like_facebook_samuel_prestPESTI

Horoscop IUNIE 2019 PEŞTI

Dragoste: Casa V a Peștilor (iubirea și aventurile amoroase) este activată deja în iunie 2019 de prezența lui Marte. Alături de Marte vin și Mercur, guvernatorul casei parteneriatelor, (în perioada 4-27) și Soarele (din 21 iunie). Prin urmare, ești mai încrezător în tine și în puterea ta de a fermeca persoane pe care, în alte circumstanțe, le-ai considera inabordabile. Sau poate că îți găsești curajul de a-ți mărturisi sentimentele față de o persoană care te atrage ori cu care, poate, ai deja o relație, dar e relativ nouă.

Nici Peștii care sunt parte a unui cuplu cu vechime nu duc lipsă de romantism, tandrețuri și poezii sub clar de lună. Fii atent la ceea ce spui și la promisiunile pe termen lung pe care le faci, pentru că Neptun, guvernatorul zodiei Peștilor, incepe să retrogradeze la 21 iunie. Din această cauză, poți fi în ceață și e mare nevoie să te clarifici tu cu tine în legătură cu ceea ce vrei să faci mai departe în viață, dar îi poți băga în ceață și pe cei de lângă tine. Ideal ar fi să nu dai speranțe false altora. Mai bine spui din start că nu știi dacă vrei să-ți asumi sau nu angajamente pe termen lung, decât să fii evaziv și să lași lucrurile în… coadă de pește.

Muncă și bani: Pentru mulți Pești, direcția în carieră pare să fie destul de incertă, iar viitorul profesional nesigur. Unii Pești pot avea parte de o trezire la realitate cam bruscă, oricât de mult ar încerca să evite anumite decizii ori situații profesionale. Nu este deloc indicat să te grăbești spre acțiuni și concluzii, ci e mai bine să încerci o schimbare de perspectivă, să te consulți cu tine însuți vizavi de ceea ce ar putea constitui vocația ta.

Este vremea să îți clarifici imaginea de ansamblu, să cauți să înțelegi situația reală și să-ți revizuiești posibilitățile pe termen lung. În orice caz, ține cont și de faptul că nimic trainic nu se construiește peste noapte. Se recomandă mare prudență în comunicarea cu șefii sau cu autoritățile statului. Acolo unde nu ai suficiente cunoștințe despre legile în vigoare, consultă un specialist și ține cont de sfaturile sale.Din punct de vedere financiar, ești mai predispus la cheltuieli pe distracții. Nu-i rău să te răsfeți, dar fă-o cu măsură și evită tentația câștigurilor rapide ori a speculațiilor financiare.Un talent ori un hobby îți poate aduce venituri suplimentare, te poate ajuta să depășești o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar sau îți deschide perspective spre antreprenoriat.

Formă fizică: Multe lucruri te țin în tensiune în luna iunie 2019, inclusiv unele legate de familie ori de spațiul de locuit, și îți este dificil să le faci față din punct de vedere emoțional. Se poate să simți că nu ai o bază de sprijin, că nu ți-e nimeni aproape dar, pe de altă parte, nici tu nu prea știi ce vrei.Când te simți ca-n carusel, te sfătuiesc să iei o pauză. În caz contrar, riști să îți slăbești sistemul imunitar și să te procopsești cu răceli sau tulburări digestive.