like_facebook_samuel_prestSAGETATOR

Horoscop IUlIE 2019 SĂGETĂTOR

Dragoste: Configurația astrală a lunii iulie 2019 te invită la reconfigurări parteneriale, la revizuirea modului în care înțelegi să relaționezi și să îți asumi responsabilități și angajamente, la reconsiderarea atitudinii față de căsnicie ori față de perechea de viață.  Mercur, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Săgetătorului, retrogradează în perioada 8-19 iulie prin casa IX, apoi, până la 1 august, în casa VIII a Săgetătorului. Prin urmare, sunt posibile conflicte de principii cu soțul/soția și s-ar putea resimți mai multă distanță între voi, sau vă indispune amânarea unei călătorii.

După 19 iulie 2019 tind să revină în discuție teme dificile legate de fidelitate, încredere reciprocă, posesivitate, control, manipulare. Nu ar fi exclus ca perechea de viață să treacă printr-o perioadă mai dificilă în plan emoțional sau financiar. Dacă dai dovadă de deschidere, implicare și răbdare, ai putea avea surpriza ca lucrurile să se schimbe în bine în ultima săptămână a lunii, iar persoana iubită să își deschidă inima în fața ta.  Săgetătorii celibatari sunt romantici și idealiști în luna iulie, în căutare de aventură. Ar putea fi mai atrași de persoane cu studii sau cu un intelect puternic, care să le stimuleze creativitatea, dar și impulsul erotic. Au șansa chiar de a cunoaște o persoană de peste mări și țări.

Muncă și bani: Și în plan profesional e rost de revizuiri, pentru că Mercur nu guvernează doar casa relațiilor Săgetătorului, ci și casa carierei, a ambițiilor și a reputației socio-profesionale. Retrogradarea lui Mercur ar putea însemna că este necesar să reevaluezi anumite colaborări, investiții, contracte cu firme/persoane străine ori politica de investiții, să refaci anumite calcule sau planuri de afaceri și să renegociezi anumite contracte sau chiar să le reziliezi.

Pentru mulți Săgetători se poate ridica problema finanțării unor proiecte, dar și problema concedierii, în cazul în care sunt simpli angajați. Eclipsa de Soare (2 iulie 2019) și cea de Lună (17 iulie) activează casele financiare ale Săgetătorului, astfel că te poți confrunta cu tot felul de momente tensionate. Acestea deschid însă posibilități pentru a-ți descoperi resurse noi, proaspete, pentru a descoperii soluții și posibilități de a-ți crește veniturile. Energia eclipselor te ajută să vezi mai clar, mai realist și mai obiectiv care sunt neajunsurile strategiilor sau ale obiceiurilor tale financiare. Nu este momentul să ceri o mărire de salariu, ci este recomandat să fii pregătit ca șeful să te treacă prin evaluări drastice și nu neapărat în mod direct, ci discret, din umbră.  La locul de muncă atmosfera poate fi tensionată, mai ales între 10 și 13 iulie 2019, dar nu e neapărat o idee bună să îți dai furtunos demisia.

Formă fizică și moral: Nu stai rău cu energia dar, dacă nu o canalizezi cum se cuvine, riști să o irosești în tot felul de conflicte și agitații interioare. Iti recomand să încerci să faci mișcare într-un cadru organizat sau să petreci mai mult timp în natură, poate chiar pe bicicletă. Încearcă să consumi în mod constructiv surplusurile de energie, ca să nu te consume ele pe tine. Acest din urmă aspect te-ar putea predispune la accidentări și epuizare nervoasă.

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913