like_facebook_samuel_prestRAC

Horoscop IULIE 2019 RAC

Dragoste : Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în Rac, iar eclipsa de Lună din 17 iulie activează axa eu-ceilalți, în special casa VII (relațiile cu ceilalți, asocierile și căsnicia). Prin urmare, anumite relații sau căsnicia ar putea ajunge într-un punct critic sau ar putea necesita decizii importante, poate chiar radicale. Ceva se poate schimba total în echilibrul vieții de cuplu, în raporturile de forțe dintre tine și perechea ta. Eclipsa de Soare încurajează redefinirea personală, restructurarea la nivel individual, repoziționarea în relațiile de parteneriat. Este necesar să cauți echilibrul între nevoile tale și nevoile perechii de viață. Pe de altă parte, în relațiile foarte frământate de conflicte s-ar putea discuta despre divorț.Unii Raci se gândesc să-și pună pirostriile, dar luna iulie 2019 nu este o perioadă bună pentru astfel de decizii. Anumite aspecte ale relației tale îți scapă acum și abia după 17 iulie 2019 vei începe să le percepi așa cum sunt în realitate.

Racii celibatari tind să viseze la relații care să se concretizeze neapărat cu o căsătorie, ceea ce le limitează drastic viața amoroasă. Practic, își cauzează singuri frustrări. Sfatul este să încerci să te relaxezi, să încerci să cunoști cât mai mulți oameni interesanți, pentru a avea de unde alege.Merită subliniat că atât guvernatorul casei iubirii și a flirturilor, cât și guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei, se găsesc în continuare în mers aparent retrograd. Prin urmare, nu este o perioadă prea bună pentru a începe relații noi, ci pentru reevaluări, tatonări, descoperiri interioare legate de modul tău de a relaționa și de așteptările adesea prea mari pe care le ai de la un posibil partener sau de la perechea de viață.

Muncă și bani: Eclipsele care au loc în luna iulie 2019 au impact și asupra situației financiare, dar și asupra parteneriatelor de afaceri, asupra asocierilor și colaborărilor.  Să încerci să fii mai puțin dependent de alții și să îți definești clar nevoile personale, posibilitățile materiale și ceea ce poți face cu resursele existente pentru a-ți dezvolta cariera.  Marte, guvernatorul casei X a Racului (cariera, ambițiile, succesul, reputația socio-profesională), își începe la 2 iulie 2019 tranzitul prin casa II (banii munciți și resursele personale). Acest lucru este de foarte bun augur și înseamnă, pentru cei mai mulți Raci, câștiguri importante din exercitarea profesiei. Mai există însă o abordare posibilă: succesul sau insuccesul profesional se reflectă în veniturile tale. Dacă acestea nu sunt la nivelul așteptărilor, poate că este cazul să îți schimbi profesia ori locul de muncă, să îți reevaluezi eficiența și colaborările profesionale.

În această perioadă sunt de evitat deciziile financiare importante, din cauză că îți lipsește obiectivitatea. Pe de altă parte, gestionarea necorespunzătoare a resurselor îți poate da senzația că nu dispui de suficienți bani. Realitatea e alta, iar câștigurile sunt sprijinite de prezența Soarelui (începând cu 23 iulie) și a planetei Venus (începând cu 28 iulie) în casa II. Începând din 8 iulie 2019, retrogradarea lui Mercur îngreunează negocierile, așa că ar fi mai înțelept să le amâni. Pot apărea prea multe neconcordanțe ori o înțelegere greșită a mesajului transmis sau recepționat și sporește probabilitatea de a crea conflict și de a anula rezultatele bune ale unor discuții precedente.

Formă fizică și moral: Retrogradarea lui Mercur îți poate readuce în atenție simptome mai vechi sau o afecțiune de care suferi de mai multă vreme, așa că îți sugerez să faci o serie de reevaluări medicale. Jupiter este însă în continuare retrograd în casa muncii și a sănătății (casă pe care o și guvernează), ceea ce înseamnă că sunt posibile tot felul de neînțelegeri sau confuzii legate de diagnostice, de rezultatele unor analize etc. Eclipsele încurajează reinventarea de sine și inițiativele individuale, dar pentru a lua cele mai bune decizii ai nevoie de perioade de liniște, de reconectare cu tine. Este vremea să reevaluezi anumite situații trecute și să le lași în urmă. Ar putea fi mai frecvente insomniile, dar nu le lăsa să scape de sub control și apelează la preparate ușoare, din plante.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913