like_facebook_samuel_prestBALANTA

Horoscop IULIE 2019 BALANŢĂ

Dragoste: În iulie 2019, multe Balanțe simt nevoia să își exerseze sau să își redescopere puterea de seducție, au nevoie de senzații tari sau sunt mai tentate ca oricând să se joace de-a flirtul. Încearcă să ții cont și de sentimentele celorlalți, nu le da speranțe deșarte. Din joacă, ai putea face pe cineva să se îndrăgostească de-a binelea de tine, de unde o mulțime de complicații și neplăceri. Nu duci lipsă de aventură, e drept, dar ai putea ajunge ușor la un conflict cu o persoană din anturaj care se va simți trădată în așteptări. Nu ar fi exclus nici să cazi în propria groapă, cum se spune, și să te îndrăgostești brusc, până peste cap. Ai putea alege să trăiești momentul, dar  te sfătuiesc să ai în vedere că relațiile înfiripate în iulie 2019 nu sunt foarte stabile și, cu siguranță, nu conduc la parteneriate pe termen lung.

Balanțele căsătorite ar putea profita de energia lunii iulie pentru a restabili încrederea în viața de cuplu, mai ales dacă asupra acesteia planează suspiciuni mai vechi, infidelități sau conflicte legate de gestionarea resurselor comune. Sunt șanse foarte mari să consolidați relația, să vă redescoperiți în intimitate, să vă reîmprieteniți și să priviți cu speranțe noi spre viitor. Perechea de viață ar putea fi mai predispusă la accidentări în luna iulie. Poartă-i de grijă!

Muncă și bani: Casa X a Balanței (cariera și reputația socio-profesională) este foarte bine activată de planete în iulie 2019, dar și de eclipsele care au loc la 2 iulie (de Soare) și la 17 iulie (de Lună). Eclipsa de Soare are loc chiar în casa X, prevestind schimbări de direcție profesională ori în firma pentru care lucrezi. Acestea te-ar putea determina ca în a doua jumătate a lunii să iei decizii radicale, poate chiar să-ți dai demisia. De asemenea, schimbări importante ar putea avea loc în cadrul unei organizații din care faci parte, pe care o conduci sau pe care o consideri parte foarte importantă din viața ta.Dacă îți dorești o poziție de conducere undeva, lucrurile nu sunt simple și va trebui să depui mai mult efort decât de obicei pentru a te face remarcat. În plus, în a doua jumătate a lunii, tind să te nemulțumească ofertele financiare primite sau lipsa anumitor beneficii.  Toate acestea te pot afecta financiar destul de serios, mai ales după 9 iulie 2019. Este nevoie de multă prudență în gestionarea resurselor, mai ales dacă dorești să ieși dintr-o asociere ori dintr-o investiție comună.

Formă fizică și moral: E foarte posibil să te simți mai lipsit de energie în luna iulie, mai îngrijorat de viitor, în special de viitorul profesional. Acest lucru ar putea determina o accentuare a predispoziției spre indecizie, oscilații și frustrări, îți recomand să cauți compania prietenilor pentru a te relaxa, pentru a primi sfaturi care să îți deschidă perspective noi.De asemenea, este indicat să încerci să te desprinzi de atmosfera tensionată din familie, să îți delimitezi interesele de cele ale rudelor, să nu te lași copleșit emoțional de chestiuni care nu te privesc direct. Pentru a te simți mai bine, este de preferat să te concentrezi asupra schimbărilor cu bătaie lungă pe care ar trebui să le faci.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913