like_facebook_samuel_prestSCORPION

Horoscop IULIE 2019 SCORPION

Dragoste: Viața amoroasă a Scorpionilor este trepidantă și instabilă în luna iulie 2019. Se pot ivi numeroase răsturnări de situație, mai ales după 9 iulie. Venus, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Scorpionilor, se află în tranzit prin casa IX (în perioada 3-28 iulie), așa că  îți recomand să ieși din rutină, din zona de siguranță, să cauți abordări noi pentru viața amoroasă, pentru relația de cuplu. Ai putea folosi tranzitul lui Venus pentru a pleca într-o călătorie cu perechea de viață, pentru a ieși împreună la un muzeu, la o piesă de teatru etc. Sau ai putea avea surpriza ca perechea ta să te invite la un atelier de dezvoltare personală. Fii deschis și spre astfel de experiențe!Scorpionii celibatari ar putea fi atrași de persoane străine, aparținând altor culturi, sau tind să fie prea idealiști când vine vorba despre iubire.

Perioada 16-22 iulie 2019 este mai tensionată în plan amoros, pentru că Venus se găsește în opoziție cu Saturn și cu Pluton, guvernatorul Scorpionului. Acest interval ar putea fi frământat de diferențe mari de principii între tine și perechea ta. Evită inflexibilitatea și nevoia de a rămâne într-un mediu care te limitează, lasă deoparte nevoia de control și încearcă și ceva nou!Eclipsele din iulie 2019 încurajează schimbarea anumitor credințe sau reevaluarea unor convingeri după care te conduci. Dacă faci parte dintr-o relație care este nefuncțională de multă vreme, e posibil ca acum să se pronunțe mai abrupt cuvântul „divorț”. Pot ieși la lumină secrete ori probleme mai vechi, sau se tulbură apele când vine vorba despre împărțirea bunurilor comune.

Muncă și bani: În luna iulie 2019 ai ocazia să demonstrezi tuturor cât de capabil ești, iar munca pe brânci și curajul te-ar putea purta spre progrese notabile în carieră. Meritele tale vor fi recunoscute de ceilalți, dar  te sfătuiesc să eviți orgoliile și să fii atent la concurență, la intrigi și la denigrările unor colegi geloși pe succesul tău. Nu este exclus să ai parte de o promovare.Unii Scorpioni înțeleg acum că anumite colaborări sau parteneriate de afaceri nu-i mai avantajează deloc. Se poate chiar ca unele dintre acestea să amenințe siguranța a ceea ce au construit până acum.

Mercur retrogradează în perioada 8-19 iulie 2019 în casa X a Scorpionului (cariera și reputația socio-profesională), așa că  recomand o regândire a pașilor pe care dorești să-i faci în viitor și reevaluarea resurselor de care dispui pentru proiectele tale. Ai putea constata în această perioadă că se amână anumite finanțări, că nu ai documentele necesare pentru a cere fonduri sau poate chiar un credit. Nici n-ar fi prea bine să te repezi spre împrumuturi noi, ci este de preferat să cauți să îți achiți datoriile curente, mai ales dacă ai restanțe la taxe și impozite.  Gestionarea corectă a resurselor este una dintre temele sensibile ale lunii iulie 2019, pentru că planetele care guvernează casele banilor Scorpionului – Jupiter și Mercur – sunt în mers aparent retrograd. Fii prudent, ca să nu ajungi în situația în care banii vin, dar se duc cât ai clipi!

Formă fizică și moral: Dacă ai perioade în care nu stai bine cu moralul și cazi pradă tracasărilor, perechea de viață ori o persoană din anturaj ar putea să îți redea optimismul și să te ajute să-ți schimbi perspectiva asupra vieții, asupra propriei persoane. Sfătuiesc să nu îți asumi riscuri inutile. Poți reuși să te afirmi și fără agresivitate.