like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop august 2017 PEŞTI

Dragoste
Cu Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, retrograd chiar în casa cuplului, august 2017 este o lună importantă în plan sentimental. Te pune în situația de a-ți examina mai îndeaproape viața conjugală sau legătura curentă, de a încerca să afli cum poți să-ți îmbunătățești relația, ce așteptări ai de la celălalt sau celălalt de la tine etc. Se poate să primești și alte oferte, pentru a avea termeni de comparație, sau să reapară în atenție ceva din trecut: o problemă nerezolvată la timpul ei, o propunere sau o discuție lăsată în coadă de pește, o fostă iubire. Venus se află în casa iubirii și a erotismului Peștilor, dând perioadei o notă profund senzuală.

Muncă și bani

August este o lună foarte activă în plan profesional: iei decizii importante, îți faci planul de bătaie și demarezi acțiuni cu impact asupra poziției, renumelui sau autorității pe care o exerciți, ba chiar și asupra situației financiare.În august 2017 Soarele și Marte se află în casa muncii Peștilor, de unde fac aspecte bune cu Saturn, aflat în casa carierei Peștilor, și cu Jupiter, stăpânul casei carierei.Soarele și Marte sunt planete de acțiune, dinamice, întreprinzătoare, mobilizatoare. Lucrurile se mișcă în avantajul tău, dar îți cer efort și implicare. Lucrezi cu eficiență, faci și bani, însă te confrunți cu urgențe, stres, suprasolicitare.
Este vremea pentru o înnoire, iar eclipsa de Soare care se produce în casa muncii Peștilor pare a fi de aceeași părere.

Formă fizică

Soarele, Marte și eclipsa de Soare au de-a face cu una dintre casele medicale ale Peștilor, așa că în august 2017 este posibil să apară unele probleme de sănătate sau să manifești un interes mai mare pentru condiția organismului, să ai contacte cu mediul medical, să faci un control, să te decizi să începi un tratament sau să faci o intervenție. Este recomandat să ai grijă de tine, să eviți riscurile și excesele și să nu te supraîncarci.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip