like_facebook_samuel_prestTAUR

Horoscop IULIE 2019 TAUR

Dragoste:  Mercur, planeta care guvernează casa V a Taurului (iubirea, aventurile sentimentale, flirturile) retrogradează începând cu 8 iulie 2019 și te invită să îți revizuiești modul în care îți exprimi afecțiunea, să privești în tine și să îți identifici dorințele amoroase. Este important ca din când în când să recapitulezi ce îți dorești în plan sentimental, ce așteptări ai de la partener/parteneră și ce ești pregătit să oferi în schimb. Aspectul tensionat dintre Marte (care îți guvernează casa relațiilor și a căsniciei) și Uranus, aflat chiar în Taur, predispune la îndrăgostiri bruște și la pasiuni învolburate, adesea frământate de conflicte, gelozie, posesivitate sau egoism. Dacă ești deja parte a unei relații, e posibil ca aceasta să se dea peste cap în mod neașteptat și neplăcut, să apară certuri, mai ales dacă se pune problema să te muți împreună cu persoana iubită. Prin urmare,  îți sugerez să mai amâni această decizie. Nu încerca să forțezi relația spre luări de angajamente, pentru că ar putea semăna mai mult cu o luare de ostatici!

Taurii deja căsătoriți ar putea întâmpina probleme de comunicare, care generează discuții în contradictoriu cu perechea de viață, mai ales pe teme ce țin de organizarea familiei, de relațiile cu rudele sau de amestecul acestora în casa lor. Din fericire, în ultimele zile ale lunii situația se îmbunătățește simțitor, se poate recâștiga încrederea pierdută, se produce reconectarea cu perechea ta, la nivel intim. Rămâne însă spinoasă problema diferențelor de principii și convingeri, care necesită răbdare și timp.

Muncă și bani: Mercur, planeta care guvernează și banii Taurilor, retrogradează începând cu 8 iulie. Prin urmare,  subliniez că e important să îți acorzi suficient timp pentru a-ți reorganiza cheltuielile și pentru a te sfătui cu familia. S-ar putea să constați că apropiații ori părinții nu te mai pot sprijini așa cum ți-au promis, din motive cât se poate de obiective. Este o perioadă bună pentru a-ți evalua veniturile și pentru a concepe planuri prin care să le crești. Dacă dorești să faci un credit sau apar cheltuieli cu repararea sau renovarea casei, fii cumpătat și stabilește-ți prioritățile, pentru că nu vei putea face totul dintr-o dată.

În ceea ce privește cariera, unii Tauri tind spre schimbări radicale, se gândesc, se răzgândesc. Toate acestea ar putea porni de la nevoia de a face schimbări radicale în ei înșiși, cu ei înșiși, restructurări individuale care se vor reflecta apoi în alegerile pe care le fac în plan profesional. Este însă posibil ca o situație dificilă de familie, un eveniment care are loc brusc, să îi împingă pe unii Tauri la modificarea planurilor profesionale pe termen lung, la regândirea activității. N-ai încotro și va trebui să acorzi prioritate, măcar o vreme, vieții de familie sau unui proiect imobiliar.

Formă fizică și moral: Eclipsa de Soare (2 iulie 2019) și cea de Lună (17 iulie) activează pentru Tauri axa cunoașterii, ceea ce ar putea indica mai multă agitație, dorință de comunicare, solicitare nervoasă în fața multitudinii de informații și zvonuri care te asaltează. Poate fi vorba însă și de solicitare mentală, mai ales dacă ai de dat examene. Se pot anunța modificări ale metodologiei de examinare, ceea ce ar putea să te destabilizeze, să te streseze, astfel încât va fi nevoie de adaptare, de mobilizarea forțelor intelectuale și de mai mult studiu și concentrare. Dacă te trezești cu simptome ciudate sau dacă îți dă de furcă o afecțiune mai veche,  te sfătuiesc să cauți cât mai multe informații, să te documentezi, să întrebi, să faci schimb de idei cu cei care au probleme similare.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913