like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop APRILIE 2018 VĂRSĂTOR

Dragoste Esențialul vieții relaționale a Vărsătorilor în aprilie 2018 se sprijină pe comunicare și comuniune mentală. În această privință, stăpânul casei cuplului, Soarele, și stăpânul casei erotismului, Mercur, sunt perfect de acord. Conversațiile, schimburile de impresii, mesajele și împărtășirea unor interese intelectuale facilitează apropierea între parteneri sau pot conduce la o nouă dragoste, dacă asta îți dorești. Poate că nu merge mereu foarte ușor (fiindcă Mercur este retrograd în prima jumătate a lunii aprilie), dar poate că tocmai aici este o lecție de învățat, un adevăr de descoperit, un subiect de aprofundat: să înveți să discuți în cuplu despre orice, inclusiv despre lucrurile cele mai sensibile și mai intime.

Muncă și bani: Cu Jupiter în casa carierei Vărsătorului, până în noiembrie lucrurile se aranjează într-un fel sau altul în favoarea ta. În aprilie 2018 s-ar putea să nu îți meargă prea ușor, să nu ai chiar atât de multă libertate de alegere cum ai vrea, să resimți niște limite sau blocaje. Asta, fiindcă Saturn, stăpânul tradițional al zodiei tale, și Marte, planeta inițiativei și stăpânul casei carierei Vărsătorului, nu stau prea confortabil în casa a douăsprezecea. Din fericire, Saturn și Marte sunt în acord cu Jupiter, așa încât, chiar în condiții restrictive, niște rezultate bune tot apar. Cel mai important este să te adaptezi mental la situație. Comunicarea, drumurile, comerțul și activitățile intelectuale sunt sub reflector. Banii nu constituie o problemă.

Formă fizică: Perioada este sensibilă: casa a douăsprezecea a Vărsătorului este foarte încărcată, ceea ce poate fi dăunător sistemului imunitar și rezistenței generale a organismului. Există riscul unor evoluții negative pentru sănătate, care se insinuează subversiv, pe tăcute, sau riscul unor afecțiuni ori accidentări care te pot indisponibiliza pentru o perioada. Se recomandă cu tărie evitarea abuzurilor și a suprasolicitării (fizice și intelectuale), adoptarea unui stil de viață ponderat, disciplinat și prudent, din care să se elimine orice factor de risc. Atenție în deplasări!

 

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI