ASPECTE ASTROLOGICE BENEFICE ÎN LUNA IULIE 2019

 2 iulieEclipsa de Soare – Această eclipsă ne sfătuiește să facem un pas în spate, să nu ne grăbim să luăm decizii ori să judecăm, fiindcă Mercur e la ciclul de retrogradare, iar careul aplicant Uranus-Marte ne prevestește să nu ne încredem în situațiile de moment. Această eclipsă ne sfătuiește să privim în profunzime și să acționăm ferm, dar numai după ce suntem convinși că nu mai vrem să dăm înapoi.

Luni, 8 iulie- VENUS în SEXTIL URANUS. Efecte: Acest aspect dinamizează şi amplifică percepţia stării de frumuseţe tainică a fiinţelor umane cu care venim în contact, facilitează apariţia unei stări inefabile de fascinaţie, rafinează senzualitatea, trezeşte romantismul şi originalitatea. Conferă inspiraţie genială care se poate concretiza în nemuritoare opere de artă. Mai ales în această conjunctură, dragostea manifestată plenar sub toate formele sale este impregnată de o stare copleşitoare de mister. Acest moment facilitează intrarea în stare de rezonanţă cu sfera afectivă macrocosmică, trezeşte şi totodată face să se amplifice puterea de transfigurare. Acest aspect conferă o mare creativitate, face să apară libertatea în exprimare, trezeşte şi amplifică imaginaţia erotică rafinată, facilitează manifestarea plenară a iubirii, dinamizează entuziasmul, ingeniozitatea, trezeşte capacitatea de a conştientiza idealurile colective ale umanităţii şi ne permite să intuim direcţiile novatoare ale epocii în care trăim. Face posibilă descoperirea de soluţii noi, geniale şi facilitează rezolvarea problemelor de cuplu, favorizează apariţia stărilor spontane de empatie, trezeşte sensibilitatea superioară.

Marți, 9 iulie- MERCUR în CONJUNCȚIE MARTE. Efecte: Trezeşte spiritul de iniţiativă, măreşte rapiditatea în gândire și curajul de a exprima liber ideile şi opiniile binefăcătoare. Amplifică spontaneitatea în exprimare, concentrarea şi focalizarea mentală. Este un aspect care favorizează punerea în practică a ideilor şi cunoştinţelor benefice în orice domeniu.

Joi, 11 iulie- SOARE TRIGON NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată și simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.

Eclipsa de Lună 17 iulie– Cu ocazia acesteia ne punem întrebări precum: față de cine mi-am asumat responsabilități? Cui și ce am promis? Am echilibru între viața privată și cea socială (inclusiv profesională)? Cât de sincer/ă sunt cu mine? Guvernatorul Ascendentului, Marte, este în Leu și în casa a V-a, îndreptându-ne atenția către (re)descoperirea și valorificarea calităților personale, care ne ajută să ne construim o bază solidă în domeniul social și profesional, fără a neglija relațiile personale și de familie. Vara lui 2019 este una de asumare a responsabilității și de implicare în proiecte care să ne aducă vizibilitate în plan profesional. Cei întreprinzători își vor dori să pornească independent la drum și să-și construiască un viitor solid, în stil saturnian: încet și sigur. Planificarea și munca setate pe obiective sunt condiții esențiale pentru cei care vor să se aventureze în lumea antreprenoriatului sau liber profesioniștilor, fără a se lăsa impresionați de dificultăți sau obstacole, cu perseverență și încredere în valoarea personală.

Miercuri, 17 iulie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe marți, 16 iulie, la ora 06:38 şi se încheie miercuri, 17 iulie, la ora 18:38. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este miercuri, 17 iulie, la ora 00:38.

Joi, 18 iulie- VENUS TRIGON NEPTUN. Efecte: Conferă rafinarea trăirilor afective, face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune. Trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic, face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată către idealuri sublime, dumnezeiești.

Joi, 25 iulie-MERCUR CONJUNCȚIE VENUS. Efecte: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către Dumnezeu, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri.

Joi, 25 iulie- MARTE TRIGON JUPITER. Efecte: Face posibilă intuirea şi valorificare practică a legilor spirituale, cultivarea spontaneităţii şi a curajului. Trezeşte nobleţea, dragostea de adevăr, corectitudinea. Amplifică dorinţa de exprimare a potenţialului spiritual şi face posibilă asumarea responsabilităţilor. Face să apară starea de entuziasm, conferă succesul în sfera materială, face să se trezească disponibilităţi practice ce ne sunt utile în viaţa de zi cu zi, trezeşte generozitatea, favorizează exprimarea creatoare, trezeşte încrederea în sine, puterea de exprimare a adevărurilor spirituale.

2560x1440-white-solid-color-background1