like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop OCTOMBRIE 2018 VĂRSĂTOR

DragosteMercur, guvernatorul caselor pasiunii Vărsătorului, este foarte activ în octombrie 2018, ceea ce te predispune la o viață amoroasă plină de neprevăzut și de freamăt, exact așa cum îți place. Intrigile nu lipsesc din tabloul lunii, nici relațiile secrete, dar este recomandat să te gândești bine înainte să-ți pui în pericol căsnicia sau relația amoroasă în care ești deja implicat. Multitudinea de planete din casa X a Vărsătorului, printre care și Venus (în mers aparent retrograd din 5 octombrie), ar putea prevesti și o expunere neplăcută la bârfe sau faptul că riști să îți strici reputația din cauza unor imprudențe sentimentale.Lăsând însă deoparte acest tip de complicații, unii Vărsători pot avea parte de atracții bruște, pasionale, provocatoare, stimulante. Astfel, celibatarii au toate șansele să își găsească pereche și să își exerseze puterea de seducție, bucurându-se de romantism și de o viață erotică intensă. Vărsătorii căsătoriți pot avea uneori impresia că nu au suficientă libertate de mișcare dar, pe de altă parte, ar putea fi geloși pe perechea de viață. N-ar strica să cauți activități care să vă placă amândurora, astfel încât să petreceți mai mult timp împreună. Dacă îți ignori soțul/soția, s-ar putea să ai neplăcuta surpriză ca acesta/aceasta să se îndepărteze, mai ales în ultima săptămână a lunii.

Muncă și bani:Casa X a Vărsătorului (cariera și statutul socio-profesional) este plină de planete: Venus, care începe să retrogradeze la 5 octombrie, Jupiter, Mercur (din 10 octombrie) și Soarele (din 23 octombrie). Prin urmare, este de așteptat să se ivească oportunități profesionale deosebite, dar care au nevoie de timp pentru a se concretiza. Cu răbdare și perseverență, poți să pui bazele unei afaceri noi sau ale unor noi relații de cooperare ori de asociere. Este indicat să rămâi prudent în ceea ce privește relațiile cu străinătatea, mai ales dacă desfășori activități de import-export sau dacă ai colaborări cu firme din străinătate ori cu capital străin. În a doua jumătate a lunii octombrie 2018 ești mai dispus să lupți pentru ceea ce ți se cuvine și, drept urmare, s-ar putea să obții o promovare sau recunoașterea publică a meritelor ori a contribuției la un proiect.
Este posibil să ia naștere o rivalitate profesională dură, neconstructivă, cu un asociat, colaborator sau coleg, ori chiar cu perechea de viață. Recomandarea este să tratezi situația cu prudență maximă.Din punct de vedere financiar, datoriile îți dau bătăi de cap și ai face bine să depui mai mult efort pentru achitarea lor. Vărsătorii care au investit sau au de gând să investească într-un proiect imobiliar, ar putea să constate că lucrurile se complică sau că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar. Se recomandă o reevaluare a strategiei și a planurilor pe termen

Formă fizică și moral: Ai tendința să îți neglijezi starea de sănătate. Chiar și o răceală de sezon ar trebui tratată cu seriozitate, ca să nu te trezești că ești scos din circuit timp de câteva zile.Chiar dacă ai multă energie și te simți în stare să muți munții din loc, ai nevoie de odihnă și de un răgaz de meditație, în care să privești lucrurile în perspectivă, pe termen lung.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCAPRICORN
Articolul următorPESTI