like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop OCTOMBRIE 2018 PEŞTI

Dragoste Mercur, guvernatorul relațiilor Peștilor, este foarte zglobiu în octombrie 2018, promițând agitație în viața de cuplu sau în viața celor care se gândesc să oficializeze o relație amoroasă.Pentru mulți Pești, luna octombrie ar putea marca o perioadă de reconectare cu persoana iubită și de regăsire a pasiunii, o perioadă în care reînvie atracția fizică, erotismul și dorința de a crea împreună un spațiu în care să vă simțiți în siguranță. Intimitatea este unul dintre subiectele importante pentru Pești în luna octombrie, mai ales că Soarele iluminează acest sector de viață până în data de 23, iar Venus, guvernatoarea casei pasiunii, retrogradează începând cu data de 5.Peștii care nu au o relație stabilă sau care încă nu s-au decis ce doresc, sunt în pericol să facă o alegere greșită în plan amoros. În această perioadă este de preferat să cauți perspective noi la probleme vechi și să acorzi mai multă atenție nevoilor persoanei iubite. V-ar face bine să ieșiți din mediul în care stați zi de zi, de exemplu să faceți împreună o călătorie, chiar și una mai scurtă, să reveniți în locul în care v-ați cunoscut sau în locuri care vă sunt dragi, de care vă leagă amintiri frumoase. Peștii celibatari ar putea fi atrași de persoane de departe sau pot avea o predispoziție de a se întoarce la persoane cu care au mai avut de-a face, chiar dacă episoadele anterioare nu au decurs prea bine.Pe de altă parte, unii Pești ar putea ajunge să aprecieze o persoană care le-a fost alături, doar după ce relația s-a destrămat.În orice caz, recomandarea pentru luna octombrie este să eviți deciziile bruște în ceea ce privește viața amoroasă.

Muncă și bani:O chestiune financiară ar putea deveni atât de presantă încât să te facă să te gândești la un împrumut sau la vânzarea unor bunuri. Unii Pești și-ar putea dori să scape de un credit imobiliar sau să vândă un spațiu de locuit mai mare pentru a cumpăra altceva mai mic sau într-o zonă mai ieftină, rămânând astfel cu o diferență de bani. Dacă te decizi să te muți,te sfătuiesc să îți stabilești un buget clar și realist pentru mutare. Banii te pot aduce și în conflict cu un prieten sau cu un grup, mai ales dacă ești în situația de a recupera o sumă pe care ai dat-o cu împrumut.Poți să faci presiuni, dar ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și diplomație. Pentru a-ți spori veniturile, s-ar putea să fie nevoie să renegociezi condițiile unei colaborări sau chiar să rupi o relație dezavantajoasă cu un grup ori cu o organizație. În unele cazuri, ruperea relațiilor ar putea să antreneze pierderea definitivă a unor drepturi restante, așa că este indicat să analizezi situația cu atenție și prudență. Deciziile pe care le iei trebuie să fie în concordanță cu interesele tale legitime, dar și în armonie cu temperamentul tău, astfel încât să îți poată aduce o eliberare și o deschidere a orizontului către împlinirea profesională și personală. Dacă nu ai loc de muncă și ești nevoit să te tot îndatorezi, este recomandabil să te mulțumești deocamdată cu un job care, deși nu pare grozav și ar putea fi doar temporar, te ajută să depășești momentul de criză.

Formă fizică și moral:Vrei să faci prea mult dintr-o dată sau la scară prea mare și ai putea sfârși dezamăgit de tine însuți, demoralizat sau epuizat. Din fericire, găsești resursele interioare necesare pentru a te remonta, astfel că poți depăși perioadele dificile mai repede decât de obicei. Spre mijlocul lunii, este cazul să fii atent la diverse persoane „binevoitoare” care, vorba proverbului, îți toarnă venin în ureche. Când simți că stresul devine greu de suportat, ai face bine să petreci mai mult timp în natură sau să faci sport în aer liber.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip