like_facebook_samuel_prestFECIOARA

Horoscop IUNIE 2019 FECIOARĂ

Dragoste: În loc să te tot gândești la trecut sau să recazi în patima unei relații ascunse, complicate,e bine să îți faci prieteni noi, să socializezi, să ieși în lume. Ai mai mult de câștigat în plan afectiv și amoros dacă ieși din cercul strâmt în care te învârți. Eclipsa de Soare (2 iulie 2019) și cea de Lună (17 iulie) îți activează axa iubirii și a prieteniei. Prin urmare, e posibil să cunoști oameni noi, dar ar putea apărea și un moment de criză în care să nu mai știi dacă de o anumită persoană te leagă doar sentimente de prietenie sau ceva mai mult. Sau poate că nu mai ești deloc sigur de ceea ce simte o persoană apropiată față de tine. Nu te grăbi să smulgi declarații și nici să dai tu un răspuns, dacă nu ești sigur de sentimentele tale. Mercur, planeta ta guvernatoare, retrogradează începând din 8 iulie, așa că este mai bine să îți acorzi mai întâi timp de gândire, de reevaluare personală. Dacă ești implicat într-o relație sentimentală, să cântărești cu răbdare și atenție dacă aceasta are șanse pe termen lung. Din fericire, Saturn și Pluton retrograde în casa V (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale) te susțin în abordări realiste și în decizii pragmatice, chiar dacă se pot dovedi dureroase ori dificile.

Muncă și bani: Mercur nu este doar guvernatorul Fecioarei, ci și al casei carierei Fecioarei. Retrogradarea sa, începând cu 8 iulie, te-ar putea stimula să-ți regândești proiectele profesionale pe termen lung, direcția în carieră și relațiile cu superiorii sau cu autoritățile statului. Este cel mai bun prilej să triezi anumite colaborări, să cântărești dacă munca ta te reprezintă, dacă te bucură și dacă îți oferă și satisfacții materiale. În același timp, ai putea încerca să reînvii un proiect profesional mai vechi, pus la sertar, abandonat. De la 19 iulie 2019, Mercur retrogradează în casa XI a Fecioarei (grupurile din care faci parte, prietenii, proiectele comune, tehnologia și colaborarea cu multinaționale ori cu organizații diverse). Această casă este activată și de Soare (până la 23 iulie) și de Venus (în perioada 3-28 iulie), dar fiindcă Venus guvernează casa II a Fecioarei (banii munciți și resursele personale), acest tranzit sugerează că obții mai ușor venituri prin apartenența la un grup, prin colaborări cu prietenii sau angajându-te într-o firmă mare. Ai putea, de asemenea, să câștigi mai bine promovându-ți afacerea în mediul online sau îmbunătățindu-ți site-ul de prezentare. Ar fi indicat să reevaluezi care dintre proiectele în care ești implicat te avantajează cu adevărat și te pun în valoare.

Formă fizică și moral: Ținând cont de faptul că guvernatorul Fecioarei este retrograd în iulie 2019,  îți sugerez să reduci ritmul de lucru, să găsești timp pentru odihnă, pentru a face pace cu trecutul, pentru a te desprinde de chestiuni ce ar fi trebuit lăsate în urmă de multă vreme. Este posibil să simți adesea nevoia de singurătate, dar pentru Fecioarele care au probleme mai vechi de sănătate ar putea fi necesară o internare pentru tratament. Nu este exclus ca, în cazul unor afecțiuni acute, să se pună și problema unei intervenții chirurgicale. Important este să nu te lași copleșit de temeri și să nu te grăbești spre decizii în legătură cu cea mai bună terapie de urmat.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913