like_facebook_samuel_prestVARSATOR

Horoscop IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Dragoste: În plan sentimental lucrurile tind să se miște încet sau să se încâlcească pe alocuri și e posibil să transmiți mesaje confuze ori contradictorii sexului opus, sau să nu înțelegi prea bine care sunt intențiile celorlalți. Mercur, guvernatorul casei iubirii Vărsătorului, retrogradează în perioada 8-19 iulie în casa VII (relațiile și a căsătoria), așa că să te gândești dacă nu cumva te grăbești să-ți asumi responsabilități și angajamente pe termen lung, în cazul în care ai o relație neoficializată. Fii atent la ce și cum spui și acordă-ți timp pentru a-ți clarifica sentimentele. În acest sens, o discuție cu familia ar putea fi de mare folos.

Vărsătorii căsătoriți ar putea profita de tranzitul retrograd al lui Mercur în casa VII pentru a medita la modul în care înțeleg să se exprime afectiv în cuplu. De asemenea, ar putea reanaliza, împreună cu perechea de viață, perspectiva de a avea (încă) un copil.  Casa VII a Vărsătorului este bine activată de planete în luna iulie 2019: Marte o tranzitează pe tot parcursul lunii, Soarele vine și el la 23 iulie, iar Venus la 28 iulie. Prin urmare, în ciuda unui risc major de certuri și neînțelegeri în perioada 10-18 iulie, după data de 23 lucrurile intră pe un făgaș mai favorabil. Nimic nu merge însă de la sine și vei avea de depus eforturi mai mari decât de obicei pentru a menține căsnicia sau relația amoroasă pe linia de plutire. Pentru Vărsătorii celibatari, cu greu se înfiripă o poveste de iubire. E drept, unii dintre aceștia sunt frământați de o relație trecută la care ar dori să revină, dar nu prea e posibil.

Muncă și bani: Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în casa muncii Vărsătorului, dar și eclipsa de Lună de la l7 iulie influențează acest sector de viață. Prin urmare, este un moment bun pentru a începe un nou proiect profesional, deși acesta nu este ferit de peripeții, tensiuni, jocuri de putere și jocuri de culise. Se poate ca abia acum să înțelegi mai clar anumite situații de la locul de muncă, intențiile șefilor și ale unora dintre colegi etc. Se poate pune problema unei concedieri, sau te trezești cu colegi noi. Dacă ai afacerea ta, e posibil să fii pus în situația de a-ți tria angajații sau de a face angajări, iar acest lucru se dovedește stresant și generator de conflicte.Este posibil să apară neînțelegeri cu partenerii de afaceri sau să constați că ai dușmani acolo unde te-ai aștepta mai puțin. După 17 iulie 2019, unii Vărsători iau decizia de a-și schimba direcția în carieră, dar nu toți iau această hotărâre cu inima ușoară, ci forțați de împrejurări.

Mercur guvernează și casa VIII a Vărsătorului (resursele comune, creditele, taxele și impozitele, amenzile, dar și finanțările, sponsorizările și moștenirile). Prin urmare, retrogradarea sa poate fi folosită constructiv pentru a-ți redefini țelurile financiare, dar și pentru a stabili un grafic mai realist de plată a datoriilor.

Formă fizică și moral: Casele sănătății Vărsătorului sunt activate de eclipsele din luna iulie 2019, dar ai suficientă energie și tărie pentru a trece peste stările de oboseală ori de slăbiciune. Oricât de stresat sau de demotivat ai fi la un moment dat, regăsești resursele interioare necesare pentru a merge mai departe, pentru a căuta soluții. Ar fi totuși bine să nu trăiești prea mult în trecut, ci să tragi învățăturile care se impun din experiențe personale și profesionale mai dificile și să privești spre viitor. Iți recomand să fii prudent dacă ai de călătorit, indiferent dacă ești la volan sau pieton, indiferent dacă apelezi la tren sau la avion pentru a te deplasa.

 COMANDA ACUM O ASTROGRAMA PERSONALIZATA,

DACA VREI SA STII CE TI-AU PREGATIT ASTRELE.

FA CLICK AICI

1009583_78453913