BERBEC

0
2465

like_facebook_samuel_prestBERBEC

Horoscop IULIE 2019 BERBEC

Dragoste: Viața amoroasă a Berbecilor se înfierbântă în luna iulie 2019. Erotismul și pasiunea îi poartă pe Berbeci spre aventuri de neuitat sau îi ajută să își scoată căsnicia din rutină. Casa V (iubirea, aventurile amoroase, flirturile) este activată de-a lungul lunii iulie de o mulțime de planete: Marte, stăpânul Berbecului (de la 2 iulie), Mercur, Soarele (de la 23 iulie) și Venus (de la 28 iulie). S-ar spune că ești irezistibil, cuceritor și romantic. Nu duci deloc lipsă de acțiune, doar că prea multă înflăcărare te-ar putea pune, după 10 iulie, în situații cam riscante. Mercur retrogradează în perioada 8 iulie – 19 iulie prin casa V a Berbecului, ceea ce ar putea indica o predispoziție către probleme de comunicare în relațiile amoroase. Unii Berbeci tind să se laude ori să facă promisiuni pompoase, sau înțeleg greșit mesajele unui coleg ori ale unei colege de la locul de muncă. Începând din 3 iulie 2019, Venus, planeta care guvernează căsnicia Berbecilor, tranzitează casa familiei și a căminului. Cuplurile mai vechi beneficiază, astfel, de numeroase oportunități de a armoniza viața de familie. Unii Berbeci vor căuta mai mult decât oricând securitatea și siguranța emoțională, arătând celorlalți și latura lor mai vulnerabilă. Vor avea doar de câștigat în plan intim.

Muncă și bani: Pentru Berbeci, luna iulie 2019 anunță schimbări în carieră și momente de criză ori de tensiune, și se poate instala presiunea unor decizii importante pe termen lung. Prin urmare, nu-ți va fi ușor să găsești un echilibru între familie și carieră. E bine să fii pregătit, pentru că nu vei avea încotro.
Eclipsa de Soare de la 2 iulie 2019 are loc în casa familiei, a căminului și a bazelor emoționale pe care îți construiești viața. Prin urmare, s-ar putea ca un eveniment deosebit de solicitant să te oblige să îți reorganizezi viața de familie ori să îți asumi mai multe responsabilități, înainte de te lansa în mari proiecte profesionale.  Mercur, guvernatorul casei VI (munca și sănătatea) retrogradează începând din 8 iulie 2019. Retrograd este și Saturn, guvernatorul casei X (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională). În casa X are loc, de asemenea, o eclipsă de Lună la 17 iulie 2019. Este foarte posibil ca eclipsa de Lună să marcheze schimbări importante în conducerea firmei pentru care lucrezi sau în relațiile de afaceri. Prin urmare, cel mai probabil va trebui să te reorientezi sau să îți modifici strategia și planurile inițiale. Orice decizie trebuie luată, însă, numai după studierea atentă a posibilităților și a oportunităților, iar obiectivele ar trebui gândite pe termen mediu și lung, nu pe termen scurt. Situația financiară a Berbecilor se anunță instabilă în luna iulie 2019, iar banii pot fi subiect de gâlceavă în relația cu părinții sau în viața de cuplu. Ar fi nevoie de o reorganizare a priorităților financiare.

Formă fizică :
Luna iulie 2019 este cam vijelioasă și este posibil să te epuizezi mai repede decât ai dori. Aspectul tensionat dintre Marte și Uranus (10-13 iulie 2019) te-ar putea chiar predispune la accidentări, explozii temperamentale, nervozitate excesivă sau exces de activitate și nevoia de a-ți asuma riscuri prea mari. Iți recomand să îți regândești dieta și programul zilnic de muncă și odihnă, să cauți metode de relaxare și de recentrare. Nu ți-ar strica, poate, câteva ședințe de masaj sau de spa. Atmosfera generală se înviorează în ultima săptămână a lunii și îți recapeți energia și optimismul.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913