like_facebook_samuel_prestPESTI

Horoscop IULIE 2019 PEŞTI

Dragoste:În iulie 2019 te bucuri de putere de seducție, emani romantism și tandrețe și poți da restart vieții tale amoroase. Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă de perspectivă, ai putea intra cu ea într-o nouă etapă, mai pasională, mai profundă. Eclipsa de Soare de la 2 iulie are loc în casa V a Peștilor (iubirea, flirturile, aventurile sentimentale), dar această casă este influențată puternic și de eclipsa de Lună de la 17 iulie. Prin urmare, se pot naște noi relații amoroase, iar altele se pot încheia, în funcție de contextul în care se află fiecare. Cert este că viața amoroasă este plină de evenimente definitorii.Mercur, planeta care guvernează casa VII a Peștilor (parteneriatele și căsătoria), se găsește în mers aparent retrograd începând cu 8 iulie, iar de la 19 iulie va retrograda chiar prin casa V. De aceea, să fii prudent în ceea ce privește viața sentimentală. Acordă-ți timp pentru a-ți înțelege propriile sentimente, pentru a fi sigur de ceea ce simți față de o anumită persoană din viața ta.

Cuplurile cu vechime pot să scape de rutină în luna iulie 2019 și să redescopere calea către intimitate, apropiere, înțelegere, încredere reciprocă și pasiune. Se recomandă însă o viață socială mai bogată, chiar dacă aceasta poate stârni ceva gelozii de scurtă durată.De asemenea, ar fi o perioadă bună pentru a redefini regulile după care funcționează căsnicia sau responsabilitățile care revin fiecăruia pentru buna funcționare a cuplului.

Muncă și bani: Marte, planeta care îți guvernează casa banilor munciți, tranzitează în iulie 2019 casa VI a Peștilor (munca și sănătatea). Se poate spune că banii vin prin muncă, prin efort, făcând apel la colegialitate și dând dovadă că poți fi alături de colegi la nevoie. Ai mare grijă la zvonuri mai vechi care tind să iasă la lumină după 10 iulie și să provoace certuri la locul de muncă.De asemenea, să fii foarte atent la modul în care comunici cu ceilalți, pentru că riști să trezești animozități și să creezi mai multe probleme, în loc să le rezolvi pe cele existente. Dacă au rămas chestiuni nerezolvate într-un parteneriat mai vechi sau poate încheiat, nu prin forță îți poți face dreptate, nu prin forță poți să îți dovedești valoarea sau să îți recuperezi banii.

Pentru unii Pești renasc temeri legate de bani și poate că n-ar fi rău ca aceștia să ia serios în considerare schimbarea locului de muncă ori a domeniului de activitate, recalificarea sau deschiderea unei afaceri proprii.  Jupiter este încă retrograd în casa carierei Peștilor și te îndeamnă să revizuiești cu optimism și deschidere perspectivele de viitor și să încerci să îți reformulezi strategiile de afirmare ori de avansare socio-profesională. La finele lunii, este posibil să recuperezi o sumă de bani sau să se discute măcar despre anumite compensații care ți se cuvin.

Formă fizică și moral: Pentru că în luna iulie 2019 stăpânul casei sănătății Peștilor retrogradează, să-ți faci timp și pentru tine și pentru un control medical de rutină dacă, te știi cu afecțiuni mai vechi și neglijate. Este o perioadă foarte bună pentru a-ți schimba ritmul de viață, dieta, obiceiurile zilnice. Acordă-ți mai multă atenție, iar după 19 iulie e chiar recomandat să cauți activități recreative, să reiei un hobby care îți bucură sufletul, să te întrebi serios ce te bucură cu adevărat în această viață. Bucuria de a trăi cântărește foarte mult când vine vorba despre sănătate, iar evenimentele acestei luni te vor ajuta să înțelegi mai bine acest lucru.