like_facebook_samuel_prestCAPRICORN

 Horoscop IUlIE 2019 CAPRICORN

Dragoste: Relațiile cu ceilalți nu sunt ușor de gestionat în luna iulie, probabil din cauză că nici relația ta cu tine însuți/însăți nu e pe roze. Eclipsa de Soare din data de 2 iulie are loc în casa VII a Capricornului (parteneriatele și căsătoria) și poate marca un moment de criză ce conduce la reînnoire și schimbare. Problemele financiare pot fi una dintre sursele de conflict între tine și perechea ta, iar în cazul Capricornilor care divorțează, partajul ar putea deveni un calvar dacă nu se încearcă o abordare radical nouă. De asemenea, se poate ca soțul/soția să treacă prin momente dificile, de redefinire personală, să nu-i mai placă nimic, să nu mai vrea nimic, să se simtă limitat/limitată de felul tău de a fi.

Eclipsa de Lună din 17 iulie 2019 are loc chiar în Capricorn, iar opoziția Soare-Lună activează casele I și VII, eu–celălalt. Prin urmare, se poate să resimți la nivel organic tot conflictul cu perechea de viață sau neplăcerile din căsnicie, dar acestea te obligă la o reevaluare personală, la restabilirea priorităților. Cel mai probabil, este nevoie ca tocmai Capricornii să preia frâiele situației, să spună ce au pe suflet și să își facă simțită prezența în cuplu. Nevoile tale și cele ale perechii de viață ar trebui aduse la un echilibru. Așadar, eclipsa de Lună din iulie 2019 ar putea marca finalul unei relații sau al unei etape importante din cadrul unei relații asumate.  Capricornii care își caută încă pereche sunt sprijiniți de tranzitul planetei Venus prin casa VII în perioada 3-28 iulie și ar putea întâlni persoane interesante, dornice de relații pe termen lung, încărcate de romantism, și mai puțin de aventuri pasagere.

Muncă și bani: Relațiile de afaceri, parteneriatele, asocierile și colaborările Capricornilor sunt puternic influențate de eclipsele din iulie 2019 și s-ar putea să te vezi pus în postura de a pune punct unora dintre ele. Dacă te afli în negocieri pentru contracte și colaborări noi, lucrurile nu merg chiar de la sine, pot apărea tensiuni, momente de criză, neînțelegeri și confuzii, mai ales în a doua jumătate a lunii. Venus, guvernatoarea carierei și a reputației socio-profesionale a Capricornilor, tranzitează casa parteneriatelor în perioada 3-28 iulie și susține asocierile. Cu alte cuvinte, te-ai descurca mult mai greu de unul singur, cu proiecte individuale. Dacă ești angajat,  îți recomand să fii atent la relația cu șefii, pentru că s-ar putea tensiona în jurul datei de 20 iulie. Dă dovadă de deschidere și flexibilitate, cooperează!

Mercur, planeta care guvernează casa muncii Capricornului, retrogradează începând cu 8 iulie, ceea ce înseamnă că ar fi un moment foarte potrivit să faci o analiză a eficienței eforturilor și a muncii depuse, indiferent dacă ești angajat sau propriul șef. Eficiența se poate măsura ușor în veniturile încasate sau în ușurința/dificultatea cu care îți plătești datoriile, taxele, impozitele etc. Nu este o perioadă bună pentru a face credite, chiar dacă le consideri necesare pentru dezvoltarea activității sau pentru dezvoltarea profesională. Ai putea investi, totuși, la scară mică, în recalificări sau specializări, dar te sfătuiesc să fii foarte atent la acreditările pe care le obții și dacă acestea sunt recunoscute de autorități. În plan financiar, este recomandat să eviți orice fel de speculație.

Formă fizică și moral: Guvernatorii caselor sănătății Capricornului, Mercur și Jupiter, sunt în mers aparent retrograd, așa că, să reduci puțin ritmul, să îți oferi momente de relaxare, momente pentru tine. Consultă medicul dacă te simți prea obosit, sau apelează la consiliere de specialitate. Este indicat să eviți excesele de orice fel și încercarea de a-ți alina stresul și zbuciumul emoțional mâncând, fumând sau bând excesiv.  În iulie 2019 se recomandă mai multă atenție la tratamentele medicale. Asigură-te că ai înțeles ce ai de făcut, ce doze de medicamente ai de luat și la ce intervale de timp!

COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,