like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop AUGUST 2018 PEŞTI

Dragoste Viața amoroasă este plină de evenimente, de surprize, dar și de controverse și discuții în contradictoriu. Diferențele de principii și de convingeri dintre tine și perechea ta sunt mai vizibile în august 2018 și par să umbrească viitorul comun sau proiectele pe termen lung – dar această situație nu durează mult. La 19 august 2018 Mercur, guvernatorul parteneriatelor Peștilor, își reia mersul direct, iar diferențele de opinie pot deveni constructive. Din fericire, energia astrală susține reinstaurarea armoniei în viața de cuplu a Peștilor, așa că ai toate șansele să ajungi la pace, iubire și înțelegere. La 7 august 2018 Venus devine puternică, fiindcă intră în propriul domiciliu, adică în casa intimității Peștilor, oferindu-ți putere de seducție. Dorințele senzuale și nevoile erotice se amplifică, așa că se recomandă să le gestionezi cu grijă. Peștii care fac parte din cupluri bine cimentate (re)descoperă atracția față de persoana iubită, care contribuie la consolidarea intimității și a încrederii reciproce. Începând din 23 august 2018 Soarele îți luminează casa parteneriatelor și a căsătoriei și se află în relații bune cu Saturn și cu Pluton din casa prietenilor și a anturajului. În această perioadă ai putea aborda cu mai mult succes persoana care îți place, dar ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și să fii dispus să depui efort până să se concretizeze ceva între voi. În ultimele zile ale lunii august te-ai putea confrunta cu gelozia unei persoane din anturaj. Este recomandat să fii atent și să nu o lași să-ți strice relația de iubire sau căsnicia.

Muncă și bani: Marte, planeta care îți guvernează casa banilor munciți, se găsește în mers aparent retrograd până la 27 august, încurajând cumpătarea și reorganizarea priorităților financiare. În prima decadă a lunii ai putea chiar să încerci o refinanțare, reeșalonarea unor datorii sau un împrumut. Dacă ai prieteni care îți datorează bani pe care amână să ți-i înapoieze, acum poți relua discuțiile, cu încredere și răbdare. Rezultatele s-ar putea vedea după 27 august. Din punct de vedere profesional ai de depus mult efort pentru a obține tot ceea ce îți dorești și ar fi bine să revizuiești anumite contracte sau să te gândești serios la perspectivele pe care ți le oferă locul de muncă actual. Este o perioadă bună pentru a tatona o eventuală (re)calificare sau schimbarea locului de muncă. Eclipsa de Soare din 11 august 2018 are loc în casa muncii Peștilor și susține orice înnoire, chiar și doar de perspectivă. Sunt, însă, de evitat deciziile luate sub impulsul momentului. Nu este indicat să părăsești actualul loc de muncă dacă nu ai o variantă de rezervă. Din altă perspectivă, în luna august se impune atenție maximă la colaborările și contractele cu străinătatea și la litigiile ce pot deriva din drepturi comune.

Formă fizică: Climatul astral te susține, te simți optimist și inspirat, creativ și dornic să găsești sensuri profunde în munca pe care o depui. Totuși, din prea mult entuziasm, ai putea avea tendința să depui mai mult efort decât este necesar. În a doua jumătate a lunii se poate să te simți mai obosit și mai lipsit de chef. Dacă începi să ai gânduri pesimiste, este doar efectul oboselii, așa că ai face bine să acorzi mai mult timp odihnei și relaxării. De când n-ai mai citit o carte bună?

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip