like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop NOIEMBRIE 2018 PEŞTI

Dragoste Venus, recent intrată în casa VIII a Peștilor, continuă să retrogradeze până la 16 noiembrie 2018. Prin urmare, temele principale ale acestei perioade sunt intimitatea, gelozia, posesivitatea și dependența emoțională sau financiară. Despre Pești se spune adesea că sunt genul dependent emoțional, dar de data aceasta ar putea fi rândul lor să se simtă sufocați. Ar fi bine să te gândești serios ce înseamnă pentru tine intimitatea și ce așteptări ai de la partener/parteneră. Unii Pești ar putea căpăta adevărate obsesii față de un fost iubit sau o fostă iubită. Pe de altă parte, te bucuri de o putere de seducție deosebită. În momentul în care Venus își reia mersul direct, s-ar putea să iasă la lumină diverse secrete care riscă să dinamiteze relația în care te afli. Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Peștilor, inclusiv căsnicia, începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018, iar aspectele sale tensionate cu Neptun și Marte prevestesc nemulțumiri și certuri. Unii Pești ar putea să constate că nu prea mai reușesc să ajungă la un punct de vedere comun cu perechea de viață, astfel încât devine necesar să aibă o discuție serioasă și să analizeze perspectivele pe termen lung. Alți Pești reușesc să descopere cum pot funcționa alături de persoana pe care o iubesc, chiar dacă scopurile lor nu coincid. Soluția ar putea fi destul de simplă și la îndemână: să își acorde reciproc mai multă libertate de mișcare, mai mult spațiu personal.

Muncă și bani: Cariera devine prioritară pentru cei mai mulți Pești și se conturează șanse nesperate de dezvoltare socio-profesională, de promovare și de succes. La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Peștilor, de unde îi va inspira timp de aproximativ un an. Dacă vrei să schimbi locul de muncă sau chiar domeniul de activitate, eastrolog.ro îți sugerează că acum este momentul să acționezi. Ai face bine, însă, să nu te lași influențat de orgoliu, fiindcă riști să deteriorezi relațiile cu superiorii și cu partenerii de afaceri sau să intri în conflict cu o instituție a statului.La 16 noiembrie 2018 Marte, planeta care guvernează banii munciți ai Peștilor, intră chiar în Pești. Prin urmare, nivelul veniturilor și șansele de a descoperi noi surse ori noi metode de câștig depind acum de modul în care te comporți și de prima impresie pe care o faci celorlalți. Banii generează tensiuni, mai ales spre finele lunii, atât în viața de cuplu, cât și în relația cu partenerii de afaceri ori cu clienții. Eventualele negocieri privind un credit, un partaj, o pensie alimentară sau un alt tip de obligație s-ar putea dovedi dificile și nu se recomandă să forțezi nota. Instabilitatea financiară poate fi destul de mare și este necesar să investești într-un mod cât mai realist, doar în proiecte care merită cu adevărat. Nu este deloc indicat să cumperi obiecte de lux sau să te împrumuți.

Formă fizică: Cu moralul stai bine, însă este recomandabil să fii atent la starea de sănătate. Ar cam fi momentul să investești într-un control medical general și să-ți faci analize complete, fiindcă astfel cresc șansele de a remedia la timp eventualele dezechilibre, înainte ca acestea să conducă spre ceva mai complicat. Dorința de a face cât mai mult în plan profesional te poate duce la epuizare. Iți recomand sa-ți faci timp pentru tine, pentru a te detașa din când în când de activitatea profesională solicitantă și cauzatoare de stres.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip