like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop APRILIE 2018 PEŞTI

Dragoste Stăpânul casei cuplului Peștilor, Mercur, nu este în cea mai fericită dispoziție în aprilie 2018: se află în casa banilor Peștilor, în careu cu tripleta Marte-Saturn-Pluto din Capricorn și, în plus, este retrograd în prima jumătate a lunii. Relațiile sentimentale ale Peștilor se află sub un stres accentuat, cel mai probabil din cauză că trebuie să facă față unei suprasolicitări legate de finanțele sau afacerile comune. Poate fi vorba de o presiune exterioară, care nu afectează temeinicia legăturii dintre parteneri, sau despre o problemă internă, pe care factorii externi nu fac decât să o scoată în evidență. Aflată în tranzit prin casa a treia a Peștilor, Venus, planeta iubirii, spune însă că problemele se pot rezolva prin negocieri, diplomație și umor.

Muncă și bani: Banii sunt pentru Pești o preocupare prioritară în aprilie 2018. Fiindcă Soarele și Mercur se află în casa a doua a Peștilor, te străduiești să găsești noi căi de a-ți spori câștigurile, te implici în vreo afacere, sau ai cheltuieli mai mari, cumperi, vinzi, ori calculezi mai mult decât în vremurile normale. Se poate ca toate astea să aibă de-a face cu o acțiune colectivă, cu o organizație, un grup de prieteni sau un parteneriat. Dacă este așa, ar fi de preferat să te gândești de două ori înainte de a-ți pune banii la bătaie. Satisfacțiile adevărate vin din activitățile în care te folosești de creier, vorbe și îndemânare. Pe tot parcursul lunii aprilie, întâlnirile și drumurile sunt plăcute și cu folos.

Formă fizică: Cu Venus în casa a treia a Peștilor, în aprilie 2018 ai o dispoziție excelentă, caracterizată de optimism, umor și voie-bună. Nici din punct de vedere fizic nu stai rău: te bucuri de o rezistență fizică mulțumitoare și nu pari a avea neplăceri legate de sănătate. Pe de altă parte, nu trebuie exclus factorul-surpriză, care se poate manifesta în decada a doua din aprilie, când Soarele, stăpânul casei bolilor Peștilor, este conjunct cu Uranus.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip