BALANTA

0

like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop IULIE 2019 BALANŢĂ

Dragoste: În iulie 2019, multe Balanțe simt nevoia să își exerseze sau să își redescopere puterea de seducție, au nevoie de senzații tari sau sunt mai tentate ca oricând să se joace de-a flirtul. Încearcă să ții cont și de sentimentele celorlalți, nu le da speranțe deșarte. Din joacă, ai putea face pe cineva să se îndrăgostească de-a binelea de tine, de unde o mulțime de complicații și neplăceri. Nu duci lipsă de aventură, e drept, dar ai putea ajunge ușor la un conflict cu o persoană din anturaj care se va simți trădată în așteptări. Nu ar fi exclus nici să cazi în propria groapă, cum se spune, și să te îndrăgostești brusc, până peste cap. Ai putea alege să trăiești momentul, dar  te sfătuiesc să ai în vedere că relațiile înfiripate în iulie 2019 nu sunt foarte stabile și, cu siguranță, nu conduc la parteneriate pe termen lung.

Balanțele căsătorite ar putea profita de energia lunii iulie pentru a restabili încrederea în viața de cuplu, mai ales dacă asupra acesteia planează suspiciuni mai vechi, infidelități sau conflicte legate de gestionarea resurselor comune. Sunt șanse foarte mari să consolidați relația, să vă redescoperiți în intimitate, să vă reîmprieteniți și să priviți cu speranțe noi spre viitor. Perechea de viață ar putea fi mai predispusă la accidentări în luna iulie. Poartă-i de grijă!

Muncă și bani: Casa X a Balanței (cariera și reputația socio-profesională) este foarte bine activată de planete în iulie 2019, dar și de eclipsele care au loc la 2 iulie (de Soare) și la 17 iulie (de Lună). Eclipsa de Soare are loc chiar în casa X, prevestind schimbări de direcție profesională ori în firma pentru care lucrezi. Acestea te-ar putea determina ca în a doua jumătate a lunii să iei decizii radicale, poate chiar să-ți dai demisia. De asemenea, schimbări importante ar putea avea loc în cadrul unei organizații din care faci parte, pe care o conduci sau pe care o consideri parte foarte importantă din viața ta.Dacă îți dorești o poziție de conducere undeva, lucrurile nu sunt simple și va trebui să depui mai mult efort decât de obicei pentru a te face remarcat. În plus, în a doua jumătate a lunii, tind să te nemulțumească ofertele financiare primite sau lipsa anumitor beneficii.  Toate acestea te pot afecta financiar destul de serios, mai ales după 9 iulie 2019. Este nevoie de multă prudență în gestionarea resurselor, mai ales dacă dorești să ieși dintr-o asociere ori dintr-o investiție comună.

Formă fizică și moral: E foarte posibil să te simți mai lipsit de energie în luna iulie, mai îngrijorat de viitor, în special de viitorul profesional. Acest lucru ar putea determina o accentuare a predispoziției spre indecizie, oscilații și frustrări, îți recomand să cauți compania prietenilor pentru a te relaxa, pentru a primi sfaturi care să îți deschidă perspective noi.De asemenea, este indicat să încerci să te desprinzi de atmosfera tensionată din familie, să îți delimitezi interesele de cele ale rudelor, să nu te lași copleșit emoțional de chestiuni care nu te privesc direct. Pentru a te simți mai bine, este de preferat să te concentrezi asupra schimbărilor cu bătaie lungă pe care ar trebui să le faci.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

FECIOARA

0

like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop IUNIE 2019 FECIOARĂ

Dragoste: În loc să te tot gândești la trecut sau să recazi în patima unei relații ascunse, complicate,e bine să îți faci prieteni noi, să socializezi, să ieși în lume. Ai mai mult de câștigat în plan afectiv și amoros dacă ieși din cercul strâmt în care te învârți. Eclipsa de Soare (2 iulie 2019) și cea de Lună (17 iulie) îți activează axa iubirii și a prieteniei. Prin urmare, e posibil să cunoști oameni noi, dar ar putea apărea și un moment de criză în care să nu mai știi dacă de o anumită persoană te leagă doar sentimente de prietenie sau ceva mai mult. Sau poate că nu mai ești deloc sigur de ceea ce simte o persoană apropiată față de tine. Nu te grăbi să smulgi declarații și nici să dai tu un răspuns, dacă nu ești sigur de sentimentele tale. Mercur, planeta ta guvernatoare, retrogradează începând din 8 iulie, așa că este mai bine să îți acorzi mai întâi timp de gândire, de reevaluare personală. Dacă ești implicat într-o relație sentimentală, să cântărești cu răbdare și atenție dacă aceasta are șanse pe termen lung. Din fericire, Saturn și Pluton retrograde în casa V (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale) te susțin în abordări realiste și în decizii pragmatice, chiar dacă se pot dovedi dureroase ori dificile.

Muncă și bani: Mercur nu este doar guvernatorul Fecioarei, ci și al casei carierei Fecioarei. Retrogradarea sa, începând cu 8 iulie, te-ar putea stimula să-ți regândești proiectele profesionale pe termen lung, direcția în carieră și relațiile cu superiorii sau cu autoritățile statului. Este cel mai bun prilej să triezi anumite colaborări, să cântărești dacă munca ta te reprezintă, dacă te bucură și dacă îți oferă și satisfacții materiale. În același timp, ai putea încerca să reînvii un proiect profesional mai vechi, pus la sertar, abandonat. De la 19 iulie 2019, Mercur retrogradează în casa XI a Fecioarei (grupurile din care faci parte, prietenii, proiectele comune, tehnologia și colaborarea cu multinaționale ori cu organizații diverse). Această casă este activată și de Soare (până la 23 iulie) și de Venus (în perioada 3-28 iulie), dar fiindcă Venus guvernează casa II a Fecioarei (banii munciți și resursele personale), acest tranzit sugerează că obții mai ușor venituri prin apartenența la un grup, prin colaborări cu prietenii sau angajându-te într-o firmă mare. Ai putea, de asemenea, să câștigi mai bine promovându-ți afacerea în mediul online sau îmbunătățindu-ți site-ul de prezentare. Ar fi indicat să reevaluezi care dintre proiectele în care ești implicat te avantajează cu adevărat și te pun în valoare.

Formă fizică și moral: Ținând cont de faptul că guvernatorul Fecioarei este retrograd în iulie 2019,  îți sugerez să reduci ritmul de lucru, să găsești timp pentru odihnă, pentru a face pace cu trecutul, pentru a te desprinde de chestiuni ce ar fi trebuit lăsate în urmă de multă vreme. Este posibil să simți adesea nevoia de singurătate, dar pentru Fecioarele care au probleme mai vechi de sănătate ar putea fi necesară o internare pentru tratament. Nu este exclus ca, în cazul unor afecțiuni acute, să se pună și problema unei intervenții chirurgicale. Important este să nu te lași copleșit de temeri și să nu te grăbești spre decizii în legătură cu cea mai bună terapie de urmat.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

 

LEU

0

like_facebook_samuel_prestLEU

Horoscop IULIE 2019 LEU

Dragoste: Viața sentimentală a Leilor este plină de provocări în luna iulie 2019. Poți avea parte de o atracție neașteptată sau de răsturnări de situație în căsnicie. Marte își începe tranzitul în Leu la 2 iulie, ceea ce sugerează că intri într-o perioadă în care dorești să strălucești, să cucerești, să reînvii romantismul și pasiunea în viața ta. Atmosfera de vis ar putea fi stricată de o predispoziție spre egocentrism, de dorința de a-ți impune ideile și concepțiile cu orice preț. Sigur, pe moment atragi, fascinezi, dar apoi persoana iubită sau cea pe care vrei să o cucerești va simți că nu are loc să se exprime, să se manifeste. Evită atitudinea dominatoare în cuplu și crizele de vanitate! Riști să îți destabilizezi căsnicia, să declanșezi în perechea de viață nevoia de a se revolta, de a-și redobândi libertatea de mișcare și de gândire etc. Relațiile la distanță sunt marcate de instabilitate și conflict, mai ales în perioada 10-13 iulie 2019. Leii celibatari tind să trăiască mai mult în trecut, cu nostalgia unei foste relații, sau depășesc cu greu ideea că nu se mai poate reedita o poveste de iubire din trecut.

Muncă și bani: Mercur, planeta care guvernează casa banilor munciți a Leului, dar și casa grupurilor sociale, a proiectelor de grup și a beneficiilor obținute prin exercitarea profesiei, începe să retrogradeze la 8 iulie. Până la 19 iulie, Mercur retrogradează în Leu, ceea ce sugerează că ai putea deveni cel mai mare dușman al tău în ceea ce privește gestionarea resurselor personale, dar și în ceea ce privește integrarea în proiecte profesionale comune. Negocierile cu anumite organizații stagnează, la fel și negocierile pentru a te angaja într-o organizație mai mare sau într-o multinațională.

Până la 23 iulie 2019 e posibil să trăiești cu sentimentul că ești exploatat la locul de muncă, să ai impresia că te sacrifici pentru viața profesională sau că munca desfășurată e mult prea grea, iar rezultatele obținute nu te pun în valoare. Eclipsa de Lună din 17 iulie 2019 îți activează casa muncii și a sănătății, marcând un moment de criză, de cotitură, momentul unei revelații care te va obliga la schimbări sau care te ajută să înțelegi în sfârșit ce măsuri ar trebui luate în plan profesional.

Formă fizică și moral:Eclipsele din iulie 2019 îți activează casele sănătății, ceea ce înseamnă că ai putea să te simți când prea agitat, când deprimat sau melancolic. Este o perioadă bună să faci pace cu tine, cu trecutul, să îți schimbi ritmul de viață, să optezi pentru un stil de viață mai sănătos.Este posibil ca în jurul datei de 17 iulie să ai parte de o criză, de revenirea unor simptome ale unei afecțiuni mai vechi și să fii nevoit să îți schimbi dieta ori obiceiurile zilnice. Lucrurile se pot îmbunătăți după 23 iulie, când Soarele intră în Leu, urmat de Venus la 28 iulie.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

RAC

0

like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop IULIE 2019 RAC

Dragoste : Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în Rac, iar eclipsa de Lună din 17 iulie activează axa eu-ceilalți, în special casa VII (relațiile cu ceilalți, asocierile și căsnicia). Prin urmare, anumite relații sau căsnicia ar putea ajunge într-un punct critic sau ar putea necesita decizii importante, poate chiar radicale. Ceva se poate schimba total în echilibrul vieții de cuplu, în raporturile de forțe dintre tine și perechea ta. Eclipsa de Soare încurajează redefinirea personală, restructurarea la nivel individual, repoziționarea în relațiile de parteneriat. Este necesar să cauți echilibrul între nevoile tale și nevoile perechii de viață. Pe de altă parte, în relațiile foarte frământate de conflicte s-ar putea discuta despre divorț.Unii Raci se gândesc să-și pună pirostriile, dar luna iulie 2019 nu este o perioadă bună pentru astfel de decizii. Anumite aspecte ale relației tale îți scapă acum și abia după 17 iulie 2019 vei începe să le percepi așa cum sunt în realitate.

Racii celibatari tind să viseze la relații care să se concretizeze neapărat cu o căsătorie, ceea ce le limitează drastic viața amoroasă. Practic, își cauzează singuri frustrări. Sfatul este să încerci să te relaxezi, să încerci să cunoști cât mai mulți oameni interesanți, pentru a avea de unde alege.Merită subliniat că atât guvernatorul casei iubirii și a flirturilor, cât și guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei, se găsesc în continuare în mers aparent retrograd. Prin urmare, nu este o perioadă prea bună pentru a începe relații noi, ci pentru reevaluări, tatonări, descoperiri interioare legate de modul tău de a relaționa și de așteptările adesea prea mari pe care le ai de la un posibil partener sau de la perechea de viață.

Muncă și bani: Eclipsele care au loc în luna iulie 2019 au impact și asupra situației financiare, dar și asupra parteneriatelor de afaceri, asupra asocierilor și colaborărilor.  Să încerci să fii mai puțin dependent de alții și să îți definești clar nevoile personale, posibilitățile materiale și ceea ce poți face cu resursele existente pentru a-ți dezvolta cariera.  Marte, guvernatorul casei X a Racului (cariera, ambițiile, succesul, reputația socio-profesională), își începe la 2 iulie 2019 tranzitul prin casa II (banii munciți și resursele personale). Acest lucru este de foarte bun augur și înseamnă, pentru cei mai mulți Raci, câștiguri importante din exercitarea profesiei. Mai există însă o abordare posibilă: succesul sau insuccesul profesional se reflectă în veniturile tale. Dacă acestea nu sunt la nivelul așteptărilor, poate că este cazul să îți schimbi profesia ori locul de muncă, să îți reevaluezi eficiența și colaborările profesionale.

În această perioadă sunt de evitat deciziile financiare importante, din cauză că îți lipsește obiectivitatea. Pe de altă parte, gestionarea necorespunzătoare a resurselor îți poate da senzația că nu dispui de suficienți bani. Realitatea e alta, iar câștigurile sunt sprijinite de prezența Soarelui (începând cu 23 iulie) și a planetei Venus (începând cu 28 iulie) în casa II. Începând din 8 iulie 2019, retrogradarea lui Mercur îngreunează negocierile, așa că ar fi mai înțelept să le amâni. Pot apărea prea multe neconcordanțe ori o înțelegere greșită a mesajului transmis sau recepționat și sporește probabilitatea de a crea conflict și de a anula rezultatele bune ale unor discuții precedente.

