like_facebook_samuel_prestGEMENI

Horoscop IULIE 2019 GEMENI

Dragoste: În luna iulie 2019 ar fi bine să cugeți la valoarea iubirii, la valoarea relațiilor tale, la felul în care înțelegi intimitatea, fidelitatea, dăruirea, dar și gestionarea resurselor comune. Cei mai mulți Gemeni au chef de zburdat și sunt gata să se lepede de angajamentele asumate anterior, pentru că doresc mai multă libertate de mișcare. Gemenii celibatari se pun foarte ușor în valoare și seduc prin vorbe de duh, prin simțul umorului și capacitatea de a descoperi latura sensibilă a persoanei pe care doresc să o cucerească.

Eclipsa de Lună din 17 iulie 2019 activează casa VIII a Gemenilor (resursele comune și intimitatea), marcând un moment de criză pentru Gemenii căsătoriți, dar și pentru cei care doresc să ducă o relație amoroasă la un nivel mai profund. Se pot ridica acut probleme legate de manipulare, control ori co-dependență, sau trăiești povești înfocate de amor.  Jupiter este încă retrograd în casa VII (relațiile, căsnicia), pe care o și guvernează. În ultima săptămână a lunii, Jupiter este în aspect armonios cu Marte, favorizând dialogul amical, reluarea unor subiecte mai vechi pe care acum le poți pune într-o cu totul altă perspectivă, mult mai optimistă, împreună cu perechea de viață.

Muncă și bani: Eclipsa de Soare din 2 iulie și eclipsa de Lună din 17 iulie îți activează casele financiare, axa valorilor, așa că eastrolog.ro îți recomandă să te ocupi cu seriozitate de resursele de care dispui și să găsești o cale mai eficientă de gestionare a veniturilor. Multe chestiuni mai vechi ar putea deveni presante, spre exemplu un credit bancar, anumite taxe neplătite, o moștenire. Eclipsa de Soare poate marca o perioadă de criză care te obligă să găsești surse noi de venit sau să îți reevaluezi prioritățile financiare. Unii Gemeni tind să cheltuie inutil, pe lucruri de lux, exact când ar trebui să își definească foarte clar bunurile de strictă necesitate.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, retrogradează începând cu 8 iulie, iar la 19 iulie intră de-a-ndoaselea în casa banilor munciți și a cheltuielilor. De aceea, crește riscul să irosești resurse importante pe răsfățuri fără rost ori să iei decizii financiare total neinspirate. Presiunile financiare ar putea să-i determine pe unii Gemeni să ia măsuri drastice și în ceea ce privește locul de muncă sau direcția în carieră. Ar fi mai bine să te gândești și să faci planuri, răbdător și fără panică.

Formă fizică și moral: Stresul generat de frământările financiare sau de încăpățânarea de a forța lucrurile în direcția dorită de tine ți-ar putea afecta starea de sănătate și echilibrul interior, mai ales după 17 iulie 2019. De altfel, eclipsa de Lună din 17 iulie ar putea să marcheze și un moment mai dificil pentru sănătate, mai ales dacă suferi de afecțiuni mai vechi, cronice. Eastrolog.ro îți recomandă să adopți un ritm de muncă și de viață mai liniștit, mai calm. Și ține cont că îngrijorările nu-ți rezolvă problemele, ci îți slăbesc sistemul imunitar!Atenție la o predispoziție mai crescută spre accidentări, mai ales în deplasări! Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, încurajează introspecția, regândirea unor strategii, regândirea ideilor de siguranță și de securitate.

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913