like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop septembrie 2017 PEŞTI

Dragoste
Luna septembrie 2017 are puternice conotații relaționale, care îți marchează viața socială, colaborările, mariajul sau legăturile sentimentale. Prin casa relațiilor Peștilor își fac drum Soarele (până pe 22 septembrie), Marte (începând din 5), Mercur (între 8 și 30) și Venus (după 20). O mare aglomerație, care generează un dinamism accentuat, multă pasiune, nevoia de a acționa rapid și decisiv, posibilitatea de a avea de ales între mai multe variante și, în general, apariția unor evenimente remarcabile prin importanță sau intensitate. Perioada aduce elan, revigorare sau înnoire. Este interesant că Mercur, stăpânul casei relațiilor Peștilor, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017 în casa responsabilităților, chiar acolo unde s-a format eclipsa de Soare din 21 august, legând cumva viața de cuplu a Peștilor de muncă sau obligații.

Muncă și bani
În primele două decade din septembrie 2017 se formează o combinație fericită între Venus (aflată în casa muncii Peștilor), Saturn (aflat în casa carierei) și Jupiter (situat într-o casă financiară). Configurația este prielnică dezvoltării profesionale, afacerilor și productivității. Perioada este potrivită pentru a întreprinde acțiuni care îți pot rentabiliza munca și ți-o pot face mai plăcută și mai rodnică. Colaborările, parteneriatele și munca de echipă sunt prioritare, solicitante și aducătoare de satisfacții.Este posibil ca septembrie 2017 să aducă Peștilor decizii sau evenimente legate de contracte, clientelă, concurență. Oricum, relațiile cu ceilalți au un rol determinant asupra carierei și veniturilor, deci consolidează-le și menține-le într-un cadru amiabil!

Formă fizică
Ieșirea din retrogradare a lui Mercur în casa bolilor Peștilor chiar în punctul în care s-a format eclipsa de Soare din august ar putea favoriza punerea unui diagnostic, adoptarea unui tratament sau clarificarea unei probleme medicale.Combinația cere să fie tratată cu toată responsabilitatea, așa că e bine să mergi pe cărări sigure și pe mâna celor mai buni specialiști (medici) în domeniu.Altfel, perioada este cam agitată și te zbați prea mult pentru ceilalți. Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip