături de persoana iubită sau pentru a întâlni pe cineva interesant aflat la distanță mare de tine, poate chiar în străinătate.

Dacă ești deja parte a unui cuplu cu vechime, situația se înseninează, se animă, ai parte din nou de priviri complice cu perechea ta, de momente de pasiune și de încântare. Vărsătorii celibatari nu au de ce se plânge. Viața le scoate în cale o mulțime de posibilități de a-și găsi pe cineva, măcar de ocazie. De altfel, Vărsătorii aflați în căutarea iubirii ar trebui să țină cont de faptul că tranzitele lunii iunie 2019 susțin mai degrabă relațiile pasagere, fără obligații sau angajamente pe termen lung.

Muncă și bani: Viața profesională a Vărsătorilor este intensă în luna iunie. Vei fi aglomerat, solicitat, dar dispus să te achiți de responsabilități cu profesionalism. Cu Marte în casa VI (munca), însoțit de Mercur (în perioada 4-27 iunie) și de Soare (din 21 iunie), tinzi să devii competitiv, să îți asumi prea multe sarcini, în ciuda unei oboseli sau chiar a unei tracasări evidente. Oricât de entuziast, de creativ și de plin de pasiune te-ai simți, este recomandabil să faci un exercițiu util de dozare a eforturilor și a energiei.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, în luna iunie 2019 ai mai multe șanse de a găsi ceva care să te încânte, un loc de muncă în care să simți că te poți exprima, unde să îți pui cu adevărat în valoare talentele și competențele. Nu ar trebui însă să pierzi din vedere posibilitatea de a transforma un hobby, un talent sau o pasiune într-o afacere, chiar dacă mai mică, măcar la început.

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt prea clare. Se poate să ai parte de o dezamăgire răsunătoare, în cazul în care aștepți venituri sau sprijin prin intermediul unui grup, din colaborarea cu o organizație, dintr-un proiect comun sau din vânzări online. 

Formă fizică: Anxietatea, stresul și oboseala conduc la probleme de sănătate, pentru că apare mai mult ca oricând un risc de somatizare a conflictelor și frământărilor interioare. Nervozitatea crește spre finele lunii și ești mai predispus la a-ți ieși din fire, copleșit de responsabilitățile cotidiene. Este momentul să delegi o parte din sarcini, să ceri sprijin perechii de viață, prietenilor, colegilor etc. Schimbă ritmul, caută să te odihnești, și îți vei reveni la o formă fizică și psihică mult mai bună. Atenție la o predispoziție de a face din țânțar armăsar. Dacă chiar ai temeri mari legate de sănătate, mergi la medic și îți vine imediat inima la loc!

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913