Formă fizică și moral: Retrogradarea lui Mercur îți poate readuce în atenție simptome mai vechi sau o afecțiune de care suferi de mai multă vreme, așa că îți sugerez să faci o serie de reevaluări medicale. Jupiter este însă în continuare retrograd în casa muncii și a sănătății (casă pe care o și guvernează), ceea ce înseamnă că sunt posibile tot felul de neînțelegeri sau confuzii legate de diagnostice, de rezultatele unor analize etc. Eclipsele încurajează reinventarea de sine și inițiativele individuale, dar pentru a lua cele mai bune decizii ai nevoie de perioade de liniște, de reconectare cu tine. Este vremea să reevaluezi anumite situații trecute și să le lași în urmă. Ar putea fi mai frecvente insomniile, dar nu le lăsa să scape de sub control și apelează la preparate ușoare, din plante.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913

GEMENI

0

like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop IULIE 2019 GEMENI

Dragoste: În luna iulie 2019 ar fi bine să cugeți la valoarea iubirii, la valoarea relațiilor tale, la felul în care înțelegi intimitatea, fidelitatea, dăruirea, dar și gestionarea resurselor comune. Cei mai mulți Gemeni au chef de zburdat și sunt gata să se lepede de angajamentele asumate anterior, pentru că doresc mai multă libertate de mișcare. Gemenii celibatari se pun foarte ușor în valoare și seduc prin vorbe de duh, prin simțul umorului și capacitatea de a descoperi latura sensibilă a persoanei pe care doresc să o cucerească.

Eclipsa de Lună din 17 iulie 2019 activează casa VIII a Gemenilor (resursele comune și intimitatea), marcând un moment de criză pentru Gemenii căsătoriți, dar și pentru cei care doresc să ducă o relație amoroasă la un nivel mai profund. Se pot ridica acut probleme legate de manipulare, control ori co-dependență, sau trăiești povești înfocate de amor.  Jupiter este încă retrograd în casa VII (relațiile, căsnicia), pe care o și guvernează. În ultima săptămână a lunii, Jupiter este în aspect armonios cu Marte, favorizând dialogul amical, reluarea unor subiecte mai vechi pe care acum le poți pune într-o cu totul altă perspectivă, mult mai optimistă, împreună cu perechea de viață.

Muncă și bani: Eclipsa de Soare din 2 iulie și eclipsa de Lună din 17 iulie îți activează casele financiare, axa valorilor, așa că eastrolog.ro îți recomandă să te ocupi cu seriozitate de resursele de care dispui și să găsești o cale mai eficientă de gestionare a veniturilor. Multe chestiuni mai vechi ar putea deveni presante, spre exemplu un credit bancar, anumite taxe neplătite, o moștenire. Eclipsa de Soare poate marca o perioadă de criză care te obligă să găsești surse noi de venit sau să îți reevaluezi prioritățile financiare. Unii Gemeni tind să cheltuie inutil, pe lucruri de lux, exact când ar trebui să își definească foarte clar bunurile de strictă necesitate.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, retrogradează începând cu 8 iulie, iar la 19 iulie intră de-a-ndoaselea în casa banilor munciți și a cheltuielilor. De aceea, crește riscul să irosești resurse importante pe răsfățuri fără rost ori să iei decizii financiare total neinspirate. Presiunile financiare ar putea să-i determine pe unii Gemeni să ia măsuri drastice și în ceea ce privește locul de muncă sau direcția în carieră. Ar fi mai bine să te gândești și să faci planuri, răbdător și fără panică.

Formă fizică și moral: Stresul generat de frământările financiare sau de încăpățânarea de a forța lucrurile în direcția dorită de tine ți-ar putea afecta starea de sănătate și echilibrul interior, mai ales după 17 iulie 2019. De altfel, eclipsa de Lună din 17 iulie ar putea să marcheze și un moment mai dificil pentru sănătate, mai ales dacă suferi de afecțiuni mai vechi, cronice. Eastrolog.ro îți recomandă să adopți un ritm de muncă și de viață mai liniștit, mai calm. Și ține cont că îngrijorările nu-ți rezolvă problemele, ci îți slăbesc sistemul imunitar!Atenție la o predispoziție mai crescută spre accidentări, mai ales în deplasări! Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, încurajează introspecția, regândirea unor strategii, regândirea ideilor de siguranță și de securitate.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913