like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop august 2017 VĂRSĂTOR

Dragoste
Ce desfășurare de forțe în casa relațiilor Vărsătorului! În august 2017, acest sector devine podiumul pe care defilează Soarele, dar și câmpul de operațiuni (dacă nu cumva chiar de bătălie) al lui Marte. Energie multă, energie pasională, înfocată, nărăvașă.Dorința de cucerire și de impunere a voinței este foarte mare. Este cea care îți dă curajul de a face primul pas sau de a-ți arăta dragostea prin gesturi mărețe, dar și cea care poate speria sau chiar irita prin înflăcărare, lipsă de răbdare sau de diplomație.În unele situații, perechea poate să simtă că nu ții cont de părerea sau de sentimentele sale, că-ți lipsește empatia, tandrețea, gingășia. Ar fi bine să o iei mai ușor, mai ales că eclipsa de Soare din august 2017 se produce tot în casa cuplului Vărsătorului.

Muncă și bani

Asocierile, colaborările și munca de echipă au un cuvânt greu de spus în august 2017, fiindcă Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, se află în casa relațiilor, însoțit de Soare. Combinația Soare-Marte este caracteristică și pentru competiții, rivalități sau litigii.Viața profesională depinde de ceilalți, care pot să te ajute sau să te încurce, după împrejurări, lucru confirmat și de prezența lui Venus, planeta relațiilor, în casa muncii Vărsătorului. În august 2017 interesul tău este să-ți faci aliați, să-i antrenezi pe ceilalți în proiecte comune motivante, pline de ambiție.În plan financiar, ar fi bine să-ți pui ordine în afaceri, datorii și actele contabile, ca să nu fii prins(ă) pe picior greșit, și să te gândești bine înainte de a lua decizii, fiindcă Mercur retrogradează într-una dintre casele banilor Vărsătorului.

Formă fizică

Trăiești într-o presiune cam mare în august 2017, iar opoziția lui Marte la Soarele natal ar putea să-ți creeze o stare de nervozitate sau de nerăbdare și o tendință mai accentuată către risc sau excese.Este recomandat să-ți diminuezi stresul și să-ți echilibrezi energiile prin masaj, reflexoterapie, aromaterapie, muzică, dans, preocupări culturale sau spirituale.

 

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI