like_facebook_samuel_prestPESTI

 Horoscop aprilie 2017 PEŞTI

Dragoste

În aprilie 2017 te afli pe punctul de a lua niște decizii relaționale. Venus, planeta dragostei și a uniunii, își încheie retrogradarea și își reia mersul direct în Pești pe data de 15 aprilie, iar Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, este retrograd între 10 aprilie și 3 mai. Prin urmare, relațiile Peștilor sunt supuse unei duble verificări, unei examinări atente din mai multe perspective. A venit timpul să pui cap la cap o serie de constatări, să tragi concluzii și să cauți soluții. Mercur se află până pe 20 aprilie 2017 în casa comunicării Peștilor, deci trebuie discutate problemele vechi sau rediscutate cele recente. Veniturile, valorile și afacerile au o mare implicare în toată povestea, fiindcă atât ciclul retrogradării lui Venus cât și ciclul retrogradării lui Mercur intersectează și casa banilor Peștilor.

Muncă și bani

Ansamblul carieră-bani este foarte bine conturat pentru Pești în aprilie 2017, iar cele două noțiuni fac mai mult ca oricând corp comun. Stăpânul casei muncii Peștilor se află într-o casă financiară, iar stăpânul casei carierei se află în cealaltă casă financiară, al cărei stăpân este taman în Pești. Asta înseamnă că țelurile tale sunt concrete și pragmatice, iar motivația lor este cât se poate de materială.Indiferent că este o perioadă în care nevoile bănești sunt mai crescute sau că, pur și simplu, simți nevoia unei reorganizări, ideea de bază este evidentă: cum să faci să-ți rentabilizezi munca. Iar aici îți pui serios mintea la treabă și probabil și discursul, și puterea de convingere, și spiritul de negociere, fiindcă stăpânul casei banilor Peștilor se află în casa minții și a comunicării Peștilor.

Formă fizică

Cu Venus în Pești, în aprilie 2017 starea de spirit ar trebui să fie destul de bună și să te ajute să faci față onorabil provocărilor acestei perioade complicate.Pe la mijlocul lunii, schimbarea sensului de mers al lui Venus ar putea sa-ți provoace anumite capricii sau indispoziții, dar trecătoare.Din punct de vedere fizic, stai binișor, dar trebuie să te ferești de exagerări și excese. Luna aprilie 2017 este favorabilă îngrijirilor de frumusețe, mai ales a doua jumătate.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVARSATOR
Articolul următorDespre astrologul Daniel Filip